bende cıkamıyom 3 gündür wc ye
anaaaam
çatlar kız insan
benimde öyle sorunum vardı bi ara
tvde doktorun biri sıkışmayı beklemeyin gidip tuvalette oturun demişti
benim sorunum geçti şükür
müsliyle ama onu da diyim
bekarken çıkamazdım hiç sen gibi bekle ki gelsin
kahvaltıyla öğlen yemeği arası müsli yedim düzeldi
sende bi dene
bi de tahminimce bol su içmekle de çok alakalı
herkes mi aynı dertten musdarip olur
benim doğumdan sonra kesin bi kesilip biçilir
beniki de diyete başladım diyorum 2 gün geçmeden pasta tatlı alıp geliyo uyuz
bi keresinde çok fena sinirlendim tartıştık artık cesaret edemiyiiiii
bekunis diye bitkisel içerikli bi ilaç var.istersen deneyeilirsin.ama baştan söylim evde olacağın bi zaman iç.çünkü hem şiddetli karın ağrısı yaptırıyo hemde wc ile kaynaştırıyo iice birbirinize vakit ayırmanız gerekmekteanam 1 haftadır her akşam müsli yiyom, hergün en az 10 bardak su içiom, 5 gündür tık yok, ölüciiiiiim
anam 1 haftadır her akşam müsli yiyom, hergün en az 10 bardak su içiom, 5 gündür tık yok, ölüciiiiiim
bekunis diye bitkisel içerikli bi ilaç var.istersen deneyeilirsin.ama baştan söylim evde olacağın bi zaman iç.çünkü hem şiddetli karın ağrısı yaptırıyo hemde wc ile kaynaştırıyo iice birbirinize vakit ayırmanız gerekmekteetkisini 5-6 saat içinde gösteriyor bu yüzden dışarda olmaman önerilir
ala alaaa
çok kötü bi durum yaa hakkaten
doktora git diycem onun da yapacağı belli müsil yazıp gönderir
gün kurusu falan yemeyi denedin mi
bi de ben kahve içtiğimde rahat çıkarım onu dene bi
bugünkü menüm:
kahvaltıdan ve yatmadan önce: elma sirkesi
kahvaltı:
sucuklu yumurta
1 üçgen light peynir
domates
salatalık
yeşil biber
maydonoz
yeşil çay
2 dilim kepekli tost ekmeği
ara: 1 kuru incir, türk kahvesi, beşibiryerde
öğle: arapsaçı kavurma, üstüne 2 yemek kaşığı yoğurt, yarım dilim kepekli tost ekmeği ve bol salata
ara: 1 elma,yeşil çay
akşam: 2 yemek kaşığı müsli
3 yemek kaşığı nesfit(lequim akşam denedim süper oluyormuş saolasın canım)
beşibiryerde çay
ara: yeşil çay ve bollllllllllll suuuuuuuuu
ala alaaa
çok kötü bi durum yaa hakkaten
doktora git diycem onun da yapacağı belli müsil yazıp gönderir
gün kurusu falan yemeyi denedin mi
bi de ben kahve içtiğimde rahat çıkarım onu dene bi
evet epey etkili.adet ağrısı gibi ağrı yapıyo anam ben ne oldum demeiwit araştırdım şimdi, fenaa etkili bişimiş artık eve gidene kdr gelen giden olmzsa alıciiim ve içiciiiiim
teşekkür ederimmm
evet epey etkili.adet ağrısı gibi ağrı yapıyo anam ben ne oldum demeama içini temizliyo ve baya bi süre düzene sokuyo.
bigün içip gelmesini mi beklicem cnm yoksa gelene kdr mı içicem
evden çıkmıcan bi zamanı seçmelisin önce.ilacı çtikten sonra duruma göre 3-4 saat sonra hafiften karın ağrıları başlıyor. sonra baya şiddetli ağrı geliyo zaten 5-10 sonra wc ile göz göze geliyosun büyük aşk başlıyor.haftasonunu evde geçireceksen cuma akşamı yatmadan önce iç.cumartesi büyük aşk kıvılcımlarıyla gözlerini açbigün içip gelmesini mi beklicem cnm yoksa gelene kdr mı içicem
yaa fırsat olmadı bu ara dedıklerını yapmıyom demi:18:kayısı kompostosu demiştim 3 gün önce :84::84: sen beni neden dinlemiyosun
anaaaam
çatlar kız insan
benimde öyle sorunum vardı bi ara
tvde doktorun biri sıkışmayı beklemeyin gidip tuvalette oturun demişti
benim sorunum geçti şükür
müsliyle ama onu da diyim
bekarken çıkamazdım hiç sen gibi bekle ki gelsin
kahvaltıyla öğlen yemeği arası müsli yedim düzeldi
sende bi dene
bi de tahminimce bol su içmekle de çok alakalı
kahve yaptırıyorum şimdi anacım, sekersiz hemide olucak insallah bu sefer, başarıciiiiiim
ne var onu yapmakta benle vakit geçire geçire bana çektin üşengeç oldunyaa fırsat olmadı bu ara dedıklerını yapmıyom demi:18:
başarmadan önce ve başardıktan sonra bi tartılaydın
afiyet olsun balımslm fıstıklarrrr nasılsınız.kocişim pc bekliyo dört gözleee.:82::82:
yaaaa ben çok mutsuzum bu gün çokk ama çok kaçırdım annemlerede kayınvalidem ve eltim vardı.kısırlar börekler havada uçuştu.akşam yemedim inş dengelerim ufffffff canım sıkılıyooooo sabah da ne güzel kilo verdimi görmüştüm tartıda inş fark etmez o kadar az yemeye çalıştım ama kaçtı bi kereee.
tatlım özel bişeye gerek yok kabak lifi 5 lira en fazla al bi tane duşta kızarana kadar masaj yap sonra soğuk suyla şokla.ben öle yapıyodum bu aralar yapmıyom.ben hiç katı yağ yemem zaten
çok nadir kızarmış ekmek olursa onun üzerine tereyağ sürerim
ama şu duşta liflenme olayı işe yarıyor sanırım bi kaç yerde daha okumuştum
özel masaj lifleri var onlardan alayım olmazsa
evden çıkmıcan bi zamanı seçmelisin önce.ilacı çtikten sonra duruma göre 3-4 saat sonra hafiften karın ağrıları başlıyor. sonra baya şiddetli ağrı geliyo zaten 5-10 sonra wc ile göz göze geliyosun büyük aşk başlıyor.haftasonunu evde geçireceksen cuma akşamı yatmadan önce iç.cumartesi büyük aşk kıvılcımlarıyla gözlerini aç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?