70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neyse ikinizde doğru söylüyorsunuz uzatmayalım ama inanın hesap sormak gibi anlaşılsada tamamen birbirinize cevap verip bana vermemenize olan bir kırgınlığın belirtisiydi

green cevaplamış sorumu papatya,yinede inceliğin için sende sağol

hayırlı akşamlar arkadaşlar

menün gayet güzel bence.elbise içinde saol bakalım kısmet oysa bigün üzerimdede görürsünğüz akşam için meyve tercihiyse bence en ideali çilek.gündüz içinde muz uygun bence.

merhaba kızlar,aranıza katılıp bende zayıflamak istiyorum.4 ay önce doğum yaptım,hamileliğimde 9 kg aldım fakat doğumdan sonra kiloma dikkat edemedim,şuan en az 10 kg fazlam var.nasıl zayıflıyorsunuz benimlede paylaşırmısınız....

ikiz annelerine bayılıyorum allah nazarlardan korusun
green sylemiş ama benim favorim elma ikizler ne kadarlık

bizim dertlerimiz aynı bizde bebeklerden bahsedebiliriz.ya bir şey sorucam bunların gazı var hala çok fazla.şimdi 3,5 aylıklar.15 gün sonra ek besine geçicez.bazen mamalarına bebe bisküvisi katıyorum çok fazla gaz yapıyor. resmen kıvranıyorlar.nasıl olacak ek besin bilmiyorum.seninkiler nasıldı..

bazen birbirimizi göz ardı ediypruz kalabalık olunca bunu anlayışla karşılamak lazım.tamamen çok kalabalık oluşumuzdan kaynaklı.bazen anlatmak istediğimiz yanlış anlaşılabiliyor.bu yüzden duygularımızı ifade etmek için çok sık smiley kullanıyoruz. şaka yollu kırgınlığımızı kıskançlıklarımızı vs belli ediyoruz.bu yüzden sende kırılma bu duruma böyle yanlış anlaşılmalar olur her zaman ama arkadaşlar asla kasıtlı olarak görmemezlik yapmaz hiçkimseyi kimseyi.her daim iyi kötü her anını paylaşırız.ahah sen beni nekadar göz ardı ettiler bi bilsen ah ahh ama gelgörki şimdi bensiz yapamıyolar.2 gün ortadan kaybolim aramaya başlıyolar

Son düzenleme:
canım çok taze annesin.henüz diyet için çok erken değilmi.emzirmiyomusun bu zaten senin için bi diyet sayılır.emzirirken zararlı atıştırmalıklarından uzak durup dengeli beslenmekten başka yapabileceğin pek bişi yok.öncelik herzaman bizim için bebişlerde.nezamanki emzirme dönemi biter ahhaa ozaman kork bizden askeri kampa alırız seni bu yüzden sen durumu ayrıntılı olarak anlat bizlere

3,5 aylıklar teyzesi.ama çok gazlılar.

maşallah
buda İKİZLERİN ANNESİNE maşallah
anammm dördüzümüz var
3.5 aylık ve sen yukardaki kadar yanim kuş kadar yiyosun bence olmadı süt veriyosun yavrum daha kaliteli beslen kilo dediğin neki nasılsa verirsin ama bebişlerini bi daha emziremezsin daha iyi beslen
neden gazlılar acep bebişlerlemi ilgili yoksa senin beslenmenlemi anlat bakem

3,5 aylıklar teyzesi.ama çok gazlılar.
analı babalı sağlıklı günlerde hayırlı birer evlat olurlar inşalllah.bende bebiş sevmek istiyorum birgün bebek sahibi olmak için atılımda bulunursam dua edin benimde ikiz bebişlerim olsun bana benziyen uçuk kaçık bi kız ve babasına benziyen bi oğluşum olsun
ayşebahar yarın size gelcem bebek sevmeye çok canım istiyo :84::84:

Son düzenleme:
benimkiler 3,5 aylık ama emmiyolar.o zaman ben diyet yapabilirim.ya diyet deyince herkezin aklına açlık geliyor.açlık değil bence sağlıklı beslenme...

yoook olmadı yeni annelere diyet yassah kardeşim eski anneler olarak bizde yapmıyoruz dengeli ve salıklı besleniyoruz
yarebbim 9 kilo aldım diyo yaa kaçtın kaç oldun
canım benim gereen de sölemiş erken yapman gereken süt arttırıcı şeyler yemek ama doğal olandan

benimkiler 3,5 aylık ama emmiyolar.o zaman ben diyet yapabilirim.ya diyet deyince herkezin aklına açlık geliyor.açlık değil bence sağlıklı beslenme...
olması gerekende bu. sıkı diyetlerle verilen kilolar normal yeme düzenine geçince tekrar hızla geri alınıyor.ya hedefe hemen ulaşıp geri dönme tehlikesini göze alacaksın. yada düzenli beslenip yavaş ve emin adımlarla hedefine ulaşıcaksın

Son düzenleme:
kabak dıyetı diye bıseyı kesfetmıs olmayasın sakın

"kabak diyeti ile dilediğini yee, bı hafta da 1 kilo garantiiii"

pazartesi günü ne küfretmiştim allah kahretsin okadar yedim yine bi sonuç yok diye
kabak dietinin patenti bana aittir

bu arada akşam yemeği olarak yediklerimi yazıorum:
1 kepçe bulgur çorbası
1 adet minik etlibiber dolması
1 dilim tam buğday ekmeği
salata

nası iyi mi ? çok fazla mı kaçmış acaba ? bulgurlar şişti midemde az yememe rağmen tok tuttu

kabak dıyetı diye bıseyı kesfetmıs olmayasın sakın

"kabak diyeti ile dilediğini yee, bı hafta da 1 kilo garantiiii"

pazartesi günü ne küfretmiştim allah kahretsin okadar yedim yine bi sonuç yok diye
kabak dietinin patenti bana aittir

bu arada akşam yemeği olarak yediklerimi yazıorum:
1 kepçe bulgur çorbası
1 adet minik etlibiber dolması
1 dilim tam buğday ekmeği
salata

nası iyi mi ? çok fazla mı kaçmış acaba ? bulgurlar şişti midemde az yememe rağmen tok tuttu

ben yumurta meyve domates salatalık yemezdim.varsa yoksa tatlı çikolata abur cubur yerdim.faydasız şeyler. sizin sayenizde başladım...

bulgur yemişin pirinç yemişsin ekmeğe gerek yoktu bence yanında salata yada yoğurt olsa daha bi ii olurmuş ama yinede kötü değil.ben ekmeğe karşı değilim sınırını bildikten sonra bazı insanlar ekmeksiz doymaz bende aksine ekmek yedimmi doymam bu yüzden hiç bulaşmıyorum ekmeğe bulaştımmı sonuç kötü oluyor

aynen benimkiler öyle. kız aynı ben. oğlan aynı baba.dua ederim canım ama iyi bir dua olmaz.sonra pişman olup bana kızabilirsin.gerçekten çook zor................

ben yumurta meyve domates salatalık yemezdim.varsa yoksa tatlı çikolata abur cubur yerdim.faydasız şeyler. sizin sayenizde başladım...
abur cubur yemede kendi üzerime tanımam bıraktım ve sadece 3 ayda ve bunun sadece ilk 15 günü zorlandım 15 kilo verdim.son 1 aydır eski düzenimi bırakıp abur cubur yememe unlu gıdalar tüketmeme rağmen nerdeyse hiç kilo almadım hani tartılmıyon nerden biliyosun dersenizde biliyorum çünkü giydiklerim yine aynı bollukta yada sıkılıkta.vucudumdaki tek değişim daha fazla yediğim için midem daha geniş görünüyor.diyet yaparken haliyle daha az yediğim için daha düz bi mideye sahip oluyosunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…