2 dk boş bırakmaya gelmiyonuz.hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyonormalde öğlen kalktığım için 2,5 öğün yapıyodum hep.bugün 3 öğün yapıyorum erken kalktığım için.şuan 2. yemeğimi yiyorum 6 dan sonrada hafifbişiler yer günü kapatırım
ayy sorma yaa sayfayı yenılıyom yenılıyom elım bos cıkıyomvalla pataldım iş yerinde can sıkıntısından iş bakıyom kendıme cunku mause yüzünden kolum uyustu aynı pozisyonda iş olsada ne cok yogunum derdım
ne ara iş yapıyon anlamış değilim.arayan bir dost diyerek şikayettemi bulunsamayy sorma yaa sayfayı yenılıyom yenılıyom elım bos cıkıyomvalla pataldım iş yerinde can sıkıntısından iş bakıyom kendıme cunku mause yüzünden kolum uyustu aynı pozisyonda iş olsada ne cok yogunum derdım
ne ara iş yapıyon anlamış değilim.arayan bir dost diyerek şikayettemi bulunsam
YGS puanım beklediğimden çok düşük geldi...Ben bugün kaçamakların kızıyım
bu cumada bildirimim artık ne olur bilmiyorum kızlar...
arkadaşlar şu müsli dediğiniz şey nedir :))) wc ye kolay çıkmaya yaradığını biliyorum ama nerden alınıp nasıl kullanıldığı hakkında bir fikrim yok bilgilendirirseniz sevinirim
kim cevap vermedi bakimarkadaşlar çokmu zor bir soruydu ??? cevap vermek çok zor galiba diyeceğim ama maşallah birbirinize cevap vermekten geri kalmamışsınız neyse ...
arkadaşlar şu müsli dediğiniz şey nedir :))) wc ye kolay çıkmaya yaradığını biliyorum ama nerden alınıp nasıl kullanıldığı hakkında bir fikrim yok bilgilendirirseniz sevinirim
arkadaşlar çokmu zor bir soruydu ??? cevap vermek çok zor galiba diyeceğim ama maşallah birbirinize cevap vermekten geri kalmamışsınız neyse ...
http://shop.perimart.com/images/D/20294121.jpg
kızlar bu elbiseler çok hoşuma gitti.sizce nasıllar.yiğenimin sünnetine dışarda bişi bulamazsam buna benzer bişi diktireyim diyorum.çokmu abartılı yoksa çok mu sıradan
evet bende bayıldımsiyahı cok güzelmiş bebişş bayıldım ben
kızlar bu elbiseler çok hoşuma gitti.sizce nasıllar.yiğenimin sünnetine dışarda bişi bulamazsam buna benzer bişi diktireyim diyorum.çokmu abartılı yoksa çok mu sıradan
şifon elbise sevmiyorum.biraz etek kısmı kabarık istiyorum popoyu örtsün diye.özerine bolero tarzı bişiyle giyerim.böyle giyemem zaten.hem bebekimin bitane halası var şimdi şık olmasınmıbana abartı gıb ıgeldı ne kadar düz olsada kabarık fılan ya gelınlık gıbı.bunu yerıne dah arahat yazlık şifon elbiseler daha hoş olur bence tabı benım zevkim
ne yalan söylim çok gözüm kaldı elbiselerde.dışardada bişi baksam aklım bunlarda kalacak gibi.en iisi kumaş araşatırayım .maliyeti nedir ne değildir öğreneyimbende siyahina bayildim cok guzelmis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?