menün gayet güzel bence.elbise içinde saol bakalım kısmet oysa bigün üzerimdede görürsünğüziyi akşamlar kızlar.
sabah domates salatalık haşlanmış yumurta 4 zeytin 1 dilim kepek ekmek
arada bir küçük elma
öğlen nesfit
akşam yarım kabağı domatesle kavurdum çok güzeldi tavsiye ederim onu mercimek çorbası ve yarım dilim kepek ekmekle yedim
nasıl kızlar beğendinizmi...
elbiseyi bende beğendim çok güzelmiş.
kızlar hangi meyveleri tavsiye edersiniz.muz elma çilek....
iyi akşamlar kızlar.
sabah domates salatalık haşlanmış yumurta 4 zeytin 1 dilim kepek ekmek
arada bir küçük elma
öğlen nesfit
akşam yarım kabağı domatesle kavurdum çok güzeldi tavsiye ederim onu mercimek çorbası ve yarım dilim kepek ekmekle yedim
nasıl kızlar beğendinizmi...
elbiseyi bende beğendim çok güzelmiş.
kızlar hangi meyveleri tavsiye edersiniz.muz elma çilek....
neyse ikinizde doğru söylüyorsunuz uzatmayalım ama inanın hesap sormak gibi anlaşılsada tamamen birbirinize cevap verip bana vermemenize olan bir kırgınlığın belirtisiydi
green cevaplamış sorumu papatya,yinede inceliğin için sende sağol
hayırlı akşamlar arkadaşlar
bazen birbirimizi göz ardı ediypruz kalabalık oluncaneyse ikinizde doğru söylüyorsunuz uzatmayalım ama inanın hesap sormak gibi anlaşılsada tamamen birbirinize cevap verip bana vermemenize olan bir kırgınlığın belirtisiydi
green cevaplamış sorumu papatya,yinede inceliğin için sende sağol
hayırlı akşamlar arkadaşlar
ikiz annelerine bayılıyorum allah nazarlardan korusun
green sylemiş ama benim favorim elma ikizler ne kadarlık
canım çok taze annesin.henüz diyet için çok erken değilmi.emzirmiyomusun bu zaten senin için bi diyet sayılır.emzirirken zararlı atıştırmalıklarından uzak durup dengeli beslenmekten başka yapabileceğin pek bişi yok.öncelik herzaman bizim için bebişlerde.nezamanki emzirme dönemi biter ahhaa ozaman kork bizden askeri kampa alırız senimerhaba kızlar,aranıza katılıp bende zayıflamak istiyorum.4 ay önce doğum yaptım,hamileliğimde 9 kg aldım fakat doğumdan sonra kiloma dikkat edemedim,şuan en az 10 kg fazlam var.nasıl zayıflıyorsunuz benimlede paylaşırmısınız....
3,5 aylıklar teyzesi.ama çok gazlılar.
analı babalı sağlıklı günlerde hayırlı birer evlat olurlar inşalllah.3,5 aylıklar teyzesi.ama çok gazlılar.
merhaba kızlar,aranıza katılıp bende zayıflamak istiyorum.4 ay önce doğum yaptım,hamileliğimde 9 kg aldım fakat doğumdan sonra kiloma dikkat edemedim,şuan en az 10 kg fazlam var.nasıl zayıflıyorsunuz benimlede paylaşırmısınız....
olması gerekende bu. sıkı diyetlerle verilen kilolar normal yeme düzenine geçince tekrar hızla geri alınıyor.ya hedefe hemen ulaşıp geri dönme tehlikesini göze alacaksın. yada düzenli beslenip yavaş ve emin adımlarla hedefine ulaşıcaksınbenimkiler 3,5 aylık ama emmiyolar.o zaman ben diyet yapabilirim.ya diyet deyince herkezin aklına açlık geliyor.açlık değil bence sağlıklı beslenme...
kabak dıyetı diye bıseyı kesfetmıs olmayasın sakın
"kabak diyeti ile dilediğini yee, bı hafta da 1 kilo garantiiii"
kabak dıyetı diye bıseyı kesfetmıs olmayasın sakın
"kabak diyeti ile dilediğini yee, bı hafta da 1 kilo garantiiii"
benimkiler 3,5 aylık ama emmiyolar.o zaman ben diyet yapabilirim.ya diyet deyince herkezin aklına açlık geliyor.açlık değil bence sağlıklı beslenme...
bulgur yemişin pirinç yemişsin ekmeğe gerek yoktu bence yanında salata yada yoğurt olsa daha bi ii olurmuş ama yinede kötü değil.ben ekmeğe karşı değilim sınırını bildikten sonrapazartesi günü ne küfretmiştimallah kahretsin okadar yedim yine bi sonuç yok diye
kabak dietinin patenti bana aittir
bu arada akşam yemeği olarak yediklerimi yazıorum:
1 kepçe bulgur çorbası
1 adet minik etlibiber dolması
1 dilim tam buğday ekmeği
salata
nası iyi mi ? çok fazla mı kaçmış acaba ? bulgurlar şişti midemde az yememe rağmen tok tuttu
analı babalı sağlıklı günlerde hayırlı birer evlat olurlar inşalllah.bende bebiş sevmek istiyorum birgün bebek sahibi olmak için atılımda bulunursam dua edin benimde ikiz bebişlerim olsun bana benziyen uçuk kaçık bi kız ve babasına benziyen bi oğluşum olsun
ayşebahar yarın size gelcem bebek sevmeye çok canım istiyo :84::84:
abur cubur yemede kendi üzerime tanımamben yumurta meyve domates salatalık yemezdim.varsa yoksa tatlı çikolata abur cubur yerdim.faydasız şeyler. sizin sayenizde başladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?