70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ankara'da olan üyelerimiz veya tanıdıklarına ulaşabilecek olanlar lütfen yardıma ihtiyacımız var....

9 Yaşında bir minik meleğimiz dün geceden itibaren hayata yaşam destek ünitesiyle tutunuyor ve bu yavrumuzun çok ama çok acil olarak kana ihtiyacı var... Kan ve trombosit bağışı yapabilecekler lütfen yardımlarınızı esirgemeyin......Lütfen iki linkede bakınız sormak istedikleriniz için bana ulaşabilirsiniz...

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/257825-acil-kan-gerekiyor-0rh-ankara.html

Kuyu taş ve deli.... çıkartana hediye... IV. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

insallah zeynepcigim en kisa surede ideal kilona kavusursun ardindan da bebegine Allah isteyen herkeze versin hamileligin esnasindada cok dikkat et canim ozellikle tatliya ben hep hamilelikte bu yuzden aldim ekmek yemezdim cikolata yerdim o zaman hamilelik sonrasida kolay verirsin

sabah ince bir dilim bugday ekmegi peynir yarim yumurta 3zeytin yedim az once 1tabak yesil mercimek yemegi ve 1dilim kepek ekmegi yedim bu aksam sadece yesil yagsiz bol sirkeli salata yerim bu hafta 1100gitti kilo verimim azaldi kilo kitlendi onu asmam tekrar hizlandirmam lazim

selam kızlar,

öncelikle kilo veren tüm arkadaşları candan kutluyorum,darısı ben ve benim gibi veremeyenlerin başına.
Zeynep cim,inşallah biran önce zayıflar ve bebeğine kavuşursun,bunu yürekten diliyorum.

ya kızlar yemedim ama yine veremedim kilo şimdi sporu artırmaya karar verdim,her gün 30 dakika yüzeceğim bakalım haftaya sonuç değişsecekmi

selincan canim gözükmüyordun kiz sen hosgeldin.ben eczaneden aldim elma sirkesini canim üzerinde ki tarifte öyle yaziyor bir yemek kasigi sirke bir yemek kasigi bal diye canim.onun icin öyle yapiyorum.olmazsa cay kasigi yaparim.ne oldu sen kilo verebildin mi bu hafta.bende beye yeni tarti aldircam otomatik kilo ,yag vüdütdaki ayiriyormus onu alcam.

kızlar hepimiz biliyoruz ama dün spor hocam hatırlattı sizlerle paylaşmak istedim ;su az tüketildiğinde bedenimizdeki yağ oranı yükselirmiş, böbrekler yeterli su alamayınca karaciğerin görevi ağırlaşırmış,yağ deposunu enerjiye çevirmesi gereken karaciğer işini aksatır ve yağların eritilmesi yavaşlarmış.

günde 10-12 bardak su içmemiz şartmış.

merhaba arkadaşlar benide arnıza alırmısınız bebeğime kavuşmam için kilo vermem gerekiyormuş doktorum öyle dedi ama ben zaten ne zamandır uğraşıyorum ama veremiyorum dedim bazı hormon testleri ve şeker testi istedi şekerden şüpheleniyormuş veremiyorsan bile almamaya bak dedi ne olur banda yardım edin şu anda 77 lerdeyim sanırım evdeki tartım bozuk yenisini almam lazım birde şu kilo cetvelini nasıl yaptınız??

merhaba melegg cim,
hoşgeldin aramıza canım,umarım kısa zamanda kilo verir bebeğine kavuşursun.
Ben de bir sürü hormon testleri yaptırmıştım tsh ım falan 14-15 lerdeydi ömür boyu ilaç kullanacağım ayrıca hipoglisemi hastasıyım eğer dikkat etmezsem şeker hastası olmama çok azkalmış,doktorumda bana aynısını söyledi kilo vermen çok zor diyete uyarsan en azından daha fazla kilo almazsın dedi,ama ben inat ettim eski kiloma ulaşmaya kararlıyım benim gibi burdaki tüm arkadaşlarımız kilo verme konusunda inatçı ve birbirimize desteğimiz tam ,artık sende aramızdasın lütfen moralini bozma ve kilo vereceğine inan canım.:1hug:

hosbulduk canım benım boya falan derken buraya yazmaya bıle fırsat bulamadım ama bazen 5 dakka gırp okuyabıldıgım kadar okuyordum canım bende 500 gr vermısım ama işi daha sıkı tutmaya karar verdım cok guzel bı dıyet lıstesı hazırladım dolabımın da üstüne astım saatlerıne göre uyguluyorum günde 1100 kaloriyi geçmicek kadar bide 5000 adım atıyorum kalıyor 600 kalori onuda vucudum erıtır heralde hadı bakalım bugun sankı yenıden baslamıs gıbı dusunuyorum ve hiç kacamak yapmadım yarım saate kadarda yagsız tavada tavuk yapıcam şöle pul biberli bolda salata aksamda bitane meyve yerım günü böyle kapatırım benım tartım da öle yagı falan ayırıyo ama ben tartımı rafa kaldırdım sardım sarmaladım güzelce sakladım kendımden saklıyorum hafta bir tartılıcam cok yazdım canım öptüm

cok haklısın arkadasım ben zaten cayla fala dogal olarak 4 lıtreden asagı içmiyorum

çok teşekkür ederim arkadaşım umarım bende buradaki arkadaşlar gibi zayıflarım ama nasıl başlıcam bilemiyorum bugün bayağı su içtim ve çok az yedim vücumu alıştırmam lazım bakalım hayırlısı

inş en kısa zamanda bebiş gelir öylesine güzel bi varlık için zayıflamak en güzeli:CüvCüv:
hoşgeldin inş sen de bebişine en kısa zamanda kavuşursun bazen doktorların tahmin
ettiği gibi olmuyor allah büyük her an bi sürpriz olabilir:CüvCüv:

Güleysacım ben yapıyorum annemle birlikte hemde bugün 3. günümüz ben bu sabah tartıldıgımda 74.8 gösteriyodu 76.3'le başladım diyete ve ilk bu detoksla başladım..biz 7 martta başladık öyle başlanması gerekiyodu ama istersen maranki.com'a gir bi bak belki sonra başlasan da olur tam bilmiyorum ama ayın hareketlerine göre başlanıyo sanırsam

Ben biraz geç kaldım galiba.Ama bütün gün ancak fırsat buldum.Kilom değişmemiş.72.8 kg.Halbuki hafta içi 71,5 ları görmüştüm neden böyle oldu anlamadım.Üstelik geçen hafta spora da başladığım için beklentim daha çoktu.gerçi reglim ama dünde öyleydim ve kilom 71 lerdeydi.Neyse yapacak birşey yok devam.Elbet düşecek.

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Allah kolaylık versin herbirimize.

Umarım en kısa sürede kilolarınla vedalaşır ve bebişini kucağına alırsın.

internette gezinirken bir yazıya rasladım paylaşmak istedim =)

Ve, hızlı kilo kaybeden bir diyete niyetlenenlere ya da böylesi bir
diyeti yapmakta olanlara basit bir hesap öneriyorum: bedenden bir kilo
yağ kaybı eksi 7000 kalori anlamına geliyor. (1 gram yağ 9 kaloriye
eşittiir, ancak yağ hücresinin içerdiği su da kaybedileceğine
göre, uzmanlar hesaplarını 1 kilo yağ eşiittir 7000 kalori olarak
yaparlar). Günümüz koşullarında bir bayan için (ortalama ve
istatistiki değerler olduğunu unutmayalım) yaklaşık 2000-2200
kalori, bir erkek için (yine ortalama tabii) 2500-2800 kalori günlük
toplam kalori harcaması hesaplandığına göre...
Bir haftada 3-4.. 5 kilo vermek ne anlama gelir. Örneğin haftalık
toplam harcamaları (2000x7=) 14000 kalori olan biri haftada 3 kilo
(7000x3=21000 kalori) kaybedebilir mi? Verdim, ben becerdim, diyenler
acaba gerçekten yağ stoklarını mı azaltmıştır? Yoksa
zayıflayayım, derken bol su kaybedip, üstelik protein stoklarını,
yani kaslarını eriterek... boş yere mi sevinmiştir? Üzerinde biraz
düşünmeye deymez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…