kızlar bu elma sireksinin faydasını gördünüz mü hakkaten?
ben bu yaza engec eylül ayına kadar bu işi bitirecem ve busene hamile kalacam zayıflar zayıflamazz çok istiyorummmmmmmmmmmm yaa herşeyden cokkkk,zayıflamak istiyorumm,bebegim olsun istiyorum.doktor zayıflamadan hamile kalamazsın dedi düşük tehlikem olurmuş.polikistik over hastası oldugum için allahım sen yardım et bizlere bu işi başaralım..
merhaba arkadaşlar benide arnıza alırmısınız bebeğime kavuşmam için kilo vermem gerekiyormuş doktorum öyle dedi ama ben zaten ne zamandır uğraşıyorum ama veremiyorum dedim bazı hormon testleri ve şeker testi istedi şekerden şüpheleniyormuş veremiyorsan bile almamaya bak dedi ne olur banda yardım edin şu anda 77 lerdeyim sanırım evdeki tartım bozuk yenisini almam lazım birde şu kilo cetvelini nasıl yaptınız??
hosbulduk canım benım boya falan derken buraya yazmaya bıle fırsat bulamadım ama bazen 5 dakka gırp okuyabıldıgım kadar okuyordum canım bende 500 gr vermısım ama işi daha sıkı tutmaya karar verdım cok guzel bı dıyet lıstesı hazırladım dolabımın da üstüne astım saatlerıne göre uyguluyorum günde 1100 kaloriyi geçmicek kadar bide 5000 adım atıyorum kalıyor 600 kalori onuda vucudum erıtır heralde hadı bakalım bugun sankı yenıden baslamıs gıbı dusunuyorum ve hiç kacamak yapmadım yarım saate kadarda yagsız tavada tavuk yapıcam şöle pul biberli bolda salata aksamda bitane meyve yerım günü böyle kapatırım benım tartım da öle yagı falan ayırıyo ama ben tartımı rafa kaldırdım sardım sarmaladım güzelce sakladım kendımden saklıyorum hafta bir tartılıcam cok yazdım canım öptümselincan canim gözükmüyordun kiz sen hosgeldin.ben eczaneden aldim elma sirkesini canim üzerinde ki tarifte öyle yaziyor bir yemek kasigi sirke bir yemek kasigi bal diye canim.onun icin öyle yapiyorum.olmazsa cay kasigi yaparim.ne oldu sen kilo verebildin mi bu hafta.bende beye yeni tarti aldircam otomatik kilo ,yag vüdütdaki ayiriyormus onu alcam.
kızlar hepimiz biliyoruz ama dün spor hocam hatırlattı sizlerle paylaşmak istedim ;su az tüketildiğinde bedenimizdeki yağ oranı yükselirmiş, böbrekler yeterli su alamayınca karaciğerin görevi ağırlaşırmış,yağ deposunu enerjiye çevirmesi gereken karaciğer işini aksatır ve yağların eritilmesi yavaşlarmış.
günde 10-12 bardak su içmemiz şartmış.
merhaba melegg cim,
hoşgeldin aramıza canım,umarım kısa zamanda kilo verir bebeğine kavuşursun.
Ben de bir sürü hormon testleri yaptırmıştım tsh ım falan 14-15 lerdeydi ömür boyu ilaç kullanacağım ayrıca hipoglisemi hastasıyım eğer dikkat etmezsem şeker hastası olmama çok azkalmış,doktorumda bana aynısını söyledi kilo vermen çok zor diyete uyarsan en azından daha fazla kilo almazsın dedi,ama ben inat ettim eski kiloma ulaşmaya kararlıyım benim gibi burdaki tüm arkadaşlarımız kilo verme konusunda inatçı ve birbirimize desteğimiz tam ,artık sende aramızdasın lütfen moralini bozma ve kilo vereceğine inan canım.:1hug:
inş en kısa zamanda bebiş gelir öylesine güzel bi varlık için zayıflamak en güzeli:CüvCüv:ben bu yaza engec eylül ayına kadar bu işi bitirecem ve busene hamile kalacam zayıflar zayıflamazz çok istiyorummmmmmmmmmmm yaa herşeyden cokkkk,zayıflamak istiyorumm,bebegim olsun istiyorum.doktor zayıflamadan hamile kalamazsın dedi düşük tehlikem olurmuş.polikistik over hastası oldugum için allahım sen yardım et bizlere bu işi başaralım..
hoşgeldin inş sen de bebişine en kısa zamanda kavuşursun bazen doktorların tahminmerhaba arkadaşlar benide arnıza alırmısınız bebeğime kavuşmam için kilo vermem gerekiyormuş doktorum öyle dedi ama ben zaten ne zamandır uğraşıyorum ama veremiyorum dedim bazı hormon testleri ve şeker testi istedi şekerden şüpheleniyormuş veremiyorsan bile almamaya bak dedi ne olur banda yardım edin şu anda 77 lerdeyim sanırım evdeki tartım bozuk yenisini almam lazım birde şu kilo cetvelini nasıl yaptınız??
Güleysacım ben yapıyorum annemle birlikte hemde bugün 3. günümüz ben bu sabah tartıldıgımda 74.8 gösteriyodu 76.3'le başladım diyete ve ilk bu detoksla başladım..biz 7 martta başladık öyle başlanması gerekiyodu ama istersen maranki.com'a gir bi bak belki sonra başlasan da olur tam bilmiyorum ama ayın hareketlerine göre başlanıyo sanırsamgünaydın kızlar bende sonunda allaha çok ama çok şükür 69 gördüm.69.200 olmuşum.bende 1 kilo vermişim.inşallah dahada veririm.buarada kozmik beden temizliği yapan oldumu hiç aranızda?ona başlamayı düşündüm ama eşim izin vermedi.hasta olurmuşum
kızlar napıonuz bakıyım
merhaba arkadaşlar benide arnıza alırmısınız bebeğime kavuşmam için kilo vermem gerekiyormuş doktorum öyle dedi ama ben zaten ne zamandır uğraşıyorum ama veremiyorum dedim bazı hormon testleri ve şeker testi istedi şekerden şüpheleniyormuş veremiyorsan bile almamaya bak dedi ne olur banda yardım edin şu anda 77 lerdeyim sanırım evdeki tartım bozuk yenisini almam lazım birde şu kilo cetvelini nasıl yaptınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?