sağolasın canım tablonuz süper olmuş :lepi: durmak yok yola devam kızlar sizleri sürekli okuyorum bıraktım sanmayın bu arada fazla kilo almayı düşünmüyorum ama alsamda artık korkum yok çünkü silzer varsınız sizlerin sayesinde baya bilgilendik en azından neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyoruz hepinizi öpüyorum bu hafta olmazsa sonraki hafata verirsiniz kiloları üzülmek yok kendinize ve ailenize iyi bakın :1hug: a.s.
ben görüyorum, iştahımı çok kesiyor, dolaylı yoldan da olsa kilo verdiriyor bana:)
bende bir süredi hamile gibi geziyorum o nasıl bir şişliktir öyle anlayamıyorum sanırım üşütüyoruzbende bu hafta kilo vermek nerde aldım bile belki adetimi bekliyorum.
benimgibi çok şişkinlik yalşayan varmı afedersiniz ama üşütüyomuyum yoksa adettenmi gaz beni çok rahatsız ediyor karnım aynı 4-5 aylık hamile gibi dolaşıyorum.
maşallahın var canım kutlarım valla bende her gün 30 dk yürüyebilsem keşke ama çok yorgun hissediyorum kendimi dün 8,5 tan 9,5 a kadar tv karşısında yattım sonrada 10 gidip uyudum oysa yürücektim ama nerdeeegünaydın kızlarrrrr,
nasılsınız bugün?
seda cım aramıza hoşgeldin canım.
Geçmiş mesajların tamamını okuyamadım,başka yeni gelen arkadaşlarımız varsa onlarada hoşgeldiniz iyiki aramızdasınız diyorum.
Arkadaşlar diyete başlayalı tam 1 ay oldu,diyet listemi daha önce buraya yazmıştım ilk 2 hafta çok rahat 3 kilo verdim sandımki kilolar böyle kolayca gidecek ama 2. haftadan sonra takıldım demek o verdiklerim su,kas vs imiş.Ama bunlara takımıyorum er yada geç kilo vereceğim,inadım inat kaydirigubbakcemile3
İnanırmısınız iştahım artık kapandı,diyet llistemdekilerin tamamını yiyemiyorum bile :) 3. haftadan itibaren akşam yemeğinden sonraki ara öğünümü çıkardım şimdi ise akşam yemeğini istemez oldum bu güzel bir haber mesela dün eve gittim yemeklerimi hafta sonundan yapmıştım ama tüp bitmiş soğuk yiyebileceğim şeyler olmadığı için peynirli küçük bir salata yaptım onu yiyip yüzmeye gittim 30 dakika yüzdüm ama tamı tamına yani suda hareketli geçen 30 dakika,eve geldiğimde acıkmadım hiç,direkt uyudum,Midem çok rahat :)) bu hafta çok dikkatliyim akşamları salata ile geçiştirip 7 gün boyunca minimum 30 dk spor yapacağım,bakalım pzt ye kilomda değişiklik olacak mı...
Sabah 1 kibrit kutusu peynir ve 2 dilim tuzsuz kepekli ekmek yedim,2 bardakta şekersiz yeşil çay.
Öğlen içinde bamya getirdim 1 dilim ekmekle onu yiyeceğim,ara öğünlerimdede 1 er elma,akşamıda yine yağsız salata ile geçirmeyi planlıyorum.
Dİyet spor Çok gÜzelde Şu su meselesİ cok fena ya su İÇemİyorum ben zorluyorum kendİmİ mİden bulanıyor yaa:))
kızlar günaydın ayyy ben çok feci hastaydım cumartesiden beri yatıyorum bugun de kendimi çok iyi hissetmiyorum ama özel sektör olunca mecbursun
bu arada kilo bildirimi yapamadım zaten dün sabahta regl oldum bu hafta bırakmıcam diyeti ama haftaya kilo bildirimi yapıcam
sabah:1 kase ekşili çorba içtim hala su harici bişi yiyemedim....
bu arada kilo verenlerin hepsini kutluyorum kızlar öpüldünüz bye....
ah canım kıyamam ben sana şöle bi nane lıman kabuklarıyla portakal kabuklarıda katabilirsin akşam ilk işn bu olsun canım yatmadan iç güzel bi terle tamam canım benım acil şifalar öptüm canım
Yok canım inan su içsek yaramıyor.Ben de bıkmıştım artık ne yapsam olmuyor diye gerçi şu anda da pek gitmiş sayılmaz ama gram gramda olsa düşüyor.Sadece yememem gerekenleri yağlı,hamur işi,tatlı falan onları kestim.Evde ne pişirsem yiyorum doğrusu.Ama yemeklerde yağ miktarını ciddi derecede azalttım ve ekmek tabi.Onun için hiç canını sıkma.Emin ol vereceksin sadece biraz dikkat ve birazda hareket başka hiçbirşeye ihtiyacın yok.Hadi bakalım.Başarılarını burdan görmek istiyorumteşekkür ederim ama işte insanlar çok moralim bozuluyo ilgiçtir kiloda veremiyorum yaniii çok sinirlerim bozuk su içsem yarıyo anlamadım bende
teşekkür ederim canım cevabın için ben de başlıyım bari..
bir de benim sorunum su içemiyorum tum gun içmesem susamıyorum ben.. çalıştığım için burda içemem zaten akşamları uğraşsam iyi olacak..
Ya yemek tamam spor tamam da en zorlandığım kısım benimde su içmek.İnsan hiçmi susamaz.midem bulanarak içiyorum resmenDİyet spor Çok gÜzelde Şu su meselesİ cok fena ya su İÇemİyorum ben zorluyorum kendİmİ mİden bulanıyor yaa:))
günaydın kızlar akşam sadece salata yedim 45 dk bisiklet çevirdim sonrada 2 greyfurt sıktım içtim yağları yakıyor arkadaşım greyfurt ve ananasla yazıfladı sabah özellikle aç karnına içiliyor .sabah yağsız kuru bir tost yedim şimdi elmamı yedim sırada türk kahvesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?