70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok kokoşsun kız ben asla boyle seyler giyemem bende yaptıcam göğüslerimi büyükler hoşlanmıyorum hiçama 2 nci cocugu da halledeyım ondan sonra

bugünkü menüüüüm

Sabah
kepekli sandviç ( yumurta domates salatalık )

Ara
1 ısırık k-bar
Sekersiz yesilcay

Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon light yogurt

Ara
Sekersiz yesil cay
1 tane yeşil elma

Akşam
2 yk müsli
2 yk nesfit meyveli
1 su bardağı süt
yarın bildirim var, hadi hayırlısı, kaptanımızda gelcek yuvasına döncek minnak kuşlarına
ama ben bişi dicem utanarak, yahu ben 5 gündür tuvalete cıkamıyorum ya ölücem galiba ne önerirsinizzzz öle garip otlar fln derseniz içemem, alerjim var, doğal bişiler lazım

Son düzenleme:
cok kokoşsun kız ben asla boyle seyler giyemem bende yaptıcam göğüslerimi büyükler hoşlanmıyorum hiçama 2 nci cocugu da halledeyım ondan sonra

ya ama bak sesli okudum umarım benim ayakkabılar duymamıştır
Kokoş değilim bebeğim ya normalde converseten başka birşeyde zor giyerim..Ama bazı özel günler vardır bilirsin..Tatiller, balolar, davetler, bayramlar fln... Kız hiç giymeyecek olsam beile....

tamam itiraf ediyorum bende ayakkabı hastalığı var

ay benimkide büyük anacım sorma gitsin, tshirt bile giysem ordalar yane belli
90beden anca oluyo bana o da dolgusuz olursa ama az bi dekoltede de mis gibi duruyolar
zayıflarsam işte cok göz önünde olmasın diye yaptırasım war

bunlar giymelik değil anam, vitrine dizmelik
benim memişlerden veriim mi sana

hayırdır kız niden küstünüz üzdümü yoksa seni döverim ben onu
çıtırımı kimse üzemez

ay sinir oldum yaaa dün bişiler olmuş işte gerginlik felan gelmiş böle bana sert cıkıyo trip atıyo felan sora ben kızdım ona didim niye işini yansıtıosun bize sakin ol fln diye ama bir surat böle uyuz oldum , sora bnde konusmadım cewap wermedim, sülümana bakınıodum, saat 10 ciwarı gitti o arada kendine 2 tane adana dürüm aldı geldi gözümün önünde kolayla yedi iice sinir oldum
ama dün sinirden corbamı bilem içmedim, sadece minnak bir kase müsli yedim o kdr

tamam anlaşıldı

benımd eoyle dolgusuz hatta dogumdan sonra 95 dıyım yani birde tabi deforme oldular zaten ben dekoltede gıymem kapalı olunca bı işime gelmiyo benım

canımm çok geçmiş olsun
şu an geçmişiokuyorum 3962 sayfadayım
1 hafta girmessen topiğe bülee olyor

kuru incir ye canım ben artık sabah aralarda 1-2 tane kuru incir yiyom süper sorun kalmadı bende

eşiniz polismi benimkide polis

ay benimki de yapar bazen. zati bu erkekler uzaydan gelmiş gibi oluyorlar bazen sen gönder onu sülümana tez alsın kellesini

günaydın kızlar. kocaelindede yağmur var.ne zaman yaz gelecek ya.buraya yaz gelmeden biz gidicez herhalde. tayin durumumuz var.

günaydın uzun zamandan beri ilkkez bukadar erken ayaktayım.saat erkenmi 10 diyeceksiniz ama uyanalı 2 saat kadar oldu dün akşamki ani açlık duygumun sebebi belli oldu bugün sabah regli oldum.bu sevindirici haber şuan için hamile değilim bununla beraber iştah patlamalarım bitti demek oluyor ve dikkat edersem metabolizmam daha hızlı çalıştığı için kilo kaybı yaşayacağım anlamına geliyor
çalsın sazlar oynasın kızlar

ay benimki de yapar bazen. zati bu erkekler uzaydan gelmiş gibi oluyorlar bazen sen gönder onu sülümana tez alsın kellesini

kellesi gitmesin kız yazıııııkk ama dövebiliriz

anam ben incir de yiyemiyom, bi kere yerken kurt cıktı içinden sölemesi ayıp o gün bugündür içim fenaa oluyoo

herkes mi aynı dertten musdarip olur
benim doğumdan sonra kesin bi kesilip biçilir

beniki de diyete başladım diyorum 2 gün geçmeden pasta tatlı alıp geliyo uyuz
bi keresinde çok fena sinirlendim tartıştık artık cesaret edemiyiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…