70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar. ben pek yazamıyorum bu ara. eşim saolsun akşamları bana bırakmıyo artık bilgisayarı.internette bi oyun buldular,oğlumla beraber saatlerce oynuyolar.benim kilom aynı görünüyo ama reglimin 3. günü. sanırım bir kilo kadar farketti ama bunu ancak 4 gün sonra anlayabilicem.neyse yine de diyeti bozmak yok. sirkeli suyumu içtim. havuç salatası ve beyaz peynir yiycem birazdan bir dilim ekmekle beraber. arada da elma yerim artık.ama iştahım azaldı baya. zaten yedikçe açılırmış iştah.hepinize kolay gelsin. birinciyi de şimdiden tebrik ederim.

Son düzenleme:
günaydın kızlar ben pekde mutlu değilim bütün hafta dikkat ediyorum ama cmrt pazar götürüyorum kilom kitlendi 69 da kaldı hafta içi 68,50 68 görüyorum ama pazartesi tartılınca 69 offff bişiler yapmam lazım

bence 69 dan aşağıya kilolar psikolojik olarak inmiyo bir türlü kızlar. kimsenin gruptan gidesi yok valla bu yüzden. üzülmeyin yani.

gunaydın kızlar bugun çok bugun yaa sengözlerimesengözlerimebaksanab gelelım bnm kıloma gecen hafta 69,500 du ama kılo cızelgeme 500 yazdgm zaman kabul etmedı o yuzden 69 yazdım bugun 67,800 :lepi: oh ohh tam 1,700 vermısım yaaa

günaydın arkadaşlar
kılo verenleri tebrık ediyorum benim gibi veremeyenleride kızlar pes etmek yok inşallah gidecek bu kilolar
ben hafta sonu baya kaçirdim eşimde evde olduğu için bu hafta hiç veremedim tersine almişim ya offffffffff
neyse sağlıcakla kalın

valla cnm o kadar cok dıkkat edıyorumkı pılav makarna yemem hıc azda olsa bıde ben ilk haftalar karbonhidrat dıyetı yaptım nerdeyse 10 gunde 3 kılo verdıdm diyebılrm ama suan o kadar cok ince dıyet yapmıyom genede cok dıkkat edıyom cnm

bence 69 dan aşağıya kilolar psikolojik olarak inmiyo bir türlü kızlar. kimsenin gruptan gidesi yok valla bu yüzden. üzülmeyin yani.

ya canım keşke o yüzden olsa yaa ben gitmicem hep burdayım zatende insin artık şu kilo bu hafta kaçamak yok sıkıcam kendimi yürüyüşüde geçen hafta aksattım kırıklık vardı üzerimde ama bu hafta zcokacimcoookcokacimcoookklavarlucam kendimi az yiyip çok yürücem inşallah offf yaaa bantlıcam ağzımı valla

tebrik ederim canım darısı hepimizin başına inşallah haftaya bende kilo kaybımı sevinçle bildiricem :)))kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

günaydın arkadaşlar biraz geç kaldım bugün iş yoğun yazılarınızı okudum dün giremedim nete oğlum çok hastaydı ateşini düşürmekle uğraştık bademcikleri kötüydü bugün kreşede gidemedi halasına gitti tabi hayatından çok memnun bugün halacı biraz kadınlar gününüzü kutluyorum.sabah 2 etimek bir domates bir parça peyniri zorla yedim 2 bardak sıcak su içtim bir kg vermişim sonunda bu hafta :lepi:

günaydın kızlar ben bu hafta kilo veremedim galiba
bu sabah adet oldum onun şişkinliği var

günaydınlar herkese:)
ben bu hafta üzerine kilo da almışım 75.1 geldim sabah ama adetimin 3. günü filan, şişkinliktir diye umut ediyorum her gün kalori hesabı tutuyorum, sirkeli suyumu içiyorum, yürüyüşümü yapıyorum, kilolar bana fazla direnemez, 10 kilo nedir ki benim için, di mi ?:)

hoşgeldin canım umarım en kısa zamanda kurtulacaz bu kilolardan
dualarımız seninle olsun inş herşey gönlünce olur
merhaba arkadaşlar beni de alın grubunuza Ucundan yırtmışım 79 kiloyum sositososito Haydi bakalım bismillah..

hoşgeldin canım hadi hayırlısı

günaydın arkadaşlar
ben bu sabah tartıldım ve hiç kilo verememişimsenağlama ee haftasonu diyeti bozdum tabi. Bakalım soğan suyunu denemeye karar verdim sonuç ne olacak. Birinci olan arkadaşı kutlarım haftaya hedefim en az bir kilo verebilmek kaydirigubbakcemile2

günaydın canım senle kaç gundur paslasamıyoruz sıkma canını sıskınlıgın gecınce ibrenin indigini görüceksin daha bı dıkkatlı olucaz bundan sonra feyza melankolı nerelerdesınız kızlar şimdi 100 gr yogurtla cacık hazırladım bı salatalık dogradım ama hormonlu:roflol: galıba koca bı tabak dolusu cacık oldu acaba bu hormonluların kılo vermekle bı ilgisi varmı

sorma canım doğrudüzgün giremiyorum haftasonuda memleketimdeydim
ama ilk defa banyodan sonra tartıldım 68 kilo olduğumu gördüm
işyerinde hep çizme ve kıyafetlerle tartılıyorum çizmelerimi de tarttım 1 kilolarkaydirigubbakcemile3
hormonlu gıdaların kiloyla kesinlikle alakası var bence baksana obez bir nesil yetişiyor
bizim çocukluğumuzda bu kadar şişman çocuklar var mıydı?
eve yaz sebzesi hiç almıyorum ben

ohh ohh negüzel valla cok sevindim canım maşallah neyse bıtıreyım artık daha dıkkat ederım hormonlu gıdalara gercı tadınıda begenmıyorum memeleketede gıtmısın ne guzel valla bende bebek ten önce gitmeyi pılanlıyorum yoksa kocam koymaz hamıle hamıle yollara

çok geçmiş olsun canım ya kısa zamanda iyileşir umarım 1 kilo haaaa ben yarım kiloya da razıyım ama nerde haftasonu ipin ucunu çok güzel kaçırıyorum -tatlicadiarzu-
pazartesi sabahıda hiç çekilmez be canım şişkinlik ondandır kesin haftaya belli olur verip vermediğin
negüzel yaa bende görecekmiyim bu 70kiloları yaa:)))maşalahh maşalahhh:)))

görürsün canım sen kararını vermişin önemli olan uygulamak çeneni tutman lazım biraz bol bol su iç birde :))

sen ne yapıyosun canım nasıl verdin 1 kılo

ben cok sıkı olmayan dıyet yapıyorum tatlım.sabah 2-3 dilim ekmek,1 haslama yumurta(bazen menemen) 5-6 zeytın,peynır,1 kasık recel,domates salatalık.guzel bır kahvaltı yapıyorum yanı
öglen ısyerınde ne cıkarsa yıyorum ,tatlı dahıl,ama bızım ısyerının porsıyonları kucuk bırde oglen pek ekmek yemıyorum(genelde pılav makarna gıbı bır karbonhıdrat cıkıyor) aksam genelde yememeye çalışıyorum,cok acıkırsam meyve yıyorum elma ,muz gıbı,ara ögun pek yapamıyorum işyerinde.
spor şimdiye kadar yapmadım (bugun başladım ilk defa yürüyüş bandında 25 dk yürüdüm,devam etmeyı planlıyorum,çok rahatlattı benı)

bunların dısında 6 aylık oglum var onu emzırıyorum,bayagı bır kalorı kaybettırıyor bana sanırım.bol su içiyorum,yeşil çay elma sirkesi gibi şeyler içmiyorum şimdilik,sütü etkiliyorlarmış,öyle duydum
birde sıksık buraya girip msglarınızı okuyorum ,motive oluyorum:enbuyukkk:

günaydın merhaba arkadaşlar , öncelikle kilo mu söyliyim. bu hafta sadece 500 gr. verdim ama en azından geçen hafta gibi sabit değilim .... bu hafta 74.0 kiloyum...
aynı zamanda sigarayı da bıraktım..... çok içiyordum, şimdi hem sigara içmiyorum hem ölçülü yemeye çalışıyorum. biraz zor oluyor ama devam edebildiğim kadar devam edicem bu şekilde.... umarım sigarayı hızlı unuturum ve diyetime kaldığım yerden devam ederim ....
sevgiyle..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…