70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bıraz zeytınyagı, sarımsak, nar ekşisi ile de cok guzel oluyo hatta ben yanına havuc ve karnıbaharda haslıyodum, oooh missssss

önerileriniz için teşkkürler..yoğurtlu her zaman yiyordum ama ..şu anda senin dediğin gibi z.yağlı balsemikli ve sarımsaklı sosla deniyorum çok güzel ve sağlıklı sağolasın canım teşekkür ettim

Bu aralar çok yememe rağmen kilo veriyorum
Düşündüm neden olabilir acaba diye günde 2 kere beşli çay içiyorum sanırım ondan dolayı.

Eğer öyleyse diyet yapıp 5li çaya devam etcem bence işe yarıyor

afiyet olsun canımmmm, ne demek
ben de dun karnıbahar hasladım, sarımsaklı yogurtla bi de bısı denedım, normalde kerevız yemem ben, annem de hıc pısırmezdı, gecenlerde aldım marketten bozulmadan bısıler yapayım dedım, rendeleyıp az yagda kavurdum normalde havucta rendeleyıp kavruluyo ama bı baktım havuc kalmamıs, ben de garnetur buldum dolapta onu ılave ettım yogurtla yedım, kavurunca kerevızın o baskın tadı da kalmıyoo, aklınızda bulunsun hem kolay hem hafif hem de cok saglıklı

:
beşi bi yerde cayları sızın asırı derecede bagırsaklarınızı calıstırmıyo mu :44: valla ben bı ıctım, acayıp zorlandım, bı anda agrı gırıyo tuvalete zor yetısıyosun calısırken cok zor oluyo diye bıraktım ben de, şimdi sadece bıberıye cayı ıcıyorum, yag yakma ozellıgı var, cildi de guzellestırıyo, hele de aksamları otururken ıcersen sonrasında rahat bı uyku uyuyosunn:92:

slm kizlar yandim anam yetisin ........piza yemek yaramadi bana gunden gune toparlayacagima gitikce bozuyom bugun misafir vardi erken geldiler kavalti yaptik sonra ciktik carsi pazar dolastik pazardan yesilik almistim hadi gidek bi kisirimizi yapak yiyin oyle gidin dedim geldik bol zebzeli bol eksili bi kisirimizi yaptik oturdum koca bir tabak yedim artik muslide buna fayda etmez pismanim ama ne yapayim pizayi diyet suresince hic yemedim o gun yedim kisirda bu ucuncu sefer oluyor ama ben hepsini ust iste getirdim

Sana Sena KAptan azarı lazım

ohoo çalsın sazlar oynasın kızlar kısır öyle zararlı bişi değilki bebeğim.bulgur yararlı bi tahıl.bol yeşillik vitamindir.oho ben diyet dönemimde kaç kere yedim anlatamam.çok severim öyle 1 çatalla kaşıkla doymam akşam hafif geçiştirirsin olur biter pişman olma.yeminde ettiriyonuz valla stresten şişiriyonuz kendinizi. az rahat olun canım.bu öğün tutamadığın boğazını bidahaki öğünde tuttunmuydu bişicik olmaz

bende bi değişiklik olmadı :) yalnız bugün müsli yedim asıl o bağırsakları aşırı çalıştırıyor

bende bi değişiklik olmadı :) yalnız bugün müsli yedim asıl o bağırsakları aşırı çalıştırıyor

aaay şu müsliyi yemek bı bana nasıp olmadı zatennn
müsli ile nesfitin o gevrekleri aynı sey değil dimi :44: cunku menulerını yazan arkadaslar 2-3 kasık nesfıt meyvelı + 2 kasık muslı fılan dıye yazıyolar, bu konuda cahılım kusura bakmayın:78::78:

aynı değil müsli daha bi odunumsu tatsız bişey ama gerçek şu ki az bişey yemem rağmen tok tutuyor

eheheh onu ben yazıyorum bir haftadır sabit akşam yemeklerim
2 yk müsli
2 yk meyvalı nesfit

ben nesfiti az lezzet katsın diye koyuyorum, yoksa aynı şey değiller.. nesfit olan kahvaltılık gevrek, müsli ise essegin önüne koy o da yer yane öle bişi
zaten 2 yk müsliyle doyulmaz, ben ama 4 kaşığıylan doyuyorum walaaa

onun ne kullandığını bilmiyorum :) Benim ki sade müsli üstünde lifalif yazıyor. Meyvelisi midemi bulandırınca bunu aldım

ben de etı'nınkını almıstım ıcındeki kuru uzumler ve kayısı cekırdeklerı mahvettı benı, annem guzele benzıyo bu dedı hemencık ona verdımm yenısını alcam ama bu defa da aynı hataya düşmeyeyım dıyorum, sade bısı olsun dedim, yogurtla yemeyı dusunuyorum, içine de keten tohumunu ben katıcam bugun aktardan aldım
sade olanlara baktım da onlarda da hep yulaf ezmesı dıye yazıyo, cıkmadım işim içinden
neyse bugun spor gunu, ben toparlanayım yavas yavas

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…