70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarrrrrr ben geldim. 3 günlük çoookkkk güzel bir tatilden sonra bu sabah tartıya çıktığımda durum faciaydı yani:26: tam tamına artı1.5 kg. napayım otelde herşey açık büfe olunca nefsime yenildim bütün hafta sonu yedik içtik eğlendik 1.5 ay sonra cennetteyim zannettim kısa sürdü serapmış meğersem bugünden itibaren aynen devam bakalım cuma günü 1.5 kgdan kurtulabilecek miyim? imdattttttttttt

gününüz aydın yemeklerniz az kalorili olsun kızlaaarkahvaltımı yapıp doğru pilateseeee

oyoyoyyyy benim perim gelmiş
hoşgeldin anacım, kiloların da hoş gelmiş
ii yapmışsın bebeeem sen 1 haftada toparlarsın eminim ben
ben çeni çook öççledimmm

oyoyoyyyy benim perim gelmiş
hoşgeldin anacım, kiloların da hoş gelmiş
ii yapmışsın bebeeem sen 1 haftada toparlarsın eminim ben
ben çeni çook öççledimmm

hoşbulduk canım benim ben de seni çok özledim otelde telefondan kaçamak gireyim bi dedim kocam kıyameti kopardı neymiş işimi tatile taşımıyacakmışım puhahaaaaa koptum o an evet doğru kilo vermek benim işim gibi oldu cumaya kadar toparlarım di mi çıtırım inşallah en azından geçe n haftaki kiloma insem amin amin amin siz neler yaptınız bakim ben yokken okumaya çalıştım ama eskileri çok uzun yazmışsınızda yazmışsınız anam. okuyamadım hepsini. senin nasıl gidiyor bakim haftasonu kaçamak yapmadın dimi benim gibi? acaip motivasyona ihtiyacım var ölüyom bebiş

geçmiş olsun diyelim..olsun verirsin tatil bu arada olur öyle..akşamları müsli az kalorili bi diyet daha 4 gün var..bence verirsin dikkat edersen çünki daha yeni aldın vermen kolay olur inşAllah canım..bende senin durumuna 9-15 mayıs arası düşmekten korkuyorum..bizde tatile gideceğiz..:18::18::18:üstelik bir hafta aç:18::84:k büfe durum böyle olunca benim dikkat etmem lazım elimde kalori cetveli ile dolaşacağım..bol salata yiycemm.. müslimi special k mı küçük pilates topumu götürücem..naapiiim yaaa..insan tatile gideceği için bunalıma girermi

inşallah canım yaparsın ama olmuyor olmuyor. insan o açık büfeyi görünce gözü dönüyor. otelin fitness salonu vardı yalvardım eşime 1 saat çalışayım günde diye. ama olmuyor işte yapamıyorsun aman diyim dikkat et. ben yapamadım valla

kızlar az önce tartıldım tok karnına
en son bildirimimden 1 kilo fazla çıktım normal mi ki
1 kilo fark eder mi aç tok karnına

FArk eder canım... Sabahları ve akşamları arasında yaklaşık 1 kilo oynama yapar..
Aç karna ve tuvaletten sonra tartılırsan gerçek rakamı bulursun...
Matematik problemi gibi anlattım:44:

kalorifermi yanmıyor,kansızlıkmı var,reglmisin,dolaşım bozukluğumu var
ne manyağım demi guuubu huyumdan hoşlanmıyorum ama ne yapayım sağlıkçı damarım tutuyor ille sorcem işte

Ben reglim be Deryam...
Canım habire abur cubur ister durur..

Hoşgeldin denizperisi..
Güzerl geçmesine sevindim..
tatil erken olmuş sankii...
Sezonu açtınız mı kısssss?
Kilolara gelince azmet ve ver cumaya kadar..
Hadi bakalım
gününüz aydın yemeklerniz az kalorili olsun kızlaaarkahvaltımı yapıp doğru pilateseeee

canım plates topunun havasını alıp öyle koyacaksın değil mi çantana..
Pompasınıda alırsın yanına...:44:
ne kadar dikkat etsemde ben tatillerde hep kilo aldım..
Çok cazip bişey şu açık büfe olayı...

sende bi alemsin anacım, tatilde bizi naapcan kız kocana hak verdim walla
toparlarsın bebekim yaa sen ki geçen haftalarda binlerce gram veren, sen ki o viicüt yaglarınlan savasarak galip gelen
uzun uzun yazarız tabe, ben yazdım defalarca, perim nerde didim, denizimmm nerelere gitti beni bırakıp didim de didim
wala ben bu haftasonu yorgann döşek yattım, regl oldum sancım vardı hep
hiç kaçamak yapmadım ama sadece tahin pekmezde artış oldu kahvaltılarımda ammaaa regl haftam olmasına rağmen eksi700deyim şu anda :118:

hepinize günaydın

bugun benim doğum günüm 26 oldum artık.

erken kalkıyım bari doğum günümde dedim.

sadece eşimle bi kankim kutladı .....

saol canım benim inşallah gidecek başka yolu yok
aman regl dönemi öyle valla benim de hala sancılı geçer. evlenince ağrın geçer dediler geçmedi çocuk olunca geçer dediler geçmedi ama süper gidiyor senin maşallah
aman boşver ben ne tahinler pekmezler yedim bi bilsen of of of of

sezonu açmadıkta hayatım bu bizim için ara tatil eşim süpriz yaptı bana. azmedecem inşallah gidecek +1.5

tebrikler kuzuuuuuuuuuuuuu
şimdiden tebrikler sana..
Aferin kız azimlisin
severim azimli insanları

hepinize günaydın

Dilerim Sudem....
Yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar...
Kilolarını tıkır tıkır verir...
Başarı merdivenlerini birer ikişer tırmanır...
Yüzün hep güler...
Neşen hiç eksilmez...
Hayatının bundan sonrası..
Yüreğinin güzellikleriyle doğru orantıda....
Sevgi dolu geçer....

İyi ki doğdun canım...
İyi ki varsın!!!!

kızlar günaydın kilo vermem duruyor sanırım keyfim kaçıyor

menüm
1 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
maydonoz domates biber

ara
2 adet diyet bisküvi
1 form çay

öğle
k-fleks
(1 s.b. liğt süt, 1 s.b. k-fleks)

ara
nescafe
2 adet diyet bisküvi

akşam

5 kaşık güveç 1 kase cacık

ara
6-7 çilek

hepinize günaydın

Doğum günün kutlu olsun canım.Nice sağlıklı,mutlu yıllara...

Ama olmaz ki aysebahar sen bizi kandırıyosun 90 tan bu kılolara indim diye.hamıleykenkı kılo sayılır mı hıc bebek var o zaman içinde o zaman bende 85 ten indim
senın gıbı dogum sonu 77 ydım sonra 73 e ındım takıldım orda cok benzıyo senın durumuna yanı .sayılmaz bence canım ne zaman dıyete başladıysan o yanı 69 bence

Ben azıimli deilim kilo veremiyom benı sevmıyon mu yani:2:

anam ne yaptın kuzu sen böyle.. ama olur bunlar.. miden de doymuştur gözünde hadi bakelim koş şimdi müsliyeeeee

seninde günn aydın olsun şekerimmmm

bence hiç götürüp de kendine yük etme.. onların yerine tavuk sebze ve salataları tercih edersen daha iyi olur

zaten insanları tatilde iken otele girmeden ve otelden ayrılırken tartmak gerek en az 2-3 kilo oymnar herhalde

hepinize günaydın

oy oy oy yeni yaşın kutlu olsun sana hayırlar güzellikler zayıflıklar getirsin canım...

günaydın çıtırlar.. kızlar size bişey sorcam yapılmakta olan evimiz 4-5 ay sonbra tamamlanacak mütahhit mutfakta hint graniti kullancakmış.. galiba daha yaygın olarak italyan graniti kullanılıyor bende şüpheye düştüm caba sağlam dayanıklı olur mu hint graniti diye.. bilen duyan varmı??????????

bugünkü menümü yazayım ben hemen havaya gireyim biraz:

sabah aç karnına: elma sirkesi+bal+ılık su

kahvaltı: nesfit, yeşil çay

ara: 1 kuru incir, türk kahvesi, beşibiryerde çay

öğle: 2 tane haşlanmış tavuk but, 2 yemek kaşığı light yoğurt, salatalık, maydonoz, dereotu,1 dilim yulaf ekmeği

ara: 1 portakal, yeşil çay

akşam: nesfit, beşibiryerde çay

ara: yeşil çay, bol suuuuu

yatmadan önce: elma sirkesi+bal+ılık su

Son düzenleme:

gitcek tabiii, cuma gönü seni artı eksi 0 da görücez ona göree

walla bebişim ben hayatımda bu kadar hiiç azmetmemiştim, bu siteyi ve sizleri keşfetmenin de tesadüf olduğuna hiiiç inanmıyorum.. sizler sayesinde bu kadar motive oldum ben, bir de gördüm ya biraz cabalayınca pıtır pıtır gidiyomuş kilolar, daha da gaza geldim

60a kadar yolu var inş

bende 24 haziranda cıkıyorum tatile hemde 11 temmuza kadar izinli olcam, ilk hafta eve gidicem ailemin yanına, sonraki hafta sewgiliylen ege turuna cıkıcaz tam 2 ayım var, 2 ayda 62yi görürsem varya hayatta bi gram almam daha da dikkat ederim diye düşünüyorum cnkü en son o kiloyu lise2de görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…