yine lafını esirgememiş sanırsam içeriği net bilmiyorum.neyse olan olmuş sonuçta sayılı gün bu hasretlik biter.
beraber çıkıp alsak ne hoş olurdu kıssss... benimkilerde fırsat verirdi zaten .. üçü bir ardalaray ayenen çiçek böçek püfür püfür olsun benimde eylülde yiğenimin sünneti var kara kara düşünmekteyim nasıl bişi alsam diye
slm kizlar yandim anam yetisin ........piza yemek yaramadi bana gunden gune toparlayacagima gitikce bozuyom bugun misafir vardi erken geldiler kavalti yaptik sonra ciktik carsi pazar dolastik pazardan yesilik almistim hadi gidek bi kisirimizi yapak yiyin oyle gidin dedim geldik bol zebzeli bol eksili bi kisirimizi yaptik oturdum koca bir tabak yedim artik muslide buna fayda etmez pismanim ama ne yapayim pizayi diyet suresince hic yemedim o gun yedim kisirda bu ucuncu sefer oluyor ama ben hepsini ust iste getirdim
eheheh onu ben yazıyorum bir haftadır sabit akşam yemeklerim
2 yk müsli
2 yk meyvalı nesfit
ben nesfiti az lezzet katsın diye koyuyorum, yoksa aynı şey değiller.. nesfit olan kahvaltılık gevrek, müsli ise essegin önüne koy o da yer yane öle bişi
zaten 2 yk müsliyle doyulmaz, ben ama 4 kaşığıylan doyuyorum walaaa
hepinize günaydın
bugun benim doğum günüm 26 oldum artık.
erken kalkıyım bari doğum günümde dedim.
sadece eşimle bi kankim kutladı .....
canımmmm iyiki doğdunnnnnnn sudemmmmm iyiki dğdun sudemmmmmmmm mutlu yıllar sanaaaaaaaselam kızlar
eşim okula çiçek göndermiş çok mutlu oldum...
allahım her günüm böyle güzel geçsin inşş..
hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız...
benim ki bu siteyi mi okyuo ne
yıldönümü için çiçek göndermiş bana
suçlu ayağa kalkCanım senin suçun yok....green hepsi senin işin sana kızacam valla..
dün kısır dedin al bak yemiş alaca bir tabak kısırı
tamam artık alacam sende abartma artık..
Cumaya son 3 gün bildirimde geri sayım başladı...
azar yemek isteyenler boğazına hüpletmeye devam etsin..
mekiki de unutmadan hatırlatayım...:44::44:
valla ben yemiyeceğim...
yalnız kocalara bak yaaaaa benimki gelsin geberticem onuuuuuuuuu:84::84:tam bi odun yaaaaaa elinde çiçekle gelmeye bile utanıyo heeeeeeee çok bahtzımmmmmm Allahımmmm
yalnız kızlar biraz az konuşun oku okuuuu bitmiyoooooo
çiçeklerin koparılmasın akarşı benim kocam bikere ben istedim diye kaktüs almıştı banaCanım yalnız değilsin bebişim
benim adamım evliliğimizin ilk yıllarında böyle çiçekler alır gelirdi eve:89::89:
ama nasıl gelirdi..
çiçek gelirken dumur yemiş gibi
artık ceketinin içine mi sokuyordu
pantolonuna mı onu bilemeyeceğim
oğlan doğdu 2-3 defa aldı...
kız doğdu 1 kez aldı
diğer kız doğdu...adamım çiçek almaz oldu...:84::84::84::84::84:
alıntı yapamamışımkızlar ben bu gece rüyamda 93 kilo olduğumu gördüm kabus gibiydi yaaaaaaaa
yanakları çok şirin dimi tam sıkmalıkbu arada barkinim yazmayı unutuyorum kaç gündür. kızzz face deki foton çok güzel fıstık olmuşun heeee
suçlu ayağa kalkyesin kötü bişimi kısır kısırın yenmesini destekliyorum ben asla kısır diyetide yapamam içine konan soslar kalorisi yoksek bile olsa onun dışında tam diyetlik bi yemek bence.sadece porsiyonunu ayarlamak sorun tabak hesabı değil leğen hesabı yaparız
arada çarşıda dolanırken vitrinlere bakmaktayım.ya çok kısa ya çok acık ya çok kadınsı ya çok çocuksu şeylerle dolu bizim gibi çiçek böcük bahar sevenlere bişi göremedim henüz
çiçeklerin koparılmasın akarşı benim kocam bikere ben istedim diye kaktüs almıştı banasen dua et çiçeğe benzer bişiler aldın
Aslında şöyle düşündüm de...
Haklısın green..
Yani diyet yapan kişi herşeyi yiyebilir...
Aslında diyet yapan kişi içinde hiçbir besin yasak değil
Besinin cinsini
Miktarını
ne kadar ve nasıl yendiğine dikkat edilirse
problem kalmaz...
Dikkat ederek her besini tüketmek elimizde
yeterki dikkat edelim..
Otokontrol meselesi...
ama ben yine de kendine hakim olamayan yemesin derim...
2 kaşıkla kimse kalkmaz kısırın başından
Canım yalnız değilsin bebişim
benim adamım evliliğimizin ilk yıllarında böyle çiçekler alır gelirdi eve:89::89:
ama nasıl gelirdi..
kız doğdu 1 kez aldı
he zeki adam.Canım senin adam matematikçiydi di mi?
Bak onun hesabını bile yapmış adam....
Seni de ayakta uyutuyor haberin olsun...
Kaktüslerle
Canım yalnız değilsin bebişim
ama nasıl gelirdi..
kız doğdu 1 kez aldı
alıntı yapamamışımkabusun hayırlı ola korma rüyalar tersine çıkar.
yanakları çok şirin dimi tam sıkmalık
Aslında şöyle düşündüm de...Haklısın green..
Yani diyet yapan kişi herşeyi yiyebilir...
Aslında diyet yapan kişi içinde hiçbir besin yasak değil
Besinin cinsini
Miktarını
ne kadar ve nasıl yendiğine dikkat edilirse
problem kalmaz...
Dikkat ederek her besini tüketmek elimizde
yeterki dikkat edelim..
Otokontrol meselesi...
ama ben yine de kendine hakim olamayan yemesin derim...
2 kaşıkla kimse kalkmaz kısırın başından
çok güldüm yaaayoksa ağlamammı lazım bilmiyorum çiçek neymiş yaa boşverrrrr sen doğurdukça sevgisinden nekadar çiçek götürsem karıcığıma azdır demiştir:84:ALLAH evlatlarını bağışlasın ee babaalrının masrafıda artmışşş
benim eşimde poşette getirdi kapının önünde çıkardı ama ben gördüm balkondan kapıya koştum haberi yok dürbünden baktım çıkardı zili çaldıgeçensenede doğum günümde büyüyk bir demetle geldi dedim hayırdır bir 5yıldaha çiçek gelmiycek heralde bide eşim ya pasta daha iyi der enazından yiyoruz ama artık aldırmıyorumda zatennn bizde çocukta yok olursa 5yılda birde gelmezzzzzz:90:
yani haklısın.eğerki diyet düzeninide bozmuşsan kendini zaptetmen mümkün olmuyor.ama esas önemlisi yiyip pişman olma psikolojisi.bundan kurtulmak lazım o psikoloji çoğu zaman yemek yemeyi tetikliyor.moral motivasyon kaybına neden oluyor.bu yüzden kendini 1 kere tutamayınca pişman olmayıp bi sonraki öğünde onu telafi etmeleri yeterli.normal zamanda 1 tabak kısır yiyen kilo almıyosa bizde almayız.böyle düşünürsek aç yaşamayı öğrenelim ozamanyemeyelim hiç bişi :84::84::84:
benim hiç yanakım olmadı biliyomusunaynen canım yaaaa nereye sokucanı şaşırıyo getirirkennn
evettt yaaaa sen bi de benim yanakları gör tam ısırmalıkkk
biraz bebişimle oynayım yazık yalnız yalnız dolaşıyo yaaa yavrum benümmmmm
ozaman tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan diye bi deneysel çalışma yapın bu akşamdaKız sende beni güldürdün valla...
poşetle o daha bi hoşmuş.
bi de sanki yol boyunca taşımışlar gibi kapıda verirler ya
Sen kilocukları ver canım
bebiş gelsin...
Sana altın alır adamın valla..
her doğumda taktı adamım Allah var
Katılıyorum bebeğim...
Bu arada ben size laf yetiştirken yemeğin altını kapatmamışım; kısmışım..
son bir saattir rahattım..
yemeği yaktım kızlar...
1saatten fazladır kısık ateşte kalmış
anlatamam fena vahim durum..
adamımın gelmesine dakikalar kala şu halime bakın yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?