NR.39
kız şunlara baksanaaaben çok severm böyle şeyler..Koyarım eve izlerim, derdimi anlatırım ahahah günü gelincede havalı havalı giyerim
Birde neyini yatırcan yaw göğüsünün küçükmü...Benimde 75 di 80 olmuş...dükkanda kasada " haydi vatana millete hayırlı olsun" demiştm annemler gülme krizlerine girmişti ahahah
cok kokoşsun kız ben asla boyle seyler giyemembende yaptıcam göğüslerimi büyükler hoşlanmıyorum hiç ama 2 nci cocugu da halledeyım ondan sonra
bacım sen mersinlimisin neresindensin canım
cok kokoşsun kız ben asla boyle seyler giyemembende yaptıcam göğüslerimi büyükler hoşlanmıyorum hiç ama 2 nci cocugu da halledeyım ondan sonra
NR.39
kız şunlara baksanaaaben çok severm böyle şeyler..Koyarım eve izlerim, derdimi anlatırım ahahah günü gelincede havalı havalı giyerim
Birde neyini yatırcan yaw göğüsünün küçükmü...Benimde 75 di 80 olmuş...dükkanda kasada " haydi vatana millete hayırlı olsun" demiştm annemler gülme krizlerine girmişti ahahah
hayırdır kız niden küstünüz üzdümü yoksa seni döverim ben onu
çıtırımı kimse üzemez
tamam anlaşıldıya amabak sesli okudum umarım benim ayakkabılar duymamıştır
Kokoş değilim bebeğim ya normalde converseten başka birşeyde zor giyerim..Ama bazı özel günler vardır bilirsin..Tatiller, balolar, davetler, bayramlar fln...Kız hiç giymeyecek olsam beile....
tamam itiraf ediyorum bende ayakkabı hastalığı var
ay benimkide büyük anacım sorma gitsin, tshirt bile giysem ordalar yane belli
90beden anca oluyo bana o da dolgusuz olursaama az bi dekoltede de mis gibi duruyolar
zayıflarsam işte cok göz önünde olmasın diye yaptırasım war
tamam anlaşıldı
benımd eoyle dolgusuz hatta dogumdan sonra 95 dıyım yanibirde tabi deforme oldular zaten ben dekoltede gıymem kapalı olunca bı işime gelmiyo benım
klavuzcum yaa sana birsey soracagim saglik sektorundesin bilirsin canim yaa iki gundur benim cok fena basim donuyor, aksamlari form cayi iki bardak iscmitim acaba o yaparmiki, dun gece soylemesi ayip wc ye kalktim ama wc nin yolunu bulamadim bir turlu , ben yuruken ayaklarim baska yerlere gidiyordu, nihayetinde wc ye vardigimda wcnin duvarlari etrafimda donuyordusabah kalktigimdada ellerim falan sismisti, neden olurki acaba, su anda iyiyim cok sukur....
bugünkü menüüüüm
Sabah
kepekli sandviç ( yumurta domates salatalık )
Ara
1 ısırık k-bar
Sekersiz yesilcay
Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon light yogurt
Ara
Sekersiz yesil cay
1 tane yeşil elma
Akşam
2 yk müsli
2 yk nesfit meyveli
1 su bardağı süt yarın bildirim var, hadi hayırlısı, kaptanımızda gelcek yuvasına döncek minnak kuşlarına
ama ben bişi dicem utanarak, yahu ben 5 gündür tuvalete cıkamıyorum ya ölücem galibane önerirsinizzzz öle garip otlar fln derseniz içemem, alerjim var, doğal bişiler lazım
canım maşallah iyi kurtardın valla benım kıloların cogu evlendıkten sonra gıttıgımız tatıllerde otellerden hatıra bana bıdaha gıtmıycem açık büfe otellere zaten.İnsan nasılsa para veriyoz dıye acıkmadan yiyor birde midem bozuluyo o kadar karışık yemekten.
ama mesele en son gıttıgımız tatılde yanı cocuga hamıle kalmadan oncekı 20 gun kafamıza göre dolaştık eşimle polisevlerinde kaldık gittiğimiz yerlerde ve kılo almadan geldım.ama 4 günlük gittiğim otelde 4 kılo almısımdır
ay sinir oldum yaaa dün bişiler olmuş işte gerginlik felan gelmiş böle bana sert cıkıyo trip atıyo felan sora ben kızdım ona didim niye işini yansıtıosun bize sakin ol fln diye ama bir surat böle uyuz oldum , sora bnde konusmadım cewap wermedim, sülümana bakınıodum, saat 10 ciwarı gitti o arada kendine 2 tane adana dürüm aldı geldi gözümün önünde kolayla yedi iice sinir oldum
ama dün sinirden corbamı bilem içmedim, sadece minnak bir kase müsli yedim o kdr
evet canım eşim poliseşiniz polismi benimkide polis
büyük makbuldür diyolar kız öyle mi
ay benimki de yapar bazen. zati bu erkekler uzaydan gelmiş gibi oluyorlar bazensen gönder onu sülümana tez alsın kellesini
ay benimkide büyük anacım sorma gitsin, tshirt bile giysem ordalar yane belli
90beden anca oluyo bana o da dolgusuz olursaama az bi dekoltede de mis gibi duruyolar
zayıflarsam işte cok göz önünde olmasın diye yaptırasım war
ay sinir oldum yaaa dün bişiler olmuş işte gerginlik felan gelmiş böle bana sert cıkıyo trip atıyo felan sora ben kızdım ona didim niye işini yansıtıosun bize sakin ol fln diye ama bir surat böle uyuz oldum , sora bnde konusmadım cewap wermedim, sülümana bakınıodum, saat 10 ciwarı gitti o arada kendine 2 tane adana dürüm aldı geldi gözümün önünde kolayla yedi iice sinir oldum
ama dün sinirden corbamı bilem içmedim, sadece minnak bir kase müsli yedim o kdr
kayısı kompostosu demiştim 3 gün önce :84::84: sen beni neden dinlemiyosunbende cıkamıyom 3 gündür wc ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?