ya kızlar niye hergün tartılıyorsunuz siz yaa ?? Hani hep beraber meraklar içinde cuma günlerini bekliyorduk??
hepinize günaydın
bugun benim doğum günüm 26 oldum artık.
erken kalkıyım bari doğum günümde dedim.
sadece eşimle bi kankim kutladı .....
farkı gözlemen açısından haftada 1 tartılman daha doğru olur.yoksa hergün değişik değerler çıkan dün buydum bukadar verdim bugün ne oldu vs. düşüncelere kafayı yersinç. en doğrusu uzun aralıklarla tartılmakgerçektenmiii sadece cuma günleri mi tartılıyoruz canım?:26::26::26:valla bilmiyodum söz sadece cumaları çıkıcam basküle:92::92:
gerçektenmiii sadece cuma günleri mi tartılıyoruz canım?:26::26::26:valla bilmiyodum söz sadece cumaları çıkıcam basküle:92::92:
promosyon ne veriyosun öyle beleşe eklemek olmaz
bu bi mucize bu yüzden bu mucizeyi bozma ve yemeöğlen ne yesem ki yaa cnım biş istemiyiii
heee yemiyim de akşama fil gibin acıkayım demiiiiibu bi mucize bu yüzden bu mucizeyi bozma ve yeme
mucizeyi bozmak istiyosan o senin biliceğin şeyheee yemiyim de akşama fil gibin acıkayım demiiiii
sen beni kandırtıyon
ne istedin sen yavrum açıl bidaama ama benım sruma kısme cvp vermeyecek miii
cok mu zor sormusum, bı ıkı sayfa oncede kaynadı gıttı yardım ıstegımmm
ama ama benım sruma kısme cvp vermeyecek miii
cok mu zor sormusum, bı ıkı sayfa oncede kaynadı gıttı yardım ıstegımmm
kzılar yemek saatlerı konusunda yardımınıza ıhtıyacım var; ben sabah kahvaltımı ofıste sımıtle yapıorum saat 9-9,30 arası, sonra ogle yemegımı anca 13,00-13,30 cıvarı yıyebılıyorum, aksam ıse 19,00-19,30 arası evde olabılıyorum, ara ogunlerı kac gıbı yapmalıyım aksam yemeklerını nası en tehlıkesız atlatırım :44::44:
kaptanımızda yok, yardım edın banaaa :92:
acıkacak gibi hissettiğin zamanlarda yap.akşam yemeğine daha yakın bi zamanda ki akşam çok aç olmasorum buyduu
acıkacak gibi hissettiğin zamanlarda yap.akşam yemeğine daha yakın bi zamanda ki akşam çok aç olmabence en doğrusu bu ama yinede sen kendine göre ayarlıcaksın burda herkesin durumu birbirinden farklı farklı
ufak bi tost gibi bişi yiyebilirsin.artık ne yeme imkanın varsa küçük atıştırmalık kalorisi az kurabiyelerden yiyebilirsin.zaten diyetin ilk zamanları akşam yemekleri herzaman tehlikelidir.ne yersen ye hep açlık duygusu hissedersin.anca belli bi zamandan sonra alışıyor insanÖğle yemegı ile aksam yemegı arasındaki fark bıraz fazla galıbaa, ne yıyecegımı sasırıyorum o zaman daaksam yemeklerımi şöylee 6 gıbı yeme ımkanım olsa keşke, ama bız cok gec yıyıyoruz bı de o saate kdr cok acıktıgım ıcın zor oluo, pöööf :44:
hoşgeldin.kaptanımız ceza aldı yine cumaya kadar yokslm canlar ben geldim dugunu yaptik geldik biraz fazla kacirdim biliyorum ama yikilmadim ayaktayim hala kilolar benden korksun sizler nasilsiniz valla gecmisi okumadim cunku masallah 50 sayfayi gecmis elleriniz hic durmamis yazmis neysekiskandim sizi nekadar kilo vermissiniz böyle buarada sena kaptan nerde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?