- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
ufak bi tost gibi bişi yiyebilirsin.artık ne yeme imkanın varsa küçük atıştırmalık kalorisi az kurabiyelerden yiyebilirsin.zaten diyetin ilk zamanları akşam yemekleri herzaman tehlikelidir.ne yersen ye hep açlık duygusu hissedersin.anca belli bi zamandan sonra alışıyor insan
Bebişim orda 71im beeeeeeeen
slm canlar ben geldim dugunu yaptik geldik biraz fazla kacirdim biliyorum ama yikilmadim ayaktayim hala kilolar benden korksun sizler nasilsiniz valla gecmisi okumadim cunku masallah 50 sayfayi gecmis elleriniz hic durmamis yazmis neysekiskandim sizi nekadar kilo vermissiniz böyle buarada sena kaptan nerde ?
arkadaslar hıc bulunduğu yerde beledıyelere ait "hanımlar lokali" tarzında bı yerde spora gıden var mıı? :44:
canım ben daha once yanı cocuk olmadan once gıdıyorudm beledıyenın hanımlar lokalıne güzel oluyordu ama sımdı gıdemıyorum.
hoşgeldin.kaptanımız ceza aldı yine cumaya kadar yok
hemen 71 e düşşşşşşş
Hoşgeldin güloooooo
Özlettin kendini valla
Sen neler yaptın anlat..
Düğünde ne giydin
Malum önümüzde kızkardeşimin düğünü var...
selam kızlar
eşim okula çiçek göndermiş çok mutlu oldum...
allahım her günüm böyle güzel geçsin inşş..
hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız...
Sen de Ankaradasın canım, hangısıne gıdıyodun ki?
hosbuldum canim ablam bende özeldim sizi ben bol bol yedim ictim simdi geri siki bir diet girdimdugunde etek gömlek giydim esimin amca oglunun dugunuydu pek yakin sayilmaz yani benimde kiz kardesimin dugunu var valla ben gece elbisesi felan giymeyi dusunuyorum
canım ben bekarken bahçelidekine gittim evliykende çankaya hanımlar lokalıne gıdiyodum
canım ben bekarken bahçelidekine gittim evliykende çankaya hanımlar lokalıne gıdiyodum
canım benim iyi ki doğdun
tebrikler kuzuuuuuuuuuuuuu
şimdiden tebrikler sana..
Aferin kız azimlisin
severim azimli insanları
Dilerim Sudem....
Yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar...
Kilolarını tıkır tıkır verir...
Başarı merdivenlerini birer ikişer tırmanır...
Yüzün hep güler...
Neşen hiç eksilmez...
Hayatının bundan sonrası..
Yüreğinin güzellikleriyle doğru orantıda....
Sevgi dolu geçer....
İyi ki doğdun canım...
İyi ki varsın!!!!
nice mutlu yıllara doğum günün kutlu olsun
Doğum günün kutlu olsun canım.Nice sağlıklı,mutlu yıllara...
Ama olmaz ki aysebahar sen bizi kandırıyosun 90 tan bu kılolara indim diye.hamıleykenkı kılo sayılır mı hıc bebek var o zaman içindeo zaman bende 85 ten indim
senın gıbı dogum sonu 77 ydım sonra 73 e ındım takıldım orda cok benzıyo senın durumuna yanı .sayılmaz bence canım ne zaman dıyete başladıysan o yanı 69 bence
anam ne yaptın kuzu sen böyle.. ama olur bunlar.. miden de doymuştur gözünde hadi bakelim koş şimdi müsliyeeeee
seninde günn aydın olsun şekerimmmm
bence hiç götürüp de kendine yük etme.. onların yerine tavuk sebze ve salataları tercih edersen daha iyi olur
zaten insanları tatilde iken otele girmeden ve otelden ayrılırken tartmak gerek en az 2-3 kilo oymnar herhalde
oy oy oy yeni yaşın kutlu olsun sana hayırlar güzellikler zayıflıklar getirsin canım...
günaydın çıtırlar.. kızlar size bişey sorcam yapılmakta olan evimiz 4-5 ay sonbra tamamlanacak mütahhit mutfakta hint graniti kullancakmış.. galiba daha yaygın olarak italyan graniti kullanılıyor bende şüpheye düştüm caba sağlam dayanıklı olur mu hint graniti diye.. bilen duyan varmı??????????
ii gene eşin kutlamış, benim odun ama temiz yürekli sewgilim, dogum günümü unuttu artı olarak 1.yıldönümümüzü de unutmadığı hallde bana bahçeden 1 demet maydonoz bile getirmedi
sitem edince de içten sarılıp öptüm ya diyo beyfendi, lütfetmiş
doğum günümü kutlayan herkese öok teşekkür ediyorum...gununuz aydin olsun citirlar
sudem34 yeni yasin kutlu mutlu olsun
kizlar ben gitikce artiya cikiyom durum vahim 3 gundur koca ve kardes evde olunca duzen bozuldu bugunde kavaltiya misafirler geliyor bakalimne olacak...
saol canım inşş.hepimiz için öyle olur..
doğum gunun kutlu olsun; hersey gonlunce olur inşallahhhh, eşinle aranız da hep ilk gunki gibi heyecanlı ve aşk dolu olsunnnn
selam kızlar
eşim okula çiçek göndermiş çok mutlu oldum...
allahım her günüm böyle güzel geçsin inşş..
hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız...
ahh fırsat olsa işten cocuktan vakıt kalmıyokıGece elbisesi? Hmmmm düşüneyim bakayım...
nedense pek sevmiyorum ben gece elbiselerini..
Böyle çiçekli böcekli püfür püfür olsam ?
Canım Ankaranın her yeri park aslında...
Gez koş yürü zıpla oyna...
cankaya hanımlar lokalı dedıgın dıkmende polıs evının yakınında olan galıba değıl mı:44: ben de oraya basladım bakalım, haftada 3 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?