ayy kıyamam ben çıtırımaa benim gibi kaç yavrum sendeeeeesevdiğine güveniyosan sorun olmaz yanında dur onun hep.
ii gene eşin kutlamış, benim odun ama temiz yürekli sewgilim, dogum günümü unuttu artı olarak 1.yıldönümümüzü de unutmadığı hallde bana bahçeden 1 demet maydonoz bile getirmedi
sitem edince de içten sarılıp öptüm ya diyo beyfendi, lütfetmiş
ya değil işte eski işyerimde beraber çalışıyoduk, benim mezuniyetim için ailem istanbula geldiğinde erkek arkım da diğer arklarımla beraber bizimkilerin yanındaydı. o zmndan hoşlanmamışlar heralde..
erkek arkım bilse bizimkilerin düşüncesini o beni bırakır zaten ailemle arama girmemek için, eski kız arkıyla öyle olmuş..
hiç zannetmiyorum aşabileceğimizi
iyi sen saçını başını yolmamışsın
ben olsam trip atarım valla
bugün bizimde yıldönümümüz bakalım hatırlayan yok daha
akşama olay var bu gidişle bizim evde
cok güveniyorum hemde, biraz odun öyle özel gnlerden felan anlamıyo ama iidr benim sewgilim.. kendimden cok güveniyorum onun sewgisine
kacamam cnm ya hayatta yapamam aileme yapamam hayatta, zaten benimki kaçırmaz beni, onun kardeşi kaçtı öyle 1 sene önce o biliyo nası bişi olduğunu
Günaydın Çıtırlar
1 saat yürüyüşle yine başladım güne, yürüyüş yaparken ordan tanıdık bir kadınla karşılaştım..."ay hayatım ne güzel incecik oluyordun neden kilo aldın böyle yine"dedi
Dedim ki bende içimden tabi :)
"Vücut benim anam ben yine incelirim sen merak etme"
Herkesi öpüyorum kocaman ben kahvaltımı edip derslerime başlayayım bir an önce
anammm ben 55 kiloyu gördüğümü hatırlamıyorum hiç nasıl olurum acep
benimkine söliyimde basalım nikahı gitsin kilocuklar hiç ugrasmayalım
benim öyle melekim olsun kilom 90 olsun ayolll
aslında hepimizi 1-2 ay aynı eve felan koysalar biribizigözetliyor misalı ne süper olur di mi yaaa güzel bir ev heeryerde kondisyon aletleri buzdolabında süper sağlıklı yiyecekler felan süper olurdu
wala isteme olayları değil daha ilişkimizi bile acıklayamadım ben bizimkilere, ama annemler cakmışlar babam hayatta olmaz demiş
ben üniversite mezunuyum, sevgilim lise mezunu diye.. sırf bu yani..
bide smdi ben mastera başlıcam eylülde, iice s.ctık anlıcagın
ben annemlere karşı cıkamam ki üzemem onları o şekildebenimkine de diyemiyorum, haberi bilem yok..
bnde diyorum kendime, madem sonuna kdr beraber olamıcaz o zmn su anda istediğim gibi doya doya yaşarım şu anda, zaten bitcek bi gün
kızlar merhaba,biraz moralim bozuk çünkü cumadan beri kilom oynamadı,çok dikkat ediyorum yememe,tartılmayayım diyorum ama dayanamıyorum aranızda deneyimli arkadaşlar var ne olur moral verin akıl verin bana ,ne kadar sürer bu böyle ne önerirsiniz :92:
dediğin gibi yaptım canım
bu sabah aç karnına ve tuvaletten sonra tartıldım
bildirim yaptığım kilodan 300 gr fazla çıktım
o da hamburgerin etkisi sanırım
bi iki gün daha dikkatli olursam onlarda gider sanırım
trip attım cnm atmam mıöğrenicek ama yontuyorum şu anda
hoşgeldin canım benim ben napayım canım +1.5 dayım bu hafta:26: 300 gram neki elinin kiri
evlilik yıldonumunuz mu canım, kutlu olsun uzun yıllar bırlıkte olursunuz inş, artık bı yastıkta kocamak deyımı tedavulden kalktı ama sız ayrı yastıklarda olsa da sevgıyle aynı yatata kocayınnn
evlenınce de bu ozel gunler problemı artıyo valla; yılbası, sevgılıler gunu, bı senın bı onun dogum gunu, tanısma yıldonumu, evlılık yıldonumuuuerkekler zaten dogaları geregı bıraz hödükler, günler coğaldıkca da kafaları karısıyo yawrucuklarınn
kocan buyuk ıhtımal hatırlar, belkı sana numara yapıyodur, baktın aksama hala ses yok, bı hatırlatma mesajı atarsın "yazan bir dost" diye
allaallah sevgilinde bu konu dabıraz bahtsız galıba, onda da lise mezunu olması etkili olmuşsa, gel onu acıkogretıme yazdıralım:44:
insan duşununce işin içinden cıkamıyo; kendımı aılenın yerıne koymaya calısıyorum acaba ben napardım diye, bi taraftan da unıversıte mezunu olan ama insan olmayan bı suru insan oldugu gerceği var :44:
keşke ailenin sevgılını tanıma fırsatı olsa, ama işte bazen önyargıları yıkmak atomu parcalamaktan zor:44:
ama sen azimli bi insansın,sevgilinde oyleyse ustesınden gelırsınız elbırlıgıylee
canım sevdiğinle sorun mu var?
o teyzelere sinir oluyorum zaten
şom ağızlı
sanane yaa sanane alırımda veririm de ala alaaaa
ben en son bi 58i gördüğümü hatırlıyorum hayal meyal
güzel oluyo valla
oraya kaptanı almak lazım
bi de ayşeyle mügeyi almayalım biri kek yapıyo diğeri poça
canım sevgilin açık öğretim okusun
yada maddi durumu iise uzaktan eğitim veren üniversiteler var onlara gitsin
al sana diploma
bazı durumlarda çok öenmli olabiliyor eğitim düzeyi ama lise mezunu olup üniversiteliden daha kültürlü olanlarda yok değil
yaa tabii kaçmak işin şakası..ama cidden çok üzüldüm durumuna..bizde evlenmek için çok mücadele ettik..ailemi karşıma aldım oda aldı..ama şincik nasıl mutluyum anlatamamsevmelere doyamıyorum kocişimi .ailemde unuttu o günleri ...o yüzden hiç kıyamıyorum aşıklara..ya benim eşiminde master ı doktorası var..ben lise mezunuydum evlendğimizde..ama şimdi üni.sınavına girdim..bizim aramızda hiç problem olmadı tahsil durumu..onun ailesi problem olur diyodu ama olmadııı sonra baktım etrafıma önemli olan aşkmış onu gördüm yani böyle olan kimse fazla akside çokfazla ikiside üni.mezunu oluyo ama mutlu olamıyorlar..önemli olan güvenmek sevmek..eğer mücadele edilebilir bi aşk diyosan mücadele et bence.. ayy hayırlısıyla evlenin yaaa çok dua edicem size
ya kızlar niye hergün tartılıyorsunuz siz yaa ?? Hani hep beraber meraklar içinde cuma günlerini bekliyorduk??
ya kızlar niye hergün tartılıyorsunuz siz yaa ?? Hani hep beraber meraklar içinde cuma günlerini bekliyorduk??
haklısın tatlım tartılmamak lazım sonra benim gibi moralsiz oluyosun tamam ya kilo verişim durursa dursun ben cuma sabaha kadar tartılmıycam muhtemelen bu hafta kilo veremiycem cuma günü çoook morale ve gaza ihtiyacım olacak çoooookkkkk
Mügem ya resminde 55 gösteriyorsun sen kuzu ya...
nasıl 78 im diyosun sen bakiiiiiiiiiiiiiiiim
amanda aman doğum günü kısı doğum günün kutlu olsun.inanmazsın bende bikaç yıl önce 26ydımhepinize günaydın
bugun benim doğum günüm 26 oldum artık.
erken kalkıyım bari doğum günümde dedim.
sadece eşimle bi kankim kutladı .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?