70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa ne sevindim insallah rabbim ikimizede saglikli hayirli bebekler dogumlar nasip eder insallah ben acayip midemden sorun yasiyorum as erme neymis ogrenmis oldum
internet anasi olarak bakmadigim site gezmedigim yer kalmadi maden suyu bak cok iyiymis bebekler icin kizilay oneriyolar ben burada bulamiyorum ondan siz rahat bulursunuz..birde doktor bana elevit diye bir vitamin verdi arkadaslarida doguma kadar dogum sonrasi 3 ay falan kullanmislar...doktoruna sorabilir...sonra doguma 3 ay kala ve dogumdan sonra 3 ay balik yagi bebekler icin cok yararliymis ben kullanmayi planliyorum yanliz fish body oil olmasi gerekiyormus..bir tanesi baligin karacigerinden yapildigi icin zararliymis...hos turkiye balik memlekete orada gunlukte tuketsen rahat bulursun ben burada baliga guvenip daha alamadim bile cinekop deneyecegim ama bilmiyorum onda bile kararsizim....
ohh teyze oluyorsun masallah benimde ablam dogum yapti daha 4 aylik bebegi var yani cocuklarimiz arasinda tam 1 ay olacak nasipse uzakta olacaklar ama olsun teyzelikte guzel seyyy

valla zor büyüyolar. Yardımcım falanda yok.ömrümden ömür gitti ama kilolar gitmedi.sezeryandan dolayı göbek kaldı. Kalça desen almış başını gidiyo...

canım merak etme sezeryanla alakalı deıl bence bu durumlar bünyeyle alakalı ben normal yaptım doğumu ama bendede var sendekılerden

ay yavrum birakirmiyim hic ama uzun suredir giremiyordum niye cunku uyuyordum dun zorla kalktim evde 4 saatte yavas yavas temizlik yaptim .....yani yapacagimdan degil biraz daha agirlasana kadar artik yavas yavas yaparim baktim olmuyor gelsin filipinli temizlikci bacilar
ama ne zor donemmis allah herkese kolaylik versin sadece artik patates yiyebiliyorum tum yemeklerden tiksindim
hee bide doktor takviye vitamin falan verdi onlarida kullaniyom simdilik bakalim ii gidiyorus allah bozmasin

bugün ki menümü yazayım sizde yorumlayın bakayım

kahvaltı

azar azar beyaz peynir ve tel peynir
5 zeytin
1.5 dilim ekmek
kıymalı yağsız yumurta
açık şekersiz çay

arada
bişi yemedim çok iş vardı

öğlen
közlenmiş sarımsaklı yoğurtlu patlıcan
10 tane çubuk kraker (ekmek niyetine)

arada
yeşil çay
4-5 ceviz yada 1 elma canım ne isterse

akşam
müsliiiii

yatmadan
activa yoğurt

suya devam
nasıl olmuş diyin bana bakem

ya kızlar tefalin 1 kaşık yağla 1 kg patates kızartan fritözündenmi alsak.az yağlı olmazmı.nedersiniz. Kullanan varmı...

ben bi arkadaşımda gördüm o makineyi
onlar tavuk yapmışlardı çok lezzetliydi
arkadaşın eşi de çok beğenmez öyle her şeyi de yemez çok severek yedi tavuğu
kızartması da çok güzel oluyormuş
kk da bi araştır kesin topik açan olmuştur onun için

menun guzel aynen devammmmmmm

araştırayım bakalım. Ya şimdi önemli değilde ramazanda napıcaz.ramazan 2 dilim ekmekle geçmez.günler uzun

kızlar öğle yemegınde bı kadın benım yaptıgım cıleklı yogurttan yaptı aynı masadaydık yanındakılere ben bıde bun ayaban mersını katıyom yogurda o da güzle oluyo dedı.şimdi yaptım yıyorum harıka oldu tadı yanı yaban mersınını sade yemekten dah agüzel önerilir

neyse kizlar bende bugun menumu yazayim biraz toparladim bugun menuyu
kavalti
1 yumurta
3 zeytin
2 catal beyaz peynir
bol zebze
avucum kadar ekmek
bol zebze(yarimsar domates salatalik 1 yesilsogan hindiba)

ara 2 sekersiz cay iki tane peynirli biskuvi

oglen
1 tabak zeytin yagli yesil fasulye
iki isrik ekmek
yesilik

ara
1 form cay 3 ceviz

aksama
musli
4 litre su
1 form cay

yorumlarinizi bekliyom kizlar.....

aay öğlen ne yıyecegım diye bugun kendıme bosuna dert etmısım tam yemegımı soledım, acıl iş cıktı koşa koşa adlıyeye gıttım ve daha şimdi döndüm benımki bugun zorunlu diyet olduuu

baktım çeyiz bölümünde varda sadece patatesi yazmışlar.biraz geç kızartıyomuş yarım saatte ama çıtır oluyomuş.patlıcanı yazmamışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…