70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

offf gerçekten vahim....ağzından bal damlıyor...inşaallah arkdaşım bebeğim sağlıkla olsunda altında lazım değil dermişimmm istemem yan cebime koy hesabıııeşindede helal yani ozaman boşver çiçeği falan sen bitane daha kuzu yapşaka yaa tabis en bilirsinnnbenimkide arıyor geelcekmiş bende bunaldım arkdaşla az gezecektik yaaa dur gelmeden çıkayımmmmmyemeğim hazır nasılsaa

kızlar ben geldim muhabbetler ilerlemiş 20 sayfa nerdeyse okuya okuya bitiremem ben
menümü yazayım hiç iç açıcı değilya neyse
sabah 2 dil ekmek
az peynir
söğüş ara
yarım portakal
öğlen kıymalı yumurta
söğüş ve 1 dil ekmek
ara
kısırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
valla kızlar canınız çekecek ama napıyım arkadaşa gitmiştim yapmış ısrar etti bende bol marulla 4 .5 kaşık yedim bol acılıydı ama artık akşam yemeği yemiycem form çayı ve belki az süt içerim acıkırsam çünki çok değidi yediğim kısır doymadım yani yinede kendimi tuttum afferim banaa

bugün kısırlar havada uçuşuyor.akşama hafif dediğin gibi süt oladı bi meyve 1 salatalık yer erkenden uyursun
uzaklara uçma kısır koş ablana uç gel şevkatli kollarıma

bugün kısırlar havada uçuşuyor.akşama hafif dediğin gibi süt oladı bi meyve 1 salatalık yer erkenden uyursun
uzaklara uçma kısır koş ablana uç gel şevkatli kollarıma

evet canım bende öyle düşünüyorum zaten cumaya eksilmem lazım
sende yeme canım ne kaldı cumaya nasılda akıl veriyom demi desene sen niye yedin diyeeeeee
tartıdan sonra ödülün olsun

Son düzenleme:
evet canım bende öyle düşünüyorum zaten cumaya eksilmem lazım
sende yeme canım ne kaldı cumaya nasılda akıl veriyom demi desene sen niye yedin diyeeeeee
tartıdan sonra ödülün olsun
he hocanın dediğini yap yaptığını yapma. şu bikaç gündür iştah durumum gayet iyi genel olarak çok sevdiğim bişi olsada kısır çok nadir yaparım.ama yaptımmıda koca bi tabak yemeden bırakmam.ama yediğim tüm miktarı güne yayarım.bi kerede yemem. öğünlerimi iyi dengeleyebildiğim için kilo verirken problem yaşamıyorum.

he valla kuuu kaderimiz altın olsun hatunlarrrrr boşverin çiçeği altınıııı
yemek de gitti bakçiçeğin derdineeeee
benim hiç yanakım olmadı biliyomusun

ozaman tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan diye bi deneysel çalışma yapın bu akşamda :
amaaaaannn olmasın zaten tatlımmm kilo verdiğin belli olmaz ama aldığın hemen belli olurrr
ne zamandır dıgru duzgun gıremedim nete..
sehir dışındaydım falan o yüzden..
nasipmiş bu güne olsun ...

hoşgeldin fıstıkkk . kızzz kocişin denizcimmiiii

kisir son oldu artik biti kacamak hakim neyse yedik biti giti olsun ayrica cicek konusunda ben buraya ilk geldigimden almanya uzeri gelmistim esimin pasaport sorunu oldugu icin beni amcasi karsilamisti firansaya sabah saat 7 inmistim esim oraya gelmisti hic unutmam amcasi kendisine kizdi niye eli bos gelmisin insan bir cicek getirir diye onun verdigi cevap aynen su "bu saate ben cicegi mezarlik
KIZ HADI SUCUNU ITIRAF ETIN BENI GAZA GETIRDIN

BENIMKI ILK EVLILIK YIL DONUMUZDE GETIRMISTI EVDE KUZENIM AILECE VARLARDI TABI ONUN HABERI YOKTU ONLARDA KAPIDA ELI CIEKLI GORUNCE BAYA SASIRDIM ODA MISAFIRLERI GORUNCE DEDIGI LAF SUYDU "BU OTLARI CABUK DOGRA MISAFIR VAR BOREK YAPARSIN DIYE GETIRDIM " DEMESIYLE KAHKAHALARIMIZ MAHALEYE KARISTI..

yanak olunca gıdıkta oluyo genelde.bu yüzden mutluyum yanaklarımın şiş olmamasından.gıdıktan nedense hiç hoşlanmıyorum eşimle dalga geçiyorum bazen ümit usta gibi gıdıklısın diye

benimde hiç yanağım yok yaaaa ben çok seviyorum ama olmayan sevilirmişya kilo verince direk yüzüm den gidiyo hasta gibi oluyorum gıdım olmasın ama keşke şöyle pürüzsüz pembe yanaklarım olsaa
tövbee tövbeee allahın işine karışıp sipariş vermiş gibi olduu tövbe yarabbim

çıtırlar napıyonuz bakimmm anam sohbet almış başını gitmiş okuyamadım hepinizi öpüyorummm işlerim var onları halletcem görüşürüz geneeeeeeee

kızlar merhaba
menümü yazayım
sabah:
yarım kıymalı poça,1lipton form çay
ara:
yarım avuç badem,ceviz,fındık ,kuru üzüm
öğle:
1 pors.kıymalı bezelye,yarım pors.pilan,söğüş salata,1 kase yoğurt
ara:
iş dolayısıyla köy gezisindeydim o yüzden yok
akşam:
1 pors.tavuk taşlığı(sebzeli),bol yeşil salata,1 kase yoğurt
gün boyu 2 lt. su,form,bitki ve yeşil çay
akşam yemeğini biraz kaçırdım şu an şiş durumdayım,hayırlısı bakalım mide bayağı ufaldı:26:

tebi sen götür anacım cumaya bizi de yanına çek demiiiii "pışıkkkk var mı biz de o gözzzz"
küççükkene bööle derdik bizzzzz
he midem fesat benim

yok ya canım benım balım sekerım tek suclu su pıs mıdem....
olsun yediğin kötü bişi değil.pizza kötü ama kısır sorun edilecek bi yiyecek değil

yok Allah tan gıdım yok pek tabi 80 lerdeyken vardı:44:
bende sanırım okadar kilodaykende yoktu

ay sorma ya yanağımız yok ama kilo verince bile olmayan şeyler çöküyo gidiyo popoda bile okadar incelme olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…