o zaman benım normal mi 3 gunde çıkmam.diyetteyken genelde 3 gunde 1 oluyo..ayrıntılı yazmaya üşendiydim.evet aynen böyle zeytin yağı hem kasları gevşetiyo resmen tıkanmış boruları açıyoama zorda kalmamak adına 3 gün wc problemi yaşadıysanız hemen çözüm yolu aramanız şart.diyet döneminde az beslendiğimiz için 3 gün normal ama normaz yaşantıda daha çok besin alındığı için 3 gün tuvalete çıkamamak oldukça tehlikeli ve sakıncalı
hadi gözun aydınayoool benim olduuu olduuu başardıııımmmmm
kahve işe yaradı bnce ama anam ağladı
emeği gecen herkese teşekkürler
bendede 3 gundur wc sorunu vardı .dün 3 bardak bitki çayı içtim.ama 3 ü de farklı.
1 .5i1 yerde
2.form çayı.
3.kayısılı form çayı içtim.1 tane de kayısı yedım dünden .bugun etkisini gösterdi.ama suyu çok aksatıyorum o doğru akılma gelmezse ya da susumazsam iç.miyom.bide okulda wc ye gıtmeyı sevmıyom.o yuzden dışarda pek su içip wc sorunu yaşamak hoşuma gitmiyo
ayoool benim olduuu olduuu başardıııımmmmm
kahve işe yaradı bnce ama anam ağladı
emeği gecen herkese teşekkürler
ayrıntılı yazmaya üşendiydim.evet aynen böyle zeytin yağı hem kasları gevşetiyo resmen tıkanmış boruları açıyoama zorda kalmamak adına 3 gün wc problemi yaşadıysanız hemen çözüm yolu aramanız şart.diyet döneminde az beslendiğimiz için 3 gün normal ama normaz yaşantıda daha çok besin alındığı için 3 gün tuvalete çıkamamak oldukça tehlikeli ve sakıncalı
normal sayılır.yani bu önceki dönemlerinle kıyaslayıp anlayabileceğin bişi.bol sıvı gıdalar tükettikten sonra bi sorun olmaz bence.hiç yapamıyosan kayısı kompostosu yap şekersiz zaten epey tatlı oluyo.ondan iç sık sık o bağırsaklarını açar.form çayları bitki çayları bi süre sonra alışkanlık yapıyo pek faydasını göremezsin.hani nekadar doğalda dense tam anlamıyla doğal değiller ve etkileri yeterince değil.o zaman benım normal mi 3 gunde çıkmam.diyetteyken genelde 3 gunde 1 oluyo..
hadi gözun aydın
Sağol canım benim
sağol alaca... kahvaltımı da düzgün yiyorum her zamanki gibi ama hala devam ediyor anlamıyorum
Bilmem ki doktora gitmem gerek sanırım...
Bende karnımdaki yağlardan kurtulsam çok hoş olacak...
Adamımı razı edebilsem...
yaptıracağım..
Sağol canım benim
sağol alaca... kahvaltımı da düzgün yiyorum her zamanki gibi ama hala devam ediyor anlamıyorum
Bilmem ki doktora gitmem gerek sanırım...
Bende karnımdaki yağlardan kurtulsam çok hoş olacak...
Adamımı razı edebilsem...
yaptıracağım..
ayy bazen yerımde durmuyorum.bazen de hiç potişi kaldırmıyorum.dengesiz yaşıyorum yaaa.evet canım su ve hareket çok önemli ..hreketsiz insanlardada kabızlık büyük problem
geçmiş olsun canımcım noluyor anam size nazarlara mı geldiniz ailecek? bi kurşun döktürün siz en iyisi
geçmişi okuyamamıştım. geçmiş olsun canım bencede hemen bi dr.a gözükmen lazım
geçmiş oldunHiç döktürmedim bilmem ki..
Nazara inanırım ama..
Sürekli okuyorum da aslında...
Sağol gülüm tansiyonum düşüyor 4 gündür...
Nedensiz halsizlik hissediyorum
Şimdi bile oturduğum yerde dünya dönüyor adeta..
Gideceğim sanki kısa zamanda
Kızım da hasta 2 gündür..
Sürekli kusuyor yemek yedirsem hepsi hop dışarı
her yer batıyor...
Noluyor gerçekten anlamıyorum
el birliğiyle başardık dicem bi el attık dicem tuhaf anlamlar çıkacakhadi gazamız mübarek ola
dedik sana ben boşuna mı kahvaltıdan sonra şekersiz türk kahvesi içiyorum hersabah. kahvenin telvesini de yiyom daha bitmeden hemen tuvalete gitmem gerektiğini hissediyorum etkileşim oldu herhalde 10 dakka önce kaahvemi içtim doğruuuu tuvalete gittim:26:
Hiç döktürmedim bilmem ki..
Nazara inanırım ama..
Sürekli okuyorum da aslında...
Sağol gülüm tansiyonum düşüyor 4 gündür...
Nedensiz halsizlik hissediyorum
Şimdi bile oturduğum yerde dünya dönüyor adeta..
Gideceğim sanki kısa zamanda
Kızım da hasta 2 gündür..
Sürekli kusuyor yemek yedirsem hepsi hop dışarı
her yer batıyor...
Noluyor gerçekten anlamıyorum
o zaman benım normal mi 3 gunde çıkmam.diyetteyken genelde 3 gunde 1 oluyo..
hadi gözun aydın
geçmiş oldun3 çocukla her hafta 1 er kilo veriyosun bünyenin böyle sarsılması normal.bendede oluyodu bi dönem böyle baş dönmeleri vs. bikaç gün az kaçamaklı beslen toparlarsın.kolay değil güzel ama yorucu bi tempodasın.bide evet nazar olayıda var.kocişin okusun üflesin seni
geçmiş olsun ablacım yaa kesin nazar war sende we bebişlerdee
erkek nefesi daha kuvvetlidirBelki de canım ya... Sağol kuzum
akşam gelsin okusun...
pestili çıkıyor akşama dek ya neyse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?