70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bravu canım keşke hep böyle dirayetli olabilsek

aay valla bu azmim inşallah bi heves değildir de böyle devam eder gerci haftasonu anneme gıttık orda yedıklerımı anca erıtırım herhaldee

kumpir olmaz dimi yaa, tühh:26: o zaman yıne tavuklu salataya talim olcam gercı ızgara köfte de iyi fikir bi düşüneyim bu konuyu :44: ofıste oğle yemeklerı hep bı sorun yaa

olmaz anacım izin vermiyorum
ben tavuk şiş yemeye karar verdim, kıymada da yağ var zten kırmızı et sewmem hiç, aama dicem yanında köz domateslen yeşillik koysunlar sadece
öğlenleri bnde şaşırıyom ne yicegmi her yer dönerler dürümler felanla dolu

cerencim dün ben kocişe sordum ben cerene taşınıyom dedim seni bırakıyom bana ne dedi biliyon mu uyuzzzz " sen git git ben de yeni bir çıtır bulur onla yaşarım dedi" bi dövdüm bi dövdüm en az 500 kalori yakmışımdır

of canım kızarmıyım hiç.. sen kız ki bana aklım başıma gelsin.. diyorım ya bu aralar sapıttım diye.. böyle uyarılara ihtiyacım var benimmmm

aman bu kocişlerde bazen çok uyuz oluyorlar.. beimki de diyoki aşkım ev işleri ve çocuk seni çok yoruyor eve rus hizmetçi alalım istersen diyo... bende bi dövüyom bi dövüyom leslie yapmış kadar oluyorum

oooo siizin kocalar da boş bırakmaya gelmiyomuş anaaammm ii yapmışsın ellerine saglık, o cıtırı görür 2 ay snraa, benim arkımın peşinden koşcak ama yüz vermicek cıtır arkım

kızarım aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bak böle kafana kafana vururummm vallaaaa
cumaya kdr akşam yemeklerini artık sadece müsliylen yapıosunnn ona göree

siz bana gelin anam denizlen erkek striptizci dawet ederiz :82:

sana dedik
laf dinlemiyosun ki
bak 2 günde 800 gitti cumaya kadar da bi o kadar gitse -100 grmdasın
öp de başına koy

günaydın arkadaşlar bende hala artıdayım bu hafta dıkkat edıyorum am adün fazla kactı karbonhıdrat yogunluktaydı menüm napalım dengeliycez artık:18:

tatlım 2 gün hafif ye cumaya en kötü ihtimalle 100 gr gider

ayyyyşşş benim ki de bazen der öle
hiç altta kalmıyorum bende sende öyle yap sinir oluyolar

kızarım aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bak böle kafana kafana vururummm vallaaaa
cumaya kdr akşam yemeklerini artık sadece müsliylen yapıosunnn ona göree

siz bana gelin anam denizlen erkek striptizci dawet ederiz :82:

kız koptum valla allah seni iyi etsin deli kız.

ii güzel sağlıklı zayıf nice senelerin olsun inşAllah canım
saol bidenem

benim ki bu siteyi mi okyuo ne
yıldönümü için çiçek göndermiş bana
kız bugun yıldönümünüz mü?

bak leguım Allah söyletti galiba eşin diyo eşin olcak demekki
legıum nışanlı mı?

hoşgeldin

oh oh kocalar bugun cok romantık
maşş.hep öle olsunlar inş..

selam kızlar bende aranıza katlmak istiyorum alırmısnızzz
hoşgeldin

ayyy eşiii dediii allah mı söyletti ne
amin allahım insallahhhh

kaynatalım anacım ben buralardayım hep
kız sevgülün mü nişanlın mı bilemedım şimdi?ben sana taktik vereyım..

saol balım.benımkıde uyanık çiçeksepetınden gönderiyo ki hem elinde taşımasın hemde süksem olsun.. okuldakiler abarta abarta anlatıyo bişeylerde gerçek mi bilmiyoz..hava basıp duruyolar..

altın daha kalıcı yeter bacı

çiçeklerin koparılmasın akarşı benim kocam bikere ben istedim diye kaktüs almıştı bana sen dua et çiçeğe benzer bişiler aldın
ay eskıden benım kocamda o numarayı yarapdı sen hala yıyomusun bu numarayı...

Canım senin adam matematikçiydi di mi?
Bak onun hesabını bile yapmış adam....
Seni de ayakta uyutuyor haberin olsun...
Kaktüslerle
doğru tespit

kız adamın yuzune eleştırı yapman bıda yapca varsada yapmaz...sürekli sen yarapsın şölesin bölesin dıyın ..ya da milletini kını ağzınınzın suyu aka aka anlatın...

he zeki adam. beni kandırabilmesinden belli değilmi ama ben daha zekiyim onu kandırdım
aceba...

benim hiç yanakım olmadı biliyomusun

ozaman tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan diye bi deneysel çalışma yapın bu akşamda :
ben aynakımı sana veriyim acaip tombiş oluyom..yabni görünüyom bide gıdım var ahaha...

evet canım bende öyle düşünüyorum zaten cumaya eksilmem lazım
sende yeme canım ne kaldı cumaya nasılda akıl veriyom demi desene sen niye yedin diyeeeeee
tartıdan sonra ödülün olsun
aslım sen ye sabna herşey serbest

ay parçası gibi oluyo dimi kilo alınca hep vardırya olmayanı istersşin benimkide o durum.benimle olaydı elmacıklarıma konaydı
hehe

yanak olunca gıdıkta oluyo genelde.bu yüzden mutluyum yanaklarımın şiş olmamasından.gıdıktan nedense hiç hoşlanmıyorum eşimle dalga geçiyorum bazen ümit usta gibi gıdıklısın diye
ayy ne sinirler ya...
ayy eşin çok esprili ya seni çok güldürüyo olmalı hiç yaşlanmazsınız...

aslım sen ye yanak olur...

aşkım yaaaaa ben seni özledim

ayy okurken ağladım ya

bizler babamızdan gördüğümüz çocukça ılgiyi sevgiyi şefkati oynaşmayı sanırım eşlerimizden de beklıyoruz..göremeyıncede hırçınlaşıyoruz...

eşim kılo vermek için mücadele etmemden çok hoşlanıyo.çok mutlu oluyo....evlenıp kendını salan kadın olmamak sanırım onların hoşuna giden..

görür o kociş yazın bikinimi giyip kumsalda bi salınacam görücek o elinde paroye koşturur artık peşimde

sevgilim cnm ya, müzmin bekarım ben
wala taktik de işe yaramaz bize bubamgil beni vermiyoo

görür o kociş yazın bikinimi giyip kumsalda bi salınacam görücek o elinde paroye koşturur artık peşimde

bnde bnde bndeeeee aynını yapiciiim

bnm sewgili dün beni rüyasında görmüş, cıpcıtır olmuşum incecik boyum uzamış felan dj olmuşum bir clupta göbegi acıklar miniler felan giymişim gider yapıomusum sewgiliye ben özgürüm istediğimi yaparım diye, fenaaa gergin arkadaş

zaten biz kilo vermeye devam ettikçe iyice geriliyorlar hahahahhahahhahaha sefam olsun ohohoh

sevgilim cnm ya, müzmin bekarım ben
wala taktik de işe yaramaz bize bubamgil beni vermiyoo
senın duumu kim çözer hmmm
niye vermiyolar çocukişsiz mi?ırk problemi mi?

o nasıl rüyaymış yaaaaaaa

ya sizde de oluyo mu bılmıyorum ama ben bıraz spor yapıp yedıgıme dıkkat etmeye baslayınca sankı boyle bi kuculmusum, ıncelmısım gıbı gelıyo hemencikk, sankı boyle 36-38 beden oluvermısım şıp diye
dun aksamda spor vardı, ordan cıktım karnıbahar kerevız yedım,bi de o çikolata ile cipsi reddedebildim yaa, sonrasında evde bı dolanıyorum sankı vıctorıa secrettan cıkmısım ammavelakin bı sure sonra boy aynasında gercekle yuzyuze geldım, ben hala aynı bennn :26:

aaaa niye öle diyon canım aynalar yalan söylüyor hepimiz 36 bedeniz zatennnnnn

senın duumu kim çözer hmmm
niye vermiyolar çocukişsiz mi?ırk problemi mi?

o nasıl rüyaymış yaaaaaaa

eğitim farkı anacım yaa, ben üni mezunuyum, o lise ahanda bu.. isteme olaylarına fln girmedik zaten ama cakmş bizimkiler babam olmaz demiş anneme, annem babamdan da karşı zaten pöfff öle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…