70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar brokoli yiycemmm:26::26:çılgın ,az kalorili fikirlere ihtiyacım var..hadi bakalım yorum yazan elleriniz dert görmesinn

bak leguım Allah söyletti galiba eşin diyo eşin olcak demekki

selamlarrr

kızlar beni de aranıza alır mısınız.117 kilodan 77.77 ye düştüm.hatta 75 e ama tekrar 77.7 oldum bugun itibariyle.daha önce kk desteğiyle zayıfladım.yine aynı şeyi yapmaya karar verdim.

bugunden itibaren başlıyorum.65 olana kadar durmak yok.

canım süpersin cok güzel kılo vermıssın sen bıze yardımcı ol hosgeldın aramıza bıldıklerımızı paylasrız merak etme

ben sabah kahvaltısında 1 sandviç ekmeğiyle kaşarlı tost yedim 1 yumurta ve çay

öğlen:4 tane tavuk baget yedim haşlanmış

çok yiyorum ama yarından itibaren bomba gibi diyete döncem.buraya kadar gelmişken burdan sonra bırakmamalıyım. akşam yemem pek bişi.şimdi işe gitcem zaten.gece 2 buçuk gibi evde olurum.sonra da yatar uyurum.eve gelince yemem.

canım süpersin cok güzel kılo vermıssın sen bıze yardımcı ol hosgeldın aramıza bıldıklerımızı paylasrız merak etme

tabiki yardımcı olurum.elimden geleni yaparım.yöntemlerimi paylaşırım.şimdi işe gidiyorum.akşam geldiğimde ya da yarın görüşürüz. hoşçakalın şimdilik.

kızlar brokoli yiycemmm:26::26:çılgın ,az kalorili fikirlere ihtiyacım var..hadi bakalım yorum yazan elleriniz dert görmesinn

üzerine sarımsaklı yoğurt dök d aha yenilesi olur

bıraz zeytınyagı, sarımsak, nar ekşisi ile de cok guzel oluyo hatta ben yanına havuc ve karnıbaharda haslıyodum, oooh missssss

hosbulduk cnaim niye ceza aldi yahuuu gene neler oldu böyle
yine lafını esirgememiş sanırsam içeriği net bilmiyorum.neyse olan olmuş sonuçta sayılı gün bu hasretlik biter.

ay ayenen çiçek böçek püfür püfür olsun benimde eylülde yiğenimin sünneti var kara kara düşünmekteyim nasıl bişi alsam diye

Son düzenleme:

ayyy eşiii dediii allah mı söyletti ne
amin allahım insallahhhh

kaynatalım anacım ben buralardayım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…