benim canım bugün diet yapmak istemiyo kızlar
Canım ben dün değiştirdim sen ne zaman değiştirdin bilmiyorum...
Ama kızımın tam olarak kaç aylık olduğunu takip etmek istedim bir süre..
Ve gerçekten zor dönemi atlattım..
Yaklaşık 4 aydır diyet tickeri kullanıyorum ve kızımın takibini özledim...
Senin oğlanın yaşına 2 haftadan az kalmış gülüm?
İyi ki doğdun yapacağız...
ayşebahar sen de gel ben gidiyom kızımı alıp kocam yeni çıtır alacakmış bende lequim ile yaşamaya karar verdim
delisin kız sen...
:
ayşebahar sen de gel ben gidiyom kızımı alıp kocam yeni çıtır alacakmış bende lequim ile yaşamaya karar verdim
kızlar dün internetten arkadaşımın düğünü için aldığım elbise geldi kargodan. 40 bedencik elbisem, içine girdim mis gibi de oldumcok ısrar ederseniz resim cekilip yüklerimde
yok canım bu konuda şanslıyım.. ben kızartmalardan hoşlanmam.. herşeyin fırında yapılanını severim.. balığı da çupra alırım genelde.. fırına koydum mu harika olur...ızgara yada bugulama ise olur, ekmek yimek de yoooksakın 1 yudum bile kızartma yiyim deme, küserim walla
söleme sende, gizli gizli caarcaz
canım rendele çok az bi z.yağı ile tavada kavrukla sarımsaklı yoğurtla ye.. belki yedin bileay kız cimcime o ton balığını nasıl yiyorsun ya benim görünce bile midem bulanıyor valla ben kabak yicem öğlen nasıl yapayım önerileri alayım please????
canım çok çabuk pes ediyorsun aslında kendine bi güvensen nasıl geçtiğini anlamyacaksın bile.. madem daynamıyorsun kendine günde bir kaçamak koy.. onun dışında sıkı bi diyet yap.. bak ben şimdi 68im. hedefim mayıs 20de 64 olmak.. olmaz biliyorum ama yinede pes etmicem.. gittiğim kadar giderim. hergeçen gün lehine işliyor haberin olsun.. boşladığın bu günle sana gr gr geri dönmese bariisen benden önce davranmıssın görmedim benbugün değiştirdim bende özledim önceden oğluşumun tıckerı vardı zaten de dıyet topıgıne gelınce yanı 3 aydır onunla degıstırmıstım aslında ıkısınıde kullanmak ıstıyodum daona özel üyelik filan lazımmıs
ay evet az kaldı oğluşun doğum gününe bend eonun hazırlıklarıyla ugrasıyom güya hedef koymustum kendıme dogumgununde 65 olcam dıye ama beceremedımkendı dogum günüme koydun şimdi hedefi temmuza yani
hayırlısıeğitim farkı anacım yaa, ben üni mezunuyum, o lise ahanda bu.. isteme olaylarına fln girmedik zaten ama cakmş bizimkiler babam olmaz demiş anneme, annem babamdan da karşı zaten pöfff öle işte
çatlasınlar ohhvalla canım seninkini bilmem de benim kociş ben kilo verdikçe daha bi kıskanç olmaya başladı sanki kilo verdikçe kıyafetlerim de değişmeye başladı ya önceden tabi tombişken uzun gömlek felan giyiyordum şimdi gömleklerim kısalmaya başladı bişey demiyor ama ben seziyorum hahahhahahahah
kutlu olsun canım..en kötü gününüz böyle güzel geçsin inş..arttık yıldönumunde benı hatuırlarsın hahahasudemcim
yıl dönümümüz dündü tatlım
yok canım bu konuda şanslıyım.. ben kızartmalardan hoşlanmam.. herşeyin fırında yapılanını severim.. balığı da çupra alırım genelde.. fırına koydum mu harika olur...
canım rendele çok az bi z.yağı ile tavada kavrukla sarımsaklı yoğurtla ye.. belki yedin bile
canım çok çabuk pes ediyorsun aslında kendine bi güvensen nasıl geçtiğini anlamyacaksın bile.. madem daynamıyorsun kendine günde bir kaçamak koy.. onun dışında sıkı bi diyet yap.. bak ben şimdi 68im. hedefim mayıs 20de 64 olmak.. olmaz biliyorum ama yinede pes etmicem.. gittiğim kadar giderim. hergeçen gün lehine işliyor haberin olsun.. boşladığın bu günle sana gr gr geri dönmese barii
kızlar bana ne oluyor anlamadım.. bugün acayip acıktım öğleyin biraz fazla yedim..
sabahım
klasik diyet kahvaltı+haş. yumurta
ara
1 elma
öğleyin
1 porsiyon ıspanak yemeği+1 kase çorba+2 dilim beyaz ekmek
dün akşam müsli yediğimden beri gözüm döndü kendimi aç hissediyorum.. öğle çok mu çok sizce??????:18::18::18::18::18:
isteriz isterizz bende oğluşun doğum günü için elbise istiyom ama istediğim gibi bulamıyom nettende güvenip alamam olmaz filannerden aldın sen yıne de soyle
trendyoldan aldım cnm, bir de hediye çekim wardı 20liralık bana elbise 11 liraya malolduuu cok güzel amaaaa
meraktan çatlat sen bizi emi
merak bizim göbek adımız iş miş anlamayız laftan sözdenişteyim anacım şu an, çekip eklicem söz
sen benden önce davranmıssın görmedim benbugün değiştirdim bende özledim önceden oğluşumun tıckerı vardı zaten de dıyet topıgıne gelınce yanı 3 aydır onunla degıstırmıstım aslında ıkısınıde kullanmak ıstıyodum daona özel üyelik filan lazımmıs
ay evet az kaldı oğluşun doğum gününe bend eonun hazırlıklarıyla ugrasıyom güya hedef koymustum kendıme dogumgununde 65 olcam dıye ama beceremedımKendı dogum günüme koydun şimdi hedefi temmuza yani
ne güzel büyütmüşsün . Benimkiler daha 3 aylıklar...
valla ben salça yemeyeli epey oldu. Yağı da o kadar azalttım ki bişeyler kavuracaksam teflon tavaya çok az zeytin yağı damlatıyorum sonra onu peçeteyle güzelce tavaya yediriyorum. Peçete yağı aldığı için teflonda azıcık yağ kalıyor. Bu yöntem süper bence.
ya kızlar tefalin 1 kaşık yağla 1 kg patates kızartan fritözündenmi alsak.az yağlı olmazmı.nedersiniz. Kullanan varmı...
ayy sorma canım büyüttüm ama daha tam büyümedi gece deliksiz uyudugu an büyücek benim içinValla cok zor çalışırken bebek 3 aylıkken işe başladım neyseki ablam bakıyoda içim rahat.benim eşim de hep ikiz ister hatta ogluma ılk ultrasona gırdıgımde ılk sorusu tek mı cıft mı olmustu. Senın işin daha zor ınş yardımcın vardır ama ikiz annesi olmakta bi ayrıcalık ayrı bı zevktir bence allah bağışlasın canım yavrularını güle güle büyüt saglıkla kız oğlan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?