70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın kızlarrr :79:
aaay koca ankarada dün kaptanımızın kullandıgı müsliden bulamadımmm :44:
sabah sabah aktara gıttım keten tohumu aldım, kendı keten tohumlu müslimi kendim yapıcam artıkk
valla sızın menulerınızı goruyorum da nasıl dayanıyorsunuz sasıyorum, ben de nıye bu azım yokkk Allahımmm
ben ekmeği kesip spora basladım, ofıste öğlenleri dısardan agır yıyoduk baya kebaplar fılan, onu kestım salatalarla ıdare edıyorum ama en tehlikeli öğün olan akşamı toparlayamıyorum bır turlu :44: burdan ayrılmakta ıstemıyorum, sizi okudukca amacımı unutmuyorum hıc olmazsa
azimli arkadaslarımı gercekten canı gonulden tebrık edıoyorum

ben dün sabah 2 bardak kadar ayran içtim. bi okadar soğan suyu içtim.
öğlen 2 dilim ekmekle haşlanmış yumurta. bir kaç tane zeytin.yine soğan suyundan içtim.
akşam 2 bardak ayran. salatalık domates.çiğ köfte almıştık marulla biraz yedim.
yatmadan 1 muz yedim

canım bende senin gibiyim cok ıstıyorum zayıflamayı ama uygulamaya gelınce zorlanıyorum dedıgın gıbı ozellıklede aksam öğünleri.birde atıştırmayı cok sevıyorum.bı hafta ıyı bı hafta kötü gidiyorum ama bırakırsam kılo alıcam dıyorum bu sekılde hıc yoktan ıyı dıye devam edıyorum ıste.

Bırde canım ben dün yazmıstım bende ank dayım.doğa marka müsliyi ankamall deki migrostan aldım bilgine

bugün biraz leslie ile yürüyeyim diyorum netten indirdim videoyu bilen arkadşlar söylermi acep 5 günlük egzersiz var içinde toplam 75 dakika falan 75 dakika mı yapacam yoksa 1. gün sadece 20 dakka falan 20 dakika mı yapacam

bir de ilk günlerde daha hızlı kilo verilir ya benim kilo gramlarla oynuyo anca, ama spordan dolayımı bilmem vucutta bı toparlanma var, haftasonu annem de farketti, ama işte o kadar
ankamalle gitcek fırsatım da yokk ancak haftasonuna gidebilirim, bir de sanırım o müslinin içinde meyve parcacıkları varmış, ben dondurmanın bıle meyve parcacıklı olanını yıyemem, en iyisi sade nesfit filan alıp yogurt ve keten tohumuyla karıstırarak yemek, uydurmasyon yapcaz artık bişiler
aksamları kociş yerken olmuyo yoksa gündüz frenleyebılıyorum bıraz kendımı :78:

canım kendini şartlandırınca emin ol hiç zor değil, ama kolay da değil
bunca yıldır yedik her istediğimizi, noldu peki sonuc ortada yaglar bıngıl bıngıl olmuş
ben kendimi, 25 yıldır her istediğimi yedim, istesem gene yerim yasak yok amaaa hedefim için bir süre bu tarz yiyecekleri yememeliyim, hedefime warınca zaten dengeleyerek herseyden yiyebilicem diye motive ediyorum

kız boşwer leslieyi, ac mezdekeyi kıwırt bi 20 dk emin ol daha iyi olur hem keyiflenirsin

kız boşwer leslieyi, ac mezdekeyi kıwırt bi 20 dk emin ol daha iyi olur hem keyiflenirsin

canım benim ben göbek atma özürlüyüm resmen bilmem öle şeyler oynayanları bayılarak izlerim hantalım ben hantal. kendi düğünümde bile el çırpmaktan başka bişi yapamadım ben gelinlik kabarık oluyor ya bi iki sallanıyordum oynuyormuş gibi görünüyordum

kız kimse görmicek, kimse izlemicek seni maksat hareket olsun

ben varya heryerde söylüyorum, hele bi evleniyim var ya en cok ben göbecik atıcam, ben kıwırtıcam utanmasam masaların üstüne cıkıp oynarım bilem walla

düğün zamanı zaten deli gibi kilo veriyorsun anlamadan. ben düğün günü tam 55 kiloydum bir deri bir kemik düğün fotolarıma baktığım zaman gözlerim doluyor valla. sonra kuzuma bakıyorum iyi ki yapmışım diyorum kızım kilo aldırdı bana ama dünyanın en güzel varlığı o maviş gözleriyle gülüp "seni şok seveyom anni" dedi mi kafayı yicek oluyorum
ben en iyisi eşime diyeyim biz bi düğün daha yapalım belki telaşından yine 55 e düşerim

o kadar cok ıstıyorum ki kılo vermeyı hele de her gorduklerın de bı merhaba bıle demeden, hal hatır sormadan "sen kılo mu almıssın ne ?" dıye muhabbete baslayanları susturmak için
en azimlilerinizden 2-3 kişiyi bıze davet edicem, bir ay bizim evde yasayın, ben de duzenımı oturtayım söz bı aylık yemegınız benden, nasıl olsa yedıklerınızın agır bı maddı yuku de olmazz
sızden baska kac kılo oldugumu bılen de yok, kocam sorup duruyo, burada yazdıgını soyleyınce, valla gırıp bakcam ben de dedi

sanki biraz düzensiz bi menümü olmuş canım:26::26:

valla ben gelirim canım ama kızım ve eşimi de yanıma almam lazım yalnız benim eşim 2 kişilik yemek yer ona göre

Günaydın Çıtırlar
1 saat yürüyüşle yine başladım güne, yürüyüş yaparken ordan tanıdık bir kadınla karşılaştım..."ay hayatım ne güzel incecik oluyordun neden kilo aldın böyle yine" dedi
Dedim ki bende içimden tabi :)
"Vücut benim anam ben yine incelirim sen merak etme "
Herkesi öpüyorum kocaman ben kahvaltımı edip derslerime başlayayım bir an önce

anammm ben 55 kiloyu gördüğümü hatırlamıyorum hiç nasıl olurum acep
benimkine söliyimde basalım nikahı gitsin kilocuklar hiç ugrasmayalım
benim öyle melekim olsun kilom 90 olsun ayolll

kalk kalk kaaalkkkk gideyozzz döveyozzz geleyozzz

günaydın canım benim ah oteyzeler yok mu o teyzeler herşeyi bilirler.

süper valla menün tebrik ederim şimdiden vereceğin kilolar için..ama yeşil çayın yanında bir tane meyve yiyebilirsin bence..

kızzz hem şkayett etmek hem hominigırtlak yemek olmıcaaaakkk
kilo wermek istiyosan lezzetli şeyler yemiceksin

ben azimliyim kız walaa bak 1 ayda nirdeyse 6bucuk kilo werdim beni al al al al al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…