kızlar brokoli yiycemmm:26::26:çılgın ,az kalorili fikirlere ihtiyacım var..hadi bakalım yorum yazan elleriniz dert görmesinn
doğum günümü kutlayan herkese öok teşekkür ediyorum...
burası sayesınde sevincimi üzüntümü herşeyımı paylaştığım birden fazla arkadaşım oldu iyi ki varsınız kızlar...
legıum cum canım bizim 4. senemiz yontula yontula eşim bu hale geldi ilk zamanlarki halini anlatmayım şimdi bi ara kaynatırız...
vazgeçme legıum eşini yontmaya devam et zamnla kıvama geliyo...hamur gibi yoğurucaz onları...
benim ki bu siteyi mi okyuo ne
yıldönümü için çiçek göndermiş bana
selamlarrr
kızlar beni de aranıza alır mısınız.117 kilodan 77.77 ye düştüm.hatta 75 e ama tekrar 77.7 oldum bugun itibariyle.daha önce kk desteğiyle zayıfladım.yine aynı şeyi yapmaya karar verdim.
bugunden itibaren başlıyorum.65 olana kadar durmak yok.
canım süpersin cok güzel kılo vermıssın sen bıze yardımcı olhosgeldın aramıza bıldıklerımızı paylasrız merak etme
arkadaslar hıc bulunduğu yerde beledıyelere ait "hanımlar lokali" tarzında bı yerde spora gıden var mıı? :44:
Allah agzınızın tadını bozmasınnn
kızlar brokoli yiycemmm:26::26:çılgın ,az kalorili fikirlere ihtiyacım var..hadi bakalım yorum yazan elleriniz dert görmesinn
üzerine sarımsaklı yoğurt dök d aha yenilesi olur
Ben step'e gidiyorum pzt ve çarşamba Ankaradamısın tatliş sende gel
yine lafını esirgememiş sanırsam içeriği net bilmiyorum.neyse olan olmuş sonuçta sayılı gün bu hasretlik biter.hosbulduk cnaim niye ceza aldi yahuuu gene neler oldu böyle
ay ayenen çiçek böçek püfür püfür olsunGece elbisesi? Hmmmm düşüneyim bakayım...
nedense pek sevmiyorum ben gece elbiselerini..
Böyle çiçekli böcekli püfür püfür olsam ?
Canım Ankaranın her yeri park aslında...
Gez koş yürü zıpla oyna...
nerde gıdıyosun canımmm
doğum günümü kutlayan herkese öok teşekkür ediyorum...
burası sayesınde sevincimi üzüntümü herşeyımı paylaştığım birden fazla arkadaşım oldu iyi ki varsınız kızlar...
legıum cum canım bizim 4. senemiz yontula yontula eşim bu hale geldi ilk zamanlarki halini anlatmayım şimdi bi ara kaynatırız...
vazgeçme legıum eşini yontmaya devam et zamnla kıvama geliyo...hamur gibi yoğurucaz onları...
bak leguım Allah söyletti galiba eşin diyo eşin olcak demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?