70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok tesekkur ederım cevapların için tam dıyet değil zaten benımkisi yedıklerıme dıkkat etmeye calısıyorum,ekmegı fılan kestım, hıc su ıcmezdım suyu hayatıma ılave etmeye calısıyorum, bırazda hareket ilavesi ile kendimce bişiler yapmaya calısıyorum işte

Bebişim orda 71im beeeeeeeen

hemen 71 e düşşşşşşş

Hoşgeldin güloooooo
Özlettin kendini valla
Sen neler yaptın anlat..
Düğünde ne giydin
Malum önümüzde kızkardeşimin düğünü var...

kızlar merhABA KAÇGÜNDÜR Gİremedim,cumartesi düğün vardı uzaktan bi akrabanın,pazar halı sildim 2tane temzilik yaptım,dünde leptopu eşim götürmüştü bugündeee anca oturdum.ya çok kaynatan olmuş diyet topiğinden çıkmış nerdeysetatlılar falan...tabi vücut unutmycak ama okadarda olmazki ama
bende spora devam dün akşam pestilim çıktı yaa 1saat yürüyüş+bisikletler 40 dakkada hocayla yerd:e gökte çalıştıkdiyetmi pardon diyet değil adı sağlıklı beslenmem arada sekteye uğradı ama işi kurtardım sporla hareketle...ayrıca netdende latin dansı açıp hem spor hem eğleniyorummmm

bir arkadşım ın diyetisyeni ana öğünlerin arasında en az 5 saat olsun demiş. bi öğünü 5 saatte yakıyormuşuz yani. ara öğünler de ana öğünlerden 2.5 saat sonra olmalıymış. yani özeti şu:
sabah 9 kahvaltı, 11.30 ara öğün, öğlen 2 öğle yemeği, 16.30 ara öğün, akşam 7 akşam yemeği gibi

Son düzenleme:
selam kızlar

eşim okula çiçek göndermiş çok mutlu oldum...

allahım her günüm böyle güzel geçsin inşş..

hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız...

hemen 71 e düşşşşşşş

Hoşgeldin güloooooo
Özlettin kendini valla
Sen neler yaptın anlat..
Düğünde ne giydin
Malum önümüzde kızkardeşimin düğünü var...

hosbuldum canim ablam bende özeldim sizi ben bol bol yedim ictim simdi geri siki bir diet girdim dugunde etek gömlek giydim esimin amca oglunun dugunuydu pek yakin sayilmaz yani benimde kiz kardesimin dugunu var valla ben gece elbisesi felan giymeyi dusunuyorum

selam kızlar

eşim okula çiçek göndermiş çok mutlu oldum...

allahım her günüm böyle güzel geçsin inşş..

hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız...

doğum gunun kutlu olsun; hersey gonlunce olur inşallahhhh, eşinle aranız da hep ilk gunki gibi heyecanlı ve aşk dolu olsunnnn

Gece elbisesi? Hmmmm düşüneyim bakayım...
nedense pek sevmiyorum ben gece elbiselerini..
Böyle çiçekli böcekli püfür püfür olsam ?

canım ben bekarken bahçelidekine gittim evliykende çankaya hanımlar lokalıne gıdiyodum

Canım Ankaranın her yeri park aslında...
Gez koş yürü zıpla oyna...

Canım Ankaranın her yeri park aslında...
Gez koş yürü zıpla oyna...
[/QUOTE]

orası oyle de işten gucten vakıt kalmıyo kiii
lokaldeki hanımlarla 1-2 , 1-2 hoop 1-2 yapıyoruzz guzel guzel

canım benim iyi ki doğdun

nice mutlu yıllara doğum günün kutlu olsun

gununuz aydin olsun citirlar

sudem34 yeni yasin kutlu mutlu olsun

kizlar ben gitikce artiya cikiyom durum vahim 3 gundur koca ve kardes evde olunca duzen bozuldu bugunde kavaltiya misafirler geliyor bakalimne olacak...
doğum günümü kutlayan herkese öok teşekkür ediyorum...
burası sayesınde sevincimi üzüntümü herşeyımı paylaştığım birden fazla arkadaşım oldu iyi ki varsınız kızlar...

legıum cum canım bizim 4. senemiz yontula yontula eşim bu hale geldi ilk zamanlarki halini anlatmayım şimdi bi ara kaynatırız...

vazgeçme legıum eşini yontmaya devam et zamnla kıvama geliyo...hamur gibi yoğurucaz onları...

ahh fırsat olsa işten cocuktan vakıt kalmıyokı
cankaya hanımlar lokalı dedıgın dıkmende polıs evının yakınında olan galıba değıl mı:44: ben de oraya basladım bakalım, haftada 3 gün

hayır canım orası deıl orası dıkmen hanımlar lokalı benımdedıgım hosderede vadinin yukarısında kalıyo cok sonunda yani havuzlu filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…