70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen benden önce davranmıssın görmedim ben bugün değiştirdim bende özledim önceden oğluşumun tıckerı vardı zaten de dıyet topıgıne gelınce yanı 3 aydır onunla degıstırmıstım aslında ıkısınıde kullanmak ıstıyodum daona özel üyelik filan lazımmıs

ay evet az kaldı oğluşun doğum gününe bend eonun hazırlıklarıyla ugrasıyom güya hedef koymustum kendıme dogumgununde 65 olcam dıye ama beceremedım kendı dogum günüme koydun şimdi hedefi temmuza yani

ayşebahar sen de gel ben gidiyom kızımı alıp kocam yeni çıtır alacakmış bende lequim ile yaşamaya karar verdim

benimkinin beni yenilemesine fırsat vermeden kendimi yeniliyorum denizperim....

kızlar dün internetten arkadaşımın düğünü için aldığım elbise geldi kargodan. 40 bedencik elbisem, içine girdim mis gibi de oldum cok ısrar ederseniz resim cekilip yüklerimde

kızlar dün internetten arkadaşımın düğünü için aldığım elbise geldi kargodan. 40 bedencik elbisem, içine girdim mis gibi de oldum cok ısrar ederseniz resim cekilip yüklerimde

isteriz isterizz bende oğluşun doğum günü için elbise istiyom ama istediğim gibi bulamıyom nettende güvenip alamam olmaz filan nerden aldın sen yıne de soyle

ızgara yada bugulama ise olur, ekmek yimek de yoook sakın 1 yudum bile kızartma yiyim deme, küserim walla

söleme sende, gizli gizli caarcaz
yok canım bu konuda şanslıyım.. ben kızartmalardan hoşlanmam.. herşeyin fırında yapılanını severim.. balığı da çupra alırım genelde.. fırına koydum mu harika olur...

ay kız cimcime o ton balığını nasıl yiyorsun ya benim görünce bile midem bulanıyor valla ben kabak yicem öğlen nasıl yapayım önerileri alayım please????
canım rendele çok az bi z.yağı ile tavada kavrukla sarımsaklı yoğurtla ye.. belki yedin bile

canım çok çabuk pes ediyorsun aslında kendine bi güvensen nasıl geçtiğini anlamyacaksın bile.. madem daynamıyorsun kendine günde bir kaçamak koy.. onun dışında sıkı bi diyet yap.. bak ben şimdi 68im. hedefim mayıs 20de 64 olmak.. olmaz biliyorum ama yinede pes etmicem.. gittiğim kadar giderim. hergeçen gün lehine işliyor haberin olsun.. boşladığın bu günle sana gr gr geri dönmese barii

kızlar bana ne oluyor anlamadım.. bugün acayip acıktım öğleyin biraz fazla yedim..

sabahım
klasik diyet kahvaltı+haş. yumurta

ara
1 elma

öğleyin
1 porsiyon ıspanak yemeği+1 kase çorba+2 dilim beyaz ekmek

dün akşam müsli yediğimden beri gözüm döndü kendimi aç hissediyorum.. öğle çok mu çok sizce??????:18::18::18::18::18:

eğitim farkı anacım yaa, ben üni mezunuyum, o lise ahanda bu.. isteme olaylarına fln girmedik zaten ama cakmş bizimkiler babam olmaz demiş anneme, annem babamdan da karşı zaten pöfff öle işte
hayırlısı

çatlasınlar ohh
sudemcim
yıl dönümümüz dündü tatlım
kutlu olsun canım..en kötü gününüz böyle güzel geçsin inş..arttık yıldönumunde benı hatuırlarsın hahaha

yok canım boşlamıyorum sadece o tıckerı gormek moralımı bozuyo enaz 2 kg azalana kadar bıldırım yapmıycam kendımı toparlayana kadar yani aslında pes etmıyorum yanı bırakmıyorum dıyetı ama cok kacırıyorum dayanamayıp:18: bende bundan sonra dıyet demıycem dıkkat edıyom dıycem yanı yenı bı taktık bu süreç canım bırde boyle denıycem bakalım

isteriz isterizz bende oğluşun doğum günü için elbise istiyom ama istediğim gibi bulamıyom nettende güvenip alamam olmaz filan nerden aldın sen yıne de soyle

trendyoldan aldım cnm, bir de hediye çekim wardı 20liralık bana elbise 11 liraya malolduuu cok güzel amaaaa

işteyim anacım şu an, çekip eklicem söz
merak bizim göbek adımız iş miş anlamayız laftan sözden nedense topikte herkesin bi nedenden ötürü kıyafet alması gerekiyor bu yüzden alanları merak ediyoruz.fikir edinmek adına.rüyamda abiyeler gördüm durdum bu gece dün zaten vitrinlerde fiyat eklenmiş olarak gördüm dışarda dolanırken 3 haneli rakamlar gözlerimi kamaştırdı.

Son düzenleme:

ne güzel büyütmüşsün . Benimkiler daha 3 aylıklar...

ne güzel büyütmüşsün . Benimkiler daha 3 aylıklar...

ayy sorma canım büyüttüm ama daha tam büyümedi gece deliksiz uyudugu an büyücek benim için valla cok zor çalışırken bebek 3 aylıkken işe başladım neyseki ablam bakıyoda içim rahat.benim eşim de hep ikiz ister hatta ogluma ılk ultrasona gırdıgımde ılk sorusu tek mı cıft mı olmustu. senın işin daha zor ınş yardımcın vardır ama ikiz annesi olmakta bi ayrıcalık ayrı bı zevktir bence Allah bağışlasın canım yavrularını güle güle büyüt saglıklakız oğlan?

ya kızlar tefalin 1 kaşık yağla 1 kg patates kızartan fritözündenmi alsak.az yağlı olmazmı.nedersiniz. Kullanan varmı...

ya kızlar tefalin 1 kaşık yağla 1 kg patates kızartan fritözündenmi alsak.az yağlı olmazmı.nedersiniz. Kullanan varmı...

canım benım bı arkadasımda vardı sordum tadı güzel olmuyomus haslama gıbı bısey oluyomus yanı o kadar para vermeye gerek yok onun ıcın yanı mucıze yapmıyomus

valla zor büyüyolar. Yardımcım falanda yok.ömrümden ömür gitti ama kilolar gitmedi.sezeryandan dolayı göbek kaldı. Kalça desen almış başını gidiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…