son 1 haftadır süperim ama bugün yani şuan acayip bi açlık duygusu yaşamaktayım.2-3 güne adet olcam onun çığlıkları bunlar farkındayım ama inşallah uyuyana kadar bi çılgınlık yapmayacağım.zaten artık çokta önemsemiyorum hemen kilo verimde hedefe ulaşayımda vs.zaten kötü görünen fazlalıklarım gitti.evet hala iri yapılı etine dolgun bi görünümdeyim ama olsun.zaten ben hiç bi zaman sıska biri olmadımki istesemde olmam çok ama çok zor kasmayada gerek yok.böyle kalmayı başarmam şuan için en önemli olan şey.orası öyle gerçekten tempom hızlı ...birde eve gelincede oğlanlar eşim ev yemek iş derken çok yorucu oluyorbirde fikrende çok yakıyorum gibi çünkü gergin ortamımda oluyor arada ve hemen yemeden kesiliyorum halledicez dur bakalım ...senin yeme krizlerin nasıl oldu sınırlarını çizebildinmi:26:bide şu an göbüşümü görsen laptopun üstünde sörf yapıyor...başka zaman yok nerden geldi bu göbüş
son 1 haftadır süperim ama bugün yani şuan acayip bi açlık duygusu yaşamaktayım.2-3 güne adet olcam onun çığlıkları bunlar farkındayım ama inşallah uyuyana kadar bi çılgınlık yapmayacağım.zaten artık çokta önemsemiyorum hemen kilo verimde hedefe ulaşayımda vs.zaten kötü görünen fazlalıklarım gitti.evet hala iri yapılı etine dolgun bi görünümdeyim ama olsun.zaten ben hiç bi zaman sıska biri olmadımki istesemde olmam çok ama çok zor kasmayada gerek yok.böyle kalmayı başarmam şuan için en önemli olan şey.
aynıyız aşağı yukarı.ama benim enimde varhaklısın canım kastıkça geriliyoruz gerildikçede çaktırmadan kortizon salgılıyoruz ve oda kilo kaybını engelliyor hatta ödem yapıyor...bu arada boyun kaç canım benimkisi 1.62 cm...boy fakiriyim bazen diyorum nolurdu kardeşim gibi 1.70 cm olsaydım
aynıyız aşağı yukarı.ama benim enimde varyayla gibi kalçalarım var.erimiyo mübarek.102 ile 103 cm arası onu 1 metreye dşürebilsem ii olurdu ama düşmüyosada çıkmasın bari ne kar olsun ne zarar
üst bedenim ince benim tüm ağırlığım popo ve bacaklarda bu yüzden ince gözükmüyorum.geniş bi iskelet yapımda var bu yüzden profilden bakmadıkça ince gözükmüyorumkalıbımız aynı ozaman benim kalçada 103 cm. idi olsun toto iyidir ele avuca gelcen accukta biz tam dolduruyoruz kız
kalıbımız aynı ozaman benim kalçada 103 cm. idi olsun toto iyidir ele avuca gelcen accukta biz tam dolduruyoruz kız
üst bedenim ince benim tüm ağırlığım popo ve bacaklarda bu yüzden ince gözükmüyorum.geniş bi iskelet yapımda var bu yüzden profilden bakmadıkça ince gözükmüyorumaman napim mutluyum hiç olmamasından iidir memnunum bende.bu halimi koruyabildikten sonra gerisi çok mühim değil dediğim gibi.
üst bedenim ince benim tüm ağırlığım popo ve bacaklarda bu yüzden ince gözükmüyorum.geniş bi iskelet yapımda var bu yüzden profilden bakmadıkça ince gözükmüyorumaman napim mutluyum hiç olmamasından iidir memnunum bende.bu halimi koruyabildikten sonra gerisi çok mühim değil dediğim gibi.
toto muhabbeti almış gitmiş başını amman canım totolarımızzzzzz
sende katıl canım,tutanmı varbiyandan sülümana bakıyom bi yandan yazıyom aşkitom
benim toto küçük ama bende katılırım
maksat muhabbet olsun dimiii
vallahi buhafta bende dağıttımama şu anda tek tesellim yerimde saymam bunada şükür diyorum almayayımda sayayım bu hafta bunada razıyım...yalnız aldığım 40 beden pantolon (3 hafta önce almıştım ya)şu anda daha rahat ve bol oluyor,çok bol değil ama gevşedi...o zamanda şimdiki kilomdaydım biraz oda teselli oluyor neyse boşver
sende katıl canım,tutanmı varbiyandan sülümana bakıyom bi yandan yazıyom aşkitom
kızlar bişi sorcam size
geçen bacaklarıma baktım da selülit olmaya başlamış
geçen sene falan yoktu sanki birden hortladı
sizde de var mı selülit :18::18:
bende hala var ama önceye göre %80 azaldı...tuzu ,şekeri ,katı yağ ve sıvı yağ oranını azaltduşta sıkı sıkı lifle sorunlu yerleri göbüşte dahil...bide bacak hareketlerini artır
sülüman özette dahaaaaelli saat özet veriyo yaaaaaa sinir oluyommm seviyoruz totlarımızıııııııııııııı
sülüman özette dahaaaaelli saat özet veriyo yaaaaaa sinir oluyommm seviyoruz totlarımızıııııııııııııı
ben hiç katı yağ yemem zaten
çok nadir kızarmış ekmek olursa onun üzerine tereyağ sürerim
ama şu duşta liflenme olayı işe yarıyor sanırım bi kaç yerde daha okumuştum
özel masaj lifleri var onlardan alayım olmazsa
kizlar bu hafta topikce ya arti yada yerimizdemi saymisiz ne bende bu hafta artidayim cumaya kadar artilari versem yeter bana ama zor gibi duruyor bu gunde bitti surda kaldi 1 gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?