- 24 Kasım 2007
- 1.168
- 288
- 688
Kız sende beni güldürdün valla...
poşetle o daha bi hoşmuş.
bi de sanki yol boyunca taşımışlar gibi kapıda verirler ya
Sen kilocukları ver canım
bebiş gelsin...
Sana altın alır adamın valla..
her doğumda taktı adamım Allah var
Katılıyorum bebeğim...
Bu arada ben size laf yetiştirken yemeğin altını kapatmamışım; kısmışım..
son bir saattir rahattım..
yemeği yaktım kızlar...
1saatten fazladır kısık ateşte kalmış
anlatamam fena vahim durum..
adamımın gelmesine dakikalar kala şu halime bakın yaaaaaaaa
hoşgeldin :89::89::89:ne zamandır dıgru duzgun gıremedim nete..
sehir dışındaydım falan o yüzden..
nasipmiş bu güne olsun ...
bugün kısırlar havada uçuşuyor.akşama hafif dediğin gibi süt oladı bi meyve 1 salatalık yer erkenden uyursunkızlar ben geldim muhabbetler ilerlemiş 20 sayfa nerdeyse okuya okuya bitiremem ben
menümü yazayım hiç iç açıcı değilya neyse
sabah 2 dil ekmek
az peynir
söğüş ara
yarım portakal
öğlen kıymalı yumurta
söğüş ve 1 dil ekmek
ara
kısırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
valla kızlar canınız çekecek ama napıyım arkadaşa gitmiştim yapmış ısrar etti bende bol marulla 4 .5 kaşık yedim bol acılıydı ama artık akşam yemeği yemiycem form çayı ve belki az süt içerim acıkırsam çünki çok değidi yediğim kısır doymadım yani yinede kendimi tuttum afferim banaa
bugün kısırlar havada uçuşuyor.akşama hafif dediğin gibi süt oladı bi meyve 1 salatalık yer erkenden uyursun
uzaklara uçma kısır koş ablana uç gel şevkatli kollarıma
he hocanın dediğini yap yaptığını yapma.evet canım bende öyle düşünüyorum zaten cumaya eksilmem lazım
sende yeme canım ne kaldı cumaya nasılda akıl veriyom demi desene sen niye yedin diyeeeeee
tartıdan sonra ödülün olsun
he valla kuuu kaderimiz altın olsun hatunlarrrrr boşverin çiçeği altınııııKız sende beni güldürdün valla...
poşetle o daha bi hoşmuş.
bi de sanki yol boyunca taşımışlar gibi kapıda verirler ya
Sen kilocukları ver canım
bebiş gelsin...
Sana altın alır adamın valla..
her doğumda taktı adamım Allah var
Katılıyorum bebeğim...
Bu arada ben size laf yetiştirken yemeğin altını kapatmamışım; kısmışım..
son bir saattir rahattım..
yemeği yaktım kızlar...
1saatten fazladır kısık ateşte kalmış
anlatamam fena vahim durum..
adamımın gelmesine dakikalar kala şu halime bakın yaaaaaaaa
amaaaaannn olmasın zaten tatlımmm kilo verdiğin belli olmaz ama aldığın hemen belli olurrrbenim hiç yanakım olmadı biliyomusun
ozaman tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan diye bi deneysel çalışma yapın bu akşamda:
ne zamandır dıgru duzgun gıremedim nete..
sehir dışındaydım falan o yüzden..
nasipmiş bu güne olsun ...
ay parçası gibi oluyo dimi kilo alıncaamaaaaannn olmasın zaten tatlımmm kilo verdiğin belli olmaz ama aldığın hemen belli olurrr
ay parçası gibi oluyo dimi kilo alıncahep vardırya olmayanı istersşin benimkide o durum.benimle olaydı elmacıklarıma konaydı
yanak olunca gıdıkta oluyo genelde.bu yüzden mutluyum yanaklarımın şiş olmamasından.gıdıktan nedense hiç hoşlanmıyorumne ay parçası hem deeee:82:
kisir son oldu artik biti kacamak hakim neyse yedik biti giti olsun ayrica cicek konusunda ben buraya ilk geldigimden almanya uzeri gelmistim esimin pasaport sorunu oldugu icin beni amcasi karsilamisti firansaya sabah saat 7 inmistim esim oraya gelmisti hic unutmam amcasi kendisine kizdi niye eli bos gelmisin insan bir cicek getirir diye onun verdigi cevap aynen su "bu saate ben cicegi mezarlikCanım senin suçun yok....green hepsi senin işin sana kızacam valla..
dün kısır dedin al bak yemiş alaca bir tabak kısırı
tamam artık alacam sende abartma artık..
Cumaya son 3 gün bildirimde geri sayım başladı...
azar yemek isteyenler boğazına hüpletmeye devam etsin..
mekiki de unutmadan hatırlatayım...:44::44:
valla ben yemiyeceğim...
Müsli yerine nesfit aynı görevi yapar mı kızlar?
sanki sankiiiii:44::44:
ben hala başlamadım...
ama yıllar önce eşim yanlışlıkla kuru üzümlüsünü almıştı ve yememiş öylece kalmıştı malesef..
tadını hatırladıkça kötü olurum...
KIZ HADI SUCUNU ITIRAF ETIN BENI GAZA GETIRDINsuçlu ayağa kalkyesin kötü bişimi kısır kısırın yenmesini destekliyorum ben asla kısır diyetide yapamam içine konan soslar kalorisi yoksek bile olsa onun dışında tam diyetlik bi yemek bence.sadece porsiyonunu ayarlamak sorun tabak hesabı değil leğen hesabı yaparız
arada çarşıda dolanırken vitrinlere bakmaktayım.ya çok kısa ya çok acık ya çok kadınsı ya çok çocuksu şeylerle dolu bizim gibi çiçek böcük bahar sevenlere bişi göremedim henüz
Canım yalnız değilsin bebişim
benim adamım evliliğimizin ilk yıllarında böyle çiçekler alır gelirdi eve:89::89:
ama nasıl gelirdi..
çiçek gelirken dumur yemiş gibi
artık ceketinin içine mi sokuyordu
pantolonuna mı onu bilemeyeceğim
oğlan doğdu 2-3 defa aldı...
kız doğdu 1 kez aldı
diğer kız doğdu...adamım çiçek almaz oldu...:84::84::84::84::84:
niyeymiş.ben hapur hupur götürürkene size hop durun yemeyinmi dicemKIZ HADI SUCUNU ITIRAF ETIN BENI GAZA GETIRDIN
yanak olunca gıdıkta oluyo genelde.bu yüzden mutluyum yanaklarımın şiş olmamasından.gıdıktan nedense hiç hoşlanmıyorumeşimle dalga geçiyorum bazen ümit usta gibi gıdıklısın diye
niyeymiş.ben hapur hupur götürürkene size hop durun yemeyinmi dicem
niyeymiş.ben hapur hupur götürürkene size hop durun yemeyinmi dicem
yanak olunca gıdıkta oluyo genelde.bu yüzden mutluyum yanaklarımın şiş olmamasından.gıdıktan nedense hiç hoşlanmıyorumeşimle dalga geçiyorum bazen ümit usta gibi gıdıklısın diye
he midem fesat benimtebi sen götür anacım cumaya bizi de yanına çek demiiiii "pışıkkkk var mı biz de o gözzzz"
küççükkene bööle derdik bizzzzz
olsun yediğin kötü bişi değil.pizza kötü ama kısır sorun edilecek bi yiyecek değilyok ya canım benım balım sekerım tek suclu su pıs mıdem....
bende sanırım okadar kilodaykende yoktuyok Allah tan gıdım yok pek tabi 80 lerdeyken vardı:44:
ay sorma ya yanağımız yok ama kilo verince bile olmayan şeyler çöküyo gidiyobenimde hiç yanağım yok yaaaa ben çok seviyorum ama olmayan sevilirmişya kilo verince direk yüzüm den gidiyo hasta gibi oluyorum gıdım olmasın ama keşke şöyle pürüzsüz pembe yanaklarım olsaa
tövbee tövbeee allahın işine karışıp sipariş vermiş gibi olduu tövbe yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?