70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşşum liste çok güzel olmuş eline sağlık inş haftaya bende kupa alanlardan olurum.

hoşgeldin hem diyet hem sporla bu kilolar bizde fazla kalmaz terkederlerhihoyyythihoyyyt
geçmiş olsun canım inş en kısa zamanda iyileşirsin

ben bu sabah yine peynir bir dilim ekmek yedim.Öğlen bir tabak tavuk sulu çorba akşama da bir porsiyon sebze yemeği yerim aralarda elma yiyorum. Ben bol su içenlerdenim sabah uyandığımda yüzümü bile yıkamadan bir iki bardak su içiyorumkaydirigubbakcemile3
yanlız arkadaşlar ben akşamüzeri 5-7 arası acayip acıkıyorum akşam yemeğini 8-8,5 arası yiyoruz malesef. Bu krizleri nasıl atlatacağım bilemedim bol su içsemde kesmiyor o saatlerde bi fikri olan var mı???

selamlar
tedavim bitti çok şükür
bir tek içtiğim hapım var o da çok etkilemez diyetimi atık

ama dönebilir miym
yoksa gruptan ihraç edildim mi?

kizlar cok mutlu oldumm.. 2,200 ile birinci olmusum super bir his bu.. ama durmak yokkk kosmaya devam diyorum ben.. spor cok etkili oluyor yani.. simdi cikiyorum evden. gerci biraz gec kaldim bugun ama.. olsun.. onemli olan o gunku sporu yapmak.. yapabildiginiz kadar yapin spor, muzik ile ya da bir arkadasinizi yaniniza alarak zevk almaya bakin yaptiginiz spordan.. herkese guzel bir gun dilerim.. simdi ben kacarr spora :dance:kaydirigubbakcemile2

kızlar ben uzun zamandır katılamadım.bi rahatsızlık geçirdim vekullanmam gereken ilçlar vardı şimdide doktorumun söylediği kilo vermem gerektiği.şu anda 73 kiloyum.ayrıca yağ ölçümü yaptırdım
kilo 73
boy 158
yağ oranı 29.3

anlaşıldığı üzere yağdan vermem gerekiyor ve ben nasıl yapıcam bilmiyorum.ama eğer kabul ederseniz katılmak istiyorum .bari motive olmak için bir yol olur.katılırsam sevinirim.

merhaba herkese öglen 1but haşlama tavukla,1dilim kepek ekmegi yedim,1kepcede corbaa içtim.tıka basa doydum valla:))off yaa 1.5lt suyum hala bitmedi nefret ediyorum su içmekten:)))dayan zeynep dayannn yazı düşün incecik halini düşün:))alacagın iltifatları düşünn:)))su içmeyi cok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm:))

teşekkür ederim....

bugün hollywood diywtine başladı.ilk gün sadece meyve suyu alıyorum.şimdilik bi problem yok acıkıyorum ama çok değil.
umarım sonlandığında kilo farkı görürüm

kızlar selam ben geldim
hoşsum canım listeye ben de eklediğin için çok teşekkür ederine sağlık...a.s.
misszorro adetliyken kilo vermişsin ne güzel...ben adetliyken tartıya çıkmaya korkuyorum fazla çıkıcam diye...:bbo:
aslında ben de şu an adetliyim ama tartılmadım,cuma günleri tartılmaya karar verdim...sizler hangi gün tartılıyorsunuz,ne zaman kilo bildirimi yapıcaz yani?
ben bugün yürüyüşe gidecektim dışarıda acayip yağmur yağıyo ya nivea body cd sinden çalışıcam ya da stepper ım var onunla yürüyücemhihoyyyt ama şu anda inanılmaz başım ağrıyo okuldan yeni geldim,biraz kestirmem lazım,akşam durumumu bildirdirim
bu arada bugün veli toplantımız vardı,veliler kek getirmişti,kesinlikle yemedim
kaç gündür ne pastalar baklavalar börekler kurabiyeler çıktı önüme,yemedim direniyorum...Allahım azim ver bana yarabbim nolur:Saruboceq:
bugün de doğum günüm,eşime rica edicem inşallah pasta almaz,1 dilim yersem dayanamam devamı gelir die çok korkuyorum
ben de elma krom kullanmak istiyorum ama emzirdiğim için kullanamıyorum,5 i bi yerde çayını bile içemiyorum...ben de böyle çabalıycam işte...inşllah birlikte başarıcaz,benim yerim artık burası :sm_cool:

Son düzenleme:

canım ben adetliyken 1 kilo aldım o yüzden üzülüyordum, adetim bitiyo kilom da geri düşüyo ona sevindim sadece çok farkımız yok yani:)

pazartesi sabahları kilo bildirimi yapıyoruz bu aradayerimseniben

gülçiçek tebrik ederim..

ben de elma sirkesi aldım öğle tatilinde yarım litre de su aldım eve gidene kadar içicem zorla sabahları da sirkeli suya başlıyorum yarından itibaren.. haftaya kadar 1 kilo verecem azmettim..

öğlen ızgara köfte 4 adet yağsız salata 2 dilim ekmek ve bir kepçe çorba yedim..

melankoli canım ben de 1 aydır diyet yapıyordum gecen hafta hasta oldum üşütmüşüm ve bronşite çevirdi diyetle olunca vucudum gucsuz kaldı sanırım aman dikkat et..

süpersin canım ya maşallah baya kılo vermısın gözüm degmesin hep böyle devam et arkasım
hoşgeldina.s. canım biz senle kader arkadasıyız:1hug: benımde boum 158 canım hadı bakalım kazan mübarek olsun
canım benım suyu severek içmeye calış daha sonra elın kendılıgınden gıdecek suya eger hep sevmeden içersen suyu hep nefret edersin tamam canım
teşekkür ederim....

bugün hollywood diywtine başladı.ilk gün sadece meyve suyu alıyorum.şimdilik bi problem yok acıkıyorum ama çok değil.
umarım sonlandığında kilo farkı görürüm
canım benım hosgeldına.s. benım nacızane fikrim lütfen herseyden azar azar yıyerek vermeye calıs böle daha saglıklı oluyor hemde nefsini kandırıyorsun ohh ohh ne güzel kalabalıklasıyoruz birlikten kuvvet dogar

aslında ben de şu an adetliyim ama tartılmadım,cuma günleri tartılmaya karar verdim...sizler hangi gün tartılıyorsunuz,ne zaman kilo bildirimi yapıcaz yani?
ben bugün yürüyüşe gidecektim dışarıda acayip yağmur yağıyo ya nivea body cd sinden çalışıcam ya da stepper ım var onunla yürüyücemhihoyyyt ama şu anda inanılmaz başım ağrıyo okuldan yeni geldim,biraz kestirmem lazım,akşam durumumu bildirdirim
bu arada bugün veli toplantımız vardı,veliler kek getirmişti,kesinlikle yemedim
kaç gündür ne pastalar baklavalar börekler kurabiyeler çıktı önüme,yemedim direniyorum...Allahım azim ver bana yarabbim nolur:Saruboceq:
bugün de doğum günüm,eşime rica edicem inşallah pasta almaz,1 dilim yersem dayanamam devamı gelir die çok korkuyorum
ben de elma krom kullanmak istiyorum ama emzirdiğim için kullanamıyorum,5 i bi yerde çayını bile içemiyorum...ben de böyle çabalıycam işte...inşllah birlikte başarıcaz,benim yerim artık burası :sm_cool:[/QUOTE]

dogum günün kutlu olsun canım işallah bu sene senın için en güzel sene olsun canım:Saruboceq: a.s.

masallah sayimiz artiyor kizlar ben bugün temizlige dalip kavhalvi yapmadim tam ögle vakti yaptim kahvaltimi.birde spor ekliyebilsem iyi olcak da onu yapamiyorum ya.kiz engel oluyor oda krese haftada iki gün gidiyor bende ancak o zaman yürüyebiliyorum.her gün olsa iyi olcak

sevilcan ben de 158 im ve 72 kiloyum 76 ile başlamıştım diyete..
aa senle kader arkadasıyız canım benım:1hug: 4 kılo azımsanacak bı kılom degıl sende süpersın hepımıze masallah kızlar valla bu hafta benden korkun cok guzel dıyet yapıyorum işallah hepımız kılo vermıs olucaz sıslıklerde gıtmıs olucak lütfen bahane yapmayalım daha sık takıp edelım dıyetımızı öptüm tatlım

canım sakın kahvaltını atlama bır ıkı lokmada olsa sabah agzına bıst at bıdaha olmasın:mymeka: kahvaltısız tamam canım ac kalarak zayıflanmaz bende sımdıye kadar yedıklerım 2 tane havuç 2 lokma beyaz ekmekle kırem peynır 100 gr yogurt 1 saat öncede makarnamı yedım cok az yaglı bırazdan 100 gr yogurtumu yıcem sonrada bı yesıl cay içecem arkasına spor yapıcam ben bugun dısarıya da cıktım 1 saat kadar onu bın adım sayıyorum hepınızı öpüyorum canlarım benım ben burdayım arkadaslar konuşmak isteyen varsa beklerım

4 kilo az değil ama hep aynı yerde 71 e takılıyorum gerisi gitmiyor.. öğlenleri yuruyorum ben de ama anca yarım saat normal gezme aslında tempolu yuruma yapmak lazım..

4 kilo az değil ama hep aynı yerde 71 e takılıyorum gerisi gitmiyor.. öğlenleri yuruyorum ben de ama anca yarım saat normal gezme aslında tempolu yuruma yapmak lazım..

canım kacamak yapmamaya calıs bak gör nasıl iniyorsun 71 altına canım sen calısıyormusun yoksa evdemısın alternatıfler sunacagım sana hangılerını begenırsen o sporu yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…