70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o zaman benım normal mi 3 gunde çıkmam.diyetteyken genelde 3 gunde 1 oluyo..
ayoool benim olduuu olduuu başardıııımmmmm
kahve işe yaradı bnce ama anam ağladı

emeği gecen herkese teşekkürler
hadi gözun aydın

evet canım su ve hareket çok önemli ..hreketsiz insanlardada kabızlık büyük problem

ayoool benim olduuu olduuu başardıııımmmmm
kahve işe yaradı bnce ama anam ağladı

emeği gecen herkese teşekkürler

dedik sana ben boşuna mı kahvaltıdan sonra şekersiz türk kahvesi içiyorum hersabah. kahvenin telvesini de yiyom daha bitmeden hemen tuvalete gitmem gerektiğini hissediyorum etkileşim oldu herhalde 10 dakka önce kaahvemi içtim doğruuuu tuvalete gittim:26:

mr.muscle gibi aynen canım..

o zaman benım normal mi 3 gunde çıkmam.diyetteyken genelde 3 gunde 1 oluyo..
hadi gözun aydın
normal sayılır.yani bu önceki dönemlerinle kıyaslayıp anlayabileceğin bişi.bol sıvı gıdalar tükettikten sonra bi sorun olmaz bence.hiç yapamıyosan kayısı kompostosu yap şekersiz zaten epey tatlı oluyo.ondan iç sık sık o bağırsaklarını açar.form çayları bitki çayları bi süre sonra alışkanlık yapıyo pek faydasını göremezsin.hani nekadar doğalda dense tam anlamıyla doğal değiller ve etkileri yeterince değil.

geçmiş olsun canımcım noluyor anam size nazarlara mı geldiniz ailecek? bi kurşun döktürün siz en iyisi

geçmişi okuyamamıştım. geçmiş olsun canım bencede hemen bi dr.a gözükmen lazım

evet canım su ve hareket çok önemli ..hreketsiz insanlardada kabızlık büyük problem
ayy bazen yerımde durmuyorum.bazen de hiç potişi kaldırmıyorum.dengesiz yaşıyorum yaaa.

kahve de iyi fikir onu da deneyım bı ara

geçmiş olsun canımcım noluyor anam size nazarlara mı geldiniz ailecek? bi kurşun döktürün siz en iyisi

Hiç döktürmedim bilmem ki..
Nazara inanırım ama..
Sürekli okuyorum da aslında...

geçmişi okuyamamıştım. geçmiş olsun canım bencede hemen bi dr.a gözükmen lazım

Sağol gülüm tansiyonum düşüyor 4 gündür...
Nedensiz halsizlik hissediyorum
Şimdi bile oturduğum yerde dünya dönüyor adeta..
Gideceğim sanki kısa zamanda

Kızım da hasta 2 gündür..
Sürekli kusuyor yemek yedirsem hepsi hop dışarı
her yer batıyor...
Noluyor gerçekten anlamıyorum

geçmiş oldun 3 çocukla her hafta 1 er kilo veriyosun bünyenin böyle sarsılması normal.bendede oluyodu bi dönem böyle baş dönmeleri vs. bikaç gün az kaçamaklı beslen toparlarsın.kolay değil güzel ama yorucu bi tempodasın.bide evet nazar olayıda var.kocişin okusun üflesin seni

şekersiz de iiğrenlç oluyomuş anam ama zehir olsa içerdim yaneee
beraber başardık

geçmiş olsun ablacım yaa kesin nazar war sende we bebişlerdee

Belki de canım ya... Sağol kuzum
geçmiş olsun ablacım yaa kesin nazar war sende we bebişlerdee

akşam gelsin okusun...
pestili çıkıyor akşama dek ya neyse..

Belki de canım ya... Sağol kuzum

akşam gelsin okusun...
pestili çıkıyor akşama dek ya neyse..
erkek nefesi daha kuvvetlidir bende bazen nazar değdiğini hissederim nerememi popoma kocişim okusana beni derim.tuhaf tuhaf bakar kazıkkadar hatun ne nazarı ne okuması der gibi komik bi teberssümle okur benim dün çok nazarlanmışındır.sonuçta nazar kötü bişiden dolayı olmuyor.insanların senin mutluluğuna saadetine yavrucuklarına ii gözle bakması bile nazar sonuçta.:26:

Sağol gülüm tansiyonum düşüyor 4 gündür...
Nedensiz halsizlik hissediyorum
Şimdi bile oturduğum yerde dünya dönüyor adeta..
Gideceğim sanki kısa zamanda

Kızım da hasta 2 gündür..
Sürekli kusuyor yemek yedirsem hepsi hop dışarı
her yer batıyor...
Noluyor gerçekten anlamıyorum
[/QUOTE]

cok gecmıs olsunnnn, en kısa zamanda sen de mınıgınde toparlanır ınşallah ama vakıt kaybetmeden bı doktora gozukmekte fayda var

sohbet ohh dün akşam toto muhabbeti bugun wc muhabbetiiii aaa bekunis benim bitanemdirrrrr yeşim sağolsun tanıştırdı kendisiyle beniiiiiiiiii

kızlar valla bi ter atıyom bi ter atıyom anlatamam sabahın köründen beri temizlik var evde bana yardım eden kız diyor ki "abla sen benden çok çalışıyon valla" ben de olsun olsun didim kalori yakıyom didim. daha çok işim var offfffffff akşama anca biter bu temizlik şimdiden öldüm yawwww. arada size de yazmayı ihmal etmiyom bakınnnn hehehehehhe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…