- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
bravu canım keşke hep böyle dirayetli olabilsek
ohh ohhh maşallah ama bu kumpir olayı olmamış, mayonez olmasa bile içinde yagı var, kaşarı var sosisi var oh mis
tavuklu salata ye bence yine en güzeli
bende ızgara köfte mi yesem tavuk sis mi yesem diye düşünüyorummmtabi ki siparişlerimde pilav yerine ekstra salata istiyorum dicemmm. 1 aydır 1 lokma pilaw yimedim uleyyyn tadını bi alırsam yandım gitti
aay valla bu azmim inşallah bi heves değildir de böyle devam edergerci haftasonu anneme gıttık orda yedıklerımı anca erıtırım herhaldee
kumpir olmaz dimi yaa, tühh:26: o zaman yıne tavuklu salataya talim olcamgercı ızgara köfte de iyi fikir bi düşüneyim bu konuyu :44: ofıste oğle yemeklerı hep bı sorun yaa
of canım kızarmıyım hiç.. sen kız ki bana aklım başıma gelsin.. diyorım ya bu aralar sapıttım diye.. böyle uyarılara ihtiyacım var benimmmm
ohooooo fdm naaptın sen yaaaaaaaaa
kilo almak istiyorum topiklerindeki menüler gibi olmuşş
pu8f pogaca var kesin milföy hamurludur, yaglı yaglı kaşar var, 2 dilim kepekli ekmek yemiş yetmemiş 1 dilim beyaz ekmek hemde tereyaglı yemişşş
üstüne de bademli magnumm
cok kızdım sana fdm cooook kaptanımız yok diye sahiosiz mi sandın kız buralarıııı
( snn iyiliğin için yapıyom kızma)
aman bu kocişlerde bazen çok uyuz oluyorlar.. beimki de diyoki aşkım ev işleri ve çocuk seni çok yoruyor eve rus hizmetçi alalım istersen diyo... bende bi dövüyom bi dövüyom leslie yapmış kadar oluyorumcerencim dün ben kocişe sordum ben cerene taşınıyom dedim seni bırakıyom bana ne dedi biliyon mu uyuzzzz " sen git git ben de yeni bir çıtır bulur onla yaşarım dedi" bi dövdüm bi dövdüm en az 500 kalori yakmışımdır
9 ay çatladım zaten içimdeyken sürekli diyodum ne zaman doğacak bu diye:84::86:
cerencim dün ben kocişe sordum ben cerene taşınıyom dedim seni bırakıyom bana ne dedi biliyon mu uyuzzzz " sen git git ben de yeni bir çıtır bulur onla yaşarım dedi" bi dövdüm bi dövdüm en az 500 kalori yakmışımdır
of canım kızarmıyım hiç.. sen kız ki bana aklım başıma gelsin.. diyorım ya bu aralar sapıttım diye.. böyle uyarılara ihtiyacım var benimmmm
aman bu kocişlerde bazen çok uyuz oluyorlar.. beimki de diyoki aşkım ev işleri ve çocuk seni çok yoruyor eve rus hizmetçi alalım istersen diyo... bende bi dövüyom bi dövüyom leslie yapmış kadar oluyorum
günaydınlar kızlarrrrrrrrrr. bugün az da olsa moralim güzel. akşamları ne çok yazıyorsunuz öyle maşallah. okuyamıyorum valla. ben akşamları giremiyorum kız koca derken bilgisayarı görmüyorum pek. sabah da malum çok erken uyanıyorum kızım sağolsun. bugün sabah 800 gram gitmiş bendenama tabi dün +1.5 idim. bugün +700 gram oldum cumaya kadar sıfırlasam başka bişi istemiyom
günaydın arkadaşlar bende hala artıdayım bu hafta dıkkat edıyorum am adün fazla kactı karbonhıdrat yogunluktaydı menüm napalım dengeliycez artık:18:
cerencim dün ben kocişe sordum ben cerene taşınıyom dedim seni bırakıyom bana ne dedi biliyon mu uyuzzzz " sen git git ben de yeni bir çıtır bulur onla yaşarım dedi" bi dövdüm bi dövdüm en az 500 kalori yakmışımdır
kızarım aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bak böle kafana kafana vururummm vallaaaa
cumaya kdr akşam yemeklerini artık sadece müsliylen yapıosunnn ona göree
siz bana gelin anam denizlen erkek striptizci dawet ederiz:82:
saol bidenemii güzel sağlıklı zayıf nice senelerin olsun inşAllah canım
kız bugun yıldönümünüz mü?benim ki bu siteyi mi okyuo ne
yıldönümü için çiçek göndermiş bana
legıum nışanlı mı?bak leguım Allah söyletti galiba eşin diyo eşin olcak demekki
hoşgeldinselamlarrr
kızlar beni de aranıza alır mısınız.117 kilodan 77.77 ye düştüm.hatta 75 e ama tekrar 77.7 oldum bugun itibariyle.daha önce kk desteğiyle zayıfladım.yine aynı şeyi yapmaya karar verdim.
bugunden itibaren başlıyorum.65 olana kadar durmak yok.
maşş.hep öle olsunlar inş..oh oh kocalar bugun cok romantık
hoşgeldinselam kızlar bende aranıza katlmak istiyorum alırmısnızzz
kız sevgülün mü nişanlın mı bilemedım şimdi?ben sana taktik vereyım..ayyy eşiii dediii allah mı söyletti ne
amin allahım insallahhhh
kaynatalım anacım ben buralardayım hep
saol balım.benımkıde uyanık çiçeksepetınden gönderiyo ki hem elinde taşımasın hemde süksem olsun.. okuldakiler abarta abarta anlatıyo bişeylerde gerçek mi bilmiyoz..hava basıp duruyolar..canımmmm iyiki doğdunnnnnnn sudemmmmm iyiki dğdun sudemmmmmmmm mutlu yıllar sanaaaaaaa
yalnız kocalara bak yaaaaa benimki gelsin geberticem onuuuuuuuuu:84::84:tam bi odun yaaaaaa elinde çiçekle gelmeye bile utanıyo heeeeeeee çok bahtzımmmmmm Allahımmmm
yalnız kızlar biraz az konuşun oku okuuuu bitmiyoooooo
altın daha kalıcı yeter bacıCanım yalnız değilsin bebişim
benim adamım evliliğimizin ilk yıllarında böyle çiçekler alır gelirdi eve:89::89:
ama nasıl gelirdi..
çiçek gelirken dumur yemiş gibi
artık ceketinin içine mi sokuyordu
pantolonuna mı onu bilemeyeceğim
oğlan doğdu 2-3 defa aldı...
kız doğdu 1 kez aldı
diğer kız doğdu...adamım çiçek almaz oldu...:84::84::84::84::84:
ay eskıden benım kocamda o numarayı yarapdı sen hala yıyomusun bu numarayı...çiçeklerin koparılmasın akarşı benim kocam bikere ben istedim diye kaktüs almıştı banasen dua et çiçeğe benzer bişiler aldın
doğru tespitCanım senin adam matematikçiydi di mi?
Bak onun hesabını bile yapmış adam....
Seni de ayakta uyutuyor haberin olsun...
Kaktüslerle
kız adamın yuzune eleştırı yapman bıda yapca varsada yapmaz...sürekli sen yarapsın şölesin bölesin dıyın ..ya da milletini kını ağzınınzın suyu aka aka anlatın...çok güldüm yaaayoksa ağlamammı lazım bilmiyorum çiçek neymiş yaa boşverrrrr sen doğurdukça sevgisinden nekadar çiçek götürsem karıcığıma azdır demiştir:84:ALLAH evlatlarını bağışlasın ee babaalrının masrafıda artmışşş
benim eşimde poşette getirdi kapının önünde çıkardı ama ben gördüm balkondan kapıya koştum haberi yok dürbünden baktım çıkardı zili çaldıgeçensenede doğum günümde büyüyk bir demetle geldi dedim hayırdır bir 5yıldaha çiçek gelmiycek heralde bide eşim ya pasta daha iyi der enazından yiyoruz ama artık aldırmıyorumda zatennn bizde çocukta yok olursa 5yılda birde gelmezzzzzz:90:
aceba...he zeki adam.beni kandırabilmesinden belli değilmi ama ben daha zekiyim onu kandırdım
ben aynakımı sana veriyim acaip tombiş oluyom..yabni görünüyom bide gıdım var ahaha...benim hiç yanakım olmadı biliyomusun
ozaman tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan diye bi deneysel çalışma yapın bu akşamda:
aslım sen ye sabna herşey serbestevet canım bende öyle düşünüyorum zaten cumaya eksilmem lazım
sende yeme canım ne kaldı cumaya nasılda akıl veriyom demi desene sen niye yedin diyeeeeee
tartıdan sonra ödülün olsun
heheay parçası gibi oluyo dimi kilo alıncahep vardırya olmayanı istersşin benimkide o durum.benimle olaydı elmacıklarıma konaydı
ayy ne sinirler ya...yanak olunca gıdıkta oluyo genelde.bu yüzden mutluyum yanaklarımın şiş olmamasından.gıdıktan nedense hiç hoşlanmıyorumeşimle dalga geçiyorum bazen ümit usta gibi gıdıklısın diye
ayy eşin çok esprili ya seni çok güldürüyo olmalı hiç yaşlanmazsınız...kisir son oldu artik biti kacamak hakim neyse yedik biti giti olsun ayrica cicek konusunda ben buraya ilk geldigimden almanya uzeri gelmistim esimin pasaport sorunu oldugu icin beni amcasi karsilamisti firansaya sabah saat 7 inmistim esim oraya gelmisti hic unutmam amcasi kendisine kizdi niye eli bos gelmisin insan bir cicek getirir diye onun verdigi cevap aynen su "bu saate ben cicegi mezarlik
KIZ HADI SUCUNU ITIRAF ETIN BENI GAZA GETIRDIN
BENIMKI ILK EVLILIK YIL DONUMUZDE GETIRMISTI EVDE KUZENIM AILECE VARLARDI TABI ONUN HABERI YOKTU ONLARDA KAPIDA ELI CIEKLI GORUNCE BAYA SASIRDIM ODA MISAFIRLERI GORUNCE DEDIGI LAF SUYDU "BU OTLARI CABUK DOGRA MISAFIR VAR BOREK YAPARSIN DIYE GETIRDIM " DEMESIYLE KAHKAHALARIMIZ MAHALEYE KARISTI..
aslım sen ye yanak olur...benimde hiç yanağım yok yaaaa ben çok seviyorum ama olmayan sevilirmişya kilo verince direk yüzüm den gidiyo hasta gibi oluyorum gıdım olmasın ama keşke şöyle pürüzsüz pembe yanaklarım olsaa
tövbee tövbeee allahın işine karışıp sipariş vermiş gibi olduu tövbe yarabbim
aşkım yaaaaa ben seni özledimkızlar ikindi yediğim kısırdan sonra 3.4 kaşık salata 9.10 tane leblebi yedim üstünede form ve beşi biyerde çay içtim ikisi birarada olmadı ama anca doldu midembaşkada bişey yemiycem bu saatten sonra
senacımmmmm okuyosan nasılsın özledinmi bizi kız valla ben çok özledim şimdi yorum isterdim senden sende olmamış derdin muhtemelenbugünkü yediklerim için başlar başlamaz tökezledim neyse az kaldı
KIZLAR BU YAZIYI SIZLERLE PAYLASMAK ISTEDIM
sebebim
Ister evli,ister bekar olun.Ama mutlaka bu yaziyi okuyun...
Bülent, avucunu açmış... kendisine doğru elini uzatan adama ters ters baktı.
Elli yaşlarında gösteren adam, görmeye alıştığı hırpani kıyafetli dilencilere benzemiyordu. Üzerindeki giysiler eski fakat temizdi. Eli yüzü temiz ve sağlıklı görünüyordu. "Sapa sağlam adam gidip çalışacağına
dileniyor, belki benden daha zengindir" diye düşündü. Zaten canı çok sıkkındı, birde sinirlenmişti.
Alaycı bir ses tonuyla:
- Ekmek parası mı istiyorsun ? diye sordu.
- Hayır çikolata parası lazım!
Bülent'in kızgınlığı şaşkınlığa döndü. Espri yeteneği olan dilencinin hali de başka oluyor diye düşündü.
- Niye siz ekmek bulamayınca çikolata mı yiyorsunuz?
- Hayır. Ekmek bulamadığımız günler genellikle bulgur pilavı yeriz, onu da bulamadıysak aç yatarız.
Bülent adamın ciddi mi konuştuğunu yoksa dalga mı geçtiğini anlayamamıştı.
- Bu gün karnınız doydu üstüne tatlı mı istedi canınız?
- Fakirin canı mı olur ki, tatlı istesin beyim.
- Bu bir kamera şakası mı yoksa sen iş bulamamış stendapçı mısın?
- Hiçbiri değil. Sadece fakirim. Bugün karımın doğum günü, ona çikolata götürmek istiyorum.
- Doğum gününde yaş pasta alınır bildiğim kadarıyla.
- O bizim için değil zenginler için. Otuz yıllık evliliğimiz boyunca ona bir kez bile yaş pasta alamadım. Ama her doğum gününde mutlaka çikolata götürdüm. Çikolatayı çok sever.
Adamın söyledikleri Bülent'in dikkatini çekmişti. O akşam karısıyla kavga etmiş, kapıyı çarpıp kendini sokağa atmıştı. Arabasına da binmemiş sahile kadar yürümüştü. Denizi seyretmek de onu rahatlatmamıştı. Oysa eskiden denizi seyrederken çok rahatlardı. Dalgalar sıkıntısını alıp götürürdü.
Fakat karısının evde ağlıyor olduğunu bildiği için olsa gerek, hiçbir şey onu rahatlatmıyordu.
Dilenciyle konuşurken biraz kafası dağılmıştı. "Acaba söyledikleri gerçek mi, yoksa uyduruyor mu" diye düşündü.
- Cebinde bir çikolata alacak para yok mu şimdi?
Bülent'in sorusu üzerine adam ceplerini boşalttı, bir nüfus cüzdanından başka bir şey çıkmadı.
- Ben dilenci değilim. İşim yok. Günlük çalışırım, ne iş bulursam yaparım. Fakat bu gün bütün gün iş aradım, aksilik bu ya, hiçbir iş bulamadım.
Bülent oturduğu bankı işaret ederek yer gösterdi.
- Oturun biraz dertleşelim bari, dedi.
Adam çekingen çekingen oturdu yanına.
- Yokmu eşin dostun, borç alacak akraban?
- Fakirin akrabaları da fakir olur beyim. Bulurlarsa kendi karınlarını doyururlar.
- Dilenecek kadar çok mu seviyorsun karını ?
- Hem de çok seviyorum. Otuz yılımı aydınlattı o benim.
- Hımmmm. Aşk hemde otuz yıl süren aşk. Hayret doğrusu! Aşkın ömrü en fazla üç yıl diyorlar oysa. Sen otuz yıldan bahsediyorsun.
- Evet. Geçen yıllar sevgimi azaltmadığı gibi artırdı.
- Söyle o zaman nedir evlilikte mutluluğun sırrı? Söylediklerine bakılırsa sen mutluluğun formülünü bulmuş gibisin.
- Ben ilkokulu bile bitirmedim. Öyle formül falan bilmem.
- Formül dediysem kimya formülü sormuyorum canım. Bende altı yıllık evliyim. Sevdiğim kadınla evlendim, fakat mutlu değilim. Sürekli kavga ediyoruz. Daha iki saat önce kapıyı çarptım çıktım.
Evimiz, arabamız, işimiz, gücümüz, her şeyimiz var, ama mutlu değiliz. Senin hiçbir şeyin yok, ama mutlusun. Para mı acaba bizi mutsuz eden?
- Hiçbir şeyim yok mu? Hayır benim her şeyim var. Benim karım her şeyim. Sevgilim, eşim, arkadaşım, hayat yoldaşım. Hayatımı paylaştığım insandan daha değerli ve daha önemli ne olabilir ki dünyada?
Sizin ev, araba, iş diye her şey dediğiniz şeylerdir aslında hiçbir şey olan.
- Öyle deme, şu kadar varlığın içinde bile karım her şeyden şikayet ediyor. Bir de fakir olsam kim bilir ne olur?
- Altın tasın, kan kusana faydası yoktur beyim. Sen kadın ruhunu hiç anlamamışsın. Hiçbir kadın iyi bir evde oturduğu, hergün çeşit çeşit yiyecekler yediği için mutlu olmaz. Bir kadın, kocasının her şeyi olduğunu bildiğinde ancak mutlu olur.
- Sizin mutluluğunuzun sırrı bumu ?
- Olabilir. Ben karıma değerli şeyler alamıyorum ama ona benim için ne kadar değerli olduğunu hissettiriyorum. O da çok mutlu oluyor.
- Bir kadına değerli olduğunu nasıl hissettirilir?
- Küçük kızı severek.
- Küçük kız mı ? Hangi küçük kız ?
- Yaşı kaç olursa olsun her kadının içinde hiç büyümeyen bir küçük kız vardır. O kızı ne kadar çok sever, ne kadar çok mutu edersen, o kadını da o kadar mutlu edersin.
- Nasıl yani ?
- Küçük kız neleri sever, nelerden hoşlanır bir düşünün. Küçük kızlar hep beğenilmek, ilgi görmek isterler. Güzel olduklarını duymaya bayılırlar. Kendilerine prensesmiş gibi davranılmasını beklerler. Küçük kızlar hep prenses olmayı hayal ederler. Sürprizlerden hoşlanırlar. Biraz şımartılmak isterler. Sevilmek ve sevildiklerini hep duymak isterler. İltifata doymaz küçük kızlar. Öyle değil mi?
- Haklısın. Benim dört yaşımda bir kızım var. Adı Aylin. Her akşam boynuma sarılır "babacığım beni ne kadar seviyorsun?" diye sorar. Giysisini değiştirdiği zaman etrafımda "Baba güzel olmuş muyum?" diye
sorar durur. Güzelsin demem de yetmez ona. " Harikasın prenses gibi olmuşsun" demeliyim. Dünyanın en güzel kızı demeliyim.
- İşte kadınlar bir ömür boyu bunu duymak isterler. Ben elli yaşındaki karıma böyle davranıyorum. Ömrümüz olurda seksen, doksan yıl da yaşarsak ben ona böyle davranmaya devam edeceğim. Ona
"bebeğim" diye hitap ediyorum çok hoşuna gidiyor. "Bebeğim bana bir çay yapar mısın?" dediğimde çay yapmak için nasıl koşturduğunu görmelisiniz.
- Hiç kavga etmezmisiniz siz?
- Kavga evliliğin tadı tuzu. Arada biz de tartışırız. Küsüp barışmanın tadı ayrıdır. Benim karım bir keçi kadar inatçıdır. Onunla barışmak için uğraşmak ayrı bir keyif verir bana.
- Benim eşim çok ciddi kadındır. Hiç küçük kız havası yok onda.
- Küçük kızlar büyüdükleri zaman artık sevgi, ilgi istemeye utanırlar. En ciddi yada en yaşlı kadının bile o küçük kız mutlaka vardır. Yeter ki sen o tatlı kızı sevindirmeyi, mutlu etmeyi bil. Ve o küçük kızı asla
aldatma. Yoksa bir daha sana güvenmez ve ne yaparsan yap hep kuşkuyla bakar. Küçük kızlar hem çabuk mutlu olurlar hemde çabuk kırılırlar. Çok narindir onlar. Hoyrat elleri sevmezler. Yumuşak
dokunuşları severler.
- Bu tavsiyeni deneyeceğim. Fakat her zaman yapabilir miyim bilmiyorum. Bazen işlerim çok yoğun oluyor o zaman eve çok yorgun gidiyorum.
- Bu sadece bir bahane. O küçük kızı mutlu etmek dünyanın en kolay işi. Çoğu zaman birkaç tatlı söz yeterli olur. Sen o küçük kızı mutlu ettiğinde karşılığını fazlasıyla alırsın. Artık o seni rahat ettirmek
için elinden gelen gayreti gösterir. Karısı mutlu olmayan erkek mutlu olamaz. Mutlu olmak isteyen erkek önce hayat arkadaşını mutlu etmelidir. Düşünsene somurtkan, mutsuz, sürekli söylenen biriyle yolculuğa çıksan ne kadar mutlu olabilirsin.
- Haklısında bende bütün gün ailem için çalışıp yoruluyorum.
- Yine para, yine dış sebepler. Evet para önemli ve gerekli ama kadınlar para için erkekleri sevmezler. Para geçici mutluluklar verir. Kadınlar hediye almayı severler. Paran varsa hediye al tabi. Ama
hediyeyle mutlu olmasını bekleme. Hediyenin yanına sevgini katmazsan hediyenin bir anlamı yoktur. Benim hiçbir zaman çok param olmadı. Günlük kazandım günlük yedik. Bazen aç kaldığımız günler oldu.
Hiçbir zaman karımın kulaklarına altın küpe takamadım ama her zaman aşk sözleri fısıldadım. Hiçbir zaman boynuna pırlanta gerdanlık alamadım ama hep öpücüklerle sevdim boynunu. Hiçbir zaman ona ipek elbiseler giydiremedim ama kendi bedenimle ipek elbise gibi yumuşacık sardım bedenini ve mutlu ettim onu.
Adam ayağa kalktı.
- Bana müsaade, artık gitmeliyim, karım merak eder. Sende git evine küçük kızın gönlünü al, belki o küçük kız şimdi evde ağlayıp duruyordur.
- Bülent de ayağa kalktı. Kuvvetlice elini sıktı.
- Sizi tanıdığıma çok memnun oldum.
Elini bıraktı koluna girdi. Yolun karşısındaki pastaneyi gösterdi.
- Hadi gel eşin için şuradan çikolatalı pasta alalım, dedi.
Pastayı aldılar. Adam hayatında ilk defa karısına yaş pasta götürmenin mutluluğuyla, bin
bir teşekkür ederek evginin yolunu tuttu. Bülent de pastanenin yanındaki manavdan karısının en sevdiği meyvelerden aldı.
Evine geldiğinde karısı şişmiş gözlerle mutfak masasında oturmuş su içiyordu. Bülent hiç konuşmadan meyveleri büyükçe bir tabağa döküp yıkadı., sonra eşinin önüne koydu.
- Bunlar dünyanın en şanslı meyveleri, dedi.
İnci hiç konuşmadı.
- Sorsana "niye" diye.
İnci kızgın kızgın:
- Niye? Diye sordu.
- Çünkü dünyanın en güzel ve en tatlı kadının midesine gidecek, dedi gayet ciddi bir ses tonuyla. İnci şaşırmıştı. Bir anda yüzünün ifadesi yumuşamıştı.
- Bunlar senin sevdiğin meyveler, senin için aldım.
- Hayret bir şey! Her zaman kendi sevdiğin meyveleri alırdın. Benim hangi meyveleri sevdiğimi iyi hatırlamışsın. Aslında bu beklediğim istediğim bir şeydi. "bak senin sevdiğin meyveleri aldım"
Ama şimdi kıymeti yok. Çünkü sana çok kırgınım, meyve alarak gönlümü alamazsın.
- Özür dilerim seni kırdığım için.
Sonra Bülent yere diz çöktü.
- Cezam neyse razıyım. Ama bir tek şey istiyorum senden. Seni delice
seven bu adamı senden mahrum etme.
- Bülent yere çömelmiş, boynu bükük bir vaziyette çok komik görünüyordu.
İnci kıkır kıkır gülmeye başladı.
- Affetmek o kadar kolay değil. Bakalım hangi cezalara katlanabileceksin, dedi.
bülent işte o zaman ona muzip muzip bakan eşinin içinde sakladığı küçük kızı gördü.
Bundan sonra her şey daha farklı olacak diye düşündü.
kız koptum valla allah seni iyi etsin deli kız.
saol bidenem
kız bugun yıldönümünüz mü?
legıum nışanlı mı?
hoşgeldin
maşş.hep öle olsunlar inş..
hoşgeldin
kız sevgülün mü nişanlın mı bilemedım şimdi?ben sana taktik vereyım..
saol balım.benımkıde uyanık çiçeksepetınden gönderiyo ki hem elinde taşımasın hemde süksem olsun.. okuldakiler abarta abarta anlatıyo bişeylerde gerçek mi bilmiyoz..hava basıp duruyolar..
altın daha kalıcı yeter bacı
ay eskıden benım kocamda o numarayı yarapdı sen hala yıyomusun bu numarayı...
doğru tespit
kız adamın yuzune eleştırı yapman bıda yapca varsada yapmaz...sürekli sen yarapsın şölesin bölesin dıyın ..ya da milletini kını ağzınınzın suyu aka aka anlatın...
aceba...
ben aynakımı sana veriyim acaip tombiş oluyom..yabni görünüyom bide gıdım var ahaha...
aslım sen ye sabna herşey serbest
hehe
ayy ne sinirler ya...
ayy eşin çok esprili ya seni çok güldürüyo olmalı hiç yaşlanmazsınız...
aslım sen ye yanak olur...
aşkım yaaaaa ben seni özledim
ayy okurken ağladım ya
bizler babamızdan gördüğümüz çocukça ılgiyi sevgiyi şefkati oynaşmayı sanırım eşlerimizden de beklıyoruz..göremeyıncede hırçınlaşıyoruz...
eşim kılo vermek için mücadele etmemden çok hoşlanıyo.çok mutlu oluyo....evlenıp kendını salan kadın olmamak sanırım onların hoşuna giden..
görür o kociş yazın bikinimi giyip kumsalda bi salınacam görücek o elinde paroye koşturur artık peşimde
bnde bnde bndeeeee aynını yapiciiim
bnm sewgili dün beni rüyasında görmüş, cıpcıtır olmuşum incecik boyum uzamış felandj olmuşum bir clupta göbegi acıklar miniler felan giymişim gider yapıomusum sewgiliye ben özgürüm istediğimi yaparım diye, fenaaa gergin arkadaş
senın duumu kim çözer hmmmsevgilim cnm ya, müzmin bekarım ben
wala taktik de işe yaramaz bize bubamgil beni vermiyoo
o nasıl rüyaymış yaaaaaaabnde bnde bndeeeee aynını yapiciiim
bnm sewgili dün beni rüyasında görmüş, cıpcıtır olmuşum incecik boyum uzamış felandj olmuşum bir clupta göbegi acıklar miniler felan giymişim gider yapıomusum sewgiliye ben özgürüm istediğimi yaparım diye, fenaaa gergin arkadaş
zaten biz kilo vermeye devam ettikçe iyice geriliyorlar hahahahhahahhahaha sefam olsun ohohoh
ya sizde de oluyo mu bılmıyorum ama ben bıraz spor yapıp yedıgıme dıkkat etmeye baslayınca sankı boyle bi kuculmusum, ıncelmısım gıbı gelıyo hemencikk, sankı boyle 36-38 beden oluvermısım şıp diye
dun aksamda spor vardı, ordan cıktım karnıbahar kerevız yedım,bi de o çikolata ile cipsi reddedebildim yaa, sonrasında evde bı dolanıyorum sankı vıctorıa secrettan cıkmısımammavelakin bı sure sonra boy aynasında gercekle yuzyuze geldım, ben hala aynı bennn :26:
senın duumu kim çözer hmmm
niye vermiyolar çocukişsiz mi?ırk problemi mi?
o nasıl rüyaymış yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?