70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kandiliniz ve dünya kadınlar gününüz kutlu olsun bende aranıza katılmak istiyorum kılom 70.5 ve ne gıbı şeyler yapıyosunuz aranızda benı bılgılendıren bırı olursa sevınırım

kandiliniz ve dünya kadınlar gününüz kutlu olsun bende aranıza katılmak istiyorum kılom 70.5 ve ne gıbı şeyler yapıyosunuz aranızda benı bılgılendıren bırı olursa sevınırım

hoş geldin canım aramıza,haftalık kilo bildiriminde bulunuyoruz yani her pazartesi kaç kilo olduysak burada birlikte paylaşıyoruz,birlikten kuvvet doğar ilkesiyle kilolarımızı vermeye çalışıyoruz.ben kendimden örnek verirsem,valla bol bol mekik çekiyorum çünkü göbek var bende yediklerime çok dikkat ediyorum,zor olsada tatlıdan ve ekmek türü şeylerden uzak durmaya çalışıyorum(kız sorma bugün canım bi tatlı istiyo ama nedesem boş valla)işde uzakkkk duruyorum.Böyle canım ya tabi bol bol su a.s.

merhaba arkadaşlar beni de alın grubunuza Ucundan yırtmışım 79 kiloyum sositososito Haydi bakalım bismillah..

Herkesin,
kadinlar gunu kutlu olsun
bu mevlut gunu gibi butun bir sene yuvanizdan huzur eksik olmasin dualariniz kabul olsun arkadaslar
@hossum
evet cicim, top sende artik, yarin kizlarin bildirimlerini sen toplayip listeliyorsun
yalniz ben kilomu yarin turkiye saati ile 9 dan once bildiremem ve bu kalici bir durum cunku malum isten ancak cikip eve gelecem bir da arada 2 saat fark var.

kizlarr, iki haftadir kilom oynamiyordu dun birden 78'e firladi canim cok sikildi
kendi kendime soyleniyordum evin icinde , esim dediki , kilona mi canin sikildi, evet dedim, o da dedi ki adet olacaksin, durdum dusundum hesapladim , vallahi dogru soyluyor,
adam bendeki degisikliklerin benden daha iyi farkinda
vereceksin uzulme dedi............. keske bende onun kadar iyimser olsam..... bu 2 hafta tum umutlarimi sonduruyor
sabahleyin 15 gr musli yedim+200 gr sut
5 halka sucuk, 6 catal menemen baska birsey yemedim
aksam yemegini 4 te yedik, 250 gr somon yedim
tum yemegim bugun bu bakalim
dun de
musli+200 gr sut
bir elma
bir catal peynir
aksam 100 gram et....

yarin ki kahvaltim
15 gr musli+ 200 gr sut
1 elma olacak
oglen isyerinde ne cikarsa o
aksama firinda kabak var

günaydın kızlar.nasılsınız? kımse ısyerıne varmadı daha sanırım.ilk kilo bildirimini ben yapayım o zaman.hihoyyyt77,4hihoyyyt gecen haftaya gore 1 kg vermısım.sizlerden de iyi haberler bekliyorum,öpüldünüza.s.

günaydın kızlar,

bende durumlar pek parlak değil,o kadar dikkat etmeme ve spor yapmama rağmen +100 gr almışım
79,3 kg çıktım :bbo:

sen ne yapıyosun canım nasıl verdin 1 kılo

kızlar şu kılo çizelgesini bi türlü yapadım nasıl yaptınız

Herzamanki gibi 60 gr beyaz peynir+3 zeytin+2 dilim tahıllı ekmek ve şekersiz çay dan oluşan kahvaltımı yapıyorum.
Bu arada dün sabah siteye girmeye calıştım ama sorun vardı sanırım sonrada bir daha giremedim,gecikmeli olarak kadınlar gününüzü kutluyorum ve hayırlı kandiller diliyorum.

Dün spor salonunda 15 dakika koşu bandında yürüdüm 30 dak bisiklete bindim ve 20 dakika yüzdüm(havuzda toplam 30 dak kaldım ama 20 dakikası yüzebildim)
Spor hocam vucud değerlerimi ölçtü 10 kilo yağ varmış ve yağların tamamı göbek ve karın bölgemdeymiş.Aslında bu iyi birşeymiş yani bu kiloya 10 kg yağ iyi diyor,kas larım ağırlıktaymış...demek bu yüzden kimse 80 kg olduğuma inanmıyor herkes en fazla 70 sindir diyor,ama olsun her tartıya çıkışımda 79-80 arasını görmek feci sinirimi bozuyor,defalarca dediğim ve sizlerede önerdiğim gibi asla pes etmeyeceğim ayda 1 kilo bile versem 55 kiloyu görene kadar mücadeleme devam edeceğim.

Bu arada yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum,hepberaber hedeflerimize ulaşacağız inşallah

mutlaka vereceksin bende bi arlar o kılodaydım yazdan beri korumaya çalışıyorum ama kış gireli 5 kılo almışım 1 ay sıktım 5 verdım ama bır türlü şu 60 lara geçemiyom takıldım kaldım yürüşde yapıyorum

günaydın kızlar bende sonunda allaha çok ama çok şükür 69 gördüm.69.200 olmuşum.bende 1 kilo vermişim.inşallah dahada veririm.buarada kozmik beden temizliği yapan oldumu hiç aranızda?ona başlamayı düşündüm ama eşim izin vermedi.hasta olurmuşum

günaydın çıtırlar bugün büyük gün heeee :jeyyar: nasılsınız bakalım nasıl gidiyo 100 grdamda vermiş olmanız iyidir hadin bakalım bu haftanın birincisi kim olucak şimdiden kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim aranıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgelmişler kalorisiz günler dilerim kendinize iyi bakın öpüyorummm :1hug: a.s.

sağol tatlım,inşallah dediğim gibi inat başaracağım a.s

herkese günaydın arkasalar valla kaç gündür nasıl çalısıyorum boya falan derken öldüm çok çalıştım kızlar ve büyüzden sızlerle görüsemedim bende kılo olarak 70,5 ten 70 inmişim 500 gr vermişim ama karar verdım akşam çok güzel bi diyet listesi yaptım ve buz dolabının üzerini astım saati saatine herşeye uyacam özellikkle yogurt grbunu fazla tuketecem günde 300 gr tüketecem malum bendede göbek var bunları erıtmek için yogurt şart 1100 kaloriyi geçmeyecem ve sporumu aksatmıcam işallah 2 hafta sonraada 67 olmayı planlıyorum işallah hepimiz çabucak istedıgımız kılolara gelırız buarada yenı gelen arkadaslarımıza hoşgeldiniz diyoruma.s. ve iyiki burdasınız tek kaybedeceginiz şey kilolarımız :1hug:

vallahı tebrik ederim canım seni dedın dedın indin en sonunda 69 za süpersin sakın ne olursa olsun fazla salma kendını böyle devam et arkasıma.s.:dance:

kızlar kozmik beden temizliği yapan varmı aranızda ?7 martta başlanacaktı.marankinin anlattığı ben yarınmı başlasam diyorum yaa.tabi eşimden gizli

hoşşum canım benim ben zaten pek giremiyorum canım ama senin tarafından hatırlanmak güzel :1hug:
bu arada 75.400 olmuşum yani sadece 200 gr verebilmişim yeni birinciyi şimdiden kutlarım :hooray: ve merci74 yeni işin hayırlısı olsun canım

günaydın kızlar umarım tartılar bu sabah gülümsetmiştir birazda olsa sizleri ben fazla gülümseyemedim çünkü sadece 300 gr verebilmişim 72.300 oldum:1no2:gerçi sebebi belli gerçi biraz kaçamak yapmanın ve egzersizi atlamamın cezası biliyorum ama bu hafta inşallah böyle olmayacak cıss olan hiç bişey yemicem daha benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…