günaydın merhaba arkadaşlar , öncelikle kilo mu söyliyim. bu hafta sadece 500 gr. verdim ama en azından geçen hafta gibi sabit değilim .... bu hafta 74.0 kiloyum...
aynı zamanda sigarayı da bıraktım..... çok içiyordum, şimdi hem sigara içmiyorum hem ölçülü yemeye çalışıyorum. biraz zor oluyor ama devam edebildiğim kadar devam edicem bu şekilde.... umarım sigarayı hızlı unuturum ve diyetime kaldığım yerden devam ederim ....
sevgiyle..a.s.
günaydın merhaba arkadaşlar , öncelikle kilo mu söyliyim. bu hafta sadece 500 gr. verdim ama en azından geçen hafta gibi sabit değilim .... bu hafta 74.0 kiloyum...
aynı zamanda sigarayı da bıraktım..... çok içiyordum, şimdi hem sigara içmiyorum hem ölçülü yemeye çalışıyorum. biraz zor oluyor ama devam edebildiğim kadar devam edicem bu şekilde.... umarım sigarayı hızlı unuturum ve diyetime kaldığım yerden devam ederim ....
sevgiyle..a.s.
heö sıgarayı bırakmak hem de kilo vermek büyük başarı arkadaşım tebrik ediyorum seni.zoru başarmıssın bu hafta.sakın tekrar başlama sigaraya .destekliyoruz seni, arkandayız:1hug:
çok teşekkür ederim, sizler inanılmaz güç veriyosunuz bana.... a.s. varlığınız çok önemli benim için...
sevgiyle :1hug:
nnurayy kizlar adet haftam oldugu icin bu hafta kilom 74.............. gecen hafta 75.1di gecen ptesiden az vermisim ama ilk defa adet oncesi ve sonrasi tatliya el surmedim kilo veren herkezi tebrik ederim veremeyenler sakin moral bozmak yok en sagliklisi yavas vermek hizla verilen hizla alinir yavas olsun kalici olsun kadiniz hormonlarimizdan oturu hizli veremiyoruz haydi basarilar onumuzde 1hafta var KK citir narin gelecegin manken kadinlari cok super olucaz ha gayret
ayyy nuray çok güzel söylüyosunda ..icraatta bişeyler oluyo ya tam sopalığım ben ..bu hafta iş güç derken öğün atladım spor yapmadım geçen haftada öyle geçti ..aaman .bana stres yaramıyo ya kızlar ..ben kilo almışım öfffff 71.500 olmuşum ya ...
kizlar sirkeli su yerine mazot icsem olurmu?????????? igggggggggggggg cok tiksinc bir sey ya birde bir bardaga ne kadar sirke koyuyorsunuz yazsaniza su olcuyu
kizlar sirkeli su yerine mazot icsem olurmu?????????? igggggggggggggg cok tiksinc bir sey ya birde bir bardaga ne kadar sirke koyuyorsunuz yazsaniza su olcuyu
ben bir bardak suya bir yemek kaşığı sirke bir çay kaşığı bal koyuyorum, tadı bana fena gelmiyor ama elma sirkesi içtiğine emin misin sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?