70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy sorma yaa sayfayı yenılıyom yenılıyom elım bos cıkıyom valla pataldım iş yerinde can sıkıntısından iş bakıyom kendıme cunku mause yüzünden kolum uyustu aynı pozisyonda iş olsada ne cok yogunum derdım

aynen ben de iş yaratıyorum kendime
ama uykum var içim geçiyo

ne ara iş yapıyon anlamış değilim.arayan bir dost diyerek şikayettemi bulunsam

ay evet müge bosver ama yemeğe sarılma şu sınavları kaldırsınlar artık bence çünkü sınav yapmayı bile beceremiyolar eşim diyo belli insanları kayırcaz diye bütün insanları yakıyolar diye

ne ara iş yapıyon anlamış değilim.arayan bir dost diyerek şikayettemi bulunsam

iş varda mı yapmıyom kız sanki eski geldiğim birimde nefes alamıyodum dınleneyım dıye buraya verdıler heralde benı aman şom ağzımı açmayım ben genede iş istiyom gerçi böyl evakit geçmiyo ama aşrısı deil herşeyin fazlası zarar demi

arkadaşlar şu müsli dediğiniz şey nedir :))) wc ye kolay çıkmaya yaradığını biliyorum ama nerden alınıp nasıl kullanıldığı hakkında bir fikrim yok bilgilendirirseniz sevinirim

arkadaşlar çokmu zor bir soruydu ??? cevap vermek çok zor galiba diyeceğim ama maşallah birbirinize cevap vermekten geri kalmamışsınız neyse ...

arkadaşlar çokmu zor bir soruydu ??? cevap vermek çok zor galiba diyeceğim ama maşallah birbirinize cevap vermekten geri kalmamışsınız neyse ...
kim cevap vermedi bakim müsli marketlerde satılıyor bazılarında bulunmuyor ama büyük marketlerden edinebilirsin.mısır gevreği tarzı kahvaltılık gevreklerin olduğu bölümlerde bulunuyor.arkadaşlar akşam yemeklerinde yada sabah öğünlerinde kendilerine uygun gördüğü miktarlarda kullanıyor.doyurucu olmadığından şikayetler var.zaten bizi bişi doyurmuyo oda ayrı bişi ama artık sende alırsan denersen ona göre kendince bi öğününü onunla değerlendirebilirsin

bu şekilde sert bi uslüpla yargılayamazsınız insanları. herkesin işi gücü var. acın google'ı araştırın bi zahmet.
birbirmize yazdığımız için size hesap mı wericez ?

siyahı cok güzelmiş bebişş bayıldım ben
evet bende bayıldım bu modelin beyaz üzerine desenlisini bi dzide gördümdü orda vurulduydum o birazdaha kısaydı bilekte gibi.ama bunlar daha bi şık geldi bana. çok içime sinen bişi olmazsa uygun bi kumaşta denk getirirsem diktiricem sanırım

bana abartı gıb ıgeldı ne kadar düz olsada kabarık fılan ya gelınlık gıbı.bunu yerıne dah arahat yazlık şifon elbiseler daha hoş olur bence tabı benım zevkim

YGS puanım beklediğimden çok düşük geldi...Ben bugün kaçamakların kızıyım
bu cumada bildirimim artık ne olur bilmiyorum kızlar...

canim kendini hic uzme bence zaten artik turkiyede sinavi kazanman icinde universiteyi bitirdikten sonrada bir yerlere yerlesmen icinde arkanin saglam olmasi gerekiyor bunlar yoksa bosa okumus oluyorsun yinede herseyin hayirlisi diyelim...

bana abartı gıb ıgeldı ne kadar düz olsada kabarık fılan ya gelınlık gıbı.bunu yerıne dah arahat yazlık şifon elbiseler daha hoş olur bence tabı benım zevkim
şifon elbise sevmiyorum.biraz etek kısmı kabarık istiyorum popoyu örtsün diye.özerine bolero tarzı bişiyle giyerim.böyle giyemem zaten.hem bebekimin bitane halası var şimdi şık olmasınmı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…