70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayır tatlım aynada gördüğün kadın değilsin sen artık...O eski sen, yanılıyorsun...SEn artık o hissettiğin çıtı pıptı sağlığına dikkat eden hanımsın, o aynadki geçici görüntüne son defa bak, vedalaş onunla :) ...ve biir süre aynalardan tartılardan uzak durun eğer şevkinizi kırıyorsa..tamam mı tatliş

walla bi de daha bi düşkün oluyolar sanki , hani o ruhumuza yansıyan özgüven onlara cekici geliyo gibin
ohhh kudursun hepiciğii

valla canım seninkini bilmem de benim kociş ben kilo verdikçe daha bi kıskanç olmaya başladı sanki kilo verdikçe kıyafetlerim de değişmeye başladı ya önceden tabi tombişken uzun gömlek felan giyiyordum şimdi gömleklerim kısalmaya başladı bişey demiyor ama ben seziyorum hahahhahahahah

kızlaaaarrrr hafta 1.5 kilo verdiren çay tarifi aldım az önce
ebrlide verdiler az önce yazın hemen

1 avuç taza tarhun otu
1 avuç taze adaçayı
1 limon kabuklarıyla birlikte
8-10 adet taze nane
2 lt su

hepsini 20 dk kaynatıyoruz
oda sıcaklığında içiyoruz
her gece yatmadan önce 1 bardak içiyoruz
akşam yemeğinden sonra bişi yemeyin dediler ona göre
hafta da 1.5 kilo veriliyomuş

aaaa niye öle diyon canım aynalar yalan söylüyor hepimiz 36 bedeniz zatennnnnn

aay valla 36larda gözüm yokkk ama aynaların yalan soyledıgı kesın canımm o cipsi ve çikolatayı reddebildiğim için psikolojik olarak 1 beden küçülmüştüm ben, ama bızım evdeki ayna algılayamadııı

inşallah son goruslerım olur kendisiniii

tarhun otu nu ilk kez duydum neki o? işe yarar bişeye benziyor valla

benimkide öyle işte, rüyalarına bilem girmiş ohhh canımıza değsin

bugünnkü menüüüm

Sabah
kepekli sandviç ( yumurta domates salatalık )

Ara
bol su

Öğle
Ton balıklı salata
Yarım dilim kepekli ekmek

Ara
Sekersiz yesil cay
4 tane çilek

Akşam
1,5 kepçe mercimek çorbası (sonra kacamak yapmaktansa akşam yemeginde yiyim dedim :) )
2 yk müsli
1 çaybardağı süt

yorumlarıı alıyımmm

zaten biz kilo vermeye devam ettikçe iyice geriliyorlar hahahahhahahhahaha sefam olsun ohohoh

aynen öyle.çorbanın içine ekmek doğruyo ama ben bırakmadım tabi.evi çikolata salam sosisle dolduruyo.oda yetmedi anneme şikayet ediyor.o öyle yaptıkça daha çok azmediyorum.başaracam ve 60 kilo olacam

kızarım aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bak böle kafana kafana vururummm vallaaaa
cumaya kdr akşam yemeklerini artık sadece müsliylen yapıosunnn ona göree

siz bana gelin anam denizlen erkek striptizci dawet ederiz :82:
kız yarın balık günüm ondan taviz veremem ama bugün öüsliye devam...benimki duysa striptizciyi felan vurur beni ayolll

wowwww rüyaya bak..

kız yarın balık günüm ondan taviz veremem ama bugün öüsliye devam...benimki duysa striptizciyi felan vurur beni ayolll

wowwww rüyaya bak..

ızgara yada bugulama ise olur, ekmek yimek de yoook sakın 1 yudum bile kızartma yiyim deme, küserim walla

söleme sende, gizli gizli caarcaz

ama olmadı ki soktun benım aklıma ızgara koftelerı sen dönmüşsün yıne salatayaa
şaka bı yana maşallah canımmm

bravo bravo bravo sana..süper yapmışsın canım..benim fikrim öğle için mmmmm bence salata

bende izledim canım.ama tarhunu nerden bulucam burda..bide 80 üstü 1,5 kilo veriyomuş.80 altı yarım yada bir kilo ..biz zaten veriyozki burda o kadar

ayy hiç sorma vazcaydım ama gene cayabilirim, cnm cekiyo şu an sipariş vermek üzereyim napiiim

ay kız cimcime o ton balığını nasıl yiyorsun ya benim görünce bile midem bulanıyor valla ben kabak yicem öğlen nasıl yapayım önerileri alayım please????

ayy hiç sorma vazcaydım ama gene cayabilirim, cnm cekiyo şu an sipariş vermek üzereyim napiiim

valla canım ben acemıyım, ama ben ton balıgı yıyemıyorum o yag kokusunu sevmıyorum, ya tavuklu salata ya da ızgara kofte&ızgara tavuk olcak mecbur benım ogle yemegım :44: keske bırı benım ıcın hafıf bısıler pısırıp ofıse getırse her gun, yaşam koçu gıbıı

bravo bravo bravo sana..süper yapmışsın canım..benim fikrim öğle için mmmmm bence salata

salata guzel de canım, bu gıdısle ıcımde tavuklu salata agacı cıkcakkk kendıme yenı ogle yemegı seceneklerı kesfetmelıyım; ne yenır ki ofiste oglenlerii:44::44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…