70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen benimkiler öyle. kız aynı ben. oğlan aynı baba.dua ederim canım ama iyi bir dua olmaz.sonra pişman olup bana kızabilirsin.gerçekten çook zor................
olacak okadar zorluk sen et et duanı çekilecek bundan daha güzel bi çile olabilirmi

mide sorun valla bende de var
kızlar ben kaçtım prenslerimin yemek vakti akşam gelirim

yaaa ben her geçen gün kilo alıyorum.bebeğimi emziriyorum ama emziriyorum diye canımın istediği herşeyi yemekten kendimi alıkoyamıyorum.özellikle hamurişleri ve tatlı yemekten yakında patlıcam:2:
günde 3lt su içiyorumki hem süt yapsın hemde zayıflayım diye ama tek başına su içmek beni zayıflatmaya yetmiyo galiba,kendime aynada bakmak bile istemiyorum.hiç bir kıyafetim olmuyor,doğumdan beri hep eşofmanla dolaşıyorum hamileyken çatlamasın diye dikkat ettiğim vücudum şimdi çatlamaya başlıyor resmen çıldırmak üzereyim:84:...
boyum 1.70 kilom 76

boyuna göre kilon çok fazla değil.henüz yeni doğum yapmışsın ve iştah durumunda maşallahlık olduğu için vucudun hala şiş yapabileceğin şuanda zararlı olan bu hamurişleri ve tatlılardan uzak durmk.bunların yerini tutabilecek şeyleri dene bence bi süre.canın tatlı istediğinde kuru meyve yada normal mevsim meyvelerini kullan.hamur işinide ya azaltmaya çalış yada hayatından e azından vucudundaki ödemden kurtulana kadar uzak dur.evet biliyorum çok zor bu dediklerinde bi süre önce benim içinde bağımlılık gibi bişeydi.ama kendimi tuttum çok zorlandım ama mukafatınıda gördüm.çabalamakdan sabretmeden hiçbişey hazır kendiliğinden olmuyo hayatta.ama sıkı bi diyete girme hem kendine hem bebeğine yarardan çok zarar vermiş olursun. eğer boğazını tutmazsan söylenecek söz şu su içsem yarıyo olur.su tek başına zayıflatma etkisine sahip değildir.

selam kızlar ben 50-59 kilo arasındayım sizlerin diyetlerine bakıyorum ben de kendime düzenli bir diyet listesi edineceğim o yüzden fikir alıyorum

Son düzenleme:

bence kendini tutmaya çalış doğumdan sonra verilmeye çalışan kilolar çok zor veriliyor diye biliyorum o yüzden dikkat et.Hırs yap zayıfla..

canim ek gida icin henuz cok erken degilmi burda olsan hayata izin vermezler 6. aydan veya 6. ayini doldurduktan baslatirlar bende oglum 6 yi doldurduktan sonra basladim hic hazir yiyecek kulanmadim evde hep kendim hazirladim nereye gitsem kendimle goturup verirdim sadece 6 ayindan sonra hazir olarak danote yogurlardan veriyordum onuda pek yemezdi.. haylada hep natur seyleri sever hazir yogurt yemez asitli icekleri hic istemez cikolatayi sever okadar oglum tam bir ayran hastasi ama yogurdu evde mayalamissam yoksa diger hazirlarini pek icmez mesela cocuklar patetes kizartmasina bayilirlar benimkine zorla veriym 3-4 tane zorla yer gerci su an 4 yasini doldurdu ilerde yeme sekli degismese...

anne sütü alamadıkları için doktor 4. ayda geçicez dedi. zaten bende evde yapmayı düşünüyorum.4. aya girdilermi tariflerinizden alırım

aynen bende hiç bulaşmıyorum ekmeğe..yoksa biliyoorumm frenleyemem kendimi..

aynen bende hiç bulaşmıyorum ekmeğe..yoksa biliyoorumm frenleyemem kendimi..

anne sütü alamadıkları için doktor 4. ayda geçicez dedi. zaten bende evde yapmayı düşünüyorum.4. aya girdilermi tariflerinizden alırım

canim anne sutu almasalarda artik anne sutune yakin mamalar var hic degilse 5. ayini bitirene kadar mama versen daha iyi olmazmi...

çıtırlar naberben geldim kaçılın çabuk,yoksa ezülürsünüz gariiii
hemen menümü verip bi geçmişe uzanayım
sabah:
2 dilim çavdar kızarmış ve üstüne beyaz peynir konmuş,1 hşl.yumurta,3 zeytin,2 bardak şekersiz çay,3 altın çilek (tazesi)
ara:
yarım avuç badem,ceviz,fındık,kuru üzüm,1 kayısılı form çay
öğle:
bol dere otlu kuru naneli zeytinyağlı 1 porsiyon kabak yemeği,1 kase yoğurt,bol yeşil salata
ara:
3 tane sunta,1 form çay
akşam:
1 kase müsli+süt,limonlu yeşil çay
gün boyu 2 lt. su
SPOR:
40 dk. 7.0 da yürüyüş,20 dk. makinenin kemeri,20 dk. ayakta eliptik bisiklet,100 tane plates topunda mekik
yarın büyük gün herkese bol şanslar vede güzel rakamlar diliyorum
menü nasıl olmuş kaç gündür dikkat etmekte zorlanıyordum biraz frenledim...ama haftaya regl olucam iştah ondan arttı heralde:26::26:

Bayanlar ben de zayıflamak istiyorummm... Boyum 1,67 ve 73 kiloyum. Kilolar sağlıklı bir şekilde gitsin istiyorum... Kendi başıma yapamıyorum. Aradığım psikolojik destek bu sitede var sanırım :) Umarım başarabilirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…