kızlar valla bi ter atıyom bi ter atıyom anlatamam sabahın köründen beri temizlik var evde bana yardım eden kız diyor ki "abla sen benden çok çalışıyon valla" ben de olsun olsun didim kalori yakıyom didim. daha çok işim var offfffffff akşama anca biter bu temizlik şimdiden öldüm yawwww. arada size de yazmayı ihmal etmiyom bakınnnn hehehehehhe
kızlar valla bi ter atıyom bi ter atıyom anlatamam sabahın köründen beri temizlik var evde bana yardım eden kız diyor ki "abla sen benden çok çalışıyon valla" ben de olsun olsun didim kalori yakıyom didim. daha çok işim var offfffffff akşama anca biter bu temizlik şimdiden öldüm yawwww. arada size de yazmayı ihmal etmiyom bakınnnn hehehehehhe
sohbet ohh dün akşam toto muhabbeti bugun wc muhabbetiiii aaa bekunis benim bitanemdirrrrr yeşim sağolsun tanıştırdı kendisiyle beniiiiiiiiii
herşey benim yüzümden oldu
Hiç döktürmedim bilmem ki..
Nazara inanırım ama..
Sürekli okuyorum da aslında...
Sağol gülüm tansiyonum düşüyor 4 gündür...
Nedensiz halsizlik hissediyorum
Şimdi bile oturduğum yerde dünya dönüyor adeta..
Gideceğim sanki kısa zamanda
Kızım da hasta 2 gündür..
Sürekli kusuyor yemek yedirsem hepsi hop dışarı
her yer batıyor...
Noluyor gerçekten anlamıyorum
yok canım mersin li değilim 2 sene olmak üzere buraya geleli eşim tayini dolayısiyle geldik yenişehirde oturuyorum profilinde ist. yazıyo ama sen mersinlimisin yoksa bizde ist.dan geldik
canim bence sen hic ihmale birakma hemen bir doktura git bencede sizde nazar gozu degenin gozu ciksin
kızlarben meraktan çatladım...hazır tuwalete de çıkmışken dedim bi tartılıyım... kahwaltı we ara öğün yapmama rağmen...69 çıktımmmmm üstüme yapışan o 70 kg artık gitti benden.......... hemde dün pide yedim ben ya...pilav yedim ve de üstüne tadelle yememe rağmennnnnn bu hafta 1 kilo wermişim hollleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kızlarben meraktan çatladım...hazır tuwalete de çıkmışken dedim bi tartılıyım... kahwaltı we ara öğün yapmama rağmen...69 çıktımmmmm üstüme yapışan o 70 kg artık gitti benden.......... hemde dün pide yedim ben ya...pilav yedim ve de üstüne tadelle yememe rağmennnnnn bu hafta 1 kilo wermişim hollleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hemen hedefinden şaşıyosun olmaz amaYGS puanım beklediğimden çok düşük geldi...Ben bugün kaçamakların kızıyım
bu cumada bildirimim artık ne olur bilmiyorum kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?