70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar çokmu zor bir soruydu ??? cevap vermek çok zor galiba diyeceğim ama maşallah birbirinize cevap vermekten geri kalmamışsınız neyse ...

Hayır anlamıyorum bi de gelip dövseydin arkadaşım...
Çocuk azarlar gibi bu ne şimdi?
Müsliyi merak ettiysen üzerine yaklaşık 150 sayfa boyunca konuştuk..
Neden okumuyorsun? Nerde satıldığına dair arkadaşlar nokta market bile gösterdi!!
Ne işe yaradığını anlatan nasıl kilo verdiğini söyleyen arkadaşlarımız oldu!
Birbirine cevap veren arkadaşları eleştireceğine 10 sayfayı okuma zahmetine katlansaydın
Bu kadar gerilmezdin!!!

şifon elbise sevmiyorum.biraz etek kısmı kabarık istiyorum popoyu örtsün diye.özerine bolero tarzı bişiyle giyerim.böyle giyemem zaten.hem bebekimin bitane halası var şimdi şık olmasınmı

zevk meselesi ben boyle seyler de rahat edemem kıyafette hep rahatlıg alısmısım nedense nıye almıyorusn cok mu pahalı bunlar

aynı bende ondan cvp yazmadım ezberledık valla müsliyi yaa

şifon elbise sevmiyorum.biraz etek kısmı kabarık istiyorum popoyu örtsün diye.özerine bolero tarzı bişiyle giyerim.böyle giyemem zaten.hem bebekimin bitane halası var şimdi şık olmasınmı

Bir kere giyeceğim bişeye o kadar para vermekte garip geliyor ya bana cano..
Şık olsa hoş olsa bi de arada özel günlerde günlük iş kıyafeti olarakta giysem..
bende bolero giyiyorum bu tarz kıyafetlerimin üzerine..
rahat edemiyorum başka türlü..

zevk meselesi ben boyle seyler de rahat edemem kıyafette hep rahatlıg alısmısım nedense nıye almıyorusn cok mu pahalı bunlar
nerden bulucam bulsam alimde.bulamıcama göre diktiricem oda çok ucuz değil nerdeyse aynı paraya denk geliyor.

ay bence gayet güzel, prenses gibi olursun walla

aynı bende ondan cvp yazmadım ezberledık valla müsliyi yaa

Kızlar hazır olun haftaya salı günü sizi burda kk da müsliden yazılı yoklama yapacağım
Ardından sözlü yapacağım canlı msn üzerinden
Facebook üzerinden çarşamba günü hediyeli yarışma
Dileyen herkes kendini germeden katılıp bilgi sahibi olabilir

Bakalım hanginiz dersini çalışmış

öğretmen ya ezberledik deyince aklına hemen sınav yapmak geldi benım ezberım ıyıdır hocam sınava hazırım

çatlak

aynen bende öyle düşünüyorum.düğündü davetti kırk yılda bi oluyor ki senelerdir ilk tören yiğenimin sünneti.az birazda şık olmak gerekiyor.valla kararsızım daha önümde uzun bi süre var fikirlerim değişebilir.ama şuanki aşkım bu kıyafet

ay bence gayet güzel, prenses gibi olursun walla
tören sonunda ayakkabımı bırakıp kaçmak istiyorum kocişim ardımdan beni arasın elinde ayakkabıyla

öğretmen ya ezberledik deyince aklına hemen sınav yapmak geldi benım ezberım ıyıdır hocam sınava hazırım

sana 100 verdim.. aferin kuzum...

bak bakalım sen..
benim kardeşim düğünü temmuz sonuna nikahı mayısa..
iki kıyafet iiki dert..
sonunda cıkıs saatım geldı cok şükür ben kaçar byee:80::79::79::79:

görüşürüz şeker..
bende çıkarım az sonra

yeşim çok beğendim elbiseleriii beyaz olana bronz tenle giymek güzel olur siyahda çok şıkkkkkk güzel bi küpeyle tamamlarsın

Bebeğim hedefimden şaşmak değil bu ...Hani o kadar kötü oldum ki bir an kendimi umursamaktan vazgeçtim...Dondurma fln yedim işte ...Nasıl olsa verilir bu kilolar sizlerle birlikte çok uzun zamanım olcak Allah kısmet ederse ama işte...

tatlım üzme kendini
o kadar kopya olayı varken yine iyi almışsındır kesin

yok tatlım yaa 215 geldi çok rezil

niye hemen pes ediyosun az kalorili kaçamak yap bari diyene bak

çok geç :18::18::18::18:

sorma cnm benimde kardeşim girmişti, onun da cok düşük geldi
cok üzüldüm moral 0 su anda
o yzden sesin solugum kesildi hepten

Yemin ediyorum akşam annemler benden müjdeli haber beklerken nasıl söylicem gerçeği bilmiyorum

canim kendini hic uzme bence zaten artik turkiyede sinavi kazanman icinde universiteyi bitirdikten sonrada bir yerlere yerlesmen icinde arkanin saglam olmasi gerekiyor bunlar yoksa bosa okumus oluyorsun yinede herseyin hayirlisi diyelim...

Haklısın aslında bende böyle düşünüyorum ama ailem çok istiyordu tatlım ya

Bu arada ben bu hafta kesin başlangıç kiloma da dönmüşümdür...Bu arada sizleri çoook seviyorum...İnsanlara olan sevgim artıyor sizinleyken...Çok sağolun çıtırlarım

o saydıgın yıyeceklere ragmen kılo verebılmıssen tuvalette nası bı patlama oldugunu merak ettım dogrusu

aaaaay iğrencimmmmmmmmmm

şaka bı yana nazar değmesin canım

Kıskandım...
Ben bi tabak makarna yedm die artıda çıkıyom 300 grm kadar...Yaşın kaç canım senin??

walla kızlar hakkaten bende şaşırdım bi an...hatta indim dedim bi daha çıkıyım tartıya...yine çıktım yine 69 çıktı aynı böle oldum 26 yaşındayım kızlar... gün içinde çok koşturan biri de değilim ama şu 70 den aşağıya iniyim allahım diye çok dua ettim... hiç tahmin etmiyoken indim...zayıflama konusunda çok düşünmeyin gün içinde...sökülüp gidiyo walla

cnm üzüntünü anlıyorum benimde kardeşim girdi oda keyifsiz ama ailen çok istesede senin herzaman yanında olurlarrr bu sınavlarrrr hayatın değilll unutma hayat seninnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…