o saydıgın yıyeceklere ragmen kılo verebılmıssen tuvalette nası bı patlama oldugunu merak ettım dogrusu
aaaaay iğrencimmmmmmmmmm
şaka bı yana nazar değmesin canım
Bebeğim hedefimden şaşmak değil bu ...Hani o kadar kötü oldum ki bir an kendimi umursamaktan vazgeçtim...Dondurma fln yedim işte...Nasıl olsa verilir bu kilolar sizlerle birlikte çok uzun zamanım olcak Allah kısmet ederse ama işte...
yok tatlım yaa 215 geldi çok rezil
çok geç :18::18::18::18:
Yemin ediyorum akşam annemler benden müjdeli haber beklerken nasıl söylicem gerçeği bilmiyorum
Haklısın aslında bende böyle düşünüyorum ama ailem çok istiyordu tatlım ya
Bu arada ben bu hafta kesin başlangıç kiloma da dönmüşümdür...Bu arada sizleri çoook seviyorum...İnsanlara olan sevgim artıyor sizinleyken...Çok sağolun çıtırlarım
şifon elbise sevmiyorum.biraz etek kısmı kabarık istiyorum popoyu örtsün diye.özerine bolero tarzı bişiyle giyerim.böyle giyemem zaten.hem bebekimin bitane halası var şimdi şık olmasınmı
yediğim kabaklar 1 hafta sora etkisini gösterdiiii.....
beyaz tenliyim benyeşim çok beğendim elbiseleriii beyaz olana bronz tenle giymek güzel olur siyahda çok şıkkkkkk güzel bi küpeyle tamamlarsın
moral bozukluklarına hemen tepki veriyo insan.ama sabır etmeli dayanmalısın.evet sınava adadın kendini azim ettin çalışıyosun ama başarısızlık dünyanın sonu değil. daha küçüçüksün ve önünde uzun zaman var.sağlıklı ol mutlu ol başarı peşisıra gelir hiç merak etmeBebeğim hedefimden şaşmak değil bu ...Hani o kadar kötü oldum ki bir an kendimi umursamaktan vazgeçtim...Dondurma fln yedim işte...Nasıl olsa verilir bu kilolar sizlerle birlikte çok uzun zamanım olcak Allah kısmet ederse ama işte...
ama ama alt tarafı kabarıkmdeller güzel dikişten az buçuk anlayan biri olarak eğer popoyu kamufle etmek istiyosan beldeki korsajı kullanma derim daha çok ortaya çıkar çünkü
beyaz tenliyim benbakalım benimde içime çok sindi.bi araştırim dikim kumaş vs ne tutar astarı yüzünden pahalıya gelmesin
moral bozukluklarına hemen tepki veriyo insan.ama sabır etmeli dayanmalısın.evet sınava adadın kendini azim ettin çalışıyosun ama başarısızlık dünyanın sonu değil. daha küçüçüksün ve önünde uzun zaman var.sağlıklı ol mutlu ol başarı peşisıra gelir hiç merak etme
dikim olduğundan zaten tam olarak bunun gibi olmaz kumaşta önemli sonuçta her kumaşta böyle durmaz.hele ben bi maliyeti öğrenim ona göre hayal edimcnm eğer diktirceksen beldeki kısmı daha ince tutki popo dikkat çekmesin papatya 77 sölemiş zaten
sen zaten siyahı tercih et hayatımmmmbi araştır bakalımmm
dikim olduğundan zaten tam olarak bunun gibi olmaz kumaşta önemli sonuçta her kumaşta böyle durmaz.hele ben bi maliyeti öğrenim ona göre hayal edim
benim gövde kısmım zaten okadar uzun değil belki o bant kısmını daha aşağıdan basene doğru indirirsek daha hoş olur artık bakalım o duruma gelelimde konuşmak için erken
barkinim huuuuuu
kız sen zaten zayıftın spora gelen bi kız vardı incecik valla onu evire çevvire dövmek istiyodum
sanki bizimle dalga geçer gibiydi
basene doğru indirirsendaha çok ortaya çıkar belin az üstünde en ince olan yerde olbilir belki
anammm kız bi model gösterdi bin pişman olcek
kim cevap vermedi bakimmüsli marketlerde satılıyor bazılarında bulunmuyor ama büyük marketlerden edinebilirsin.mısır gevreği tarzı kahvaltılık gevreklerin olduğu bölümlerde bulunuyor.arkadaşlar akşam yemeklerinde yada sabah öğünlerinde kendilerine uygun gördüğü miktarlarda kullanıyor.doyurucu olmadığından şikayetler var.zaten bizi bişi doyurmuyo oda ayrı bişi ama artık sende alırsan denersen ona göre kendince bi öğününü onunla değerlendirebilirsin
kırılmışsın ama hala kırıyosunteşekkür ederim arkadaşım cevap vermenin yanısıra kırgınlığımı anlamış olman içinde ayrıca minnettarım sana
diğer iki arkadaşıda kınıyorum neticede bende google dan bakmasını bilirim kimsenin 5 kuruşluk aklına ihtiyacım yok ama burası bir paylaşım sitsiyse vede konu hakkında bilgili tecrübeli arkadaşların olduğu bir topikse benim bu soruyu sormam kadar doğal birşey yok
ikizler canım sen daha çok yenisin dilerim bu zamanlarıda görürsün meleklerinle ohh miss kokar şimdi onlar Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım sormak istediğin her konuda yardımcı olabilirim
cnm spor her zaman lazım sağlık için hareket olsunnn öle çok ağır bişey yapmıcammmmmvazgeçtim gelme sen anam adreste verdim sana sopayla gelip dövme beni
arkadaşlar çokmu zor bir soruydu ??? cevap vermek çok zor galiba diyeceğim ama maşallah birbirinize cevap vermekten geri kalmamışsınız neyse ...
teşekkür ederim, darısı başına kız
güzel sözlerin için teşekkürler.bu konuya gelirsekte her 3 nüzde bi şekilde konunuzda haklısınız.hepimiz yetişkin insanlarız çocuklar gibi laf dalaşı yapmamıza gerek yok.belki sen anlatmak istediğini daha açık bi şekilde sorsaydın böyle olmazdı.ama arkadaşlarda haklıki bu konu hakkında çok fazla konuşuldu.bikaç gün önceki yorumları takip etseydin daha fazla bilgiye sahip olurdun.şuda bi yanlışki birbirlerinizle konuşacağınıza sorumu cevap bile vermemişsin vs diye bi hesap sorma olayındada haklı değilsin.aynı anda bir çok kişi farklı konularda birbiriyle konuşuyor ve bazılarımızın bazı soruları msjları göz ardı ediliyor.hepimiz böyle hesap sorarsak birbirimize topikte kavga kıyamet koparcanım bana cevap bekleyeceğine bi zahmet google dan bak diyor arkadaşın biri kendini benim yerime koy lütfen yani bende google dan bakardım ama neticede siz tecrübelisiniz ondan size sordum ne var yanlış burda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?