70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

heö sıgarayı bırakmak hem de kilo vermek büyük başarı arkadaşım tebrik ediyorum seni.zoru başarmıssın bu hafta.sakın tekrar başlama sigaraya .destekliyoruz seni, arkandayız:1hug:

kizlar adet haftam oldugu icin bu hafta kilom 74.............. gecen hafta 75.1di gecen ptesiden az vermisim ama ilk defa adet oncesi ve sonrasi tatliya el surmedim kilo veren herkezi tebrik ederim veremeyenler sakin moral bozmak yok en sagliklisi yavas vermek hizla verilen hizla alinir yavas olsun kalici olsun kadiniz hormonlarimizdan oturu hizli veremiyoruz haydi basarilar onumuzde 1hafta var KK citir narin gelecegin manken kadinlari cok super olucaz ha gayret

tebrikler öncelikle sigarayı bıraktığın için. bir tebrik de bırakınca kilo da verdiğin için. valla heşey iradeye bağlı sakın pes etme. bırakmışken tekrar başlamak olmaz

Merhaba arkadaşlar bende bu haftada değişiklik yok. Çıldıracam boşuna mı diyet diye düşünüyorum. Sirkeli su ve pkos için soğan suyu içiyorum arada lahana çorbasını yapıp içiyprum günde sadece 4 dilim (sabah2 akşam 2)çok tahıllı ekmek yiyorum başka hamur işi falan yok. Neden veremiyorum anlamadım. Eşimle olan iddiayı da kaybettim sayılır. 12 sinde doluyor süre ve 65 bana çok uzakta görünüyor.:1no2:

günaydın kıslar bende kilo veremedim bu hafta hala 70 kiloyum ama 1 beden incelmişim artık 40 bedenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

heö sıgarayı bırakmak hem de kilo vermek büyük başarı arkadaşım tebrik ediyorum seni.zoru başarmıssın bu hafta.sakın tekrar başlama sigaraya .destekliyoruz seni, arkandayız:1hug:

çok teşekkür ederim, sizler inanılmaz güç veriyosunuz bana.... a.s. varlığınız çok önemli benim için...
sevgiyle :1hug:

nuray senin yazıların hep moral veriyor motive ediyor, evet ya 1 hafta sonra böyle olmayacak kesinlikle, sağolasın:))

sigarayı bırakan arkadaşı da tebrik ediyorum, hem sağlıklı hem zayıf olacak:)

kendimize siskomu dedirtcez HAYIR iradesiz mi dedirtcez HAYIR yazik genc ama kilolu mu dedirtcez HAYIR iradesizmiyiz HAYIR iki parca cikolata 1dilim borek icin ruhumuzu seytana satmak yoldan cikmak yok bu yaz baska olucak insanlari irademizle dovucez kizlar gozler size ve uzerinizdeki 38beden elbiseye cevrilince cool takilcaz yilmak yok inatci takilan kilo bizi pes ettiremez haydiiiiiiiiiiiiiii hihoyyytbasladi ptesi onumuzdeki ptesi bircok etikette rakam degismeli 100gr bile olsa degismeli unutmayin 100kilo degiliz o insanlar ne yapsin hedef az basaracagiz

ayyy nuray çok güzel söylüyosunda ..icraatta bişeyler oluyo ya tam sopalığım ben ..bu hafta iş güç derken öğün atladım spor yapmadım geçen haftada öyle geçti ..aaman .bana stres yaramıyo ya kızlar ..ben kilo almışım öfffff 71.500 olmuşum ya ...

kıslar slm ben cok mutluyum kılo vermısım sonunda tam bır ay oldu ben dıyete baslayalı 5 kılo vermısım bu hafta 2 kılo vermısım aslında bu hafta hıc kosamamısdım cokda moralım bouzkud zyıflayamadım dıye ama dun sabah tartıya çıktım veeeeeeeeeeee 71 kıslar cok sukur artık tam gfaz devam pes etmeyecegım sizlerde pes etmeyn kıslar bıze ne kadar kılolusun dıyenlere ınat devam grsnlr bakalım kım tombıs

sakin aldim diye kendini salma bu hafta gayret et bir bilimadaminin yazisinda okumustum haftada 2yada 3gece karniniz ac yatarsaniz acliktan olmezsiniz omrunuze en az 10yil eklersiniz demisti inan bir iki gece cok cok az ye sabah kilo vermis olursun o ac yattigin gece inatci kiloyu verdiriyor bu ptesi yeni bir baslangic 500gr 1gunde verirsin uzulme

hayat sevince güzel sevince herşey güzel kaydirigubbakcemile3 evet kızlar 68 kg olmusum geçen hafta 70dimhihoyyyt ee ben şimdi 60-69 grubuna mı katılmam gerekiyor benim şimdi şartmıdır ay kendimi çok iyi hissediyorum gerçekten ya salam sucuk sosik kısır börek herşeyi yiyorum ama ben :roflol: herhafta vermed,m diyorum bu haftada gittim tartıldığım yeri değiştirdim yani ama yinede sonuc süper kendinizi sıkmayın fazla sadeece inaanın zayıflayacığınıza a.s.kzıım uayndı buradayım birazdaha

öğlen ıspanak yedim bir tanede mücver yedim dün evde fırında yapmıştım çok az yağla şimdi çayımı içiyorum sirkeli suyumuda içtim bu saate kadar 5 büyük bardak içmişim ,aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.

kizlar sirkeli su yerine mazot icsem olurmu?????????? igggggggggggggg cok tiksinc bir sey ya birde bir bardaga ne kadar sirke koyuyorsunuz yazsaniza su olcuyu

kizlar sirkeli su yerine mazot icsem olurmu?????????? igggggggggggggg cok tiksinc bir sey ya birde bir bardaga ne kadar sirke koyuyorsunuz yazsaniza su olcuyu

ben bir bardak suya bir yemek kaşığı sirke bir çay kaşığı bal koyuyorum, tadı bana fena gelmiyor ama elma sirkesi içtiğine emin misin sen?

kizlar evdeki tariti bozuk ti sabah kosa kosa kizi okula biraktim anneme gitim sonuc elbiselerimle beraber 67,500 gösterdi.bilmiyorum regl oldugun icin tam gösterdi miki???

ilk ictigin hafa zorlandim ama simdi hic zorlanmadan icebiliyorum bir bargada bir yemek kasigi elma sirkesi bir yemek kasigida cicek bali koyuluyor canim.cok ta susatiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…