70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

doğanın light keten tohumlusu canım...kaptanımızda onu kullanıyor..bu arada kaptanım özledik seni cancaaazımsoğan suyu nedirr be canikom onuda sende duydum...ben yıllardır her akşam bir baş yerim ama suyunu yeni duydum:26:

bende siteden duydum.keten tohumunu alıcam. Inşallah faydalı olur.soğanı 15 dakka kaynatıyorsun suyunu içiyorsun.BENDE BİLİYORUM FAYDA VERMİYCEK AMA DENİYEYİM DEDİM

süpersin tadluuuuuumm
aynen devam :81::81::81::81:

bende akşam eşimle bi çıktım alışveriş merkezine
gezdik durduk deli gibi
spor yapamadım doğal olarak ama en azından evde de oturmadııımmm

bi form çayı alıyım kendime

bırrrrrrrrrrr donmaktayım.günlerdir ısınmak bilmiyo ayaklarım içim gibi kanımda donmuş

bırrrrrrrrrrr donmaktayım.günlerdir ısınmak bilmiyo ayaklarım içim gibi kanımda donmuş

kalorifermi yanmıyor,kansızlıkmı var,reglmisin,dolaşım bozukluğumu var
ne manyağım demi guuubu huyumdan hoşlanmıyorum ama ne yapayım sağlıkçı damarım tutuyor ille sorcem işte

kalorifermi yanmıyor,kansızlıkmı var,reglmisin,dolaşım bozukluğumu var
ne manyağım demi guuubu huyumdan hoşlanmıyorum ama ne yapayım sağlıkçı damarım tutuyor ille sorcem işte
sanırım hepsi ama üşüyen yerim sadece ayaklarım buz gibiler

sanırım hepsi ama üşüyen yerim sadece ayaklarım buz gibiler

ozaman kansızlık vardır canım...ilaç kullanmak istemiyorsan haftada en az 2 kez yeşil mercimek yap,doğal kan yapıcıdır ve hastalarımıza tavsiye ederiz çünkü bazısı hiç ilaç alamıyor yada midelerine dokunuyor...oyüzden kansızlık sorunu olan varsa haftada 2 gün yeşil mercimek yemeği bire bir

kansızlık var o zaman canım kesin
bende de var ellerim ayaklarım donar hep
evet kansızlık var

kan ilaçım yeni bitti sayılır.2 ay kada oldu.ama vitaminli beslenmiyorum bunun çok etkisi var.düzenli sağlıklı besinler yesem adam olurum adat dönemim yaklaştığı içinde böyle sanırım.daha öncede demiştim.tüm belirtiler 15 gün önce başlıyor 2-3 seferdir.daha önce belirtiler oldumu 3-4 güne oluyodu şimdide böyle

aaaa hadi ben durgunumm size ne oldu çıtırlarrrrrrrrrrr

hep yatmak uyumak istiyom dpresyonamı girdim ne anlamadımmm
eeeee geçen hafta yeterince hazırlıklar için turşun çıktı gösterilerinde bitti yorgunluk çıkıyor olsun okadarcık
ben bi yandan survivor izliyip bi yanda burda yazıyorum
bende seni kopyalıyorum ve aynısını yapıyorum

yaş kaçki,30 u geçtiysen ufaktan hormonlar kafayı yiyiyor yada 2-3 aydır üşütmüşsündür enfeksiyonun vardır oda 10-15 gün önceden sancı yapıp ben burdayım diyor kuşum:94::94:

bugun bizim kocişle atv günümüz ben aşk ve cza izledim şimdi sıra onda ezel izliyooo pc yi alıp öbür odaya gitmeye üşeniyom burda takılıyorum bende

bizde pcden dizi izliycez azzz sonraaa
yabancı dizi izlemek isteyenler varsa fringe diye bi dizi izliyoruz çok güzel lostun yazarları yazıyo senaryoyu

yaş kaçki,30 u geçtiysen ufaktan hormonlar kafayı yiyiyor yada 2-3 aydır üşütmüşsündür enfeksiyonun vardır oda 10-15 gün önceden sancı yapıp ben burdayım diyor kuşum:94::94:
ne kaldıki şurda 30 19 ay sonra otuzum :84::84::84: üşüttümmü ne oldu bilmem.göğüslerim 1 haftadır şiş biyere değdimi çok acıyolar şimdi karın ağrılarım başladı buda en az 3-4 gün sürer enaz.geçen ayın 30 unda olduydu.normal düzenime göre mayısın 1-2 si olmam lazım.hormonlarım kafayı yemeye başladı.

kızlar ben kaçıyorum...herkese iyi geceler
senacım sanada özel bir öpücük gelsin,gel teskere del

aaa valla bende anlamadım çıksın gitsin yorgunlukkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…