ama ama bız yenı evlı sayılırız daha, adamı şimdi bası boş bırakırsam sonra nası önne gecerımmm
siz gelin bana, ben de onu her aksam halı saha macına yollarım o zaman sesi bile cıkmaz yawrumunnn
hem evlenınce senı de gorucezzzdugun zamanı, ev bak mobılya bak, gez dolas, ev yerlestır derken yıne gıder kılolar farkına bıle varmazsın, benım oyle olmuştu valla, sonra da hıc dıkkat etmedım tabı hopıdı hopıdı geldıler fazlasıyla hem deee :78:
ay koptummmallah da seni güldürsün kızzz
işte kelebenk etkisi budur
beni vermiyolar anacım sevdiğime ben evlenemicem muhtemelen
o dediğin düğün alışwerişleri şunlar bunlar çölde su gibi bana
o dediğin düğün alışwerişleri şunlar bunlar çölde su gibi bana[/QUO
aay niye vermiyolar seniii, sevenler kavuşsun ya
biz de üniversite bitsin, askerlik geçsin, işler otursun derken 5 sene sonunda evlendik :123:
senin de hersey gonlunce olur inşallaaah
aaaaaa niye vermiyolar kızarım onlara ben. yaşın başın kaç olmuş bas nikahı çık karşılarına ben evlendim de sonrada tüy ordan
o dediğin düğün alışwerişleri şunlar bunlar çölde su gibi bana[/QUO
aay niye vermiyolar seniii, sevenler kavuşsun ya
biz de üniversite bitsin, askerlik geçsin, işler otursun derken 5 sene sonunda evlendik :123:
senin de hersey gonlunce olur inşallaaah
allah mesut etsin, ne güzel. keşke bizimde öyle olabilseydiyazdım cnm yukarda, eğitim farkından dolayı hayatta olmaz diyolar
vermiyolarsa al bohçanı kaç kııız bu dünyadaki en güzel 3 şey aşkbebiş bide zayıflamak
wala isteme olayları değil daha ilişkimizi bile acıklayamadım ben bizimkilere, ama annemler cakmışlar babam hayatta olmaz demiş
ben üniversite mezunuyum, sevgilim lise mezunu diye.. sırf bu yani..
bide smdi ben mastera başlıcam eylülde, iice s.ctık anlıcagın
ben annemlere karşı cıkamam ki üzemem onları o şekildebenimkine de diyemiyorum, haberi bilem yok..
bnde diyorum kendime, madem sonuna kdr beraber olamıcaz o zmn su anda istediğim gibi doya doya yaşarım şu anda, zaten bitcek bi gün
hayatta yapcağım en son şey olur o.. annem babam bu zmna kdr bi dediğmi 2 yapmadılar, hiçbir şeyime karışmadılar. ezip geçemem onları
ailenin tanıdıgı bırı mı sevgilin, hani dıyorum once bı tanıssalardı ne kadar iyi biri oldugunu, iyi anlaştıgınızı, herseyın yolunda gıttıgını fılan gorselerdi, sonra lise mezunu fılan diye gozlerine batmazdı :44:
olmadı sizi anlayabılen bı aıle buyugu fılan gırer araya, bu aşılamayacak bı sorun değil inşallah yoluna gırer hersey :44:
dediğin gibi yaptım canımFArk eder canım... Sabahları ve akşamları arasında yaklaşık 1 kilo oynama yapar..
Aç karna ve tuvaletten sonra tartılırsan gerçek rakamı bulursun...
Matematik problemi gibi anlattım:44:
ya değil işte eski işyerimde beraber çalışıyoduk, benim mezuniyetim için ailem istanbula geldiğinde erkek arkım da diğer arklarımla beraber bizimkilerin yanındaydı. o zmndan hoşlanmamışlar heralde..
erkek arkım bilse bizimkilerin düşüncesini o beni bırakır zaten ailemle arama girmemek için, eski kız arkıyla öyle olmuş..
hiç zannetmiyorum aşabileceğimizi
hepinize günaydın
bugun benim doğum günüm 26 oldum artık.
erken kalkıyım bari doğum günümde dedim.
sadece eşimle bi kankim kutladı .....
tatlım durumun çok zor umarım herşey en hayırlı şekilde olur fakat bende ailenle aynı düşünüyorum sanırım,ilerde eğitim farkınız senden yana olmasa bile eşinden yana sorun yaratabilir canım
peki arkadaşının bir işi varmı yani altın bir bileziği mesleği?belki o şekilde ikna edilebilir ailende
dediğin gibi yaptım canım
bu sabah aç karnına ve tuvaletten sonra tartıldım
bildirim yaptığım kilodan 300 gr fazla çıktım
o da hamburgerin etkisi sanırım
bi iki gün daha dikkatli olursam onlarda gider sanırım
Ben azıimli deilim kilo veremiyom benı sevmıyon mu yani:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?