70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın arkadaşlar bende hala artıdayım bu hafta dıkkat edıyorum am adün fazla kactı karbonhıdrat yogunluktaydı menüm napalım dengeliycez artık:18:

günaydınnn kızlarrrrrrrrrrr :92: :92: :92: gene yoğun bir gün beni bekliyorrrrr akşama gelirimmmmmmm artık sayfalarca yazmış olursunuzzzzz

gunaydin fistiklar guzel bir gun gecirin ha uzelikle menuleriniz cok guzel olsun cumaya az kaldi.....

sizlerede günaydın herkese günaydın..geç kalktım bu gün hemen kahvaltı yapmam lazım yoksa pilatesi kaçırıcam.çok kaynatmayın heee sonra yetişemiyoruz

süpersin ya ben eski pantalonlarımı 65 olunca deneyecem. öle söz verdim kendime. +100 olması normal canım bende de oluyordu geçen hafta. aslında işte hergün tartılmamak lazım ama dayanamıyoz tartılıyos işte

günaydın kızlar.2 gündür diyet uygulamaya çalışıyorum.ne kadar yağ kullanıyormuşuz.salataya yağ. zeytine yağ.pilav bol tereyağlı olursa güzel olur.asgariye indirmek lazım. salça mevzusuna hiç girmiycem.bide söz uydurmuşuz.YEMEĞİN SALÇALISI KADININ KALÇALISI diye.ne alakası var.fazla yağ salça hem keseye hem kalbe zarar.SAĞLIKLI GÜNLER KIZLAR...

valla ben salça yemeyeli epey oldu. yağı da o kadar azalttım ki bişeyler kavuracaksam teflon tavaya çok az zeytin yağı damlatıyorum sonra onu peçeteyle güzelce tavaya yediriyorum. peçete yağı aldığı için teflonda azıcık yağ kalıyor. bu yöntem süper bence.

sen 2 haftaya denersin o pantolonları ben sana söliyim
ya tartılmak istemiyorum bende, eksiye gidince herşey ii güzelde artıya gecince bi fena oluyo haftada 1 tartılabilsek keşkem

pırıl pırıl güneşli bir ..mersin..den bu yazıyı okuyan herkeseeee günaydııııııın
nasılsınız bacılarrnasıl gidiyo diyetlerr benim kablumbağa hızıyla devam ediyo gibi bakalım görücez cuma
kahvaltım
1.5 dil. ekmek kepekli
yarım yumurta
az peynir
bol söğüş
arada biraz önce öğlen için yaptığım salatadan kalan yarım havuç
iyi gidiyom aslında ama vücudumda değişiklik yok gibi bakalım
hemn geçmişe bi yol alıp bakayım neler yazılmış ben yokken görüşürüzz

Herkeslere günaaaydınnn
affınıza sıgınarak bugune kendımı tebrık ederek baslamak ıstıyorummm
nedeni dun aksam evdeki mantıdan yemeyıp haslanmıs karnıbahar ve kerevıze talim etmem; ardından da bu hafta bızde mısafır olan kardesımın tv ızlerken yedıgı cıps ve cıkolatadan bı parca bıle yememış olmam ardından koçişle kardeşim bi de dondurma yediler, ee ona bı kac kasık atmasam olmazdı ama dimi
sabah kalkınca bı bardak su içtim, ofise gelince kepek ekmegıne sandvıc yapmıstım onu yedım, ara öğünde bıberıye cayımı ıcecegım ama oglene karar veremedım, yıne tavuklu salata mı soylesem yoksa ketcapsız ve mayonezsız kumpır mı:44::44:

bravu canım keşke hep böyle dirayetli olabilsek

herkese günaydın kızlar.. yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler sefa getirmişler... allahım dünden beri sayfaları okumak için canım çıktı.. maşallah iyi kaynatıyorsunuz...

kızlar size dünümü yazayım yorumlarınızı bekliyorum bu aralar biraz cozuttum galiba uyarılarınıza ihtiyacım var..

sabah
ev yapımı puf poğaça 1 adet+az kaşar+1 kk beyaz peynir+4-5 zeytin

ara
1 elma

öğleyin
2 dilim k. ekmek+1 porsiyon tavada patates+domates+salatalık+kaşar +beyaz peynir+daha bitmedi+bir dilim beyaz ekmeğe bol tereyağı

ara
bademli magnum

akşam
3 yk müsli+süt

ara
1 avuç leblebi+1 avuç çilek

ohh ohhh maşallah ama bu kumpir olayı olmamış, mayonez olmasa bile içinde yagı var, kaşarı var sosisi var oh mis
tavuklu salata ye bence yine en güzeli

bende ızgara köfte mi yesem tavuk sis mi yesem diye düşünüyorummm tabi ki siparişlerimde pilav yerine ekstra salata istiyorum dicemmm. 1 aydır 1 lokma pilaw yimedim uleyyyn tadını bi alırsam yandım gitti

bugünkü menümü yazayım hemen:

sabah aç karnına: elma sirkesi+bal+ılık su

kahvaltı:
lor peynirli, karabiberli,pul biberli omlet
1.5 dilim yulaf ekmeği
domates
biber
salatalık
maydonoz
dereotu
limonlu yeşil çay

ara: her zamanki gibi türk kahvesi,beşibiryerde çay, 1 kuru incir

öğlen: kabak kavurma üstüne 2 yemek kaşığı light yoğurt,yarım dilim yulaf ekmeği, ve bol salata

ara: 1 elma, limonlu yeşil çay

akşam: nesfit, beşibiryerde çay

ara: yeşil çay, bol suuuuuuuuuu

yatmadan önce: elma sirkesi+bal+ılık su

sizce 700 gram gider mi yarına bu menüyle

ohooooo fdm naaptın sen yaaaaaaaaa
kilo almak istiyorum topiklerindeki menüler gibi olmuşş

pu8f pogaca var kesin milföy hamurludur, yaglı yaglı kaşar var, 2 dilim kepekli ekmek yemiş yetmemiş 1 dilim beyaz ekmek hemde tereyaglı yemişşş

üstüne de bademli magnumm

cok kızdım sana fdm cooook kaptanımız yok diye sahiosiz mi sandın kız buralarıııı

( snn iyiliğin için yapıyom kızma )

anam sen o güzel bebeyi 9 ay içinde nası tuttun kız
menünün maşallahı var bebişim de az sabırlı ol ayol

aman anam dikkat et pilav çok gizli bir düşman ızgara köfte ye ben kabak yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…