kandiliniz ve dünya kadınlar gününüz kutlu olsun bende aranıza katılmak istiyorum kılom 70.5 ve ne gıbı şeyler yapıyosunuz aranızda benı bılgılendıren bırı olursa sevınırım
hossumm cok istiyorya bir parca cikolata yapistir damagina emerek tüket
günaydın kızlar.nasılsınız? kımse ısyerıne varmadı daha sanırım.ilk kilo bildirimini ben yapayım o zaman.hihoyyyt77,4hihoyyyt gecen haftaya gore 1 kg vermısım.sizlerden de iyi haberler bekliyorum,öpüldünüza.s.
mutlaka vereceksin bende bi arlar o kılodaydım yazdan beri korumaya çalışıyorum ama kış gireli 5 kılo almışım 1 ay sıktım 5 verdım ama bır türlü şu 60 lara geçemiyom takıldım kaldım yürüşde yapıyorumherzamanki gibi 60 gr beyaz peynir+3 zeytin+2 dilim tahıllı ekmek ve şekersiz çay dan oluşan kahvaltımı yapıyorum.
Bu arada dün sabah siteye girmeye calıştım ama sorun vardı sanırım sonrada bir daha giremedim,gecikmeli olarak kadınlar gününüzü kutluyorum ve hayırlı kandiller diliyorum.
Dün spor salonunda 15 dakika koşu bandında yürüdüm 30 dak bisiklete bindim ve 20 dakika yüzdüm(havuzda toplam 30 dak kaldım ama 20 dakikası yüzebildim)
spor hocam vucud değerlerimi ölçtü 10 kilo yağ varmış ve yağların tamamı göbek ve karın bölgemdeymiş.aslında bu iyi birşeymiş yani bu kiloya 10 kg yağ iyi diyor,kas larım ağırlıktaymış...demek bu yüzden kimse 80 kg olduğuma inanmıyor herkes en fazla 70 sindir diyor,ama olsun her tartıya çıkışımda 79-80 arasını görmek feci sinirimi bozuyor,defalarca dediğim ve sizlerede önerdiğim gibi asla pes etmeyeceğim ayda 1 kilo bile versem 55 kiloyu görene kadar mücadeleme devam edeceğim.
Bu arada yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum,hepberaber hedeflerimize ulaşacağız inşallah
mutlaka vereceksin bende bi arlar o kılodaydım yazdan beri korumaya çalışıyorum ama kış gireli 5 kılo almışım 1 ay sıktım 5 verdım ama bır türlü şu 60 lara geçemiyom takıldım kaldım yürüşde yapıyorum
günaydın kızlar bende sonunda allaha çok ama çok şükür 69 gördüm.69.200 olmuşum.bende 1 kilo vermişim.inşallah dahada veririm.buarada kozmik beden temizliği yapan oldumu hiç aranızda?ona başlamayı düşündüm ama eşim izin vermedi.hasta olurmuşum
Hey kızlar ya nerelerdesiniz ya hiç kimsecikler yok muuuuu
nerdesiniz arkadaşlar,sevilcan ,else,destina 82,flyalone,gülçiçek,burgem,latte,arzuk,yokrumuzfalan,kuçukanne,misszorro,arzuk,minna9595,melankoli699,nnurayy,bebişlerim,feyza79,xzeyna,bennuu,loxandra,rock-on,svlkbr,merci74,muhasebe22,toprak,kuusuum,guleysa,whitehall,magrenta,gmzking,seroq,sedaozer,darphnis35,zeynp,zuzumm
ya kızlar biriniz bile yoksunuz yaa ,noldu anam sizlere bitkin mi düştünüz bugün, kızlar noldu allahım sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?