70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımcım ben kipadan aldım senacımınkinden hemide...doğanın light keten tohumlu müslisi ...umarım yardımcı olmuşumdur
dene güzelim zararın olmaz kar bile edersin bir taşla iki kuş
inşallah canım veririm yok canım check up yaptırdım kampanya vardı sonuçlar pazartesi bakalım bişey çıkmaz inş sagol canım ben 1 ay önce düşük yapmıştımda konrol amaçlı oldu birazda
çok geçmiş olsun canımcım ...kendine dikkat etde elden ayaktan düşme

burdayım huhuuuuuu
menümü yazmıycam kaçamak yok ama 2 öğün yapabildim sadece o yüzden es geçiyorum ilk kez

hadi senin yerine ben menumu yazayim
kavalti
1 yumurta
1 zeytin
4der dilim domates salatalik
1 yesil sogan
1 kozlenmis biber
mantar ve iki bardak ev ayrani
2 dilim kizarmis ekmek
oglen
4 kasik ygurtlu kabak

ara bir elma

aksam
musli

yatana kadar 3 litre su
1 form cay

nasılsınız diyettaşlarımm
ben yarın başlıyom gerçi hayırlısıyle bugünde gezdim kermes kermes şimdi evi topluycam
kendime bi diyet günlüğü hazırladım bakalım cumaya kaç olucam ona göre çizelgemi değiştiririm artık merak edenlere duyrulurrrr(sudemmmcimm)::

slmmm ben geldimmm.bi bitmiyo anacım işlerrr bu neeee.yeni oturabildim.bi yandan bebiş bi yandan kociş.persim çıktı.siz de muhabbetin belini kırmışınız heeee.

sana efferin banada pravooooobenim kafa iyi şu an ...bir bardak kırmızı şarap içtim,kardeşimin hamileliğini kutladıkda:78::78::78:

yarasin guzelim gozunuz aydin.... sefa gecelerini buraya ilk geldigim yil cok yapardik herkes sarap icerdi ben cinsim ya ilede limon viski olacakti...ozlemisim ya oglum buyusunde gene yapariz...

içmişim başım dönüyor dönüyor dünya durmadan dönüyor dönüyor

ce yapıyolar korkan varmı ben korkmadım

kız dönmüyoda dizlerim titriyo bide gülesim var...bünye alışık olmayınca çarpıyorvalla bende korkmadım guuuuuuuu

yarasin guzelim gozunuz aydin.... sefa gecelerini buraya ilk geldigim yil cok yapardik herkes sarap icerdi ben cinsim ya ilede limon viski olacakti...ozlemisim ya oglum buyusunde gene yapariz...

sağol tatlım...valla yılda üçü beşi geçmezde işte böyle extra olunca daha bir çarpıyorzaten deminden beri enişte karşıdan gülüp duruyor...baldız bu kaç diyor şimdi kuşları gözünde uçurucam onu bekliyorda kıyamıyom çünkü çok mutlular

kız dönmüyoda dizlerim titriyo bide gülesim var...bünye alışık olmayınca çarpıyorvalla bende korkmadım guuuuuuuu
şişeden sek döktüklerine eminmisin.kokteyl yapmış olmasınlar
ben geçen sene komşuya gittik komşumuzda alkolik bi bey yanındada alman hayat arkadaşı.doğal olarak ikramları alkoldü.o gece eşim ertesi gün sınav yapacak diye onun votkasınıda ben içtim.en son merdivenleri gülerek çıkıypdum sonra en son yataktada sebepsizce gülüyodum uyandığımdada gülüyodum dermişim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…