- 30 Kasım 2010
- 9.754
- 19.765
- 448
arkadaşlar çokmu zor bir soruydu ??? cevap vermek çok zor galiba diyeceğim ama maşallah birbirinize cevap vermekten geri kalmamışsınız neyse ...
bende siyahina bayildim cok guzelmis...
http://shop.perimart.com/images/D/20294121.jpg
kızlar bu elbiseler çok hoşuma gitti.sizce nasıllar.yiğenimin sünnetine dışarda bişi bulamazsam buna benzer bişi diktireyim diyorum.çokmu abartılı yoksa çok mu sıradan
şifon elbise sevmiyorum.biraz etek kısmı kabarık istiyorum popoyu örtsün diye.özerine bolero tarzı bişiyle giyerim.böyle giyemem zaten.hem bebekimin bitane halası var şimdi şık olmasınmı
önce ben gördüm benimbende siyahına bittim kızlar...
Hayır anlamıyorum bi de gelip dövseydin arkadaşım...
Çocuk azarlar gibi bu ne şimdi?
Müsliyi merak ettiysen üzerine yaklaşık 150 sayfa boyunca konuştuk..
Neden okumuyorsun? Nerde satıldığına dair arkadaşlar nokta market bile gösterdi!!
Ne işe yaradığını anlatan nasıl kilo verdiğini söyleyen arkadaşlarımız oldu!
Birbirine cevap veren arkadaşları eleştireceğine 10 sayfayı okuma zahmetine katlansaydın
Bu kadar gerilmezdin!!!
şifon elbise sevmiyorum.biraz etek kısmı kabarık istiyorum popoyu örtsün diye.özerine bolero tarzı bişiyle giyerim.böyle giyemem zaten.hem bebekimin bitane halası var şimdi şık olmasınmı
nerden bulucam bulsam alimde.bulamıcama göre diktiricem oda çok ucuz değil nerdeyse aynı paraya denk geliyor.zevk meselesi ben boyle seyler de rahat edemem kıyafette hep rahatlıg alısmısım nedensenıye almıyorusn cok mu pahalı bunlar
evet bende bayıldımbu modelin beyaz üzerine desenlisini bi dzide gördümdü orda vurulduydum o birazdaha kısaydı bilekte gibi.ama bunlar daha bi şık geldi bana. çok içime sinen bişi olmazsa uygun bi kumaşta denk getirirsem diktiricem sanırım
aynı bende ondan cvp yazmadım ezberledık valla müsliyi yaa
Kızlar hazır olun haftaya salı günü sizi burda kk da müsliden yazılı yoklama yapacağım
Ardından sözlü yapacağım canlı msn üzerinden
Facebook üzerinden çarşamba günü hediyeli yarışma
Dileyen herkes kendini germeden katılıp bilgi sahibi olabilir
Bakalım hanginiz dersini çalışmış
Kızlar hazır olun haftaya salı günü sizi burda kk da müsliden yazılı yoklama yapacağım
aynen bende öyle düşünüyorum.düğündü davetti kırk yılda bi oluyor ki senelerdir ilk tören yiğenimin sünneti.az birazda şık olmak gerekiyor.valla kararsızım daha önümde uzun bi süre var fikirlerim değişebilir.ama şuanki aşkım bu kıyafet
Bir kere giyeceğim bişeye o kadar para vermekte garip geliyor ya bana cano..
Şık olsa hoş olsa bi de arada özel günlerde günlük iş kıyafeti olarakta giysem..
bende bolero giyiyorum bu tarz kıyafetlerimin üzerine..
rahat edemiyorum başka türlü..
tören sonunda ayakkabımı bırakıp kaçmak istiyorum kocişim ardımdan beni arasın elinde ayakkabıylaay bence gayet güzel, prenses gibi olursun walla
öğretmen ya ezberledik deyince aklına hemen sınav yapmak geldibenım ezberım ıyıdır hocam sınava hazırım
çatlak
aynen bende öyle düşünüyorum.düğündü davetti kırk yılda bi oluyor ki senelerdir ilk tören yiğenimin sünneti.az birazda şık olmak gerekiyor.valla kararsızım daha önümde uzun bi süre var fikirlerim değişebilir.ama şuanki aşkım bu kıyafet
sonunda cıkıs saatım geldı cok şükür ben kaçar byee:80::79::79::79:
hemen hedefinden şaşıyosun olmaz amaelinde ne varsa hemen bırak ve klavyeden kalemden başka bişi tutmasın elin dünyanın sonu değil sınavdan umduğun sonucu alamama.her şerde bi hayır var zaten bu seneki sınavlardan hiç hayır bekleme istediğin notu alsaydın bu sefer başka bişi çıkardı bu yüzden kendini üzüp hatalar yapma
tatlım üzme kendini
o kadar kopya olayı varken yine iyi almışsındır kesin
niye hemen pes ediyosun az kalorili kaçamak yap baridiyene bak
sorma cnm benimde kardeşim girmişti, onun da cok düşük geldi
cok üzüldüm moral 0 su anda
o yzden sesin solugum kesildi hepten
canim kendini hic uzme bence zaten artik turkiyede sinavi kazanman icinde universiteyi bitirdikten sonrada bir yerlere yerlesmen icinde arkanin saglam olmasi gerekiyor bunlar yoksa bosa okumus oluyorsun yinede herseyin hayirlisi diyelim...
kızlarben meraktan çatladım...hazır tuwalete de çıkmışken dedim bi tartılıyım... kahwaltı we ara öğün yapmama rağmen...69 çıktımmmmm üstüme yapışan o 70 kg artık gitti benden.......... hemde dün pide yedim ben ya...pilav yedim ve de üstüne tadelle yememe rağmennnnnn bu hafta 1 kilo wermişim hollleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Kıskandım...
Ben bi tabak makarna yedm die artıda çıkıyom 300 grm kadar...Yaşın kaç canım senin??
Bebeğim hedefimden şaşmak değil bu ...Hani o kadar kötü oldum ki bir an kendimi umursamaktan vazgeçtim...Dondurma fln yedim işte...Nasıl olsa verilir bu kilolar sizlerle birlikte çok uzun zamanım olcak Allah kısmet ederse ama işte...
yok tatlım yaa 215 geldi çok rezil
çok geç :18::18::18::18:
Yemin ediyorum akşam annemler benden müjdeli haber beklerken nasıl söylicem gerçeği bilmiyorum
Haklısın aslında bende böyle düşünüyorum ama ailem çok istiyordu tatlım ya
Bu arada ben bu hafta kesin başlangıç kiloma da dönmüşümdür...Bu arada sizleri çoook seviyorum...İnsanlara olan sevgim artıyor sizinleyken...Çok sağolun çıtırlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?