@nnurayy'cim
harikasin yaaaa, valla seni okudukca gaza geliyorum arkadasim
ah hhh bir de hap kadar mavi bikinilerin hayali var gozumun onunde :)))))
tamam buldummmm, yaz alisverisine birlikte cikalim, hap kadar bikinilerimizi seceriz :sm_cool:
canim ya motivasyonun super otesi, hadi gayret bastir kizim sen 70 lerin altina insende bizi birakma olur mu? valla diyette pozitif olmak cok seyi degistiriyor....
@feyza 79
bmi kitle endeksine gore 20 ler 38 bedene gelir
senin hedefin bmi de 17ler
cicim sende zaten kilo yok 19.5bmi kitle endeksi 1,60-1,70 boylarindaki biri icin 36 bedendir. boyunda kisa degil anladigim kadariyla kilonla bmi endeksine bakinca
canim bu kadar sikma kendini , kendini bosuna geriyorsun yaziktir cicim bebegine
hoşgeldin deryacım hiç üzülme vereceksin kiloları birlikten kuvvet dogar..ben 4 aylıkken astım olmusum ve 12 sene bir fiil ilaç (kortizonlular,vitaminler vs vs) e annem babaannem de saolsunlar köydeydik habire bal+süt+bıldırcın yumurtası bal-kaymak vs vs..anlayacagın hiç zayıf olmadım:) ama 2 sene önce kendi kendime 14 liko verdim 1 yılda hemde öyle agır bi rejim yada spor yapmadan (günd 600 mekik mi hemen ölürüm ben).sadece okula gelir giderken ve dolaşırken yürüyoduk o da öyle çok hızlı degil genellikle ve verdim..Arkadaşlaaaaar benide alın aranızaaa çok mutsuzum 58 kg luk fıstııık gigi kız gitti 80 kiloluk bi dev geldiii 3 yılda 22 kg aldımen şişko benim ya bide bu mesajlarınızın altında güzel güzel çizelgeler var nasıl yapıyosunuz bende isterem...
Birde mesajlardan bakıyorum da 600-700 mekik çeken var nasıl oluyo o iş ya nasıl çekiyosunuz o kadar maşallah...
ZEYNP KOLAY GESLIN KIZ MASALLAH DAYANCANIM amannnnnn bosver o baklavayi senin canim bile cekmez sen incecik olcaksin o baklava buna engel olamaz:)))
kizlar bende cok hastayim grip olmusum bogazim kulklarin cok fena burnumu damla yapmazsan acilmiyor agzim acik yaziyorum:))))))nefes alamiyorum
bende corba ictim söyle limonlu ama dün hasladigim et suyunu koydum corbaya cocuklarda icti ya corbadan onlarada vitamin olsun dedim.ögle meyve salatasi yapcam sacede ama limona kadar koycam iyi gelir.simdi de karisik bitki cayimi icegim.aksama ispanak corbasi yapcam
nuraykiz cok güldüm ya hasta hastaaa:)) kiz kurt varmisdir da o bedende kurt bile kac kilo olmustur:))
selam kızlar hepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsun ayrıca hepinizin kandili mübarek olsun dualarımız kabul kilolarımız yok olsun inşallah aminnnhihoyyyt
slm çıtırlarım umarım iyisinizdir kandiliniz mübarek olsun büyüklerin ellerinden küçüklerin yanaklarından öperim :Saruboceq: nasıl gidiyo arkadaşlar sizleri özledim arada girmeye çalışıyorum işte ben bu sabah doktora gittim 4 hafta 5 günlükmüşüm daha nokta gibi bişeymiş heyecanlandım ikincisi ama olsun yinde heyecan oluyoı kasıklarımda ve boşluklarımda ağrılar var doktorum normal olduğunu söyledi gerekli ilaçları yazdı ve 3 hafta sonraya gün verdi o zaman kısmet olursa kalp atışlarını görücez kızlarr bana dua edin emi sizleri çok seviyorum yanıma bekliyorum haberiniz olsun çalışmalara başlayın bebiş isteyen canlarım hepinizi öpüyorum mutlu ve sağlıcakla kalın :1hug: a.s.
YALNIZ DEĞİLSİN CANIM BİZ YANINDAYIZ VALLA BEN 150 ÇEKİYORUM GÜNDE MEKİK ALETİ ALDIM KALKMASI KOLAY OLUYO CANIM GÜNDE 700 MEKİK ÇEKEN ADASU ARKADAŞIMIZDI SAYFA 3 TE ONUN ALDIĞI VE GÖRÜPTE BENİM ALDIĞIM MEKİK ALETİ VAR VALLA ÇOK MEMNUNUM SAĞOLSUN ADASUCUM KARNIMIN TOPLANDIĞI FARKEDİLİYO:sm_cool:Arkadaşlaaaaar benide alın aranızaaa çok mutsuzum 58 kg luk fıstııık gigi kız gitti 80 kiloluk bi dev geldiii 3 yılda 22 kg aldımen şişko benim ya bide bu mesajlarınızın altında güzel güzel çizelgeler var nasıl yapıyosunuz bende isterem...
Birde mesajlardan bakıyorum da 600-700 mekik çeken var nasıl oluyo o iş ya nasıl çekiyosunuz o kadar maşallah...
kızlar bu arada bugün 2. gün sabah içtigimiz meyve-sebze suyu felaket normal koşullarda tavsiye etmiyorum ama en azından kusturacak kadar degil. sabah tartıya çıktım tartı 75.2'yi gösterdi valla bilmiyorum eger böyleyse 5 kilo rahat rahat verilecek 1 günde 1.100 gr..bi de ceviz kuruüzüm kayısı hurma fala var bu kürün içinde ama ben sadece kuruüzüm ve ceviz yiyorum..ama en kötüsü sabah kaltım mutfak masasını üztünde ne gördüm...delikafadulden1 tepsi cevizli baklava!!!! kim bu vizdansız günahtan korkmaz tuzakçı bilmiyorum ama dayanıyorum bozmayacam ekmek kırıntısı bile koymayacam agzıma 7 gün degil ki baklava..yani zor bi gün olacak bütün gün de evdeyim bakalım bana dua edin zafer bizim olacak:lepi:
Canım yerinde olmak istemezdim valla.en sevdiğim tatlı çünkü.Ama şöyle düşünmek lazım zamanında onlardan bol miktarda yediğimiz için bu haldeyiz zaten.bir porsiyon yemişsin de üstüne suyunu içiyormuş gibi düşün ve bol bol su iç tatlım yerimsenibenkızlar bu arada bugün 2. gün sabah içtigimiz meyve-sebze suyu felaket normal koşullarda tavsiye etmiyorum ama en azından kusturacak kadar degil. sabah tartıya çıktım tartı 75.2'yi gösterdi valla bilmiyorum eger böyleyse 5 kilo rahat rahat verilecek 1 günde 1.100 gr..bi de ceviz kuruüzüm kayısı hurma fala var bu kürün içinde ama ben sadece kuruüzüm ve ceviz yiyorum..ama en kötüsü sabah kaltım mutfak masasını üztünde ne gördüm...delikafadulden1 tepsi cevizli baklava!!!! kim bu vizdansız günahtan korkmaz tuzakçı bilmiyorum ama dayanıyorum bozmayacam ekmek kırıntısı bile koymayacam agzıma 7 gün degil ki baklava..yani zor bi gün olacak bütün gün de evdeyim bakalım bana dua edin zafer bizim olacak:lepi:
ZEYNP KOLAY GESLIN KIZ MASALLAH DAYANCANIM amannnnnn bosver o baklavayi senin canim bile cekmez sen incecik olcaksin o baklava buna engel olamaz:)))
kizlar bende cok hastayim grip olmusum bogazim kulklarin cok fena burnumu damla yapmazsan acilmiyor agzim acik yaziyorum:))))))nefes alamiyorum
bende corba ictim söyle limonlu ama dün hasladigim et suyunu koydum corbaya cocuklarda icti ya corbadan onlarada vitamin olsun dedim.ögle meyve salatasi yapcam sacede ama limona kadar koycam iyi gelir.simdi de karisik bitki cayimi icegim.aksama ispanak corbasi yapcam
nuraykiz cok güldüm ya hasta hastaaa:)) kiz kurt varmisdir da o bedende kurt bile kac kilo olmustur:))
kızlar selam bugünden beri nette bi tuhaflık var ...geç oldu ama hepinizi öpüyorum kandiliniz ve kadınlar gününüz kutlu olsun ..allah hayırlı kandillere erdirsin ...rejim iyidir inş yarın büyük gün ..kızlar müthiş şeyler öğrendim ama yarın paylaşabilirim ..ancak hepinizi kocman öpüyorum sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?