ya sizde de oluyo mu bılmıyorum ama ben bıraz spor yapıp yedıgıme dıkkat etmeye baslayınca sankı boyle bi kuculmusum, ıncelmısım gıbı gelıyo hemencikk, sankı boyle 36-38 beden oluvermısım şıp diye
dun aksamda spor vardı, ordan cıktım karnıbahar kerevız yedım,bi de o çikolata ile cipsi reddedebildim yaa, sonrasında evde bı dolanıyorum sankı vıctorıa secrettan cıkmısımammavelakin bı sure sonra boy aynasında gercekle yuzyuze geldım, ben hala aynı bennn :26:
walla bi de daha bi düşkün oluyolar sanki , hani o ruhumuza yansıyan özgüven onlara cekici geliyo gibin
ohhh kudursun hepiciğii
aaaa niye öle diyon canım aynalar yalan söylüyor hepimiz 36 bedeniz zatennnnnn
Hayır tatlım aynada gördüğün kadın değilsin sen artık...O eski sen, yanılıyorsun...SEn artık o hissettiğin çıtı pıptı sağlığına dikkat eden hanımsın, o aynadki geçici görüntüne son defa bak, vedalaş onunla :) ...ve biir süre aynalardan tartılardan uzak durun eğer şevkinizi kırıyorsa..tamam mı tatliş
kızlaaaarrrr hafta 1.5 kilo verdiren çay tarifi aldım az önce
ebrlide verdiler az önce yazın hemen
1 avuç taza tarhun otu
1 avuç taze adaçayı
1 limon kabuklarıyla birlikte
8-10 adet taze nane
2 lt su
hepsini 20 dk kaynatıyoruz
oda sıcaklığında içiyoruz
her gece yatmadan önce 1 bardak içiyoruz
akşam yemeğinden sonra bişi yemeyin dediler ona göre
hafta da 1.5 kilo veriliyomuş
tarhun otu nu ilk kez duydum neki o? işe yarar bişeye benziyor valla
valla canım seninkini bilmem de benim kociş ben kilo verdikçe daha bi kıskanç olmaya başladı sanki kilo verdikçe kıyafetlerim de değişmeye başladı ya önceden tabi tombişken uzun gömlek felan giyiyordum şimdi gömleklerim kısalmaya başladı bişey demiyor ama ben seziyorum hahahhahahahah
zaten biz kilo vermeye devam ettikçe iyice geriliyorlar hahahahhahahhahaha sefam olsun ohohoh
kız yarın balık günüm ondan taviz veremem ama bugün öüsliye devam...benimki duysa striptizciyi felan vurur beni ayolllkızarım aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bak böle kafana kafana vururummm vallaaaa
cumaya kdr akşam yemeklerini artık sadece müsliylen yapıosunnn ona göree
siz bana gelin anam denizlen erkek striptizci dawet ederiz:82:
wowwww rüyaya bak..bnde bnde bndeeeee aynını yapiciiim
bnm sewgili dün beni rüyasında görmüş, cıpcıtır olmuşum incecik boyum uzamış felandj olmuşum bir clupta göbegi acıklar miniler felan giymişim gider yapıomusum sewgiliye ben özgürüm istediğimi yaparım diye, fenaaa gergin arkadaş
kız yarın balık günüm ondan taviz veremem ama bugün öüsliye devam...benimki duysa striptizciyi felan vurur beni ayolll
wowwww rüyaya bak..
bugünnkü menüüüm
Sabah
kepekli sandviç ( yumurta domates salatalık )
Ara
bol su
Öğle
Ton balıklı salata
Yarım dilim kepekli ekmek
Ara
Sekersiz yesil cay
4 tane çilek
Akşam
1,5 kepçe mercimek çorbası (sonra kacamak yapmaktansa akşam yemeginde yiyim dedim :) )
2 yk müsli
1 çaybardağı süt
yorumlarıı alıyımmm
ama olmadı ki soktun benım aklıma ızgara koftelerı sen dönmüşsün yıne salatayaa
şaka bı yana maşallah canımmm
Herkeslere günaaaydınnn
affınıza sıgınarak bugune kendımı tebrık ederek baslamak ıstıyorummm
nedeni dun aksam evdeki mantıdan yemeyıp haslanmıs karnıbahar ve kerevıze talim etmem; ardından da bu hafta bızde mısafır olan kardesımın tv ızlerken yedıgı cıps ve cıkolatadan bı parca bıle yememış olmamardından koçişle kardeşim bi de dondurma yediler, ee ona bı kac kasık atmasam olmazdı ama dimi
sabah kalkınca bı bardak su içtim, ofise gelince kepek ekmegıne sandvıc yapmıstım onu yedım, ara öğünde bıberıye cayımı ıcecegım ama oglene karar veremedım, yıne tavuklu salata mı soylesem yoksa ketcapsız ve mayonezsız kumpır mı:44::44:
kızlaaaarrrr hafta 1.5 kilo verdiren çay tarifi aldım az önce
ebrlide verdiler az önce yazın hemen
1 avuç taza tarhun otu
1 avuç taze adaçayı
1 limon kabuklarıyla birlikte
8-10 adet taze nane
2 lt su
hepsini 20 dk kaynatıyoruz
oda sıcaklığında içiyoruz
her gece yatmadan önce 1 bardak içiyoruz
akşam yemeğinden sonra bişi yemeyin dediler ona göre
hafta da 1.5 kilo veriliyomuş
ayy hiç sorma vazcaydım ama gene cayabilirim, cnm cekiyo şu an sipariş vermek üzereyim napiiim
ayy hiç sorma vazcaydım ama gene cayabilirim, cnm cekiyo şu an sipariş vermek üzereyim napiiim
bravo bravo bravo sana..süper yapmışsın canım..benim fikrim öğle için mmmmm bence salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?