70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla ben gelirim canım ama kızım ve eşimi de yanıma almam lazım yalnız benim eşim 2 kişilik yemek yer ona göre

gelin canım gelin ama dur sen kızınla bıze gelsen de benım kocayı sıze mı yollasamm, onlar ne yerlerse yesınlerrr bı ay sonra bız çıtır onlar koca göbişş olurlarrr

kızzz hem şkayett etmek hem hominigırtlak yemek olmıcaaaakkk
kilo wermek istiyosan lezzetli şeyler yemiceksin

ben azimliyim kız walaa bak 1 ayda nirdeyse 6bucuk kilo werdim beni al al al al al

aslında hepimizi 1-2 ay aynı eve felan koysalar biribizigözetliyor misalı ne süper olur di mi yaaa güzel bir ev heeryerde kondisyon aletleri buzdolabında süper sağlıklı yiyecekler felan süper olurdu

menümmmm

domates salatalık peynir yumurta klasik kahvaltım işte
şimdi yeşilçay elma
öğle k flakes
ara brokoli haşlama
akşam müsli muz

rutinler rutinler rutinler
sabah pilates akşam 45 dk yürüyüş..yeşil çay bi damacana su

süper valla menün tebrik ederim şimdiden vereceğin kilolar için..ama yeşil çayın yanında bir tane meyve yiyebilirsin bence..

teşekkür ettim bebeeenkkk ohhhh karnım sizlerin iltifatlarıylan doyuyo walla :118:
meyve cok sewmiyom ben, öğleden sonra ara ögünüme koydum
45 dk sora koca bir tabak içinde marul, karalahana, siyah zeytin, mısır, havuç,roka, ızgara tawuk olan bool sirkeli narekşili salatam geliceeekk mmmmm missss gibiiin

canınızı cektiriyim ki sizde salata yiyin, pilaw makarna yimeyinnnn

aslında hepimizi 1-2 ay aynı eve felan koysalar biribizigözetliyor misalı ne süper olur di mi yaaa güzel bir ev heeryerde kondisyon aletleri buzdolabında süper sağlıklı yiyecekler felan süper olurdu

kız at kocayı al snn bebeki gel bana , ben yalnız yaşıyom zatii, 2 tane odam war bomboş
bitane de yalancı kamera takarızzz tepeye tmmdır

kızzz hem şkayett etmek hem hominigırtlak yemek olmıcaaaakkk
kilo wermek istiyosan lezzetli şeyler yemiceksin

ben azimliyim kız walaa bak 1 ayda nirdeyse 6bucuk kilo werdim beni al al al al al

bir ay da 6 bucuk kılo, ne guzel yaa
işte benım sorunum o, hem gıtsın kılolar ıstıyorum hem de iş faaliyete gelınce bısı yapamıyorum :78:
ama yıne de sizle konusmaya basladıgımdan berı en tutarlı gunlerımı yasıyorumm ama sneın yedıklerını yesem aclıktan dilekçe yazamam, duruşmanın ortasında pat dıye bayılırım valla
o yuzden dıyorum azımlı ınsanlara sayım sonsuz bu konuda

ben de tavuk salata yicem yaşasınnnnnnnnnnnn türk kahvemi içtim ben ohhhhhhhh

walla ben varım bu projede ama kocam ne der bılemıyorumm daha evlenelı bı yıl olmadı yaa şimdiden bırakmıyım yalnızzz

anacım warya belki de ben dünyadaki en az azimli insanımdır
sadece ben kendimi psikolojik olarak sartlandırdım, hazırladım.. subat sonlarına dogru didim ki kendine, kızım bak ne yiyosan ye yanına kar kalsın, mart sonunda başlıyosun rejime diye istediiğim herşeyi istediğim saatte istediğim soslarlan yedim

ama şimdik, çayda şekeri bıraktım, bir kupayı 6 şekerle içerdim hamurişi yok, tatlı light harici yok, gece yemek yok , yagda kızartma yok, fast food yok, asitli içecek yok.. 1 ayda bi kerecik ayran içtim sekersiz cay haricinde

zaten bunları kesince bile kafadan 3-4 kilo verirsin 1 ayda bebişş

canım ben hiç günlük olanını görmedim 2ve 5 mil olanlar var. onlarda yaklaşık 1 saat.. zaten 20 dakikadan sonra ancak ter atmaya ve yağ yakmaya başlıyorsun bu yüzden sen en az 35-40 dk yap

canım ben nesfit tarzını çok taviye etmiyorum.. bende special k kullanmıştım ama hiç faydası olmadı hatta kabız yaptı. hem nette biraz araştır onların içine iştah artırıcı mddeler koyuyorlarmış insanlar zamanla doymuyorrr

valla canım çekti kızz... ohh şöyle peynirli ya da toyuklu bi salata olsa da yesek yawwwwww

Geçmiş olsun canım...
Haklısın .. Hele 12 kilodan fazlası için sana yapışır kalır veremeyeceksin diye nasıl moral bozuyorlar...
Sağol bebeğim çok sağol Rabbim hepimizinkileri bağışlasın...

Canım bende onu diyorum.. Mesala kadının biri 70 le doğuma girdi ama emziriken 80 oldu..
Dikkat etmedi diyelim. Ama aklı başına geldi. Kilo vermek istiyor o arada 75 oldu. Kaçla başlayacak.
70 -80-75.... kadın 80 lerden o rakama ulaştı.. tartı en son 80 i gördü..
kendi azmiyle verdi 0 5 kiloyu.. ben öyle görüyorum canım.. Senin başlangıcını 85 yaptım tamam mı şeker.. Sonuçta alabilirdik de üzerine.. Ben 2. doğumumdan çıkınca 61 kiloydum evde dura dura 68 kiloyla 3. ye hamile kaldım.. Anlatabildim mi?

Bende evlendiğimde 52 kg dum.. Hayal gibi geliyor..
Sadece düğün sürecinde 2 ayda 58 den 52 ye düşmüştüm.
Evde tartı bile yoktu. Çarşıda tartılırdım

kızzz denizim görüonnuuu yan çizdi hemen kocişini bırakamadı

ama ama bız yenı evlı sayılırız daha, adamı şimdiden başı boş bırakırsam sonra nası önüne gecerımmm
siz gelin bana, ben de kocişii her aksam halı saha macına yollarım o zaman sesi bile cıkmaz yawrumunnn
hem evlenınce senı de gorucezzz
ayrıca dugun zamanı, ev bak, mobılya bak, gez dolas, ev yerlestır derken yıne gıder kılolar farkına bıle varmazsın, benım oyle olmuştu valla; tabı sonra da hıc dıkkat etmedım o zaman da hopıdı hopıdı geldıler fazlasıyla hem deee :78:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…