bence 69 dan aşağıya kilolar psikolojik olarak inmiyo bir türlü kızlar. kimsenin gruptan gidesi yok valla bu yüzden. üzülmeyin yani.
gunaydın kızlar bugun çok bugun yaa sengözlerimesengözlerimebaksanab gelelım bnm kıloma gecen hafta 69,500 du ama kılo cızelgeme 500 yazdgm zaman kabul etmedı o yuzden 69 yazdım bugun 67,800 :lepi: oh ohh tam 1,700 vermısım yaaa
ya canım keşke o yüzden olsa yaa ben gitmicem hep burdayım zatende insin artık şu kilo bu hafta kaçamak yok sıkıcam kendimi yürüyüşüde geçen hafta aksattım kırıklık vardı üzerimde ama bu hafta zcokacimcoookcokacimcoookklava rlucam kendimi az yiyip çok yürücem inşallah offf yaaa bantlıcam ağzımı valla
hoşgeldin canım umarım en kısa zamanda kurtulacaz bu kilolardanArkadaşlaaaaar benide alın aranızaaa çok mutsuzum 58 kg luk fıstııık gigi kız gitti 80 kiloluk bi dev geldiii 3 yılda 22 kg aldımen şişko benim ya bide bu mesajlarınızın altında güzel güzel çizelgeler var nasıl yapıyosunuz bende isterem...
Birde mesajlardan bakıyorum da 600-700 mekik çeken var nasıl oluyo o iş ya nasıl çekiyosunuz o kadar maşallah...
dualarımız seninle olsun inş herşey gönlünce olurevet kesinlikle, diranclerle karsilastigimizda kilo verimi duruyor, ozellikle regl doneminde. benim de oyle oldu bir hafta kadar durdu kilo vermem. ama simdi yine hizlandi :) carsambadan cumartesiye 2 kilo verdim ve 73 oldum.. hatta simdi 72,8 gosteriyor tarti.. kriz anlari da gelecek illa ki ama onemli olan bunlari atlatmak, eger ki tuzaga dusersek, o yiyecekler bizi kilo yolu ile zehirliyorlar iste.. bol bol da spor yapmak sart! sporsuz verilen kilo kalici olmuyor pek, o yuzden ben elimden geldikce spor yapiyorum. zaten bekar oldugum ve 12 gun atama bekledigim icin su bos gunlerimi sporla degerlendirmeye calisiyorum.. bana dua edin de 19 martta ingilizce ogretmeni olarak atanmis olayim :teselli:
merhaba arkadaşlar beni de alın grubunuzaUcundan yırtmışım 79 kiloyum sositososito Haydi bakalım bismillah..
günaydın kızlar ben bu hafta kilo veremedim galiba
bu sabah adet oldum onun şişkinliği var
günaydın canım senle kaç gundur paslasamıyoruz sıkma canını sıskınlıgın gecınce ibrenin indigini görüceksin daha bı dıkkatlı olucaz bundan sonra feyza melankolı nerelerdesınız kızlar şimdi 100 gr yogurtla cacık hazırladım bı salatalık dogradım ama hormonlu:roflol: galıba koca bı tabak dolusu cacık oldu acaba bu hormonluların kılo vermekle bı ilgisi varmı
sorma canım doğrudüzgün giremiyorum haftasonuda memleketimdeydim
ama ilk defa banyodan sonra tartıldım 68 kilo olduğumu gördüm
işyerinde hep çizme ve kıyafetlerle tartılıyorum çizmelerimi de tarttım 1 kilolarkaydirigubbakcemile3
hormonlu gıdaların kiloyla kesinlikle alakası var bence baksana obez bir nesil yetişiyor
bizim çocukluğumuzda bu kadar şişman çocuklar var mıydı?
eve yaz sebzesi hiç almıyorum ben
günaydın arkadaşlar biraz geç kaldım bugün iş yoğun yazılarınızı okudum dün giremedim nete oğlum çok hastaydı ateşini düşürmekle uğraştık bademcikleri kötüydü bugün kreşede gidemedi halasına gitti tabi hayatından çok memnun bugün halacı biraz kadınlar gününüzü kutluyorum.sabah 2 etimek bir domates bir parça peyniri zorla yedim 2 bardak sıcak su içtim bir kg vermişim sonunda bu hafta :lepi:
pazartesi sabahıda hiç çekilmez be canım şişkinlik ondandır kesin haftaya belli olur verip vermediğingünaydın kızlar ben bu hafta kilo veremedim galiba
bu sabah adet oldum onun şişkinliği var
negüzel yaa bende görecekmiyim bu 70kiloları yaa:)))maşalahh maşalahhh:)))
sen ne yapıyosun canım nasıl verdin 1 kılo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?