içmişim başım dönüyor dönüyor dünya durmadan dönüyor dönüyor
ce yapıyolar korkan varmı ben korkmadım
şişeden sek döktüklerine eminmisin.kokteyl yapmış olmasınlar
ben geçen sene komşuya gittik komşumuzda alkolik bi bey yanındada alaman hayat arkadaşı.soğal olarak ikramları alkoldü.o gece eşim ertesi gün sınav yapacak diye onun votkasınıda ben içtim.en son merdivenleri gülerek çıkıypdum sonra en son yataktada sebepsizce gülüyodumuyandığımdada gülüyodum dermişim
bünye meselesi.benimde uykum gelir.ilkkez ozaman gülme krizi tuttuydu çünkü sanırım sadece ben 70 lik votkayı meyva suyuyla içmiştimyok be aşkitom sekti çünkü şişenin mantarını yanımda açtılar ...ondan değil ben nezaman bir kadeh içsem dizlerim titrer başımdan ayak ucuma sıcak sular iner vede ilk yarım saat gülerim sonrada süt dökmüş kedi modunda oturup kalırım kan çanağı gözlerle
sağol tatlım...valla yılda üçü beşi geçmezde işte böyle extra olunca daha bir çarpıyorzaten deminden beri enişte karşıdan gülüp duruyor...baldız bu kaç diyor şimdi kuşları gözünde uçurucam onu bekliyorda kıyamıyom çünkü çok mutlular
bünye meselesi.benimde uykum gelir.ilkkez ozaman gülme krizi tuttuydu çünkü sanırım sadece ben 70 lik votkayı meyva suyuyla içmiştim
bünye meselesi.benimde uykum gelir.ilkkez ozaman gülme krizi tuttuydu çünkü sanırım sadece ben 70 lik votkayı meyva suyuyla içmiştim
bende pek etkilenmem zaten ictigim bir kadehi kolay kolay gecmez oda nadir bira dahi olsa bir tane icerim aslinda burda tadida olmuyor okul doneminde arkadaslar toplanirdik biraz kitti tabi imkanlar biraz cerez, bira yanina saz tabi bir arkadasin seside harikaydi turkce kutce karistirir soylerdi iste ben oda tadi burda bulamiyorum...
okul yılları güzeldi be kuşum ben biranın yarısında gene bu şekil oluyom kız...manyak bi bünye benimki pisikopat
sonucu bende kestiremiyorum artık .son içtiğimiz günden beri töbeliyim ne yalan söylimallah seni naapmasın kız...ben o kadarı götürsem beni yerlerden toplarlar yada çatıdançarpılırım valla bir bardakla böyleysemki hiç bir bardağı geçmeyi göze alamadım dedim ya sonucunu kestiremiyorum:26::26:
tatilde içelim diyo kociş ama ben soda suya talim etmeyi planlamaktayım şimdiden.söylemesi ayıp ben hayatımda istifra etmişliğim sayılıdır . ve hayatta o duruma geldiysem bile yapamadığım bişidir.en son içtiğimiz akşam bi bardak votka vişnenin yarısında uykum geldiguldurdun beni kiz
içkili mekan dikkat
http://img225.imageshack.us/img225/9020/dansmstkyh2.gifdansöz varmı kız...
geyiğe sardım demi...çok özür dilerim kızlar yaaaa...sadece neşelendim ya paylaşmak istedim kusura bakmayın
http://img225.imageshack.us/img225/9020/dansmstkyh2.gif
dansözmü en afillisindenbugün teyze oluyosun yoksa halamı aman neyse işte herzaman olmuyonya 8-9 ay sonrada böyle eğleniriz kısmetse.
hadi hayırlı uğurlu olsun.ilk teyzelikmi.ben 3 kere hala oldum daha başka bişi olmuyorum zaten.belki 4. kez hala olurum belki ilerde 1 . kez anne olurum okadarteyze oluyom kızzzallahım o nasıl bişey öyle,çatlak amca
hadi hayırlı uğurlu olsun.ilk teyzelikmi.ben 3 kere hala oldum daha başka bişi olmuyorum zaten.belki 4. kez hala olurum belki ilerde 1 . kez anne olurum okadar
dansöz amça tam duruma uygun geldi bence
biz tükkanı açmadık daha.çocukları sevmeme rağmen hala anne olmamam bi sürpriz zaten.hayırlıs bakalım inşallah hayırlıysa bi zaman olcak.36 ya kadar yolu varmışhayırlısı kuşum inşallah kendi çocuğunu kucağına almak çok farklı bişey...ama yeğende çok seviliyor ,ben ikinci vede galiba sonuncu kez teyze oluyorum ..iki kız kardeşiz biz ve kardeşimin başkada niyeti yok zaten 36 yaşında,tükanı kapatıcak galiba çünkü ikiside sexio oluyor
sana efferin banada pravooooobenim kafa iyi şu an ...bir bardak kırmızı şarap içtim,kardeşimin hamileliğini kutladıkda :78::78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?