1 kere içtikten sonra 4-5 saat sonra zaten zor koşuyon tuvalete. ben doğumdan sonra ilk tuvaletime öle çıkmıştım 7 gün sonra ay çok fenaydı hatırlamak istemiyom
ne var onu yapmakta benle vakit geçire geçire bana çektin üşengeç oldun
ayy korkuyorum, tuvalette kayboluciiim galibatmm ben karar werdim, bugün saat 6da içiyorum, yarın bildirim var pak temiz gelmek lzm
yrn sabah işe gelene kdr geçer etkisi dimiii
NR.39
kız şunlara baksanaaaben çok severm böyle şeyler..Koyarım eve izlerim, derdimi anlatırım ahahah günü gelincede havalı havalı giyerim
Birde neyini yatırcan yaw göğüsünün küçükmü...Benimde 75 di 80 olmuş...dükkanda kasada " haydi vatana millete hayırlı olsun" demiştm annemler gülme krizlerine girmişti ahahah
tatlım özel bişeye gerek yok kabak lifi 5 lira en fazla al bi tane duşta kızarana kadar masaj yap sonra soğuk suyla şokla.ben öle yapıyodum bu aralar yapmıyom.
klavyem düşük benim napimgünaydın green ın varlığı belli oluyo sayfaları oku oku bitiremıyorum yaaaaaaaa
sayfaların okuduğum kadar kitap okusam alim olurdum haaaaaaa
eve giderken hemen eczaneden al bol suyla iç.3 küsür liraydı diye anımsıyorum.ucuzda bişi.ucuz ama etkiliayy korkuyorum, tuvalette kayboluciiim galibatmm ben karar werdim, bugün saat 6da içiyorum, yarın bildirim var pak temiz gelmek lzm
bi yemeye üşenmiyosun dimiben zaten öyleydim yani aslınd aöncelik vermediğim için oldu
çok güzel dimiibi açtım sabah numaraları tükenmiş bile hemen alıyolar yaffff.sırf bunlar için g.antepe gidicem
ne bu ya kabızlık soununu çözmek için mi içiyosunuz?ayy korkuyorum, tuvalette kayboluciiim galibatmm ben karar werdim, bugün saat 6da içiyorum, yarın bildirim var pak temiz gelmek lzm
çatlıycam meraktan ...oy oy oyyyy bende ufak bi dogum yapıcam bgn galiba
iwit araştırdım şimdi, fenaa etkili bişimiş artık eve gidene kdr gelen giden olmzsa alıciiim ve içiciiiiim
teşekkür ederimmm
canım zeytinyağını mı içmen gerekiyo.canım yaa benim kızdada var ..ama görsen kuzumu sanki doğum yapıyo sanarsın..bir saat ıkınıyo resmen ama sonuç sıfır..o kadar yoruluyo ki kuzum hemen uyuya kalıyo..ama biiiiz daha doğrusu babası ne yapıyor lavman tabi arada her zaman değil .doğal lavman bu z.yağı şimdi sende bayadır tuvalete çıkmadığına göre başlangıç seni zorlayacak ama zorlamasın diye lavman yap bence..Magnesie Calcinee diye bi toz var oda işe yarıyor eczanelerde reçetesiz satılıyoo bilgine canım biraz fazla ayrıntılımı yazdım lavman falan
ayyy gaziantepte mi bu NR.39....
Gidelim kız ben yazın tatile gitmem onun parasıyla oaray giderim 1 yıllık ayakkabı alırım aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben alcaktım bir tane beğendiğim vardır ama hem tükenmiş hemde bu hafta hakedecek kadar tutmadım boğzımı ...kzıgınım bendenize
hayır sürüp o bölgeyi yumuşatman gerekiyor.ama içsende faydalı olabilir.canım zeytinyağını mı içmen gerekiyo.
yok canım...içince tabii işe yarıyo ammaaaa benim kasteettiğim artık iş işten geçmiş nasıl anlatsam çok utandımcanım zeytinyağını mı içmen gerekiyo.
ayrıntılı yazmaya üşendiydim.evet aynen böyle zeytin yağı hem kasları gevşetiyo resmen tıkanmış boruları açıyoyok canım...içince tabii işe yarıyo ammaaaa benim kasteettiğim artık iş işten geçmiş nasıl anlatsam çok utandımay yazıyotum işte ..sonuçta sağlık bu mesela 5-6 gün tuvalete çıkamadın ne oluyo o dışkı bağırsakta bekliyo bağırsak onun suyunu iice emiyo veee noluyo çıkarken acaip aci veriyo hatta bazen kanıyo..işte böyle durumlarda şırınganın iğnesini çıkarıp içine z.yağı çekiyosun..sonrada makattan bağırsaklara veriyosun hani doğumdan önce lavman yapıyolar ya..öyle işte..ama mucize gibi..valla bi saay sonra rahat rahat çıkıyosun tuvalete... :78::78::78:
el birliğiyle başardık dicem bi el attık dicem tuhaf anlamlar çıkacakayoool benim olduuu olduuu başardıııımmmmm
kahve işe yaradı bnce ama anam ağladı
emeği gecen herkese teşekkürler
çok geçmiş olsunnnnn:44: :44: :44:
hosgeldi, canim...
gecmis olsun canim yeme konusuna gelince bende bu hafta bir turlu doymuyordum
gunaydin canim bende artidayim...
gunaydin canim artilarindan kurtulmana sevindim darisi basima....
Hepinize günaydın bu arada
ayşebahar cok gecmıs olsun kansızlık felan varsa o da yapar canım dikkat et
yok işte cezaa sana
bende kendime ödül koydum, hedefim 62 ama 58 kiloya kadar inebilirsem gögüslerimi yaptırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?