- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
Mesajlarına yazıyorum tatlım
aah bu ozel mesaj beni öldürcekkkatamıyorum ben hala :84:
dikmen hanımlar lokali benım gıttıgım, haftada 3 gun ama bırı aletli
bıraz zeytınyagı, sarımsak, nar ekşisi ile de cok guzel oluyohatta ben yanına havuc ve karnıbaharda haslıyodum, oooh missssss
ooyhh tatliş bana çok uzaksın sen :)...Ben batıkentteyim :)
önerileriniz için teşkkürler..yoğurtlu her zaman yiyordum ama ..şu anda senin dediğin gibi z.yağlı balsemikli ve sarımsaklı sosla deniyorum çok güzel ve sağlıklı sağolasın canım teşekkür ettim
Bu aralar çok yememe rağmen kilo veriyorum
Düşündüm neden olabilir acaba diye günde 2 kere beşli çay içiyorum sanırım ondan dolayı.
Eğer öyleyse diyet yapıp 5li çaya devam etcem bence işe yarıyor
olsun gonuller bır, amaçlar bir
Bu aralar çok yememe rağmen kilo veriyorum
Düşündüm neden olabilir acaba diye günde 2 kere beşli çay içiyorum sanırım ondan dolayı.
Eğer öyleyse diyet yapıp 5li çaya devam etcem bence işe yarıyor
slm kizlar yandim anam yetisin ........piza yemek yaramadi bana gunden gune toparlayacagima gitikce bozuyom bugun misafir vardi erken geldiler kavalti yaptik sonra ciktik carsi pazar dolastik pazardan yesilik almistim hadi gidek bi kisirimizi yapak yiyin oyle gidin dedim geldik bol zebzeli bol eksili bi kisirimizi yaptik oturdum koca bir tabak yedim artik muslide buna fayda etmez pismanim ama ne yapayim pizayi diyet suresince hic yemedim o gun yedim kisirda bu ucuncu sefer oluyor ama ben hepsini ust iste getirdim
ohoo çalsın sazlar oynasın kızlarslm kizlar yandim anam yetisin ........piza yemek yaramadi bana gunden gune toparlayacagima gitikce bozuyom bugun misafir vardi erken geldiler kavalti yaptik sonra ciktik carsi pazar dolastik pazardan yesilik almistim hadi gidek bi kisirimizi yapak yiyin oyle gidin dedim geldik bol zebzeli bol eksili bi kisirimizi yaptik oturdum koca bir tabak yedim artik muslide buna fayda etmez pismanim ama ne yapayim pizayi diyet suresince hic yemedim o gun yedim kisirda bu ucuncu sefer oluyor ama ben hepsini ust iste getirdim
:
beşi bi yerde cayları sızın asırı derecede bagırsaklarınızı calıstırmıyo mu :44: valla ben bı ıctım, acayıp zorlandım, bı anda agrı gırıyo tuvalete zor yetısıyosuncalısırken cok zor oluyo diye bıraktım ben de, şimdi sadece bıberıye cayı ıcıyorum, yag yakma ozellıgı var, cildi de guzellestırıyo, hele de aksamları otururken ıcersen sonrasında rahat bı uyku uyuyosunn:92:
Ay bende deneyeyim
Eksk kalırsam olmaz
bende bi değişiklik olmadı :) yalnız bugün müsli yedim asıl o bağırsakları aşırı çalıştırıyor
bende bi değişiklik olmadı :) yalnız bugün müsli yedim asıl o bağırsakları aşırı çalıştırıyor
aaay şu müsliyi yemek bı bana nasıp olmadı zatennn
müsli ile nesfitin o gevrekleri aynı sey değil dimi :44: cunku menulerını yazan arkadaslar 2-3 kasık nesfıt meyvelı + 2 kasık muslı fılan dıye yazıyolar, bu konuda cahılım kusura bakmayın:78::78:
bir de sen hangı müsliyi kullanıyosun canım, kaptanınımızın kullandıgından mııı :92:
aaay şu müsliyi yemek bı bana nasıp olmadı zatennn
müsli ile nesfitin o gevrekleri aynı sey değil dimi :44: cunku menulerını yazan arkadaslar 2-3 kasık nesfıt meyvelı + 2 kasık muslı fılan dıye yazıyolar, bu konuda cahılım kusura bakmayın:78::78:
onun ne kullandığını bilmiyorum :) Benim ki sade müsli üstünde lifalif yazıyor. Meyvelisi midemi bulandırınca bunu aldım
eheheh onu ben yazıyorum bir haftadır sabit akşam yemeklerim
2 yk müsli
2 yk meyvalı nesfit
ben nesfiti az lezzet katsın diye koyuyorum, yoksa aynı şey değiller.. nesfit olan kahvaltılık gevrek, müsli ise essegin önüne koy o da yer yane öle bişi
zaten 2 yk müsliyle doyulmaz, ben ama 4 kaşığıylan doyuyorum walaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?