70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

salça da mı çok kilo yapıyo yaaaa:26:

ayyyyy alemsiniz heeee.kocalar daha alem amaaaaa...
ayyy aynen benimki de ööle canım benim kıyafetler değiştikçe kocişin yüzü de değişiyo
bende izledim canım.ama tarhunu nerden bulucam burda..bide 80 üstü 1,5 kilo veriyomuş.80 altı yarım yada bir kilo ..biz zaten veriyozki burda o kadar
kızlar boşverin öyle şeyleri yaaaa
kızlar dün internetten arkadaşımın düğünü için aldığım elbise geldi kargodan. 40 bedencik elbisem, içine girdim mis gibi de oldum cok ısrar ederseniz resim cekilip yüklerimde
isterik isterikkkkkk isterikkkkk....
valla zor büyüyolar. Yardımcım falanda yok.ömrümden ömür gitti ama kilolar gitmedi.sezeryandan dolayı göbek kaldı. Kalça desen almış başını gidiyo...
canım ben de sezeryanım göbüş çok az kaldı dışardan belli bile olmuyo.karbonhidrata dikket et bi de meki çek tatlım.Allah bağışlasın ikizlerini bebkimmm

canımmm zordur bu dönem tabi biraz sabır 12 ya da 15 haftada geçer.ben de çok çektim canım sen yine pate yiyosun ben hiç bişey yiyemiyodum ismi ble yetiyodu çıkarmama yemeklerin.amaaaa geldi geçtiii ve dünyalar tatlısı bi bebiş geldi.şuanda kkucağımda yazı yazdırmayannn

slm müslici hatunlarr
ama ben doymuyorum bu müsliyle yaaa biraz önce süt 2 kaş. müsli 1 kaş nesfit yedim ardından 2 kaş. yoğurt yedim halaa açım açççççççççççç
ama başka bişey yemiycemmm

bende bugün yeterince yedim ama bende aç hissediyorum saatte bi hayli erken derin nefes alıp 10 a kadar sayıp sonra ne yapsam acaba

bu cumayaaaa artıyla gircem kesinnnnnnnnnn:26: :26: :26: ilkdefa artıda olcm:84: :84: :84: :84:

ama herkess mükemmel olmuşsun diyince çok hoşuma gitti aile hekimime gittim bugun doktorum ne yaptın böle kaç kalori yedinde böle zayıfladın dedi tahlillerimi yaptı bakalım bi eksiklik varmı

az kaldı az şu iki kilomuda vereyim biiii :81: :81: :81: :81: :81: :81:

afiyet olsun balımm

bende bugün yeterince yedim ama bende aç hissediyorum saatte bi hayli erken derin nefes alıp 10 a kadar sayıp sonra ne yapsam acaba

ben çok acıkırsam salatalık yiycem canım yine en masumu o herhalde buarada çok güzel kilo vermişsin sen ne zamndır diyet yapıyosun:26:

sağol canım benim nerelerdesin yine bi görünüp kayboluyon
burdayım kız çay
içiyom yalnız eşim gözümün önunde koca dilim pasta yedi..pasta da masada ben ona bakıyom o bana en son eşim üstünü örttü ..haha

iyi dileklerin için çok sağol canım...önerilerini ileticem canım sağol

kızlar akşama kadar çok güzel geldim ama akşam rezil ettim
bu aralar akşam yemeğinde kendimi zor frenliyorum ,genelde yemiyorum ama bugün hallettim diyeti
sabah:
nesfit+süt(1 kase),1 form çay
ara:
2 sunta bisküvi,1 yeşil çay
öğle:
az pors.tavuk sote(sebzeli),bol yoğurtlu sebze kızarması
ara:
eğitimde olduğum için yoktu
akşam:
3 kaşık arnavut ciğeri,2 kaşık küp patates kızarması,8-10 çatal haşlanmış spagetti(ketçaplı),2 bardak ayran
gün boyu 2 lt. su,form ,bitki ve yeşil çaya hala devam ediyorum
ama akşam rezil oldu farkındayım,neden iştah artışı var anlamadım:26::26::26:

Son düzenleme:
ya ben az yiyorum ama yediklerim kalorili şeyler kahvaltıda ek ek yemedım pasta yedım.ya da ekmek yemeyınce mılföy yıyom...öğlen pilav yıyom adam gibi dıyetı yapamıyom diyetısyen listeme bı uysam.evdekı yıyecekler çöpe gitmesın dıye onları tuketıyom...tam dıyet menusu olmuyo

cnm arada böle kaçamaklar gerekliiii sakin ollll tadını ççıkarrrrr bi gün sonra toparlarsın bak ben bu haftayı dağıttım gittiii

çok yedin diyemem zaten genel olarak çalışmana hareketli olmana rağmen gayet az yiyosun.bence üzüleceğin bi gün olmamış.boşa kuruntu yapma

cnm arada böle kaçamaklar gerekliiii sakin ollll tadını ççıkarrrrr bi gün sonra toparlarsın bak ben bu haftayı dağıttım gittiii

vallahi buhafta bende dağıttım ama şu anda tek tesellim yerimde saymam bunada şükür diyorum almayayımda sayayım bu hafta bunada razıyım...yalnız aldığım 40 beden pantolon (3 hafta önce almıştım ya)şu anda daha rahat ve bol oluyor,çok bol değil ama gevşedi...o zamanda şimdiki kilomdaydım biraz oda teselli oluyor neyse boşver

çok yedin diyemem zaten genel olarak çalışmana hareketli olmana rağmen gayet az yiyosun.bence üzüleceğin bi gün olmamış.boşa kuruntu yapma

çok sağol tatlımcım moral oluyorsunuz çok teşekkür ederim canım

ne güzel hayatımmmm o kadar kilo vermişsin ufacık kaçamak moral bozukluğu yaratmaz bizeeeee hayde yeşil çayımızı içelimmmm

ne güzel hayatımmmm o kadar kilo vermişsin ufacık kaçamak moral bozukluğu yaratmaz bizeeeee hayde yeşil çayımızı içelimmmm

şu anda almış ve içeri gelmiştim,içinemi doğdu kız hade bakalım yağları eritsin bakalım

çok sağol tatlımcım moral oluyorsunuz çok teşekkür ederim canım
geride bıraktın zaten kötü fazlalıkları bundan sonrasını zaten keyifle kuruntu yapmadan vereceğin kilolar.ama gerçekten yoğun bi tempoda çalışıyosun zararlı görünselerde o makarnayı kızarmayı çok rahat yakarsın.

orası öyle gerçekten tempom hızlı ...birde eve gelincede oğlanlar eşim ev yemek iş derken çok yorucu oluyor birde fikrende çok yakıyorum gibi çünkü gergin ortamımda oluyor arada ve hemen yemeden kesiliyorum halledicez dur bakalım ...senin yeme krizlerin nasıl oldu sınırlarını çizebildinmi:26:bide şu an göbüşümü görsen laptopun üstünde sörf yapıyor...başka zaman yok nerden geldi bu göbüş

Son düzenleme:

benim de iştahım çok yaaa
aklım dolapta dönüp duruyo
bugün çok yemedim gerçi
öğlen bi kaç kaşı salata yedim o kadar
akşamda müsli hüplettim
meyveyle falan doyurcam artık karnımı napıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…