70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrrrrrr süpersiniz ,kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum ben bu hafta aynıyım 69,7 hiç bir değişiklik yok gülçiçek ve kuçukanne birincisiniz kızlarrrr ya müthişsinizzz darısı bizimde başımıza bakalım daha neler olacak .daha kilo bildiriminde bulunmayan arkadaşlarımız var hepinizi öpüyorum merci 74 de bildirimi ni yapınca onuda ekleyip listeyi hazırlarım kızlar

veremedim,almışım,diye birşey yok kızlar yola devam belki bu hafta böyle oldu ,haftaya belkide siz lerden biri birinci olacak arkadaşlar yılmak yok TOMBıKOS sende hoşgeldin canım..hadi kızlar gösterin kendinizi

ilk ictigin hafa zorlandim ama simdi hic zorlanmadan icebiliyorum bir bargada bir yemek kasigi elma sirkesi bir yemek kasigida cicek bali koyuluyor canim.cok ta susatiyor.

feyzacım nasılsın memeleketlım canım 1 yemek kasıgı bal koyarsan cok fazla kalorı alırsın 1 cay kasıgı yeterlı öptüm canım

magrenta canım şorttan memnun kaldınmı merak ettim
canım daha bir kere kullandım deli gibi terledim bakalım hergün kullanma şansım olmuyor ama zorlucam kendimi :)

ben bu hafta 500 gram vermişim azda olsa vermek güzel =) 76 kiloyum
hayırlısı olsun canım bu hafta 500 gr haftaya 1 kg olur inşallah

feyzacım nasılsın memeleketlım canım 1 yemek kasıgı bal koyarsan cok fazla kalorı alırsın 1 cay kasıgı yeterlı öptüm canım

1 yk bencede fazla canım ben çay kaşığından bile az koyuyorum fazladan kalori almayayım die :)

bu arada yediklerimi yazmadım bugün
sabah tam tahıllı ekmek arası beyaz peynir ile tost 1 tane esmer şekerli çay
öğlen haşlama tavuk yanında patates ve havuç ile birazda yoğurt :)
akşamada kendimi tutabilirim umarım :)

offffffffffff bugün iş çok stresli çıldırmak üzereyim kahve söyledim kendime başım ağrıyor ancak türk kahvesi kendime getirir benidelikafadulden

offffffffffff bugün iş çok stresli çıldırmak üzereyim kahve söyledim kendime başım ağrıyor ancak türk kahvesi kendime getirir benidelikafadulden

benimde sabahtan beri midem yanıyor dünkü börek çörek fena dokundu bana su içebiliyorum sadece yeşil çay bile istemio canım:bbo:

benımde öglenkı yedıklerım 100 makarnayı hasladım bıraz sulu bıraktım yag bır damla salcalı yaptım yedım afıyet olsun bana demı 2000 adım atıp gelıcem arkadaslar hepinizi öpüyorum

nuraycım negüzel şeyler yazmışım senin gibi pozitif biriyle tanıştıgıma çok memnun oldum:))hedefimiz yaz ayları incecik cıtır manken gibi olalım yaza kadar imkansızmı bence degil biraz irade biraz istek ve pozitif bakmak hadi kızlarr hep beraber:))

ben bu yaza engec eylül ayına kadar bu işi bitirecem ve busene hamile kalacam zayıflar zayıflamazz çok istiyorummmmmmmmmmmm yaa herşeyden cokkkk,zayıflamak istiyorumm,bebegim olsun istiyorum.doktor zayıflamadan hamile kalamazsın dedi düşük tehlikem olurmuş.polikistik over hastası oldugum için allahım sen yardım et bizlere bu işi başaralım..

merhaba ben geldim,

sabahtan beri yoğundum .. kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.. ben bu hafta verememişim hatta almışım(

eşim çikolata almıştı kaşık kaşık yedim bitti rahatladım şimdi:))

bu hafta yeniden başlıyorum:)

sabah iki ince simit
öğlen 3 kadın budu köfte+bir kepçe çorba+1 dilim ekmek yedim..akşama bakalım..

Kizlar herkese bol kalorili gunler dilerim :)) insallah bol sporlu hareketli bir gun olur herkes icin.. ben 75 iken 72,800 e indim.. sukur ki regldan sonra inmeye basladi rakamlar.. 2,200 gr gitti simdilik.. ama daha onumde uzun bir yol var.. hedef 55 malum.. sporu elinizden geldigince arttirin, cunku spor yapinca zaten ister istemez yemek yeme isteginiz verdiginiz emek karsisinda azaliyor, onca spor yaptim diyorsunuz :) ben de simdi yuruyuse cikacagim, spor yaptigim parkta aletler de var. 2-3 saat yaparim herhalde. herkese cok cok kolay gelsin..

CANIM ALLAHIM İNŞALLAH KALBİNDEKİ BÜTÜN MURADLARIN OLMASINI NASİP EDER DUA EDECAM ARKADAŞIM SENİN İÇİN:1hug:

ben çizelgemi değiştirdim eskiden yaptığımın aynısını yaptım nedense görünmüyor anlamadım ama

ya yeni gelenler için imza ekleme olayını kaldırmışlar sen de sildiysen öyle kalmıştır kimse oynamasın cetveliyle valla:))

ben de cetvel istiyorum amaa olmuyor bu yuzden..

gmzking çok guzel gitmiş kilolar bende reglde fazla farketmiyor..

az önce bir arkadaşım sanki süzülmüşsün dedi diyet yaptığımı bilmiyordu çok sevindimkaydirigubbakcemile3

bugun yemekte tatlı vardı ve ben almadım

Zeynepcim insallah hersey istedigin gibi olur:) Allah gonlune gore versin, cocuk ozlemini giderir insallah, dualarim seninle. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…