ay kız cimcime o ton balığını nasıl yiyorsun ya benim görünce bile midem bulanıyor valla ben kabak yicem öğlen nasıl yapayım önerileri alayım please????
sakın vazgeçme canım bence menün süperr ötesi..salata hele tonbalıklı ..çok canın çekerse cumaya sakla ızgaraları
ay kız cimcime o ton balığını nasıl yiyorsun ya benim görünce bile midem bulanıyor valla ben kabak yicem öğlen nasıl yapayım önerileri alayım please????
Kızlar okuldan geldim oğlanın gösterisi vardı.. Kına gecesi yaptılar.. Çok hoştu valla
Ben aynıyım.. Sadece herkes çok zayıfladığımı biraz kilo almam lazım geldiğini söylediler...
Ama 58-59 olana dek bırakmayacağım ...
Sonra duruma göre artık bakarım..
Sayfalarca yazmışsınız .. maşallah kızlar..
Hepinizi öpüyorum...
arcak81 arcak81 aranıyorsunuzzz:92::92::92:
şimcik sen bu kız benı nıye arıyo diyeceksın ama senın nezdınde asumanzeynep'e tesekkulerimi iletmek istedimm
inş kendısı de okuyup gorur yoksa sen iletirsen sevınırım, özelden msj atamıyorum da daha
walaa ablacım biz en son kocaları terkedip benim evde alem yapmaya karar werdik, erkek striptizci bilem çağırcaz
hayırdır canım ileteyimde naptı ki ablam sana
hayırdır canım ileteyimde naptı ki ablam sana
hayırlı bişey belli kii kuzuuuuuuuuuuuuuu
canım ben dün müsliyle ilgili bi kaç soru sormuştum, o da okumuş ankarada da olduğu için cevaplamış benı sagolsunn
ama işte ozel msj atamadıgım için tesekkurlerımı iletemedim bi türlü, senın ablan oldugunu soyledıgı ıcın aracı olur musun dedim
benim canım bugün diet yapmak istemiyo kızlar
hayırlı bişey belli kii kuzuuuuuuuuuuuuuu
delisin kız sen...
:
fazilet hadi ben moralimi bozuyo strese giriyom diye tıckerımı değiştirdim geçici süreylen oğluma döndümsenin ticker gayet hoştu değiştirme sebebin bak sena kızar diyet tickerı istiyo o
anladım canım iletirim ben ama onunda okuma ıhtamı var gelıp bakıyo buraya benı kontrol ediyo dermişimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?