Yani maşallah bir gün giremedim 10 sayfadan fazla yazı var. Ben bunları bu bebelerle nasıl okuyayım.ya bu müsli neyse tam adını verebilirmisiniz. Bu arada ben ekmeği kestim ve soğan suyu içiyorum doğrumu yapıyorum bilmiyorum. Boyum168 kilom70 ve 60 kilo olmak istiyorum
doğanın light keten tohumlusu canım...kaptanımızda onu kullanıyor..bu arada kaptanım özledik seni cancaaazımsoğan suyu nedirr be canikom onuda sende duydum...ben yıllardır her akşam bir baş yerim ama suyunu yeni duydum:26:
huuuppppssss kızlar deli dumrul geldi kaçın çabuuuukkkk
hemen menümü vereyim
uyanınca,1 bardak suuuuu
sabah,2 dilim kızarmış çavdar ekmeği üzerine beyaz peynir,söğüş domates salatalıkbiber,4 zeytin,2 bardak çay,1 hşl.yumurta
ara,2 badem,2 ceviz,3 kuru üzüm,1 yeşil çay
öğle,1 kase şehriye çorbası,1 küçük ızgara piliç but,söğüş salata domates biber
ara,1 dilim taze ananas,1 bardak yeşil çay
akşam,müsli,1 bardak süt,3 taze altın çilek
SPOR,40 dk. 7.0 da yürüyüş,20 dk. makinenin kemeri,20 dk. ayakta eliptik bisiklet,100 mekik,20 şer tane sağ-sol yan mekik
şu anda yeşil çay içiyorum
gün boyu 2.5 lt. su,form ve bitki çayları
NASULUM BAKEEEEMMMMM bi gaz başladım yeniden asılıcam hazirana az kaldı
bırrrrrrrrrrrdonmaktayım.günlerdir ısınmak bilmiyo ayaklarım içim gibi kanımda donmuş
sanırım hepsikalorifermi yanmıyor,kansızlıkmı var,reglmisin,dolaşım bozukluğumu var
ne manyağım demi guuubu huyumdan hoşlanmıyorum ama ne yapayım sağlıkçı damarım tutuyor ille sorcem işte
sanırım hepsiama üşüyen yerim sadece ayaklarım buz gibiler
sanırım hepsiama üşüyen yerim sadece ayaklarım buz gibiler
aaaa hadi ben durgunumm size ne oldu çıtırlarrrrrrrrrrr
hep yatmak uyumak istiyom dpresyonamı girdim ne anlamadımmm
evet kansızlık varkansızlık var o zaman canım kesin
bende de var ellerim ayaklarım donar hep
kan ilaçım yeni bitti sayılır.2 ay kada oldu.ama vitaminli beslenmiyorum bunun çok etkisi var.düzenli sağlıklı besinler yesem adam olurumozaman kansızlık vardır canım...ilaç kullanmak istemiyorsan haftada en az 2 kez yeşil mercimek yap,doğal kan yapıcıdır ve hastalarımıza tavsiye ederiz çünkü bazısı hiç ilaç alamıyor yada midelerine dokunuyor...oyüzden kansızlık sorunu olan varsa haftada 2 gün yeşil mercimek yemeği bire bir
ben bi yandan survivor izliyip bi yanda burda yazıyorum
eeeee geçen hafta yeterince hazırlıklar için turşun çıktı gösterilerinde bitti yorgunluk çıkıyor olsun okadarcıkaaaa hadi ben durgunumm size ne oldu çıtırlarrrrrrrrrrr
hep yatmak uyumak istiyom dpresyonamı girdim ne anlamadımmm
bende seni kopyalıyorum ve aynısını yapıyorumben bi yandan survivor izliyip bi yanda burda yazıyorum
evet kansızlık var
kan ilaçım yeni bitti sayılır.2 ay kada oldu.ama vitaminli beslenmiyorum bunun çok etkisi var.düzenli sağlıklı besinler yesem adam olurumadat dönemim yaklaştığı içinde böyle sanırım.daha öncede demiştim.tüm belirtiler 15 gün önce başlıyor 2-3 seferdir.daha önce belirtiler oldumu 3-4 güne oluyodu şimdide böyle
bugun bizim kocişle atv günümüz ben aşk ve cza izledim şimdi sıra onda ezel izliyooo pc yi alıp öbür odaya gitmeye üşeniyom burda takılıyorum bende
ne kaldıki şurda 30yaş kaçki,30 u geçtiysen ufaktan hormonlar kafayı yiyiyor yada 2-3 aydır üşütmüşsündür enfeksiyonun vardır oda 10-15 gün önceden sancı yapıp ben burdayım diyor kuşum:94::94:
eeeee geçen hafta yeterince hazırlıklar için turşun çıktı gösterilerinde bitti yorgunluk çıkıyor olsun okadarcık
bende seni kopyalıyorum ve aynısını yapıyorum
yaş kaçki,30 u geçtiysen ufaktan hormonlar kafayı yiyiyor yada 2-3 aydır üşütmüşsündür enfeksiyonun vardır oda 10-15 gün önceden sancı yapıp ben burdayım diyor kuşum:94::94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?