70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

beni vermiyolar anacım sevdiğime ben evlenemicem muhtemelen
o dediğin düğün alışwerişleri şunlar bunlar çölde su gibi bana

beni vermiyolar anacım sevdiğime ben evlenemicem muhtemelen
o dediğin düğün alışwerişleri şunlar bunlar çölde su gibi bana

aaaaaa niye vermiyolar kızarım onlara ben. yaşın başın kaç olmuş bas nikahı çık karşılarına ben evlendim de sonrada tüy ordan

aaaaaa niye vermiyolar kızarım onlara ben. yaşın başın kaç olmuş bas nikahı çık karşılarına ben evlendim de sonrada tüy ordan

wala isteme olayları değil daha ilişkimizi bile acıklayamadım ben bizimkilere, ama annemler cakmışlar babam hayatta olmaz demiş
ben üniversite mezunuyum, sevgilim lise mezunu diye.. sırf bu yani..
bide smdi ben mastera başlıcam eylülde, iice s.ctık anlıcagın
ben annemlere karşı cıkamam ki üzemem onları o şekilde benimkine de diyemiyorum, haberi bilem yok..
bnde diyorum kendime, madem sonuna kdr beraber olamıcaz o zmn su anda istediğim gibi doya doya yaşarım şu anda, zaten bitcek bi gün

kızlar merhaba,biraz moralim bozuk çünkü cumadan beri kilom oynamadı,çok dikkat ediyorum yememe,tartılmayayım diyorum ama dayanamıyorum aranızda deneyimli arkadaşlar var ne olur moral verin akıl verin bana ,ne kadar sürer bu böyle ne önerirsiniz :92:

ailenin tanıdıgı bırı mı sevgilin, hani dıyorum once bı tanıssalardı ne kadar iyi biri oldugunu, iyi anlaştıgınızı, herseyın yolunda gıttıgını fılan gorselerdi, sonra lise mezunu fılan diye gozlerine batmazdı :44:
olmadı sizi anlayabılen bı aıle buyugu fılan gırer araya, bu aşılamayacak bı sorun değil inşallah yoluna gırer hersey :44:

hayatta yapcağım en son şey olur o.. annem babam bu zmna kdr bi dediğmi 2 yapmadılar, hiçbir şeyime karışmadılar. ezip geçemem onları

tatlım durumun çok zor umarım herşey en hayırlı şekilde olur fakat bende ailenle aynı düşünüyorum sanırım,ilerde eğitim farkınız senden yana olmasa bile eşinden yana sorun yaratabilir canım
peki arkadaşının bir işi varmı yani altın bir bileziği mesleği?belki o şekilde ikna edilebilir ailende

Son düzenleme:

ya değil işte eski işyerimde beraber çalışıyoduk, benim mezuniyetim için ailem istanbula geldiğinde erkek arkım da diğer arklarımla beraber bizimkilerin yanındaydı. o zmndan hoşlanmamışlar heralde..
erkek arkım bilse bizimkilerin düşüncesini o beni bırakır zaten ailemle arama girmemek için, eski kız arkıyla öyle olmuş..
hiç zannetmiyorum aşabileceğimizi

FArk eder canım... Sabahları ve akşamları arasında yaklaşık 1 kilo oynama yapar..
Aç karna ve tuvaletten sonra tartılırsan gerçek rakamı bulursun...
Matematik problemi gibi anlattım:44:
dediğin gibi yaptım canım
bu sabah aç karnına ve tuvaletten sonra tartıldım
bildirim yaptığım kilodan 300 gr fazla çıktım
o da hamburgerin etkisi sanırım
bi iki gün daha dikkatli olursam onlarda gider sanırım

üzülme canım benim herşeyin hayırlısını dile bol bol dua et herkesin hakkında hayırlısı boşver

işte annem de öyle diyo, şimdi sorun olmaz ama yarın öbür gün olcak diyo.. ben bankada calısıyorum, önüm cok acık, sevgilim bir otelde satın alma departmanında çalışıyo ama yarın ne olcak belli değil.. ailesinin durumu da kötü değil ama ii de degil.. bilmiyorum nolucaz... evlenmeye hiç niyetim yoktu, şimdi imkansız ya nasıl istiyorum anlatamam.. hele ki şu ceyiz topiklerine içim gidiyo

hoşgeldin canım benim ben napayım canım +1.5 dayım bu hafta:26: 300 gram neki elinin kiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…