70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy korkuyorum, tuvalette kayboluciiim galiba tmm ben karar werdim, bugün saat 6da içiyorum, yarın bildirim var pak temiz gelmek lzm
yrn sabah işe gelene kdr geçer etkisi dimiii

kız bekunisi doğumdan sona doktor bana da vermişti müthiş etkili bişey.. ama etkisi gün boyunca devam ediyordu bende haberin olsunnn

çok güzel dimii bi açtım sabah numaraları tükenmiş bile hemen alıyolar yaffff.sırf bunlar için g.antepe gidicem

tatlım özel bişeye gerek yok kabak lifi 5 lira en fazla al bi tane duşta kızarana kadar masaj yap sonra soğuk suyla şokla.ben öle yapıyodum bu aralar yapmıyom.

hee iyi çok para diilmiş
alıyım bakayım bgn
başlayım hemen
yaza kadar azcık da olsa toparlanayım

günaydın green ın varlığı belli oluyo sayfaları oku oku bitiremıyorum yaaaaaaaa
sayfaların okuduğum kadar kitap okusam alim olurdum haaaaaaa
klavyem düşük benim napim bi ara bikaç çıtır kızla yazdığım uzun soluklu bi hikayemde vardı.hergün bölüm eklerdim.farklı farklı olaylar diyaloglar ben yazarken gülmekten ölürdüm.bide diyet hikayesimi yazsam ne yapsam acaba :44:

ayy korkuyorum, tuvalette kayboluciiim galiba tmm ben karar werdim, bugün saat 6da içiyorum, yarın bildirim var pak temiz gelmek lzm
eve giderken hemen eczaneden al bol suyla iç.3 küsür liraydı diye anımsıyorum.ucuzda bişi.ucuz ama etkili

ben zaten öyleydim yani aslınd aöncelik vermediğim için oldu
bi yemeye üşenmiyosun dimi bari yeşil çay falan yaparken suyu fazla kaynat içine 2-3 kayısı at o sıcaklığıylada olur illa klasik kompost gibi dakikalarca kaynatmana gerek yok.

çok güzel dimii bi açtım sabah numaraları tükenmiş bile hemen alıyolar yaffff.sırf bunlar için g.antepe gidicem

ayyy gaziantepte mi bu NR.39....
Gidelim kız ben yazın tatile gitmem onun parasıyla oaray giderim 1 yıllık ayakkabı alırım aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben alcaktım bir tane beğendiğim vardır ama hem tükenmiş hemde bu hafta hakedecek kadar tutmadım boğzımı ...kzıgınım bendenize

kızlar günaydın hepinize... sabah kahwaltımı ettim ve dün felaket bi iştah hissetmeme rağmen bugün hiçbişe hissetmiyorum...kahwaltıyı bile zor bela ettim... hadi bakalkım hayırlısı
ayrıca bekunisi bence haftasonu içmelisin hayatım...mahveder o... wc yle arkadaş olcan... ama içinde ne ewarsa boşaltır...bol bol su iç

ne bu ya kabızlık soununu çözmek için mi içiyosunuz?
oy oy oyyyy bende ufak bi dogum yapıcam bgn galiba
çatlıycam meraktan ...

iwit araştırdım şimdi, fenaa etkili bişimiş artık eve gidene kdr gelen giden olmzsa alıciiim ve içiciiiiim
teşekkür ederimmm

canım yaa benim kızdada var ..ama görsen kuzumu sanki doğum yapıyo sanarsın..bir saat ıkınıyo resmen ama sonuç sıfır..o kadar yoruluyo ki kuzum hemen uyuya kalıyo..ama biiiiz daha doğrusu babası ne yapıyor lavman tabi arada her zaman değil .doğal lavman bu z.yağışimdi sende bayadır tuvalete çıkmadığına göre başlangıç seni zorlayacak ama zorlamasın diye lavman yap bence..Magnesie Calcinee diye bi toz var oda işe yarıyor eczanelerde reçetesiz satılıyoo bilgine canımbiraz fazla ayrıntılımı yazdım lavman falan

canım zeytinyağını mı içmen gerekiyo.

nişantaşındada var kuzum..ama bana g.antep daha yakın..gel anacım gel gidelim alalım valla..ama dediğin gibi önce hak edelimbide internette online satışıda var canım..

canım zeytinyağını mı içmen gerekiyo.
yok canım...içince tabii işe yarıyo ammaaaa benim kasteettiğim artık iş işten geçmiş nasıl anlatsam çok utandımay yazıyotum işte ..sonuçta sağlık bumesela 5-6 gün tuvalete çıkamadın ne oluyo o dışkı bağırsakta bekliyo bağırsak onun suyunu iice emiyo veee noluyo çıkarken acaip aci veriyo hatta bazen kanıyo..işte böyle durumlarda şırınganın iğnesini çıkarıp içine z.yağı çekiyosun..sonrada makattan bağırsaklara veriyosunhani doğumdan önce lavman yapıyolar ya..öyle işte..ama mucize gibi..valla bi saay sonra rahat rahat çıkıyosun tuvalete... :78::78::78:

ayrıntılı yazmaya üşendiydim.evet aynen böyle zeytin yağı hem kasları gevşetiyo resmen tıkanmış boruları açıyo ama zorda kalmamak adına 3 gün wc problemi yaşadıysanız hemen çözüm yolu aramanız şart.diyet döneminde az beslendiğimiz için 3 gün normal ama normaz yaşantıda daha çok besin alındığı için 3 gün tuvalete çıkamamak oldukça tehlikeli ve sakıncalı

yürüyüşümü yaptım geldim. veee bu sabah tardıda 76 yı gördüm oh beee:).

sabah 1 yumurta, 1 kaşık lor, 3 yeşil zeytin, domates salatalık,1 dilim kepekli ekmek
ara: 10 erik, yeşil çay
öğle: 2 yemek kaşığı ince bulgurdan kısır
ara:1 küçük portakal 2 diyet bisküvi
ara: yeşil çay
akşam:ıspanakyemeği , 3 kaşık yoğurt 1dilim k. ekmek

ayoool benim olduuu olduuu başardıııımmmmm
kahve işe yaradı bnce ama anam ağladı

emeği gecen herkese teşekkürler

bendede 3 gundur wc sorunu vardı .dün 3 bardak bitki çayı içtim.ama 3 ü de farklı.

1 .5i1 yerde

2.form çayı.

3.kayısılı form çayı içtim.1 tane de kayısı yedım dünden .bugun etkisini gösterdi.ama suyu çok aksatıyorum o doğru akılma gelmezse ya da susumazsam iç.miyom.bide okulda wc ye gıtmeyı sevmıyom.o yuzden dışarda pek su içip wc sorunu yaşamak hoşuma gitmiyo

çok geçmiş olsunnnnn:44: :44: :44:

Sağol canım benim
hosgeldi, canim...

gecmis olsun canim yeme konusuna gelince bende bu hafta bir turlu doymuyordum

gunaydin canim bende artidayim...

gunaydin canim artilarindan kurtulmana sevindim darisi basima....

sağol alaca... kahvaltımı da düzgün yiyorum her zamanki gibi ama hala devam ediyor anlamıyorum
Hepinize günaydın bu arada
ayşebahar cok gecmıs olsun kansızlık felan varsa o da yapar canım dikkat et

Bilmem ki doktora gitmem gerek sanırım...
yok işte cezaa sana
bende kendime ödül koydum, hedefim 62 ama 58 kiloya kadar inebilirsem gögüslerimi yaptırıcam

Bende karnımdaki yağlardan kurtulsam çok hoş olacak...
Adamımı razı edebilsem...
yaptıracağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…