ilk ictigin hafa zorlandim ama simdi hic zorlanmadan icebiliyorum bir bargada bir yemek kasigi elma sirkesi bir yemek kasigida cicek bali koyuluyor canim.cok ta susatiyor.
canım daha bir kere kullandım deli gibi terledim bakalım hergün kullanma şansım olmuyor ama zorlucam kendimi :)magrenta canım şorttan memnun kaldınmı merak ettim
hayırlısı olsun canım bu hafta 500 gr haftaya 1 kg olur inşallahben bu hafta 500 gram vermişim azda olsa vermek güzel =) 76 kiloyum
feyzacım nasılsın memeleketlım canım 1 yemek kasıgı bal koyarsan cok fazla kalorı alırsın 1 cay kasıgı yeterlı öptüm canım
offffffffffff bugün iş çok stresli çıldırmak üzereyim kahve söyledim kendime başım ağrıyor ancak türk kahvesi kendime getirir benidelikafadulden
dur bakiyim ..........elma uzerine elma resimleri var ac tok farketmez degil mi? ne zaman iciyorsun
ben bu yaza engec eylül ayına kadar bu işi bitirecem ve busene hamile kalacam zayıflar zayıflamazz çok istiyorummmmmmmmmmmm yaa herşeyden cokkkk,zayıflamak istiyorumm,bebegim olsun istiyorum.doktor zayıflamadan hamile kalamazsın dedi düşük tehlikem olurmuş.polikistik over hastası oldugum için allahım sen yardım et bizlere bu işi başaralım..
ben çizelgemi değiştirdim eskiden yaptığımın aynısını yaptım nedense görünmüyor anlamadım ama
ben bu yaza engec eylül ayına kadar bu işi bitirecem ve busene hamile kalacam zayıflar zayıflamazz çok istiyorummmmmmmmmmmm yaa herşeyden cokkkk,zayıflamak istiyorumm,bebegim olsun istiyorum.doktor zayıflamadan hamile kalamazsın dedi düşük tehlikem olurmuş.polikistik over hastası oldugum için allahım sen yardım et bizlere bu işi başaralım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?