aynende ondan dediydim canım ben aldım herakşam spordan sonra duşta yaklaşık 5 dk.ya yakın yapıyorum ve çok farketti
ben yerimde saycam sanırım bugün tartıldım 200 gr daha verirsem geçen hafta ki bildirim kiloma gelebiliyorum ancak
hareket olarakta bugünlük ütü yapayım
totom canım benim canım seni ben pek çok pek çok severimtoto muhabbeti almış gitmiş başını amman canım totolarımızzzzzz
ben kimim acababeni görende sende yüzücü tipi var çokmu yüzdün derler...anlıyacağın yukardan aşağı dengeli dağılmışım ama totoşum seda sayan tipidir canumcum,onun haricinde genel dağılım güzel gibi geliyor bana
selülitim yandan yandan biz korkmayız yağdan baldankızlar bişi sorcam size
geçen bacaklarıma baktım da selülit olmaya başlamış
geçen sene falan yoktu sanki birden hortladı
sizde de var mı selülit :18::18:
totom canım benim canım seni ben pek çok pek çok severim
ben kimim acababenim basenin çok kalçam yok bide onunla uğraşamazdım eksik kalmış neyseki
selülitim yandan yandan biz korkmayız yağdan baldanhadi sellitim yandan yandan
he seviyorum topikte sulu olmayıgene coştun bakıyorum maşallah allah neşeni daim etsin
he seviyorum topikte sulu olmayıbirazda yorum yapacak bişi söz bulamıyorum maksat muhabbet olsun gibi bişi bu halim yine ayakalrım buz gibi açlık duygum büyük ölçüde körelmiş bi şekilde yatakta uzanmaktayım :92:
aslında genel olarak karşımdakinin bana verdiği elektiriğe bağlı olarak zıpır bi kız çocuğu olabiliyorum.ama onun dışında gayet sessiz kendi halinde biriyim.normal zamanda beni tanıyan biri burda görse benim ben olduğumu anlayamazsende benim gibi kendini topikte rahat hissedip duygularını nserbest bırakıyorsunbende ikili koltukta yarı uzanmışım tv tam karşımda ama çok yorgunum gözlerim yanıyor boyun fıtığım tutulucam haberin olsun diye sinyal veriyor
burdayım kız çay
içiyom yalnız eşim gözümün önunde koca dilim pasta yedi..pasta da masada ben ona bakıyom o bana en son eşim üstünü örttü ..haha
bende yerimde sayıyorum kızlar...ama gayet normal geçen hafta topik uçmuştu,bir anda herkes 1 haftada bir beden küçüldü...accık sayalım yerimizdede adalet olsun demi veren var veremeyen var
suçlular ayağa kalksın bakimevet o kadar uçtunuzkigeçen hafta benımde artıda oldugum haftaya denk geldı bu ve korkup kactım bu hafta bıldırım yapmıycam
suçlular ayağa kalksın bakim
evet geçen haftanın listesi baya uçuktu.ama bunda sorgulanacak bi durum yok herkes kendinden meshul burda.sonuçta 1 kilo 2 kilo verilebilir bunun nekadar sağlıklı yada sağlıksız olduğu kişiye göre değişir.kilo vermek zor bişi değil zor olan onu korumaktır.koruyacağız inşallahherkesyerinde sayan bıle yoktu yav sadece bı kısı benım gıb artıdaydı o kadar o da olmasaydı napardım bılmem
ütümü yaptım
form çayımı da aldım keyif zamanı şimdi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?