70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bacım sen mersinlimisin neresindensin canım

Iyi geceler kızlar
çocuklardan anca gelebildim
sabah.domates salatalık 4 zeytin haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmek
arada nesfit yoğurtla yedim
öğlen domates salatalık mercimek çorbası 1 dilimden az kepek ekmek
arada bir bisküvit
akşam mercimek çorbası domates salatalık fırında patlıcan az yedim 1dilim kepek ekmek
nasıl kızlar aralarda tabi yeşil çay diyet çay
kızlar hangi meyveler ne kadar yenecek hangi meyveler sakıncalı yazarsanız sevinirim

Uyku tutmadı umarım boğazımı tutabilirim bu saatte ben..
Buzdolabıyla kanka olmak üzereyim.
Hoşafı mideme indirdim bu saatte evet bu saatte..

Kızlar özellikle bu aralar mevsimsel olduğuna inanmak istediğim bir tansiyon düşüklüğü problemi yaşıyorum..:94:
Son 4 gündür çok zor geçiyor hayat benim için..Zaman zaman elim ayağım titriyor..
Bugün çok yedim buna rağmen hala iyi değilim.
Kaçamakta yapsam durum değişmedi..
Derya sen bilirsin az çok bu mevsimsel olabilir mi?
Bahardan mı?

günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrr yarın cumaaaaaaaaaaaa hafif menülü bir gün geçirelimmmmmmm

sapıttıgım için ben hala artıdayımmmmmmmmm

çok geçmiş olsunnnnn:44: :44: :44:

günaydın kızlarrrrr bugün çok mutluyum bennnn sonunda +100 gramdayım. biliyorsunuz +1.5 kgdaydım salı sabahı. çabucak gitti çok şükür. herhalde yarın sabah eksiye geçerim. ah ah otel yemekleri yaktın beni

selam beninde aranıza 76.6 lık olarak kabul edermisiniz:). sizden destek alarak bende zayıflamak istiyorum:95:
hosgeldi, canim...
gecmis olsun canim yeme konusuna gelince bende bu hafta bir turlu doymuyordum
günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrr yarın cumaaaaaaaaaaaa hafif menülü bir gün geçirelimmmmmmm

sapıttıgım için ben hala artıdayımmmmmmmmm
gunaydin canim bende artidayim...

gunaydin canim artilarindan kurtulmana sevindim darisi basima....

gunaydin topigimizin citir adaylari ha gayret bugun dikat edin kizlar ne kaldiki surda bildirime.....

canım maşallah iyi kurtardın valla benım kıloların cogu evlendıkten sonra gıttıgımız tatıllerde otellerden hatıra bana bıdaha gıtmıycem açık büfe otellere zaten.İnsan nasılsa para veriyoz dıye acıkmadan yiyor birde midem bozuluyo o kadar karışık yemekten.

ama mesele en son gıttıgımız tatılde yanı cocuga hamıle kalmadan oncekı 20 gun kafamıza göre dolaştık eşimle polisevlerinde kaldık gittiğimiz yerlerde ve kılo almadan geldım.ama 4 günlük gittiğim otelde 4 kılo almısımdır

Hepinize günaydın bu arada
ayşebahar cok gecmıs olsun kansızlık felan varsa o da yapar canım dikkat et

günaydınlar

bu sabahh yagmur var istanbulda...

resim bekleyen arkadaşlara özürlerimi iletiyorum, dün sewgiliylen küstük, canım sıkkındı cok aklıma bilem gelmedi valla

Kızlar günaydın, bende kendimi çok şiş hissediyorum cuma nasıl bir sonuç çıkacak merak ediyorum...
Yanlız kendime topuklu ayakkabı alacaktım, yok işte cezalıyım, en az 5 kilo verene kadr yok ayakkabı fln

yok işte cezaa sana
bende kendime ödül koydum, hedefim 62 ama 58 kiloya kadar inebilirsem gögüslerimi yaptırıcam

günaydınlar

bu sabahh yagmur var istanbulda...

resim bekleyen arkadaşlara özürlerimi iletiyorum, dün sewgiliylen küstük, canım sıkkındı cok aklıma bilem gelmedi valla

hayırdır kız niden küstünüz üzdümü yoksa seni döverim ben onu
çıtırımı kimse üzemez

yok işte cezaa sana
bende kendime ödül koydum, hedefim 62 ama 58 kiloya kadar inebilirsem gögüslerimi yaptırıcam

NR.39

kız şunlara baksanaaa ben çok severm böyle şeyler..Koyarım eve izlerim, derdimi anlatırım ahahah günü gelincede havalı havalı giyerim
Birde neyini yatırcan yaw göğüsünün küçükmü...Benimde 75 di 80 olmuş...dükkanda kasada " haydi vatana millete hayırlı olsun" demiştm annemler gülme krizlerine girmişti ahahah

kız çok cic bunlarrrrrrrrrrr gaza getirmeyin beni yaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…