70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

en güzel spor temizlik zaten...kollar, baacaklar, kalça, bel ve çevresi...hepsi ayrı bi hareket ediyolar

menümmm...
sabah domates salatalık peynir yumurta
ara elma
öğle brokoli vee balık buğulama
ara fındık badem 3 er tane yeşilçay
akşam müsli

yorumlar kızlaaaaar..

bende bugun ne yedıgımı yazayım;

sabah: kepek ekmegıne tost yaptım

arada adlıyede oldugum ıcın bısı yeme ımkanım olmadı ne yazıkki :78:

öğle light yogurt+yulaf ezmesi+keten tohumu, salatalık,domates

arada biberiye cayı

akşama evde kocişe ve kardese tarhana corbası, tavuklu patates ve pılav var ama ben ne yıyecegım daha karar vermedım :44::44:

ha bu arada acaıp bı sıskınlıgım var, karnım dogum yapcak gıbı şişti, gecen ay 7sınde regl olmuştum, bu ayın yaklaşıyorum sinyallerini veriyo galıbaa

Son düzenleme:

kolay gelsin bebişimmm ohhh gitsin kaloriler
bizi bırakma

kızlar dün tahlil yaptırmıştım ya hepsi temiz çıktıı sağlıklı beslenmenin karşılığını aldım diyete başlamadan önce kansızlığım vardı kolestrolde sorun vardı hepsi düzelmişşş ve ben ilaç kullanmadım kansızlığım için yanlış yaptım biliyorum ama düzenli sağlıklı beslenince hepsi düzeliyomuşş

canim bence sen hic ihmale birakma hemen bir doktura git bencede sizde nazar gozu degenin gozu ciksin

yok canım mersin li değilim 2 sene olmak üzere buraya geleli eşim tayini dolayısiyle geldik yenişehirde oturuyorum profilinde ist. yazıyo ama sen mersinlimisin yoksa bizde ist.dan geldik

bende mersin / silifke canım bizde istanbula geldik sizin tersiniz olmuş:))mersine gitmek istiyoruz eşimin tayini çıkarsa (

kızlar ben meraktan çatladım...hazır tuwalete de çıkmışken dedim bi tartılıyım... kahwaltı we ara öğün yapmama rağmen...69 çıktımmmmm üstüme yapışan o 70 kg artık gitti benden.......... hemde dün pide yedim ben ya...pilav yedim ve de üstüne tadelle yememe rağmennnnnn bu hafta 1 kilo wermişim hollleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

canim bence sen hic ihmale birakma hemen bir doktura git bencede sizde nazar gozu degenin gozu ciksin

Gideceğim canım.. İnşallah

pide
pilav
tadelle
bunları ben yeseydim
ertesi gün 1.5 artıda olurdum...
bizzat denedim gördüm..
maşallah sana

Kıskandım...
Ben bi tabak makarna yedm die artıda çıkıyom 300 grm kadar...Yaşın kaç canım senin??

oku oku nihayet bitti
hasta olan akıdeşler geçmiş olsun
menüm
1 küçük dilim kpk ekmek 1kkpeynir
2 zeytin bolca çay şekersiz
öğlen
bulgur pilavı fasulye ve yoğurt
akşamada müsli yerim heralde

arkadaşlar şu müsli dediğiniz şey nedir :))) wc ye kolay çıkmaya yaradığını biliyorum ama nerden alınıp nasıl kullanıldığı hakkında bir fikrim yok bilgilendirirseniz sevinirim

kizlar buda benim menum
kavalti
1 yumurta
3 zeytin
1/2 kk beyaz peynir
bol zebze
avucum kadar ekmek
1 sekersiz cay

ara
iki isirik haley

oglen
tavuklu kabak yarim tabak
1 dilim tam bugdy ekmegi
1/2 hindiba

ara
1 form cay
belki bir elma

aksama
musli+sut
1formcay
yatana kadar 4 litre su
umarim bunlardan baska birsey yemem

2 dk boş bırakmaya gelmiyonuz.hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyo normalde öğlen kalktığım için 2,5 öğün yapıyodum hep.bugün 3 öğün yapıyorum erken kalktığım için.şuan 2. yemeğimi yiyorum 6 dan sonrada hafifbişiler yer günü kapatırım

YGS puanım beklediğimden çok düşük geldi...Ben bugün kaçamakların kızıyım
bu cumada bildirimim artık ne olur bilmiyorum kızlar...

YGS puanım beklediğimden çok düşük geldi...Ben bugün kaçamakların kızıyım
bu cumada bildirimim artık ne olur bilmiyorum kızlar...
hemen hedefinden şaşıyosun olmaz ama elinde ne varsa hemen bırak ve klavyeden kalemden başka bişi tutmasın elin dünyanın sonu değil sınavdan umduğun sonucu alamama.her şerde bi hayır var zaten bu seneki sınavlardan hiç hayır bekleme istediğin notu alsaydın bu sefer başka bişi çıkardı bu yüzden kendini üzüp hatalar yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…