70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende cıkamıyom 3 gündür wc ye

anaaaam
çatlar kız insan
benimde öyle sorunum vardı bi ara
tvde doktorun biri sıkışmayı beklemeyin gidip tuvalette oturun demişti

benim sorunum geçti şükür
müsliyle ama onu da diyim
bekarken çıkamazdım hiç sen gibi bekle ki gelsin
kahvaltıyla öğlen yemeği arası müsli yedim düzeldi
sende bi dene

bi de tahminimce bol su içmekle de çok alakalı

anam 1 haftadır her akşam müsli yiyom, hergün en az 10 bardak su içiom, 5 gündür tık yok, ölüciiiiiim

bnmki de uyuzluguna yaptı zati, normalde anasında yiyip geliyo yada dısarda yiyo
aliciiiim ifadesini

anam 1 haftadır her akşam müsli yiyom, hergün en az 10 bardak su içiom, 5 gündür tık yok, ölüciiiiiim
bekunis diye bitkisel içerikli bi ilaç var.istersen deneyeilirsin.ama baştan söylim evde olacağın bi zaman iç.çünkü hem şiddetli karın ağrısı yaptırıyo hemde wc ile kaynaştırıyo iice birbirinize vakit ayırmanız gerekmekte etkisini 5-6 saat içinde gösteriyor bu yüzden dışarda olmaman önerilir

bugünkü menüm:

kahvaltıdan ve yatmadan önce: elma sirkesi

kahvaltı:
sucuklu yumurta
1 üçgen light peynir
domates
salatalık
yeşil biber
maydonoz
yeşil çay
2 dilim kepekli tost ekmeği

ara: 1 kuru incir, türk kahvesi, beşibiryerde

öğle: arapsaçı kavurma, üstüne 2 yemek kaşığı yoğurt, yarım dilim kepekli tost ekmeği ve bol salata

ara: 1 elma,yeşil çay

akşam: 2 yemek kaşığı müsli
3 yemek kaşığı nesfit(lequim akşam denedim süper oluyormuş saolasın canım)
beşibiryerde çay

ara: yeşil çay ve bollllllllllll suuuuuuuuu

ala alaaa
çok kötü bi durum yaa hakkaten
doktora git diycem onun da yapacağı belli müsil yazıp gönderir

gün kurusu falan yemeyi denedin mi
bi de ben kahve içtiğimde rahat çıkarım onu dene bi

iwit araştırdım şimdi, fenaa etkili bişimiş artık eve gidene kdr gelen giden olmzsa alıciiim ve içiciiiiim
teşekkür ederimmm

ala alaaa

evet evet kesinlikle türk kahvesi ben de acaip işe yarıyor telvesini de yiyom ben heheheh

afiyet olsun bebekiiim, sadece müsliyi eşşegin önüne koy, o da yer, böylesi güzel oluyo amaaaa
senin kücük paket hobbylere ara verdik sanırım

ala alaaa

kahve yaptırıyorum şimdi anacım, sekersiz hemide olucak insallah bu sefer, başarıciiiiiim

iwit araştırdım şimdi, fenaa etkili bişimiş artık eve gidene kdr gelen giden olmzsa alıciiim ve içiciiiiim
teşekkür ederimmm
evet epey etkili.adet ağrısı gibi ağrı yapıyo anam ben ne oldum deme ama içini temizliyo ve baya bi süre düzene sokuyo.

bigün içip gelmesini mi beklicem cnm yoksa gelene kdr mı içicem
evden çıkmıcan bi zamanı seçmelisin önce.ilacı çtikten sonra duruma göre 3-4 saat sonra hafiften karın ağrıları başlıyor. sonra baya şiddetli ağrı geliyo zaten 5-10 sonra wc ile göz göze geliyosun büyük aşk başlıyor.haftasonunu evde geçireceksen cuma akşamı yatmadan önce iç.cumartesi büyük aşk kıvılcımlarıyla gözlerini aç

kayısı kompostosu demiştim 3 gün önce :84::84: sen beni neden dinlemiyosun
yaa fırsat olmadı bu ara dedıklerını yapmıyom demi:18:

bende en az 2 lt ıcıyorum cogu zaman gecıyo bıle kayısı hurma fılanda yıyorum ama ben küçüklüğümde afedersiniz ama gelınce sıkar gitmezdim wc ye sanırım o düzenimi bozdu benım

günaydın green ın varlığı belli oluyo sayfaları oku oku bitiremıyorum yaaaaaaaa
sayfaların okuduğum kadar kitap okusam alim olurdum haaaaaaa
afiyet olsun balım
tatlım özel bişeye gerek yok kabak lifi 5 lira en fazla al bi tane duşta kızarana kadar masaj yap sonra soğuk suyla şokla.ben öle yapıyodum bu aralar yapmıyom.

ayy korkuyorum, tuvalette kayboluciiim galiba tmm ben karar werdim, bugün saat 6da içiyorum, yarın bildirim var pak temiz gelmek lzm
yrn sabah işe gelene kdr geçer etkisi dimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…