canımcım ben kipadan aldım senacımınkinden hemide...doğanın light keten tohumlu müslisi ...umarım yardımcı olmuşumdursenacım keten tohumlu müsliyi angi marketten alıyosun adını yazsana nerelerde hangi marketlerde bulunuyo.
sanıırm evimin yakınındaki, marketlerde yok...olsa ilgimi çekerdi...evdeki müsliler bitsin ona başlıycam
yeşim hoşgeldin bacı günaydın
dene güzelim zararın olmaz kar bile edersin bir taşla iki kuşkızlarrr herkes biryerlerdeeee...b,r cumartesi daha gidyor ömrümüzdennnn
offf yruldum ya,bide sağ baldırım çok acıyor dün evde 150zıplama atlama,akşamda 25 dak.bantta yürüdüm,ayakta pisiklet 25,oturarak pisiklet 25 sonnada hocayla yerde mide,göbek,kalça derkennn haşatım çıktı...
sabah uyandım ıklısuyumu içtim
kahvaltıda eşim çok sever patates kavurdum kendime kayısı kıvamından sulu yumurta
3zeytin
2dilim(küçük) tambuğday ekmeği
peynir
helva
salatalık,yeşillik
kursa gittim dönüş 13.30da acıktım yaa canım döner istedi kilo vermedim ama kaçamak yaptım:86::86:
tek lavaş dürüm yaptırdı kocişvalla küçüktü evdede kendime ayran yaptım ohhhh günlül hatat yarınlıkekemk hakkımıda yedim heralde
1litreye su
akşam düğün vardı gelin almaya gitik,üşüdük,yeme düzenim karıştı...
düğündende erken kaçtık eve geldik saat 21.00 eşim yemek yediş bende şöyle çatalla az barbunya
çay içtim ...sizi merak ettimmm..kılavuz benim yol göstericim tamamm buhafta yataktan erken kalkıcammm
ve birde öyle deniycemmmm
çok geçmiş olsun canımcım ...kendine dikkat etde elden ayaktan düşmeinşallah canım veririm yok canım check up yaptırdım kampanya vardı sonuçlar pazartesi bakalım bişey çıkmaz inş sagol canım ben 1 ay önce düşük yapmıştımda konrol amaçlı oldu birazda
topik toplu tatilemi cikti huhu slm millet...
canımcım ben kipadan aldım senacımınkinden hemide...doğanın light keten tohumlu müslisi ...umarım yardımcı olmuşumdur
çok geçmiş olsun canımcım ...kendine dikkat etde elden ayaktan düşme
burdayım huhuuuuuu
menümü yazmıycam kaçamak yok ama 2 öğün yapabildim sadece o yüzden es geçiyorum ilk kez
geldim şekerimnapıyonuz bakiiimmmm
öyle oldu biraz geciktinhiç kimse yok yaaa ben geldim herkes gitmişşş
ben piko yedm şimdi yaa müsliden sonra :26::26:
öyle oldu biraz geciktin
sana efferin banada pravooooobenim kafa iyi şu an ...bir bardak kırmızı şarap içtim,kardeşimin hamileliğini kutladıkda :78::78::78:
içmişim başım dönüyor dönüyor dünya durmadan dönüyor dönüyorsana efferin banada pravooooobenim kafa iyi şu an ...bir bardak kırmızı şarap içtim,kardeşimin hamileliğini kutladıkda :78::78::78:
ce yapıyolar korkan varmı ben korkmadımherkes gelip gelip kaciyor...
içmişim başım dönüyor dönüyor dünya durmadan dönüyor dönüyor
ce yapıyolar korkan varmı ben korkmadım
yarasin guzelim gozunuz aydin.... sefa gecelerini buraya ilk geldigim yil cok yapardik herkes sarap icerdi ben cinsim ya ilede limon viski olacakti...ozlemisim ya oglum buyusunde gene yapariz...
şişeden sek döktüklerine eminmisin.kokteyl yapmış olmasınlarkız dönmüyoda dizlerim titriyo bide gülesim var...bünye alışık olmayınca çarpıyorvalla bende korkmadım guuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?