70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

insallah canim dun esimle sabah kizi disari cikardik soyle dukkanlara bakarken River Islanda cam gobegi mavi mayokini gordum bikiniside vardi hemen aklima geldin insallah bu yaz oyle birbikini alirsin ben sana inaniyorum bu hafta benimde cok iyi gecti denemez hasta olma haftamdim cok birsey verdigimi sanmiyorum yarin sabah belli olur ama bu topikteki kizlar daha gayretli hem dusunsene 90 95 kiloda olabilirdik ama daha makul kilolardayiz 40kilo verenleri dusunmek lazim bizim yolumuz o kadar uzun olmiyacak

ayrica kandiliniz mubarek olsun Allah yuvalarinizdan sagligi mutlulugu eksik etmesin hayirli kandiller

dun ogleden sonra arkadasim geldi borek yapmistim ispanakli birde hafif tatli borekten 2kucuk dilim yedim o bile cok geldi sonrada esim arkadasim seviyor diye dukkandan doner getirmis iki uc ,parca yedim bol salata yedim masallah arkadasim cok kilolu olmasina ragmen sildi supurdu birde ,uzerine bende kurt var demez mi koptum yok dedim bu kurt degil anakonda yilani veya kobradir ay cok guldum ilahi kadin 52 beden giyorsun ne kurdu acirim o kurda ben, neyse aksamda karnim guruldayarak yattim Allahtan cok yorgundum uyumusum az once kalktim cay 1tane yarim tost yedim peynirli ama bu hafta adet oldum cok yorgun ve bitkinim oyle aman aman kilo verdim mi bilmiyorum sanirim o bekleme duragina bende geldim kilo kitlendi ama ben inat ettim bu zamanda pes etmiycem dayanacagim kilit kilo asildimi gerisi kolay geliyor haydi bir ikihihoyyytvericez pes etmek yok biz ince kadinlariz bu yaz o bikiniler degiscek patates cuvali gibi kalmiycaz degilmi en guzel gurup biziz obezmiyiz korkcaz diyetten diyet bizden korksun

Son düzenleme:
hoşgeldin deryacım hiç üzülme vereceksin kiloları birlikten kuvvet dogar..ben 4 aylıkken astım olmusum ve 12 sene bir fiil ilaç (kortizonlular,vitaminler vs vs) e annem babaannem de saolsunlar köydeydik habire bal+süt+bıldırcın yumurtası bal-kaymak vs vs..anlayacagın hiç zayıf olmadım:) ama 2 sene önce kendi kendime 14 liko verdim 1 yılda hemde öyle agır bi rejim yada spor yapmadan (günd 600 mekik mi hemen ölürüm ben).sadece okula gelir giderken ve dolaşırken yürüyoduk o da öyle çok hızlı degil genellikle ve verdim..
diyecegim o ki umutsuzluk kiloların en büyük dostu.ilk kafanda bitir olayı vereebilecegine iyice inandır kendini sürekli tekrarla içinden 'yaparım nolacak istesem hemn inerim o kiloya yine zaten artık iştahım yok ' gibi kelimeler.hani bişeyi 40 defa dersen olur ya onun gibi kandır beynini sen bişey yapmasanda zaten zayıflamaya başlayacaksın görürsün ama önce inan kendine..

kızlar bu arada bugün 2. gün sabah içtigimiz meyve-sebze suyu felaket normal koşullarda tavsiye etmiyorum ama en azından kusturacak kadar degil. sabah tartıya çıktım tartı 75.2'yi gösterdi valla bilmiyorum eger böyleyse 5 kilo rahat rahat verilecek 1 günde 1.100 gr..bi de ceviz kuruüzüm kayısı hurma fala var bu kürün içinde ama ben sadece kuruüzüm ve ceviz yiyorum..ama en kötüsü sabah kaltım mutfak masasını üztünde ne gördüm...delikafadulden1 tepsi cevizli baklava!!!! kim bu vizdansız günahtan korkmaz tuzakçı bilmiyorum ama dayanıyorum bozmayacam ekmek kırıntısı bile koymayacam agzıma 7 gün degil ki baklava..yani zor bi gün olacak bütün gün de evdeyim bakalım bana dua edin zafer bizim olacak:lepi:

evet kesinlikle, diranclerle karsilastigimizda kilo verimi duruyor, ozellikle regl doneminde. benim de oyle oldu bir hafta kadar durdu kilo vermem. ama simdi yine hizlandi :) carsambadan cumartesiye 2 kilo verdim ve 73 oldum.. hatta simdi 72,8 gosteriyor tarti.. kriz anlari da gelecek illa ki ama onemli olan bunlari atlatmak, eger ki tuzaga dusersek, o yiyecekler bizi kilo yolu ile zehirliyorlar iste.. bol bol da spor yapmak sart! sporsuz verilen kilo kalici olmuyor pek, o yuzden ben elimden geldikce spor yapiyorum. zaten bekar oldugum ve 12 gun atama bekledigim icin su bos gunlerimi sporla degerlendirmeye calisiyorum.. bana dua edin de 19 martta ingilizce ogretmeni olarak atanmis olayim :teselli:

ZEYNP KOLAY GESLIN KIZ MASALLAH DAYANCANIM amannnnnn bosver o baklavayi senin canim bile cekmez sen incecik olcaksin o baklava buna engel olamaz:)))
kizlar bende cok hastayim grip olmusum bogazim kulklarin cok fena burnumu damla yapmazsan acilmiyor agzim acik yaziyorum:))))))nefes alamiyorum
bende corba ictim söyle limonlu ama dün hasladigim et suyunu koydum corbaya cocuklarda icti ya corbadan onlarada vitamin olsun dedim.ögle meyve salatasi yapcam sacede ama limona kadar koycam iyi gelir.simdi de karisik bitki cayimi icegim.aksama ispanak corbasi yapcam
nuraykiz cok güldüm ya hasta hastaaa:)) kiz kurt varmisdir da o bedende kurt bile kac kilo olmustur:))

cok severim o arkadasimi cokta komiktir kilosuyla barisiktir kurt diyince dedim yilandir o kurt olamaz gecmis olsun canim bak en iyi antibiyotik tavuk corbasiymis dr bile bunu oneriyor birde annem bize isitilmis pekmez icirirdi bogaz yanmana birebir gelir

çok geçmiş olsun feyzacım umarım cabucacık iyilesirsin..evet dayanıcam ve incecik olacam bi tepsi cevizli baklava buna engel olamaz :))

selam kızlar hepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsun ayrıca hepinizin kandili mübarek olsun dualarımız kabul kilolarımız yok olsun inşallah aminnnhihoyyyt

AMİNNN ARKADAŞIM İNŞALLAH

ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTMEK NASİP ETSİN CANIM KENDİNE İYİ BAK SAKINA

YALNIZ DEĞİLSİN CANIM BİZ YANINDAYIZ VALLA BEN 150 ÇEKİYORUM GÜNDE MEKİK ALETİ ALDIM KALKMASI KOLAY OLUYO CANIM GÜNDE 700 MEKİK ÇEKEN ADASU ARKADAŞIMIZDI SAYFA 3 TE ONUN ALDIĞI VE GÖRÜPTE BENİM ALDIĞIM MEKİK ALETİ VAR VALLA ÇOK MEMNUNUM SAĞOLSUN ADASUCUM KARNIMIN TOPLANDIĞI FARKEDİLİYO:sm_cool:

BİRTANE YİYEBİLİRSİN CANIM YA AMA ŞÖYLE DE BİRŞEY VAR
O BİR TANEDAN SONRA GERİSİ GELİYO BİLİYOSUN ONUN İÇİN BOŞVER CANIM HİÇ YEME NASIL OLSA TADINI BİLİYORUZ ÖNCEDEN YEDİK ONLARA SAYIVER GÜZELİM YA SENİ TAKİP EDİYORUM CANIM YOLUN AÇIK OLSUN :dance:

Canım yerinde olmak istemezdim valla.en sevdiğim tatlı çünkü.Ama şöyle düşünmek lazım zamanında onlardan bol miktarda yediğimiz için bu haldeyiz zaten.bir porsiyon yemişsin de üstüne suyunu içiyormuş gibi düşün ve bol bol su iç tatlım yerimseniben

çok geçmiş olsun tatlım.bizde de şu anda herkes ya hasta yada olmak üzere.

nuraycigim,zeynpcigim,arzuk cok tsk arkadaslar birde üstüne regl oldum.bakalim parazetesi merakla bekliyorum kac kilo olduk.

kızlar selam bugünden beri nette bi tuhaflık var ...geç oldu ama hepinizi öpüyorum kandiliniz ve kadınlar gününüz kutlu olsun ..allah hayırlı kandillere erdirsin ...rejim iyidir inş yarın büyük gün ..kızlar müthiş şeyler öğrendim ama yarın paylaşabilirim ..ancak hepinizi kocman öpüyorum sevgiler...

bu arada yeni helen dostlarımıza hoşgeldiniz diyorum tanışamadık ...ben işlerim yüzünden pek uğrayamadım bu ara ama bundan sonra sık görüşücez inş ....kolay gelsin kızlar..

tesekkur ederız kusuum bızde senın kandılını kutlarız,neler ogrendın merak ettım valla,azcıkı cıtlat barıdelikafadulden

kız kusumm anom sen buraya uğrarsında bana uğramadan nasıl gidersin aşkolsun ya

kandiliniz ve dünya kadınlar gününüz kutlu olsun bende aranıza katılmak istiyorum kılom 70.5 ve ne gıbı şeyler yapıyosunuz aranızda benı bılgılendıren bırı olursa sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…