70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yerimde saycam sanırım bugün tartıldım 200 gr daha verirsem geçen hafta ki bildirim kiloma gelebiliyorum ancak

bende yerimde sayıyorum kızlar...ama gayet normal geçen hafta topik uçmuştu,bir anda herkes 1 haftada bir beden küçüldü...accık sayalım yerimizdede adalet olsun demi veren var veremeyen var

hareket olarakta bugünlük ütü yapayım

oturduğun yerde olsun ayakta olsun bacak üst kısmı ve toto kısmını sık gevşet sık gevşet bunu her defasında 100 e kadar yap dolaşımı hızlandırıyor ve selüliti engelliyor alışkanlık yap canım

toto muhabbeti almış gitmiş başını amman canım totolarımızzzzzz
totom canım benim canım seni ben pek çok pek çok severim

ben kimim acaba benim basenin çok kalçam yok bide onunla uğraşamazdım eksik kalmış neyseki

kızlar bişi sorcam size
geçen bacaklarıma baktım da selülit olmaya başlamış
geçen sene falan yoktu sanki birden hortladı
sizde de var mı selülit :18::18:
selülitim yandan yandan biz korkmayız yağdan baldan hadi sellitim yandan yandan

gene coştun bakıyorum maşallah allah neşeni daim etsin

gene coştun bakıyorum maşallah allah neşeni daim etsin
he seviyorum topikte sulu olmayı birazda yorum yapacak bişi söz bulamıyorum maksat muhabbet olsun gibi bişi bu halim yine ayakalrım buz gibi açlık duygum büyük ölçüde körelmiş bi şekilde yatakta uzanmaktayım :92:

sende benim gibi kendini topikte rahat hissedip duygularını nserbest bırakıyorsun bende ikili koltukta yarı uzanmışım tv tam karşımda ama çok yorgunum gözlerim yanıyor boyun fıtığım tutulucam haberin olsun diye sinyal veriyor

aslında genel olarak karşımdakinin bana verdiği elektiriğe bağlı olarak zıpır bi kız çocuğu olabiliyorum.ama onun dışında gayet sessiz kendi halinde biriyim.normal zamanda beni tanıyan biri burda görse benim ben olduğumu anlayamaz içim dışım farklı hareketli

ben kaçıyorum kızlar yarına görüşürüz...umarım yarın gene akşam krizim tutmaz

bende yerimde sayıyorum kızlar...ama gayet normal geçen hafta topik uçmuştu,bir anda herkes 1 haftada bir beden küçüldü...accık sayalım yerimizdede adalet olsun demi veren var veremeyen var

evet o kadar uçtunuzkigeçen hafta benımde artıda oldugum haftaya denk geldı bu ve korkup kactım bu hafta bıldırım yapmıycam

neyse ben yatayım bu hafta ılk defa yemek yaptım yarın ıcın esıme ben ablamda yemıs oluyorum o gelen kadar ama bezelyeyı bıraz fazla pişirmişim düdüklüde yaa neys ebunada şükürhiç yoktan iyi

herkes yerinde sayan bıle yoktu yav sadece bı kısı benım gıb artıdaydı o kadar o da olmasaydı napardım bılmem
evet geçen haftanın listesi baya uçuktu.ama bunda sorgulanacak bi durum yok herkes kendinden meshul burda.sonuçta 1 kilo 2 kilo verilebilir bunun nekadar sağlıklı yada sağlıksız olduğu kişiye göre değişir.kilo vermek zor bişi değil zor olan onu korumaktır.koruyacağız inşallah

iyiakşamlar aslında gecede olmuş..yorgunummm akşam 5:30-20:00 arası spordaydım bittimmmama mutluymmmmm kendim için zaman ayırdım..ya bide topik baya ilerlemiş eşim leptopu götürüyor giremiyroum gündüz gözlerim ağrıdı okumaktan acaba zayıflatırmı bukadr okumakkkoturmak zayıfltamzda bundan eminimmm
ama kısaca özetle şunu anladım buhafta sena kaptan yok ondanmı...buhafta herkeslerde bi iştah patlaması var yaa mayısa geliyo ondanmı yoksaaayada yadaaaaa:26:
bende buara karbonhidrat yoksunluğu çekiyroum hemde kararlı olduğum birhafta hemde listede olacağım birhafta:84:
dün kabak dolması...bugün arkdşalarım gelecekti mayalı hamurdan içli yaptım tavada ıspank+kıymalı ama hamur yaa neolrsa olsunnnpuding altında kedidili...dünakşam komşum doğumgününe çağırdı pastanın ucunu yedim ama makaranadan aldım yoğurtlu...:26:
ama adetimde yaklaştı göbüşüm şiş ama yiende 76 çıkyorum neyse olursam kilom azalacak.ödem attırıcı yeşilçaya ,suya,devammmmmmhayde rastgele...

arkadaşlar nasılsınız ya kaçgündür giremedim misafirim vardı bu hafta bozdum diyeti yaaa kilo alırsam şaşırmam valla verdigimi almazsam ona bile sevinicem offf offff napcam ben kızlar tartıya bile çıkmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…