tatlım özletiyorsun ve neşenden mahrum bırakıyorsun biziözletme kendini tamamm bildirimini mayısta yap ama sohbetini esirgeme bizden bitanem
benim kızkardeşimde dün müjde verdi ikinci yeğenim geliyor hayırlısıylahemen aklıma ve kardeşime senden bahsettim oda 6 haftalıkmış yakınsınız,ben bu durumda 2 kişi için gün sayıcam...biri sen biri gelecek olan yeğenim...yuppiii aynı anda 2 kez teyze olucam ben
hoşgeldin canımtopiğin üst sağ köşesinde konuya abone ol kısmından abone ol sonrada aboneliklerimi gör-e basınca direkt karşında bizi bulursun canım
valla zor büyüyolar. Yardımcım falanda yok.ömrümden ömür gitti ama kilolar gitmedi.sezeryandan dolayı göbek kaldı. Kalça desen almış başını gidiyo...
slm kızlar bayram yaptık geldik.çok yoruldum uyudum biraz ortalığı topla yemek yap derkeeeennn bebişim uyandı.kocam yine çarşıya kaçmışşşş ben de yeşil çay eşliğinde yazılı sorusu hazırlıcammm.sonra görüşürüz....
inş canım yaaa az verebildim bu sefer.bu hafta çok dikkat edicam heeee.
canımmm habersiz bırakmıyosun bizi sevindimm.Allah kolaylık versin tatlım.bu ilk dönemleri atlatırsan rahat edersin sonrasında.:90::90:
ya kızlar tefalin 1 kaşık yağla 1 kg patates kızartan fritözündenmi alsak.az yağlı olmazmı.nedersiniz. Kullanan varmı...
bugün ki menümü yazayım sizde yorumlayın bakayım
kahvaltı
azar azar beyaz peynir ve tel peynir
5 zeytin
1.5 dilim ekmek
kıymalı yağsız yumurta
açık şekersiz çay
arada
bişi yemedim çok iş vardı
öğlen
közlenmiş sarımsaklı yoğurtlu patlıcan
10 tane çubuk kraker (ekmek niyetine)
arada
yeşil çay
4-5 ceviz yada 1 elma canım ne isterse
akşam
müsliiiii
yatmadan
activa yoğurt
suya devam
nasıl olmuş diyin bana bakem
ben bi arkadaşımda gördüm o makineyi
onlar tavuk yapmışlardı çok lezzetliydi
arkadaşın eşi de çok beğenmez öyle her şeyi de yemez çok severek yedi tavuğu
kızartması da çok güzel oluyormuş
kk da bi araştır kesin topik açan olmuştur onun için
canım merak etme sezeryanla alakalı deıl bence bu durumlar bünyeyle alakalı ben normal yaptım doğumu ama bendede var sendekılerden
ben normal doğumda yaptım doğumdan sonra karnım düpdüzdü.
ben bi arkadaşımda gördüm o makineyi
onlar tavuk yapmışlardı çok lezzetliydi
arkadaşın eşi de çok beğenmez öyle her şeyi de yemez çok severek yedi tavuğu
kızartması da çok güzel oluyormuş
kk da bi araştır kesin topik açan olmuştur onun için
ben geldim hatunlar napıyonuz bakimmmmmspora yazıldım haftanın 3 günü spora gitcem hadi bakalım cuma başlıyorummmmm
sen nereye yazıldın canım? hayırlı olsun şimdiden, insana cok iyi geliyo gercekten deee
belediyenin düzenlediği bayanlara spor var haftanın 3 günü oraya gitcem
sen hangı sehırdesın, profılınebaktım ama goremedım:44: ben de belediyenın hanımlar lokaline gıdıyorum, cok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?