70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayyrettt 1 kücük paket hobby yok

şaka tatlım şaka menün güzel olmuş ama kahvaltını saglam yapsaydın keşke

vercez canım vercez ne diyoruz kışkış kilolar kışkış yallah kalori yallah

hepinize günaydın

bugun benim doğum günüm 26 oldum artık.

erken kalkıyım bari doğum günümde dedim.

sadece eşimle bi kankim kutladı .....

ii gene eşin kutlamış, benim odun ama temiz yürekli sewgilim, dogum günümü unuttu artı olarak 1.yıldönümümüzü de unutmadığı hallde bana bahçeden 1 demet maydonoz bile getirmedi

sitem edince de içten sarılıp öptüm ya diyo beyfendi, lütfetmiş

holeyyyy ablacım benii sewiyoooooooooooooooo :118:
bende çeniiiiiii

hayyrettt 1 kücük paket hobby yok

şaka tatlım şaka menün güzel olmuş ama kahvaltını saglam yapsaydın keşke

aman yok canım kahvaltı yapacak hal mi kaldı ben de hala haftasonu yaptığım kahvaltıyı düşünüyorum doyuyorum yani. midemde eminim hala o kahvaltı var. bugün böle olsun yarın normal kahvaltıya devam ederim

Aslında çok değil yediklerin gülüm ya...
Vücüd belli dönemler bunu yapıyor...
Biraz takılırsın geçer ama...
Sen devam et

Canım doğumda kilo alınıyor be gülüm..
Bazıları doğum sonu 4 kilo veriyor bazıları 12 ...
Bu konuda şanslı mıyım değil miyim bilmiyorum..
Doktor çok kan kaybettin dedi....
Ameliyat masasında ölüyordum...
Tam kesiyi yaptılar...
Canlıyım ama..
Konuşamıyorum.. Dediler iii misin?
Hayır diyemedim.. Nefes alamıyordum.. Sadece hani bağlandığımız
cihazın sesini hatırlıyorum.. Hemşireleri hatırlıyorum "problem var"..
Kan verdiler sonraki günlerde serum hep..
Benim 3. doğumum kolay değil...
bedenim kilo alıp veriyor düşünsene..
Üstelik 2. doğumdan sonra kilo vermeden hamile kaldım...
İnsanlar 1 tane doğuruyor..
Yada hiç doğurmuyor..
Ödü kopuyor kilo alacağım diye Arzum...
Hamilelikte alınan kilo kilo olmaz mı?
68 ile hamile kalıp 90 ile girdim..
12 kilo idealken ben 22 kilo aldım ki bu üç hamileliğimde en düşük aldığım kilodur...
Düşünsene insanlar doğuruyor sonra emzirme döneminde yiyor.
Sonra diyete başlıyor? Hangi rakamı sayıyorlar...?
Ben kilo vereceğime doğumda karar verdim...
Eski ben olacağıma...Şimdi de o hedefime ulaşmama az kaldı..
Umarım hepimiz en kısa zamanda hedefine ulaşanlardan oluruz...

Ben azıimli deilim kilo veremiyom benı sevmıyon mu yani:2:

Kuzuuuuu senin yerin apayrı....duydun değil mi?
Sen de azimlisin aslında..
Şu bir hafta nasıl geçti tahmin edebiliyorum...
Sadece eskisi kadar yoğun gelmiyorsun ve bu beni üzüyor aslında..
Burayı bırakırsan hepten bırakırsın..
Lütfen bunu yapma....

Nerdesin sen kız ortalarda yoktun?

gununuz aydin olsun citirlar

sudem34 yeni yasin kutlu mutlu olsun

kizlar ben gitikce artiya cikiyom durum vahim 3 gundur koca ve kardes evde olunca duzen bozuldu bugunde kavaltiya misafirler geliyor bakalimne olacak...

Buda benim menüm

Sabah
1 tane küçük uno kepekli sandviç ekmeği arasında 1 tane light üçgen peynir
Şekersiz çay

Ara
Şekersiz yeşilçay

Öğle
Tavuklu salata
Yarım dilim ekmek

Ara
3 tane çilek

Akşam
2 yk müsli
2 yk meyvalı nesfit
1 su bardağı yagsız süt

:92::92::92:

kizlar ben gitikce artiya cikiyom durum vahim 3 gundur koca ve kardes evde olunca duzen bozuldu bugunde kavaltiya misafirler geliyor bakalimne olacak...

günaydın güzel annecik, söle gitsin o misafirler

canım benim bende de aynı sorun. haftasonu tatili bana artı 1.5 kiloya maloldu. haftaya yatılı misafirim geliyor 1 hafta kalacaklar nolcak benim halim bakalım kasacam kendimi ama bakalım

geldim canım ablam geldim eşim geçen hafta halısahada ayağını sakatladığı için hafta sonu yatılı ve yatısız misafirlerimiz vardı birsürü hiç giremedim.. dünde okulumzda şenlik vardı..öyle işte.. bence hamilelik kiloları daha bi kilo gibi geliyo bana.. daha önce 16 kilo vermeme rağmen kızkanç insanlar doğum kilosunu veremezsin çok zor gider yapışır sana diye az moral bozmamışlardı.. ah şu çevre yok mu yemesen bebek gelişmeş sütün olmaz derler yersen sen ne yaptın derler.. ama karrlıyım.. inşallah bi dah bebişim olursa en baştan diyetisyene gitcem..gebeliğimin son 2 ayında şeker olduğu için 2400 kalorilik diyet evrmişlerdi. hiç kilo almamıştım.. demekki kilo aldığım zamanlar bi 5000-6000 kalori alıyormuşum... allah bağışlasın balacım inşallah bebelerini.. bizi obez yapsalarda dünyanın en güzel şeyi onlarrr

Canım geçmiş olsun zor bir doğum yaşamışsın .Demek istediğim hamilelikte alınan kilo sayılmaz değil.yanı sen hamıleykenkı kılonu başlangıc sayıyosun doğum sonrası desen anlıycam yanı doğum sonu 90 olsan ok anlatabıldım mı bende 70 le hamıle kaldım 85 le doguma gırdım.yanı dıyete basladıgım kıloyu 85 saymam cunku o zaman hamıleydım bebiş benimleydi.ama doğum sonu 77ydım sonra 73 e kadar ındım.yanı kasım aralıga kadar oyleydım baktım almaya basladım 75 ekadar cıkıyorum 74 te basladım dıyete canım.

aslında giriyorum buraya canımda işte oldugum ıcın her zamanyazamıyorum okuyorum ama bırd ebu hafta eve gec gıdıcem hep eşim gündüzcü oldugu ıcın gec cıkıyor bende ıs cıkısı ablama gecıyorum eve gecmemız 8 i buluyor.dün 9 d abı bakayım dedım eşim yat dedi uykusuzluga dayanamadıgımı bıldıgı ıcın bebek var ya.9.25 e kadar yatmazsan gece yardım yok sana dedi.bende hemen bakıp cıktım o saatte kadar

küçük uno ekmeğini yirim senin çıtır kız. süpersin süper.çileklerin bitmedi mi daha

canım benim bende de aynı sorun. haftasonu tatili bana artı 1.5 kiloya maloldu. haftaya yatılı misafirim geliyor 1 hafta kalacaklar nolcak benim halim bakalım kasacam kendimi ama bakalım

hic sorma canim benim bu hafta tatil haem uc gundu hemde hep misafir geldi hakaten zor oluyoor....

wowww menüye bak canım hayranım senin menüne ve azmine....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…