70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süper harika valla..darıs başıma..ama bu kulüp beni acaip gaza getiriyo..ben önceden tmm kesin zayıflıyorum diyip 3 gün sonra vazgeçiyodum..ama sonraaa.. daha önce bi arkadaşım kk.den bahsetmişti bi bakayım dedim bakış o bakışbir hafta oldu amaaaa listemin dışına çkmıyorum acıkmıyorum tarçın sayesinde çikolata yemiyorum..yorumlarınızla motive oluyorum..ibret alıyorum ibretlik oluyoorum vs vs vs..çok duygulndım bak şimdi
biz çaylaklara destek olan olmayan herkese teşekkürü bi borç bilirim

kızlar az önce tartıldım tok karnına
en son bildirimimden 1 kilo fazla çıktım normal mi ki
1 kilo fark eder mi aç tok karnına

heheheh benim damacanam 2lt şekerler ama görseniz çok tatlı
damacananıın 2ltliğini yapmış karaca ..cam tabiki kapağıda var çok şirin bir sürahi olmuş..hafta sonu gördüm yapıştım hemen

bende istiyorum .....
kızlar benim adamım az sonra gelir...
bana müsade...
hem size yazdım hem kızları doyurdum...
ne hatunum ya...
Bi bulgur pilavı yapacağım yemeklerin yanına
Ben az yerim..

canım menün benim bi zamanlar yaptığım diyete benziyo ama ben devam ettiremedim bakalım sen bu listeyle verebilecekmisin bende kendi bildiğim gibi yapıyorum burdaki kızların tecrübelerinden faydalanıyorum bakalım

ara öğünümde meywe we grissini wardı... elma yedim bende...midemi alt üst etti...bugün sanki hasta gibiyim zaten ya öğleden sonra dietin ilk günü olduğundan sanırım bir baş ağrısı başgösterdi...oysaki bayaa yedim bugün dietimde muhteşem ziyafet gibi hakkaten ama ağrıdı nie anlamadım... hadi hayırlısı... akşam yemeğimi yedim az önce... 1 kase çorba, zeytinyağlı fasulye, yarım su bardağı yoğurt, 2 dilim tam buğday ekmeği ... sonuca ulaşıcakmışım gibi bi his war içimde... arkadaşımın haziran sonunda nikahı var...güzel olmam lazım

kızlar az önce tartıldım tok karnına
en son bildirimimden 1 kilo fazla çıktım normal mi ki
1 kilo fark eder mi aç tok karnına

tok karnına tartılma..eminim merak ediyosun sayıyı ama geçen hafta ben kabak yeme şampiyonu oldum kilo wercem diye burda hatta yorum yağdı bana... aç karnına sabah ve büyük tuwaletine çıkmış olarak haftada sadece 1 kez tartılmasın yoksa bütün gün o sayı kafanda döner durur ay napıcam niye weremedim die... üzme kendini sayıya takılma

merhaba arkadaşlar ben mine 4 ay öncesine kadar 65 kilo idim tüp bebek yolu ile hamile kaldım.3.ayında bebeğimi kaybettim ve şuan 78 kiloyum zayıflamaya kararlıyım ama nasıl olacak bilmiyorummmm buyüzden aranıza katılmaya karar verdimmm

hoşgeldin Mineeee İnşallah bebeğin olur yakında .. senin için dua edicem... kiloyu takma kafana...burda çok profesyonel arkadaşlar var...yardımcı oluruzzzz

şuanki kilom 78
boyum 167
beden 42-44 değişiyor
bugünki menüm sabah yarım çekirdekli simit çay az peynir. öğlen : Salata yoğurt.akşam: Nesfit yatmadan öncede yeşil çay içerim

slmmmm fıstıklarrrr.ben bu gün müsliye başladımm ayyyy ben yine çok yoruldum yaaaaa.yazılı yaptım bebeleri döktümmm yaşasın kötülükkk şaka tebi bu sefer kolay sormuşum bebelerim öööle dedii sevindiler yafrular yaaaa sonra eve gel yemek tatlı(yanlış anlaşılmasın eşime)yarının yemeği....sonra pc başındaa sızmaaaa
geçmişi okuyum geliyooommmmmmm

huuuppppssss kızlar deli dumrul geldi kaçın çabuuuukkkk
hemen menümü vereyim
uyanınca,1 bardak suuuuu
sabah,2 dilim kızarmış çavdar ekmeği üzerine beyaz peynir,söğüş domates salatalıkbiber,4 zeytin,2 bardak çay,1 hşl.yumurta
ara,2 badem,2 ceviz,3 kuru üzüm,1 yeşil çay
öğle,1 kase şehriye çorbası,1 küçük ızgara piliç but,söğüş salata domates biber
ara,1 dilim taze ananas,1 bardak yeşil çay
akşam,müsli,1 bardak süt,3 taze altın çilek
SPOR,40 dk. 7.0 da yürüyüş,20 dk. makinenin kemeri,20 dk. ayakta eliptik bisiklet,100 mekik,20 şer tane sağ-sol yan mekik
şu anda yeşil çay içiyorum
gün boyu 2.5 lt. su,form ve bitki çayları
NASULUM BAKEEEEMMMMM bi gaz başladım yeniden asılıcam hazirana az kaldı

Yani maşallah bir gün giremedim 10 sayfadan fazla yazı var. Ben bunları bu bebelerle nasıl okuyayım.ya bu müsli neyse tam adını verebilirmisiniz. Bu arada ben ekmeği kestim ve soğan suyu içiyorum doğrumu yapıyorum bilmiyorum. Boyum168 kilom70 ve 60 kilo olmak istiyorum

Yani maşallah bir gün giremedim 10 sayfadan fazla yazı var. Ben bunları bu bebelerle nasıl okuyayım.ya bu müsli neyse tam adını verebilirmisiniz. Bu arada ben ekmeği kestim ve soğan suyu içiyorum doğrumu yapıyorum bilmiyorum. Boyum168 kilom70 ve 60 kilo olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…