70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim arkadaşım ya ..yapcam dediğini evet ..aslında çok dikkat ettiğimi sandım ama düzensiz yemek yeme çok tehlikeli ..buna artık daha çok inanıyorum ...

kızlar bu haftanın listesi düzenlendimi ..biliyomusunuz geçmişe çok bakamadım baktığım kadarıylada göremedim ..

svlkbr teşekkür ederim arkdaşım nasılsın nasıl gidiyo diyet....mmmf27 yapcak bişeyim yok şu an o yüzden incelemedim ..sadece moralimi bozucak allah acil şifalar versin .keşke yapabilecek bişeyim olsa ..tanıdığım olmadığı için yanlış anlaşılmasın..

kızlar slm
beni de arnıza almanızı rica ediyorum
ben 28 yaşındayım,8 aylık bi oğlum var ve hamileliğimde aldığım kiloları bi türlü veremedim
evlendiğimde 58 kiloydum,daha sonra kilo alıp vermelerim oldu ama ideal kilom 60-63 arası ve bu kiloya inmeyi çok istiyorum
şu an 79,6 kiloyum ve inanılmaz bir bunalım içindeyim,bu halimden nefret ediyorum veremedikçe depresyonum arttı çok mutsuzum,kendimi hiç iyi hissedemiyorum
doğumdan sonra hiç kilo veremedim eğer şimdiye kadar her ay 1 kilo verseydim 8 kilom gitmişti ama nasıl bir bünyem varsa hiç veremiyorum
neyse yaklaşık 10 gündür düzenli olarak yürüyüşe gidiyorum,burda belediyenin spor kompleksi var orda yürüyüş yapıyorum + aletlerle biraz çalışıyorum bu bana çok iyi geliyor,yediklerime de dikkat ediyorum inşallah kilo verebilirim
yalnız bu gruba katılmayı çok istiyorum,her günümü sizlerle paylaşmak ve sizlerden de bi şeyler öğrenp moral bulmak istiyorum
şimdi işim var,bi yere gidicez,yarın uzun uzun konuşuruz hepinize iyi akşamlar

ebtuna hos gedlin aramiza canim hic kendini üzme insallah verirsin.bende sen gibi 57 kilo ile hamile kaldim 85 ile tamaladim ama hastaneden cikmadan 75 oldum ve o kiloyu veremeden 7 ay sonra kizima hmile kaldim.kizim 4,5 yasinda ve ben ancak 63 oldum ama dogum konturol ilaci aarti depresyon ilaclari beni 70 kilo ya geri cikardi ama simdi bak geri basladim suan 67,500 oldum ve 3haftam oldu insallah emelimize ulasacagiz.yürümenin cok faydasi var hic birakma düzenli her saat yürüyüsünü mutlaka yap canim.

Bana destek veren vermeyen tüm kadınlar kulubu üyesi dostlarıma arkadaşlarıma teşekür ederim:))inşalah desteginizle herşey daha güzel olcak.bu akşam 4yk pilav yedim,brokoli salatası yedim,1dilim ekmek yedim oda borkoli salatasını sarmısaklı yogurtlu yedim onu tabagımdan sıyırmak için,8yk sebze yemegim vardı ama çok doydugum için yiyemedim onu:))akşam 7de ise bir kahve içtim,haaa ac karnına yemekten önce 1bardak sogan ve maydanoz suyumu içtim.saat 10gibide yürüyüşümü yapcam,yürüyüş bandım var.şidetle tavsiye ediyorum yüryüş bandını özellekle calışan bayanlar için ideal.yatmadan önce bir meyve bir bardakta sütüm var.

iyi akşamlar hanımlar. yeni gelenler de hoşgeldi ayrıca. motivasyonumuz düşmesin. bu hafta biraz daha hedefe yaklaşıcaz unutmayın. bu kilolar bir günde alınmadı ki bir günde kaybedilsin.moral bozmak yok. her hafta bir adım sonuçta böyle düşünelim.bu haftaki adım benim için 70 kilo. azmetmeye devam. yazın güzel kapriler ,askılı tişörtler bizi bekliyo. çıtır olcaz çıtırrrrrrrr

bende bu hafta kilo vermek nerde aldım bile belki adetimi bekliyorum.
benimgibi çok şişkinlik yalşayan varmı afedersiniz ama üşütüyomuyum yoksa adettenmi gaz beni çok rahatsız ediyor karnım aynı 4-5 aylık hamile gibi dolaşıyorum.

bende öyleyim valla patlıcak gibiyim şuan sanki hamile gibiyim
üşütüyoruz heralde adet döneminde daha çok çıkıyor acısı

mercicim hoşgeldin canım birazdan hazırlıyorum hayatımmmmm

bildirimleri

canlarım kilo veren ,tüm arkadaşlarımı kutluyorum.Darısı bizimde başımıza inşallah.bu haftanın birincileri,,,,,,,,,,
BU HAFTA FARK
GMZKİNG...............75................72,80.........=2,20 KİLO:hooray:
KUÇUKANNE..........70................68.............=2 KİLO:hooray:
GULÇİÇEK..............73................71.............=2 KİLO:hooray:
SVLKBR................69,5..............67,8............=1,7 KİLO
ZEYNP..................76,3..............74,8............=1,5 KİLO
NNURAYY.............75,1..............74...............=1,1 KİLO
SEROQ.................78,9..............77,9............=1 KİLO
MİNNA9595............74.................73..............=1 KİLO
GULEYSA..............70,2..............69,2...........=1 KİLO
LOXANDRA.............78,4.............77,4...........=1 KİLO
FEYZA79................68,4.............67,5...........=900GR
ROCK_ON...............76,5............76..............=500GR
SEVİLCAN..............70,5............70...............=500GR
FLYALONE.............74,5............74...............=500GR
BURGEM................72,6............72,3............=300GR
TOPRAK.................75,6............75,4............=200GR

ARKADAŞLAR SİZLERİ YÜREKTEN KUTLUYORUM GELELİM BU HAFTA KİLOSUNU KORUYANLARA ,
BU HAFTA
MAGRENTA..........69..................69:dance:
WHİTEHALL..........70..................70:dance:
MUHASABE22.......70,4...............70,4:dance:
XZEYNA................76...................76:dance:
ARZUK.................72,8.................72,8:dance:
HOŞŞUM..............69,7................69,7:dance:
YOKRUMUZFALAN....71,5.............71,5:dance:
ELSE........................70................70:dance:
EFSANUR....................................71:dance:
SİZEDE TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR KİLO KORUMAKTA BİR MARİFETTİR YANİ

ŞİMDİDE ÖZEL DURUMLARINDAN DOLAYI KİLO ALAN ARKADAŞLARIMIZ;
BU HAFTA

KUUSUUM.........71...........71,5........=+500GRyasakkelime
MERCİ74.............76............77.........=+1 KİLOyasakkelime
LATTE..................79,2.........79,3......=+100GRyasakkelime
MİSSZORRO.........74...........75,1......=+1,1 KİLOyasakkelime
ZUZUMM.............................72
FREZYA.........KİLONU YAZMAMIŞSIN CANIM SADECE ALDIĞINI BELİRTMİŞSİN

ARKADAŞLAR MORAL BOZMAK YOK BAZEN OLACAK BU DURUMLAR ÇÜNKÜ ADET ZAMANLARINDA ORAMIZ BURAMIZ ŞİŞİYO NAPALIM YANİ.YOLA DEVAM ÇITIRLAR

ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLARIN BU HAFTAKİ KİLOLARI

DAĞLARKIZI........70,5a.s.
TOMBİKOS..........79a.s.
ZEYNEP2630.......79a.s.
MELOQQ............77a.s.
EBTURA.............79,6a.s.
KARAKEDİBU......73a.s.
ZİRAAT................73a.s.
CARPEDİEM........75a.s.
HOŞGELDİNİZ KIZLAR

VE KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNAMAYANLAR :

BENNUU
BEBİSLERİM
MELANKOLİ699
DESTİNA82
DARPHNİS35

ARKADAŞLAR BEN HAZIRLADIM BU HAFTA İNŞALLAH BEĞENİRSİNİZ
ATLADIĞIM,UNUTTUĞUM,YANLIŞ YAPTIĞIM BİRŞEY VARSA ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLERİM SİZLERDEN

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

MADAM XL SENİ DE UNUTMADIM
AMA SENİN KİLO ALMAN LAZIM CANIM KENDİNE VE BEBİŞİMİZE İYİ BAK

Son düzenleme:
hossum ellerine saglik super olmus insallah onumuzdeki hafta herkez kupa almis olucak haydi kizlar citir olma cabalari icin hafta start aldi kim tutar bizi

Benım kılom keŞke 79 olsa hoŞcum ama 88kıloyum:))benıde dahıl ettıgınız ıÇın bugruba teŞekkÜr ederım. AzÖnce yÜrÜyÜŞÜ yaptım 1saat Şımdı sÜtÜmÜ ıÇıyorum.ayrıca 1tanede armut yedım.

benim kilom keşke 79 olsa hoşcum ama 88kiloyum:))benide dahil ettiginiz için bugruba teşekkür ederim. Azönce yürüyüşü yaptım 1saat şimdi sütümü içiyorum.ayrıca 1tanede armut yedim.

canım inşallah olursun biraz sabretmen lazım ,sopa çeviriyormusun?
Ensene oklava yada elektrik süpürgesinin sapını koy ellerinle tut ve bacaklarını
hiç kımıldatmdan sağa sola dön bak bu hareket çok faydalıymış yan karın kasları için canım

sağolasın canım tablonuz süper olmuş :lepi: durmak yok yola devam kızlar sizleri sürekli okuyorum bıraktım sanmayın bu arada fazla kilo almayı düşünmüyorum ama alsamda artık korkum yok çünkü silzer varsınız sizlerin sayesinde baya bilgilendik en azından neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyoruz hepinizi öpüyorum bu hafta olmazsa sonraki hafata verirsiniz kiloları üzülmek yok kendinize ve ailenize iyi bakın :1hug: a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…