günaydınlar kızlarrrrrrrrrr. bugün az da olsa moralim güzel. akşamları ne çok yazıyorsunuz öyle maşallah. okuyamıyorum valla. ben akşamları giremiyorum kız koca derken bilgisayarı görmüyorum pek. sabah da malum çok erken uyanıyorum kızım sağolsun. bugün sabah 800 gram gitmiş bendenama tabi dün +1.5 idim. bugün +700 gram oldum cumaya kadar sıfırlasam başka bişi istemiyom
günaydınnn kızlarrrrrrrrrrr :92: :92: :92: gene yoğun bir gün beni bekliyorrrrrakşama gelirimmmmmmm artık sayfalarca yazmış olursunuzzzzz
gunaydin fistiklar guzel bir gun gecirin ha uzelikle menuleriniz cok guzel olsun cumaya az kaldi.....
günaydın arkadaşlar bende hala artıdayım bu hafta dıkkat edıyorum am adün fazla kactı karbonhıdrat yogunluktaydı menüm napalım dengeliycez artık:18:
ödem atıyosun anacım sen o kilolar yerleşmemişti zaten snn wücuduna, normal oyüzden bencewala bende iiyim bebiş 4 aydır hiç giyemediğim bir pantolonum wardı ona girdim bugün, üstüne de beyaz bluz giydim pırtlamadı oram buram cünkü :118:
tartıda +100 gördüm bgn hayırlısı diyorumcumadan beri -600deyim suan ama o artı 100ün nedenini biliyorum ben, dün akşam 9da içim bayıldı, 1 kepceden biraz az mercimek corbası içtim
günaydın arkadaşlar bende hala artıdayım bu hafta dıkkat edıyorum am adün fazla kactı karbonhıdrat yogunluktaydı menüm napalım dengeliycez artık:18:
günaydın kızlar.2 gündür diyet uygulamaya çalışıyorum.ne kadar yağ kullanıyormuşuz.salataya yağ. zeytine yağ.pilav bol tereyağlı olursa güzel olur.asgariye indirmek lazım. salça mevzusuna hiç girmiycem.bide söz uydurmuşuz.YEMEĞİN SALÇALISI KADININ KALÇALISI diye.ne alakası var.fazla yağ salça hem keseye hem kalbe zarar.SAĞLIKLI GÜNLER KIZLAR...
bu hafta nerdeyse hepimiz böyleyiz anam sıkma canını
boşver canım hepimiz artıdayız şu anda. bu hafta artı haftası herhalde
süpersin ya ben eski pantalonlarımı 65 olunca deneyecem. öle söz verdim kendime. +100 olması normal canım bende de oluyordu geçen hafta. aslında işte hergün tartılmamak lazım ama dayanamıyoz tartılıyos işte
sen 2 haftaya denersin o pantolonları ben sana söliyim
ya tartılmak istemiyorum bende, eksiye gidince herşey ii güzelde artıya gecince bi fena oluyohaftada 1 tartılabilsek keşkem
Herkeslere günaaaydınnn
affınıza sıgınarak bugune kendımı tebrık ederek baslamak ıstıyorummm
nedeni dun aksam evdeki mantıdan yemeyıp haslanmıs karnıbahar ve kerevıze talim etmem; ardından da bu hafta bızde mısafır olan kardesımın tv ızlerken yedıgı cıps ve cıkolatadan bı parca bıle yememış olmamardından koçişle kardeşim bi de dondurma yediler, ee ona bı kac kasık atmasam olmazdı ama dimi
sabah kalkınca bı bardak su içtim, ofise gelince kepek ekmegıne sandvıc yapmıstım onu yedım, ara öğünde bıberıye cayımı ıcecegım ama oglene karar veremedım, yıne tavuklu salata mı soylesem yoksa ketcapsız ve mayonezsız kumpır mı:44::44:
Herkeslere günaaaydınnn
affınıza sıgınarak bugune kendımı tebrık ederek baslamak ıstıyorummm
nedeni dun aksam evdeki mantıdan yemeyıp haslanmıs karnıbahar ve kerevıze talim etmem; ardından da bu hafta bızde mısafır olan kardesımın tv ızlerken yedıgı cıps ve cıkolatadan bı parca bıle yememış olmamardından koçişle kardeşim bi de dondurma yediler, ee ona bı kac kasık atmasam olmazdı ama dimi
sabah kalkınca bı bardak su içtim, ofise gelince kepek ekmegıne sandvıc yapmıstım onu yedım, ara öğünde bıberıye cayımı ıcecegım ama oglene karar veremedım, yıne tavuklu salata mı soylesem yoksa ketcapsız ve mayonezsız kumpır mı:44::44:
herkese günaydın kızlar.. yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler sefa getirmişler... allahım dünden beri sayfaları okumak için canım çıktı.. maşallah iyi kaynatıyorsunuz...
kızlar size dünümü yazayım yorumlarınızı bekliyorum bu aralar biraz cozuttum galiba uyarılarınıza ihtiyacım var..
sabah
ev yapımı puf poğaça 1 adet+az kaşar+1 kk beyaz peynir+4-5 zeytin
ara
1 elma
öğleyin
2 dilim k. ekmek+1 porsiyon tavada patates+domates+salatalık+kaşar +beyaz peynir+daha bitmedi+bir dilim beyaz ekmeğe bol tereyağı
ara
bademli magnum
akşam
3 yk müsli+süt
ara
1 avuç leblebi+1 avuç çilek
bugünkü menümü yazayım hemen:
sabah aç karnına: elma sirkesi+bal+ılık su
kahvaltı:
lor peynirli, karabiberli,pul biberli omlet
1.5 dilim yulaf ekmeği
domates
biber
salatalık
maydonoz
dereotu
limonlu yeşil çay
ara: her zamanki gibi türk kahvesi,beşibiryerde çay, 1 kuru incir
öğlen: kabak kavurma üstüne 2 yemek kaşığı light yoğurt,yarım dilim yulaf ekmeği, ve bol salata
ara: 1 elma, limonlu yeşil çay
akşam: nesfit, beşibiryerde çay
ara: yeşil çay, bol suuuuuuuuuu
yatmadan önce: elma sirkesi+bal+ılık su
sizce 700 gram gider mi yarına bu menüyle
ohh ohhh maşallah ama bu kumpir olayı olmamış, mayonez olmasa bile içinde yagı var, kaşarı var sosisi var oh mis
tavuklu salata ye bence yine en güzeli
bende ızgara köfte mi yesem tavuk sis mi yesem diye düşünüyorummmtabi ki siparişlerimde pilav yerine ekstra salata istiyorum dicemmm. 1 aydır 1 lokma pilaw yimedim uleyyyn tadını bi alırsam yandım gitti
anam sen o güzel bebeyi 9 ay içinde nası tuttun kız
menünün maşallahı var bebişim de az sabırlı ol ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?