pırıl pırıl güneşli bir ..mersin..den bu yazıyı okuyan herkeseeee günaydııııııın
nasılsınız bacılarrnasıl gidiyo diyetlerr benim kablumbağa hızıyla devam ediyo gibi bakalım görücez cuma
kahvaltım
1.5 dil. ekmek kepekli
yarım yumurta
az peynir
bol söğüş
arada biraz önce öğlen için yaptığım salatadan kalan yarım havuç
iyi gidiyom aslında ama vücudumda değişiklik yok gibi bakalım
hemn geçmişe bi yol alıp bakayım neler yazılmış ben yokken görüşürüzz
selam beninde aranıza 76.6 lık olarak kabul edermisiniz:). sizden destek alarak bende zayıflamak istiyorum:95:
Uyku tutmadı umarım boğazımı tutabilirim bu saatte ben..
Buzdolabıyla kanka olmak üzereyim.
Hoşafı mideme indirdim bu saatte evet bu saatte..
Kızlar özellikle bu aralar mevsimsel olduğuna inanmak istediğim bir tansiyon düşüklüğü problemi yaşıyorum..:94:
Son 4 gündür çok zor geçiyor hayat benim için..Zaman zaman elim ayağım titriyor..
Bugün çok yedim buna rağmen hala iyi değilim.
Kaçamakta yapsam durum değişmedi..
Derya sen bilirsin az çok bu mevsimsel olabilir mi?
Bahardan mı?
hosgeldi, canim...selam beninde aranıza 76.6 lık olarak kabul edermisiniz:). sizden destek alarak bende zayıflamak istiyorum:95:
gecmis olsun canim yeme konusuna gelince bende bu hafta bir turlu doymuyordumUyku tutmadı umarım boğazımı tutabilirim bu saatte ben..
Buzdolabıyla kanka olmak üzereyim.
Hoşafı mideme indirdim bu saatte evet bu saatte..
Kızlar özellikle bu aralar mevsimsel olduğuna inanmak istediğim bir tansiyon düşüklüğü problemi yaşıyorum..:94:
Son 4 gündür çok zor geçiyor hayat benim için..Zaman zaman elim ayağım titriyor..
Bugün çok yedim buna rağmen hala iyi değilim.
Kaçamakta yapsam durum değişmedi..
Derya sen bilirsin az çok bu mevsimsel olabilir mi?
Bahardan mı?
gunaydin canim bende artidayim...günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrr yarın cumaaaaaaaaaaaahafif menülü bir gün geçirelimmmmmmm
sapıttıgım için ben hala artıdayımmmmmmmmm
günaydın kızlarrrrr bugün çok mutluyum bennnn sonunda +100 gramdayım. biliyorsunuz +1.5 kgdaydım salı sabahı. çabucak gitti çok şükür. herhalde yarın sabah eksiye geçerim. ah ah otel yemekleri yaktın beni
günaydın kızlarrrrr bugün çok mutluyum bennnn sonunda +100 gramdayım. biliyorsunuz +1.5 kgdaydım salı sabahı. çabucak gitti çok şükür. herhalde yarın sabah eksiye geçerim. ah ah otel yemekleri yaktın beni
Kızlar günaydın, bende kendimi çok şiş hissediyorum cuma nasıl bir sonuç çıkacak merak ediyorum...
Yanlız kendime topuklu ayakkabı alacaktım, yok işte cezalıyım, en az 5 kilo verene kadr yok ayakkabı fln
günaydınlar
bu sabahh yagmur var istanbulda...
resim bekleyen arkadaşlara özürlerimi iletiyorum, dün sewgiliylen küstük, canım sıkkındı cok aklıma bilem gelmedi valla
yok işte cezaa sana
bende kendime ödül koydum, hedefim 62 ama 58 kiloya kadar inebilirsem gögüslerimi yaptırıcam
NR.39
kız şunlara baksanaaaben çok severm böyle şeyler..Koyarım eve izlerim, derdimi anlatırım ahahah günü gelincede havalı havalı giyerim
Birde neyini yatırcan yaw göğüsünün küçükmü...Benimde 75 di 80 olmuş...dükkanda kasada " haydi vatana millete hayırlı olsun" demiştm annemler gülme krizlerine girmişti ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?