- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
valla ben gelirim canım ama kızım ve eşimi de yanıma almam lazım yalnız benim eşim 2 kişilik yemek yer ona göre
kızzz hem şkayett etmek hem hominigırtlak yemek olmıcaaaakkk
kilo wermek istiyosan lezzetli şeyler yemiceksin
ben azimliyim kız walaa bak 1 ayda nirdeyse 6bucuk kilo werdim beni al al al al al
süper valla menün tebrik ederim şimdiden vereceğin kilolar için..ama yeşil çayın yanında bir tane meyve yiyebilirsin bence..
gelin canım gelinama dur sen kızınla bıze gelsen de benım kocayı sıze mı yollasamm, onlar ne yerlerse yesınlerrr bı ay sonra bız çıtır onlar koca göbişş olurlarrr
aslında hepimizi 1-2 ay aynı eve felan koysalar biribizigözetliyor misalı ne süper olur di mi yaaa güzel bir ev heeryerde kondisyon aletleri buzdolabında süper sağlıklı yiyecekler felan süper olurdu
kızzz hem şkayett etmek hem hominigırtlak yemek olmıcaaaakkk
kilo wermek istiyosan lezzetli şeyler yemiceksin
ben azimliyim kız walaa bak 1 ayda nirdeyse 6bucuk kilo werdim beni al al al al al
teşekkür ettim bebeeenkkk ohhhh karnım sizlerin iltifatlarıylan doyuyo walla :118:
meyve cok sewmiyom ben, öğleden sonra ara ögünüme koydum
45 dk sora koca bir tabak içinde marul, karalahana, siyah zeytin, mısır, havuç,roka, ızgara tawuk olan bool sirkeli narekşili salatam geliceeekk mmmmm missss gibiiin
canınızı cektiriyim ki sizde salata yiyin, pilaw makarna yimeyinnnn
valla olur bana uyar sen kocanı bize gönder ben de lequimi bi de kızımı alıp size geleyim oh süper olur
kız at kocayı al snn bebeki gel bana , ben yalnız yaşıyom zatii, 2 tane odam war bomboş
bitane de yalancı kamera takarızzz tepeye tmmdır
ben de tavuk salata yicem yaşasınnnnnnnnnnnn türk kahvemi içtim ben ohhhhhhhh
aslında hepimizi 1-2 ay aynı eve felan koysalar biribizigözetliyor misalı ne süper olur di mi yaaa güzel bir ev heeryerde kondisyon aletleri buzdolabında süper sağlıklı yiyecekler felan süper olurdu
bir ay da 6 bucuk kılo, ne guzel yaa
işte benım sorunum o, hem gıtsın kılolar ıstıyorum hem de iş faaliyete gelınce bısı yapamıyorum :78:
ama yıne de sizle konusmaya basladıgımdan berı en tutarlı gunlerımı yasıyorumm ama sneın yedıklerını yesem aclıktan dilekçe yazamam, duruşmanın ortasında pat dıye bayılırım valla
o yuzden dıyorum azımlı ınsanlara sayım sonsuz bu konuda
walla ben varım bu projede ama kocam ne der bılemıyorummdaha evlenelı bı yıl olmadı yaa şimdiden bırakmıyım yalnızzz
canım ben hiç günlük olanını görmedim 2ve 5 mil olanlar var. onlarda yaklaşık 1 saat.. zaten 20 dakikadan sonra ancak ter atmaya ve yağ yakmaya başlıyorsun bu yüzden sen en az 35-40 dk yapbugün biraz leslie ile yürüyeyim diyorum netten indirdim videoyu bilen arkadşlar söylermi acep 5 günlük egzersiz var içinde toplam 75 dakika falan 75 dakika mı yapacam yoksa 1. gün sadece 20 dakka falan 20 dakika mı yapacam
canım ben nesfit tarzını çok taviye etmiyorum.. bende special k kullanmıştım ama hiç faydası olmadı hatta kabız yaptı. hem nette biraz araştır onların içine iştah artırıcı mddeler koyuyorlarmış insanlar zamanla doymuyorrrbir de ilk günlerde daha hızlı kilo verilir ya benim kilo gramlarla oynuyo anca, ama spordan dolayımı bilmem vucutta bı toparlanma var, haftasonu annem de farketti, ama işte o kadar
ankamalle gitcek fırsatım da yokk ancak haftasonuna gidebilirim, bir de sanırım o müslinin içinde meyve parcacıkları varmış, ben dondurmanın bıle meyve parcacıklı olanını yıyemem, en iyisi sade nesfit filan alıp yogurt ve keten tohumuyla karıstırarak yemek, uydurmasyon yapcaz artık bişiler
aksamları kociş yerken olmuyo yoksa gündüz frenleyebılıyorum bıraz kendımı :78:
valla canım çekti kızz... ohh şöyle peynirli ya da toyuklu bi salata olsa da yesek yawwwwwwteşekkür ettim bebeeenkkk ohhhh karnım sizlerin iltifatlarıylan doyuyo walla :118:
meyve cok sewmiyom ben, öğleden sonra ara ögünüme koydum
45 dk sora koca bir tabak içinde marul, karalahana, siyah zeytin, mısır, havuç,roka, ızgara tawuk olan bool sirkeli narekşili salatam geliceeekk mmmmm missss gibiiin
canınızı cektiriyim ki sizde salata yiyin, pilaw makarna yimeyinnnn
geldim canım ablam geldim eşim geçen hafta halısahada ayağını sakatladığı için hafta sonu yatılı ve yatısız misafirlerimiz vardı birsürü hiç giremedim.. dünde okulumzda şenlik vardı..öyle işte.. bence hamilelik kiloları daha bi kilo gibi geliyo bana.. daha önce 16 kilo vermeme rağmen kızkanç insanlar doğum kilosunu veremezsin çok zor gider yapışır sana diye az moral bozmamışlardı.. ah şu çevre yok mu yemesen bebek gelişmeş sütün olmaz derler yersen sen ne yaptın derler.. ama karrlıyım.. inşallah bi dah bebişim olursa en baştan diyetisyene gitcem..gebeliğimin son 2 ayında şeker olduğu için 2400 kalorilik diyet evrmişlerdi. hiç kilo almamıştım.. demekki kilo aldığım zamanlar bi 5000-6000 kalori alıyormuşum... allah bağışlasın balacım inşallah bebelerini.. bizi obez yapsalarda dünyanın en güzel şeyi onlarrr
Canım geçmiş olsun zor bir doğum yaşamışsın .Demek istediğim hamilelikte alınan kilo sayılmaz değil.yanı sen hamıleykenkı kılonu başlangıc sayıyosun doğum sonrası desen anlıycam yanı doğum sonu 90 olsan ok anlatabıldım mı bende 70 le hamıle kaldım 85 le doguma gırdım.yanı dıyete basladıgım kıloyu 85 saymam cunku o zaman hamıleydım bebiş benimleydi.ama doğum sonu 77ydım sonra 73 e kadar ındım.yanı kasım aralıga kadar oyleydım baktım almaya basladım 75 ekadar cıkıyorum 74 te basladım dıyete canım.
aslında giriyorum buraya canımda işte oldugum ıcın her zamanyazamıyorum okuyorum ama bırd ebu hafta eve gec gıdıcem hep eşim gündüzcü oldugu ıcın gec cıkıyor bende ıs cıkısı ablama gecıyorum eve gecmemız 8 i buluyor.dün 9 d abı bakayım dedım eşim yat dedi uykusuzluga dayanamadıgımı bıldıgı ıcın bebek var ya.9.25 e kadar yatmazsan gece yardım yok sana dedi.bende hemen bakıp cıktım o saatte kadar
düğün zamanı zaten deli gibi kilo veriyorsun anlamadan. ben düğün günü tam 55 kiloydum bir deri bir kemik düğün fotolarıma baktığım zaman gözlerim doluyor valla. sonra kuzuma bakıyorum iyi ki yapmışım diyorum kızım kilo aldırdı bana ama dünyanın en güzel varlığı o maviş gözleriyle gülüp "seni şok seveyom anni" dedi mi kafayı yicek oluyorum
ben en iyisi eşime diyeyim biz bi düğün daha yapalım belki telaşından yine 55 e düşerim
kızzz denizim görüonnuuu yan çizdi hemen kocişini bırakamadı
kızzz denizim görüonnuuu yan çizdi hemen kocişini bırakamadı
he ya yeni evli ya vatandaş o yüzden benim gibi 5 yılı devirsin kaçacak delik arar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?