70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi öneriler yok mu kabak yapacam nasıl yapayım söyleyin bişiler?altta bardak gibi dizilen arkideşler yardım!!!

ay kız cimcime o ton balığını nasıl yiyorsun ya benim görünce bile midem bulanıyor valla ben kabak yicem öğlen nasıl yapayım önerileri alayım please????

aay aynen benım de, kerevıze bıle alıstım ama ton balıgına alısamıyorum, eşim yerken bıle masanın diger tarafına koyduruyorum kokusu gelmesın dıye
kabak, havuc dogra yuvarlak yuvarlak, bırazda yesıl bıber, azıcık yagda kavur sonra bıraz su ekleyıp kendi buharında pişir uzerıne sarımsaklı yogurt ya da kabakla havuc rendele ıcıne bi yumurta kır, kızartmadan köfte gibi yapıp fırında pişir, ikincisini hıc denemedım şimdi uydurdummm olmazsa sorumluluk kabul etmem ha ona goreee

Son düzenleme:
ay kız cimcime o ton balığını nasıl yiyorsun ya benim görünce bile midem bulanıyor valla ben kabak yicem öğlen nasıl yapayım önerileri alayım please????

ben de balık sewmem tatlım amma velakin ton balıgına hiiç hayır diyemem
sen coktan pişirmişsindir heralde cnm ama şöle diyim ben mücver hazırlar gibi hazırlıyorum içine un ve yag koymadan, atıyorum borcama üstüne de sarımsaklı yogurt missss

Kızlar okuldan geldim oğlanın gösterisi vardı.. Kına gecesi yaptılar.. Çok hoştu valla
Ben aynıyım.. Sadece herkes çok zayıfladığımı biraz kilo almam lazım geldiğini söylediler...
Ama 58-59 olana dek bırakmayacağım ...
Sonra duruma göre artık bakarım..
Sayfalarca yazmışsınız .. maşallah kızlar..
Hepinizi öpüyorum...

walaa ablacım biz en son kocaları terkedip benim evde alem yapmaya karar werdik, erkek striptizci bilem çağırcaz

arcak81 arcak81 aranıyorsunuzzz:92::92::92:

şimcik sen bu kız benı nıye arıyo diyeceksın ama senın nezdınde asumanzeynep'e tesekkulerimi iletmek istedimm

inş kendısı de okuyup gorur yoksa sen iletirsen sevınırım, özelden msj atamıyorum da daha

hayırdır canım ileteyimde naptı ki ablam sana

hayırdır canım ileteyimde naptı ki ablam sana

canım ben dün müsliyle ilgili bi kaç soru sormuştum, o da okumuş ankarada da olduğu için cevaplamış benı sagolsunn
ama işte ozel msj atamadıgım için tesekkurlerımı iletemedim bi türlü, senın ablan oldugunu soyledıgı ıcın aracı olur musun dedim

anladım canım iletirim ben ama onunda okuma ıhtamı var gelıp bakıyo buraya benı kontrol ediyo dermişimm

benim canım bugün diet yapmak istemiyo kızlar

canım kim ayıla bayılı diyet yaparki zaten
sen de diyet yapma benım gıbı, bak ben sadece yedıklerıme dıkkat edıyorum
git bı ayna bul kendıne; bi göbişe bak, bi popişe bakk böyle mi kalmak istiyosun kararını sen ver :92:
tabı bunu sana yazarken kendimi de gaza getirmeye calısıyorumm

fazilet hadi ben moralimi bozuyo strese giriyom diye tıckerımı değiştirdim geçici süreylen oğluma döndüm senin ticker gayet hoştu değiştirme sebebin bak sena kızar diyet tickerı istiyo o

Canım ben dün değiştirdim sen ne zaman değiştirdin bilmiyorum...
Ama kızımın tam olarak kaç aylık olduğunu takip etmek istedim bir süre..
Ve gerçekten zor dönemi atlattım..
Yaklaşık 4 aydır diyet tickeri kullanıyorum ve kızımın takibini özledim...

Senin oğlanın yaşına 2 haftadan az kalmış gülüm?
İyi ki doğdun yapacağız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…