hoşgeldin hem diyet hem sporla bu kilolar bizde fazla kalmaz terkederlerhihoyyythihoyyytkızlar slm
beni de arnıza almanızı rica ediyorum
ben 28 yaşındayım,8 aylık bi oğlum var ve hamileliğimde aldığım kiloları bi türlü veremedim
evlendiğimde 58 kiloydum,daha sonra kilo alıp vermelerim oldu ama ideal kilom 60-63 arası ve bu kiloya inmeyi çok istiyorum
şu an 79,6 kiloyum ve inanılmaz bir bunalım içindeyim,bu halimden nefret ediyorum veremedikçe depresyonum arttı çok mutsuzum,kendimi hiç iyi hissedemiyorum
doğumdan sonra hiç kilo veremedim eğer şimdiye kadar her ay 1 kilo verseydim 8 kilom gitmişti ama nasıl bir bünyem varsa hiç veremiyorum
neyse yaklaşık 10 gündür düzenli olarak yürüyüşe gidiyorum,burda belediyenin spor kompleksi var orda yürüyüş yapıyorum + aletlerle biraz çalışıyorum bu bana çok iyi geliyor,yediklerime de dikkat ediyorum inşallah kilo verebilirim
yalnız bu gruba katılmayı çok istiyorum,her günümü sizlerle paylaşmak ve sizlerden de bi şeyler öğrenp moral bulmak istiyorum
şimdi işim var,bi yere gidicez,yarın uzun uzun konuşuruz hepinize iyi akşamlar
geçmiş olsun canım inş en kısa zamanda iyileşirsinkızlar günaydın ayyy ben çok feci hastaydım cumartesiden beri yatıyorum bugun de kendimi çok iyi hissetmiyorum ama özel sektör olunca mecbursun
bu arada kilo bildirimi yapamadım zaten dün sabahta regl oldum bu hafta bırakmıcam diyeti ama haftaya kilo bildirimi yapıcam
sabah:1 kase ekşili çorba içtim hala su harici bişi yiyemedim....
bu arada kilo verenlerin hepsini kutluyorum kızlar öpüldünüz bye....
selamlar
tedavim bitti çok şükür
bir tek içtiğim hapım var o da çok etkilemez diyetimi atık
ama dönebilir miym
yoksa gruptan ihraç edildim mi?
misszorro adetliyken kilo vermişsin ne güzel...ben adetliyken tartıya çıkmaya korkuyorum fazla çıkıcam diye...:bbo:
aslında ben de şu an adetliyim ama tartılmadım,cuma günleri tartılmaya karar verdim...sizler hangi gün tartılıyorsunuz,ne zaman kilo bildirimi yapıcaz yani?
:sm_cool:
gulcicek bu haftanin kralicesi oldu biel tebrikler arkadasima.s.
süpersin canım ya maşallah baya kılo vermısın gözüm degmesin hep böyle devam et arkasımkizlar cok mutlu oldumm.. 2,200 ile birinci olmusum super bir his bu.. ama durmak yokkk kosmaya devam diyorum ben.. spor cok etkili oluyor yani.. simdi cikiyorum evden. gerci biraz gec kaldim bugun ama.. olsun.. onemli olan o gunku sporu yapmak.. yapabildiginiz kadar yapin spor, muzik ile ya da bir arkadasinizi yaniniza alarak zevk almaya bakin yaptiginiz spordan.. herkese guzel bir gun dilerim.. simdi ben kacarr spora :dance:kaydirigubbakcemile2
hoşgeldina.s. canım biz senle kader arkadasıyız:1hug: benımde boum 158 canım hadı bakalım kazan mübarek olsunkızlar ben uzun zamandır katılamadım.bi rahatsızlık geçirdim vekullanmam gereken ilçlar vardı şimdide doktorumun söylediği kilo vermem gerektiği.şu anda 73 kiloyum.ayrıca yağ ölçümü yaptırdım
kilo 73
boy 158
yağ oranı 29.3
anlaşıldığı üzere yağdan vermem gerekiyor ve ben nasıl yapıcam bilmiyorum.ama eğer kabul ederseniz katılmak istiyorum .bari motive olmak için bir yol olur.katılırsam sevinirim.
canım benım suyu severek içmeye calış daha sonra elın kendılıgınden gıdecek suya eger hep sevmeden içersen suyu hep nefret edersin tamam canımmerhaba herkese öglen 1but haşlama tavukla,1dilim kepek ekmegi yedim,1kepcede corbaa içtim.tıka basa doydum valla:))off yaa 1.5lt suyum hala bitmedi nefret ediyorum su içmekten:)))dayan zeynep dayannn yazı düşün incecik halini düşün:))alacagın iltifatları düşünn:)))su içmeyi cok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm:))
canım benım hosgeldına.s. benım nacızane fikrim lütfen herseyden azar azar yıyerek vermeye calıs böle daha saglıklı oluyor hemde nefsini kandırıyorsun ohh ohh ne güzel kalabalıklasıyoruz birlikten kuvvet dogarteşekkür ederim....
bugün hollywood diywtine başladı.ilk gün sadece meyve suyu alıyorum.şimdilik bi problem yok acıkıyorum ama çok değil.
umarım sonlandığında kilo farkı görürüm
aa senle kader arkadasıyız canım benım:1hug: 4 kılo azımsanacak bı kılom degıl sende süpersın hepımıze masallah kızlar valla bu hafta benden korkun cok guzel dıyet yapıyorum işallah hepımız kılo vermıs olucaz sıslıklerde gıtmıs olucak lütfen bahane yapmayalım daha sık takıp edelım dıyetımızı öptüm tatlımsevilcan ben de 158 im ve 72 kiloyum 76 ile başlamıştım diyete..
masallah sayimiz artiyor kizlar ben bugün temizlige dalip kavhalvi yapmadim tam ögle vakti yaptim kahvaltimi.birde spor ekliyebilsem iyi olcak da onu yapamiyorum ya.kiz engel oluyor oda krese haftada iki gün gidiyor bende ancak o zaman yürüyebiliyorum.her gün olsa iyi olcak
4 kilo az değil ama hep aynı yerde 71 e takılıyorum gerisi gitmiyor.. öğlenleri yuruyorum ben de ama anca yarım saat normal gezme aslında tempolu yuruma yapmak lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?