70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bence takılma şimdi buna, o gelip geçti ileriye bakmak gerek
sen kk'dan bıldıgım kadarıyla azımlı bı ınsansın, sen de bu azım olduktan sonra ustesınden gelemeyecegın şey yok
pes etmek yok, yola devam, ailenin zaten hep yanında olacagı kesın ; canını sıkmaaaaa sakın

şifon elbise sevmiyorum.biraz etek kısmı kabarık istiyorum popoyu örtsün diye.özerine bolero tarzı bişiyle giyerim.böyle giyemem zaten.hem bebekimin bitane halası var şimdi şık olmasınmı

mdeller güzel dikişten az buçuk anlayan biri olarak eğer popoyu kamufle etmek istiyosan beldeki korsajı kullanma derim daha çok ortaya çıkar çünkü

yeşim çok beğendim elbiseleriii beyaz olana bronz tenle giymek güzel olur siyahda çok şıkkkkkk güzel bi küpeyle tamamlarsın
beyaz tenliyim ben bakalım benimde içime çok sindi.bi araştırim dikim kumaş vs ne tutar astarı yüzünden pahalıya gelmesin

moral bozukluklarına hemen tepki veriyo insan.ama sabır etmeli dayanmalısın.evet sınava adadın kendini azim ettin çalışıyosun ama başarısızlık dünyanın sonu değil. daha küçüçüksün ve önünde uzun zaman var.sağlıklı ol mutlu ol başarı peşisıra gelir hiç merak etme

mdeller güzel dikişten az buçuk anlayan biri olarak eğer popoyu kamufle etmek istiyosan beldeki korsajı kullanma derim daha çok ortaya çıkar çünkü
ama ama alt tarafı kabarık benim zaten bi popo var gerisi yok kısa olmasın böyle uzun olsun kapatsın istiyorum.tiril tiril olum istiyorum

cnm eğer diktirceksen beldeki kısmı daha ince tutki popo dikkat çekmesin papatya 77 sölemiş zaten
sen zaten siyahı tercih et hayatımmmm bi araştır bakalımmm

cnm eğer diktirceksen beldeki kısmı daha ince tutki popo dikkat çekmesin papatya 77 sölemiş zaten
sen zaten siyahı tercih et hayatımmmm bi araştır bakalımmm
dikim olduğundan zaten tam olarak bunun gibi olmaz kumaşta önemli sonuçta her kumaşta böyle durmaz.hele ben bi maliyeti öğrenim ona göre hayal edim
benim gövde kısmım zaten okadar uzun değil belki o bant kısmını daha aşağıdan basene doğru indirirsek daha hoş olur artık bakalım o duruma gelelimde konuşmak için erken

Son düzenleme:
barkinim huuuuuu
kız sen zaten zayıftın spora gelen bi kız vardı incecik valla onu evire çevvire dövmek istiyodum
sanki bizimle dalga geçer gibiydi

basene doğru indirirsendaha çok ortaya çıkar belin az üstünde en ince olan yerde olbilir belki
anammm kız bi model gösterdi bin pişman olcek

barkinim huuuuuu
kız sen zaten zayıftın spora gelen bi kız vardı incecik valla onu evire çevvire dövmek istiyodum
sanki bizimle dalga geçer gibiydi

cnm spor her zaman lazım sağlık için hareket olsunnn öle çok ağır bişey yapmıcammmmm vazgeçtim gelme sen anam adreste verdim sana sopayla gelip dövme beni

basene doğru indirirsendaha çok ortaya çıkar belin az üstünde en ince olan yerde olbilir belki
anammm kız bi model gösterdi bin pişman olcek
vazgeçtim diyomuşum.hep bu model vardı kafamda ama benzerini göremedim birazda fiyatıda önemli çok parada dökmek istemiyorum.geçen vitrinde son zamanların modası olan şu somon rengi elbiselerden gördüm yanlış anımsmaıyosam 230 tl yazıyodu üzerinde onu gördükten sonra feleğim şaştı.okadar para veremem vermemde yani.o yüzden maliyetide az olacaksam bu modelden diktirtirim ama baktım astarı yüzünden pahalı hazır bişiler denk getiricez ozaman kadar.dedimya daha 4 ay var.

teşekkür ederim arkadaşım cevap vermenin yanısıra kırgınlığımı anlamış olman içinde ayrıca minnettarım sana

diğer iki arkadaşıda kınıyorum neticede bende google dan bakmasını bilirim kimsenin 5 kuruşluk aklına ihtiyacım yok ama burası bir paylaşım sitsiyse vede konu hakkında bilgili tecrübeli arkadaşların olduğu bir topikse benim bu soruyu sormam kadar doğal birşey yok

ikizler canım sen daha çok yenisin dilerim bu zamanlarıda görürsün meleklerinle ohh miss kokar şimdi onlar Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım sormak istediğin her konuda yardımcı olabilirim

kırılmışsın ama hala kırıyosun
5 kuruşluk akıl
derken sen kırıcı olmuyomusun peki

canım bana cevap bekleyeceğine bi zahmet google dan bak diyor arkadaşın biri kendini benim yerime koy lütfen yani bende google dan bakardım ama neticede siz tecrübelisiniz ondan size sordum ne var yanlış burda ?

arkadaşlar çokmu zor bir soruydu ??? cevap vermek çok zor galiba diyeceğim ama maşallah birbirinize cevap vermekten geri kalmamışsınız neyse ...

sorun zor değil ama ifade şeklin hesap sorar gibi
arkadaşlar hepimizin arkadaşı böyle krgınlıklar yaşayıp vücüdumuza kortizon hormonu salgılamayalım
merak ettiğin şey varmı öğrendinmi

canım bana cevap bekleyeceğine bi zahmet google dan bak diyor arkadaşın biri kendini benim yerime koy lütfen yani bende google dan bakardım ama neticede siz tecrübelisiniz ondan size sordum ne var yanlış burda ?
güzel sözlerin için teşekkürler.bu konuya gelirsekte her 3 nüzde bi şekilde konunuzda haklısınız.hepimiz yetişkin insanlarız çocuklar gibi laf dalaşı yapmamıza gerek yok.belki sen anlatmak istediğini daha açık bi şekilde sorsaydın böyle olmazdı.ama arkadaşlarda haklıki bu konu hakkında çok fazla konuşuldu.bikaç gün önceki yorumları takip etseydin daha fazla bilgiye sahip olurdun.şuda bi yanlışki birbirlerinizle konuşacağınıza sorumu cevap bile vermemişsin vs diye bi hesap sorma olayındada haklı değilsin.aynı anda bir çok kişi farklı konularda birbiriyle konuşuyor ve bazılarımızın bazı soruları msjları göz ardı ediliyor.hepimiz böyle hesap sorarsak birbirimize topikte kavga kıyamet kopar bu yüzden çok uzatmayalım yetişkin insanlar gibi davranalım

iyi akşamlar kızlar.
sabah domates salatalık haşlanmış yumurta 4 zeytin 1 dilim kepek ekmek
arada bir küçük elma
öğlen nesfit
akşam yarım kabağı domatesle kavurdum çok güzeldi tavsiye ederim onu mercimek çorbası ve yarım dilim kepek ekmekle yedim
nasıl kızlar beğendinizmi...
elbiseyi bende beğendim çok güzelmiş.
kızlar hangi meyveleri tavsiye edersiniz.muz elma çilek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…