70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok be aşkitom sekti çünkü şişenin mantarını yanımda açtılar ...ondan değil ben nezaman bir kadeh içsem dizlerim titrer başımdan ayak ucuma sıcak sular iner vede ilk yarım saat gülerim sonrada süt dökmüş kedi modunda oturup kalırım kan çanağı gözlerle

bünye meselesi.benimde uykum gelir.ilkkez ozaman gülme krizi tuttuydu çünkü sanırım sadece ben 70 lik votkayı meyva suyuyla içmiştim

bende pek etkilenmem zaten ictigim bir kadehi kolay kolay gecmez oda nadir bira dahi olsa bir tane icerim aslinda burda tadida olmuyor okul doneminde arkadaslar toplanirdik biraz kitti tabi imkanlar biraz cerez, bira yanina saz tabi bir arkadasin seside harikaydi turkce kutce karistirir soylerdi iste ben oda tadi burda bulamiyorum...

bünye meselesi.benimde uykum gelir.ilkkez ozaman gülme krizi tuttuydu çünkü sanırım sadece ben 70 lik votkayı meyva suyuyla içmiştim

allah seni naapmasın kız...ben o kadarı götürsem beni yerlerden toplarlar yada çatıdançarpılırım valla bir bardakla böyleysemki hiç bir bardağı geçmeyi göze alamadım dedim ya sonucunu kestiremiyorum:26::26:

fondipçi benim adım sadece tatile gitmişsek yada yılbaşında toplanmışsak içeriz.oda ben sadece votka meyva suyu içerim.onuda su içer gibi 2-3 yudumda bitiririm içiyosamda bu yine 2-3 bardak oluyor.

okul yılları güzeldi be kuşum ben biranın yarısında gene bu şekil oluyom kız...manyak bi bünye benimki pisikopat

sonucu bende kestiremiyorum artık .son içtiğimiz günden beri töbeliyim ne yalan söylim

guldurdun beni kiz
tatilde içelim diyo kociş ama ben soda suya talim etmeyi planlamaktayım şimdiden.söylemesi ayıp ben hayatımda istifra etmişliğim sayılıdır . ve hayatta o duruma geldiysem bile yapamadığım bişidir.en son içtiğimiz akşam bi bardak votka vişnenin yarısında uykum geldi bana bişiler oluyo dedim ama hepimiz çok feci olduyduk kalabalıktıkta herkes yerlere serildiydi.arkadaşımın eşi erkek yani kalkıp bize kahve yaptı bulaşıkları topladı falan o gece perişan olduyduk.ertesi gün hasta olanmı geceti hatırlamayanmı arasın 30 yaşında aklı selim insanların düştüğü durum içler acısıydı.ogün bugündür yılbaşıda dahil olmak üzere içmedim.sanırım 6 aydan fazla olmuştur.

Son düzenleme:
teyze oluyom kızzzallahım o nasıl bişey öyle,çatlak amca
hadi hayırlı uğurlu olsun.ilk teyzelikmi.ben 3 kere hala oldum daha başka bişi olmuyorum zaten.belki 4. kez hala olurum belki ilerde 1 . kez anne olurum okadar
dansöz amça tam duruma uygun geldi bence

hadi hayırlı uğurlu olsun.ilk teyzelikmi.ben 3 kere hala oldum daha başka bişi olmuyorum zaten.belki 4. kez hala olurum belki ilerde 1 . kez anne olurum okadar
dansöz amça tam duruma uygun geldi bence

hayırlısı kuşum inşallah kendi çocuğunu kucağına almak çok farklı bişey...ama yeğende çok seviliyor ,ben ikinci vede galiba sonuncu kez teyze oluyorum ..iki kız kardeşiz biz ve kardeşimin başkada niyeti yok zaten 36 yaşında,tükanı kapatıcak galiba çünkü ikiside sexio oluyor

biz tükkanı açmadık daha.çocukları sevmeme rağmen hala anne olmamam bi sürpriz zaten.hayırlıs bakalım inşallah hayırlıysa bi zaman olcak.36 ya kadar yolu varmış

sana efferin banada pravooooobenim kafa iyi şu an ...bir bardak kırmızı şarap içtim,kardeşimin hamileliğini kutladıkda:78::78::78:

bi bardak şarapla kafa güzel mi olurmuş kııızz

bende az önce hamburger menü yedim
çoookk pişmanım oldum ama artık midemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…