olacak okadar zorlukaynen benimkiler öyle. kız aynı ben. oğlan aynı baba.dua ederim canım ama iyi bir dua olmaz.sonra pişman olup bana kızabilirsin.gerçekten çook zor................
abur cubur yemede kendi üzerime tanımambıraktım ve sadece 3 ayda ve bunun sadece ilk 15 günü zorlandım 15 kilo verdim.son 1 aydır eski düzenimi bırakıp abur cubur yememe unlu gıdalar tüketmeme rağmen nerdeyse hiç kilo almadım hani tartılmıyon nerden biliyosun dersenizde biliyorum çünkü giydiklerim yine aynı bollukta yada sıkılıkta.vucudumdaki tek değişim daha fazla yediğim için midem daha geniş görünüyor.diyet yaparken haliyle daha az yediğim için daha düz bi mideye sahip oluyosunuz.
canımmm yeni gördüm niye emmiyolar bak yaramazlara
canım çok taze annesin.henüz diyet için çok erken değilmi.emzirmiyomusun bu zaten senin için bi diyet sayılır.emzirirken zararlı atıştırmalıklarından uzak durup dengeli beslenmekten başka yapabileceğin pek bişi yok.öncelik herzaman bizim için bebişlerde.nezamanki emzirme dönemi biter ahhaa ozaman kork bizden askeri kampa alırız senibu yüzden sen durumu ayrıntılı olarak anlat bizlere
yoook olmadıyeni annelere diyet yassah kardeşim eski anneler olarak bizde yapmıyoruz dengeli ve salıklı besleniyoruz
yarebbim 9 kilo aldımdiyo yaa kaçtın kaç oldun
canım benim gereen de sölemiş erkenyapman gereken süt arttırıcı şeyler yemek ama doğal olandan
boyuna göre kilon çok fazla değil.henüz yeni doğum yapmışsın ve iştah durumunda maşallahlık olduğu için vucudun hala şişyaaa ben her geçen gün kilo alıyorum.bebeğimi emziriyorum ama emziriyorum diye canımın istediği herşeyi yemekten kendimi alıkoyamıyorum.özellikle hamurişleri ve tatlı yemekten yakında patlıcam:2:
günde 3lt su içiyorumki hem süt yapsın hemde zayıflayım diye ama tek başına su içmek beni zayıflatmaya yetmiyo galiba,kendime aynada bakmak bile istemiyorum.hiç bir kıyafetim olmuyor,doğumdan beri hep eşofmanla dolaşıyorumhamileyken çatlamasın diye dikkat ettiğim vücudum şimdi çatlamaya başlıyor resmen çıldırmak üzereyim:84:...
boyum 1.70 kilom 76
yaaa ben her geçen gün kilo alıyorum.bebeğimi emziriyorum ama emziriyorum diye canımın istediği herşeyi yemekten kendimi alıkoyamıyorum.özellikle hamurişleri ve tatlı yemekten yakında patlıcam:2:
günde 3lt su içiyorumki hem süt yapsın hemde zayıflayım diye ama tek başına su içmek beni zayıflatmaya yetmiyo galiba,kendime aynada bakmak bile istemiyorum.hiç bir kıyafetim olmuyor,doğumdan beri hep eşofmanla dolaşıyorumhamileyken çatlamasın diye dikkat ettiğim vücudum şimdi çatlamaya başlıyor resmen çıldırmak üzereyim:84:...
boyum 1.70 kilom 76
bizim dertlerimiz aynı bizde bebeklerden bahsedebiliriz.ya bir şey sorucam bunların gazı var hala çok fazla.şimdi 3,5 aylıklar.15 gün sonra ek besine geçicez.bazen mamalarına bebe bisküvisi katıyorum çok fazla gaz yapıyor. resmen kıvranıyorlar.nasıl olacak ek besin bilmiyorum.seninkiler nasıldı..
bulgur yemişin pirinç yemişsin ekmeğe gerek yoktu bence yanında salata yada yoğurt olsa daha bi ii olurmuş ama yinede kötü değil.ben ekmeğe karşı değilim sınırını bildikten sonrabazı insanlar ekmeksiz doymaz bende aksine ekmek yedimmi doymam bu yüzden hiç bulaşmıyorum ekmeğe bulaştımmı sonuç kötü oluyor
bulgur yemişin pirinç yemişsin ekmeğe gerek yoktu bence yanında salata yada yoğurt olsa daha bi ii olurmuş ama yinede kötü değil.ben ekmeğe karşı değilim sınırını bildikten sonrabazı insanlar ekmeksiz doymaz bende aksine ekmek yedimmi doymam bu yüzden hiç bulaşmıyorum ekmeğe bulaştımmı sonuç kötü oluyor
anne sütü alamadıkları için doktor 4. ayda geçicez dedi. zaten bende evde yapmayı düşünüyorum.4. aya girdilermi tariflerinizden alırım
aldım form çayımı tvde de fatmagülün suçu ne varr
değmeyin keyfimeee
bende yeşil çayımı aldım ve aynı diziyi izliyom kuşum
aynen benimkiler öyle. kız aynı ben. oğlan aynı baba.dua ederim canım ama iyi bir dua olmaz.sonra pişman olup bana kızabilirsin.gerçekten çook zor................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?