70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hossum elıne saglık cok guzel bir liste olmus.a.s.toplam sayımızda bayagı varmıs,sasırdımmm.bakalım haftaya kupa alanlara gırebılecekmıyımkaydirigubbakcemile2

Günaydın kızlar geçen hafta aranıza katılmıştım fakat günlerim biraz yoğun olduğundan pek yazamadım inşallah bundan sonra sık sık yazışırız kilom 72 bir dahaki listede bende aranızda olmak isterim...
Sabah kahvaltıda biri peynirli diğeride becelli olmak üzere 2 dilim etimek yedim 2 fincan da çay içtim bu aralar pek iştahım yok birde her akşam ve sabah sandaloz sakızı çiğneyip 5i bir yerde çay içiyorum iştah kapatmaya birebir sirkeli suyu da unutmadan yazayım...
Her şey incecik olmak için değil mi...

ya ben geçmişi okuyamıyrm zamanım olmuyor diye.madamxl hamilemisin?istiyormuydun?sanki öyle anladım.eğer öyleyse hayırlı olsun.banada dua et canım

günaydın kızlarrrrr,

nasılsınız bugün?

seda cım aramıza hoşgeldin canım.
Geçmiş mesajların tamamını okuyamadım,başka yeni gelen arkadaşlarımız varsa onlarada hoşgeldiniz iyiki aramızdasınız diyorum.

Arkadaşlar diyete başlayalı tam 1 ay oldu,diyet listemi daha önce buraya yazmıştım ilk 2 hafta çok rahat 3 kilo verdim sandımki kilolar böyle kolayca gidecek ama 2. haftadan sonra takıldım demek o verdiklerim su,kas vs imiş.Ama bunlara takımıyorum er yada geç kilo vereceğim,inadım inat kaydirigubbakcemile3
ınanırmısınız iştahım artık kapandı,diyet llistemdekilerin tamamını yiyemiyorum bile :) 3. haftadan itibaren akşam yemeğinden sonraki ara öğünümü çıkardım şimdi ise akşam yemeğini istemez oldum bu güzel bir haber mesela dün eve gittim yemeklerimi hafta sonundan yapmıştım ama tüp bitmiş soğuk yiyebileceğim şeyler olmadığı için peynirli küçük bir salata yaptım onu yiyip yüzmeye gittim 30 dakika yüzdüm ama tamı tamına yani suda hareketli geçen 30 dakika,eve geldiğimde acıkmadım hiç,direkt uyudum,Midem çok rahat :)) bu hafta çok dikkatliyim akşamları salata ile geçiştirip 7 gün boyunca minimum 30 dk spor yapacağım,bakalım pzt ye kilomda değişiklik olacak mı...

Sabah 1 kibrit kutusu peynir ve 2 dilim tuzsuz kepekli ekmek yedim,2 bardakta şekersiz yeşil çay.
Öğlen içinde bamya getirdim 1 dilim ekmekle onu yiyeceğim,ara öğünlerimdede 1 er elma,akşamıda yine yağsız salata ile geçirmeyi planlıyorum.

gunaydın kızlar..
sabah tartıldım dunden beri 600gr alınır mı yaa..tartıda var bi bozukluk:) ya da malum gun yaklaşıyor ondan mıdır acaba..

hoşum listeye beni de eklediğin için sağol canım kilomu 72 olarak gunceller misin.. şu aldıklarımı saymıyorum pazartesi 72 idim..ordan devam toplamda 76 dan 72 ye düştüm bir ayda sanırım..

KIZLAR SEDA SAYANIN ELMA KROMU HK. NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ? HER GUN YORUMLARI OKUYORUM BENDE..

ben görüyorum, iştahımı çok kesiyor, dolaylı yoldan da olsa kilo verdiriyor bana:)

teşekkür ederim canım cevabın için ben de başlıyım bari..

bir de benim sorunum su içemiyorum tum gun içmesem susamıyorum ben.. çalıştığım için burda içemem zaten akşamları uğraşsam iyi olacak..

Hoşcum sopa cevirmiyorum malesef daha dogrusu ilkdefa duydum:))aama düzenli olarak hergün 1saat haftasonu 2saat yürüyorum,yaklaşık 4km kadar.fazla sporada yüklenmek istemiyorum,diyete odaklandım cünkü beslenme düzenimi degiştirmem lazım kendi cabalarımla olmuyor o yüzden diyetisyenden yardım aldım.inşalah başaracagım canımcım..

Dıyet spor Çok gÜzelde Şu su meselesı cok fena ya su ıÇemıyorum ben zorluyorum kendımı mıden bulanıyor yaa:))

gmzking ve küçük anne bir haftada iki kilo nasıl verdiniz? ilk diyet haftanız mıydı? ilk hafta kolay veriliyor da:))

hossum eline saglik güzel olmus liste canim.bu hafta bilmiyorum nasil geccek benim icin insallah yine zbir kilo gitmis olur.

bende bir süredi hamile gibi geziyorum o nasıl bir şişliktir öyle anlayamıyorum sanırım üşütüyoruz
maşallahın var canım kutlarım valla bende her gün 30 dk yürüyebilsem keşke ama çok yorgun hissediyorum kendimi dün 8,5 tan 9,5 a kadar tv karşısında yattım sonrada 10 gidip uyudum oysa yürücektim ama nerdeee
Dİyet spor Çok gÜzelde Şu su meselesİ cok fena ya su İÇemİyorum ben zorluyorum kendİmİ mİden bulanıyor yaa:))

valla benim kadar su içen yoktur heralde işyerinde sürekli kocaman bardağımı doldurup duruyorum evde şişe ile dolaşıyorum ama sadece su içmek yetmiyor metobolizmamı hızlandırmam lazım ama nasıl

günaydın kızlar akşam sadece salata yedim 45 dk bisiklet çevirdim sonrada 2 greyfurt sıktım içtim yağları yakıyor arkadaşım greyfurt ve ananasla yazıfladı sabah özellikle aç karnına içiliyor .sabah yağsız kuru bir tost yedim şimdi elmamı yedim sırada türk kahvesi var

kızlar günaydın ayyy ben çok feci hastaydım cumartesiden beri yatıyorum bugun de kendimi çok iyi hissetmiyorum ama özel sektör olunca mecbursun
bu arada kilo bildirimi yapamadım zaten dün sabahta regl oldum bu hafta bırakmıcam diyeti ama haftaya kilo bildirimi yapıcam
sabah:1 kase ekşili çorba içtim hala su harici bişi yiyemedim....
bu arada kilo verenlerin hepsini kutluyorum kızlar öpüldünüz bye....

günaydın arkadaslar valla ne güzel kilo verenler olmuş kocaman bir tebrik gönderiyorum a.s.a.s.a.s.a.s. süpersiniz ha gayret bizde geliyoruz kızlar ben akşam çok yorgundum 11. 30 yattımmirmirmirmir valla ama ayakta duramıyordum onun için sporuda sadece 4000 adım atabıldım 10 kadarda uyumusum pek yapmıcam şeyler demekkı dıyetım işe yarıyor bu hafta bende birincilerden olmak istiyorum sabah kahvaltı 2 lokma beyaz ekmekle kırem peynir yedim ama birazdan mide ilacımı içeyim meyve yada az kalorili bisey yıcem ehh aç kalmamak lazım yeni gelen arkadaslarımızda hoşgeldiniz a.s. hepınızi öpüyorum arkadaslar :asigim::asigim::asigim:ŞenizŞenizŞeniz

geçmiş olsun melankolicim ama malesef dediğin gibi yapçak bişeyimiz yok
bende çok iyi hissetmiyorum ama işe gelmek zorundayız(

hoşşum ellerine sağlık, liste harika olmuş....
kilo veren herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar..... kaydirigubbakcemile2 umarım hep böyle devam ederiz.....
sevgiyle :1hug:

ah canım kıyamam ben sana şöle bi nane lıman kabuklarıyla portakal kabuklarıda katabilirsin akşam ilk işn bu olsun canım yatmadan iç güzel bi terle tamam canım benım acil şifalar öptüm canım

ah canım kıyamam ben sana şöle bi nane lıman kabuklarıyla portakal kabuklarıda katabilirsin akşam ilk işn bu olsun canım yatmadan iç güzel bi terle tamam canım benım acil şifalar öptüm canım

saol cnm inş eve gider gitmez yapıcam dediklerini grip felan degil yaa ben feci halde üşütmüşüm 10 tane igne verdi dr sabah akşam vurunuyorum inş ii olup aranıza dönücem kızlar öpüyorum hepinizi....

teşekkür ederim ama işte insanlar çok moralim bozuluyo ilgiçtir kiloda veremiyorum yaniii çok sinirlerim bozuk su içsem yarıyo anlamadım bende
Yok canım inan su içsek yaramıyor.Ben de bıkmıştım artık ne yapsam olmuyor diye gerçi şu anda da pek gitmiş sayılmaz ama gram gramda olsa düşüyor.Sadece yememem gerekenleri yağlı,hamur işi,tatlı falan onları kestim.Evde ne pişirsem yiyorum doğrusu.Ama yemeklerde yağ miktarını ciddi derecede azalttım ve ekmek tabi.Onun için hiç canını sıkma.Emin ol vereceksin sadece biraz dikkat ve birazda hareket başka hiçbirşeye ihtiyacın yok.Hadi bakalım.Başarılarını burdan görmek istiyorum

Dİyet spor Çok gÜzelde Şu su meselesİ cok fena ya su İÇemİyorum ben zorluyorum kendİmİ mİden bulanıyor yaa:))
Ya yemek tamam spor tamam da en zorlandığım kısım benimde su içmek.İnsan hiçmi susamaz.midem bulanarak içiyorum resmen

Afiyet olsun minnacığım inan sabah aç karnına ne içeceğimi şaşırdım.Bende iki gündür soğan suyuna başladım.bakalım işe yarayacak mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…