70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oleeyyy ya birinci olmuşumdelikafadulden haftaya gene birinci olucam kaydirigubbakcemile3 şaka biyana bu hafta regliyim oyuzden veremem herhalde ...zuzum canım ilk haftam değil yanılmıyorsam 4.haftam ve de ilkhafta 2 değil 3 kg vermiştimkaydirigubbakcemile3 darısı hepinizin başına sağlıklı kg vermeler diliyorum hepinize ayrıca u akdar vabuk kg vermemin sebebi doğum yapalı 8 ay oldu doymamış yağ oranım fazla olduğu için çabuk eritebiliyormuşum hemşire arkdaşım söyledi birde metebolizmam normal çalışıyor Yılmak Yok Yola Devam ...:enbuyukkk:

bende dün şaladım diyete 167 cm boyum 73 kiloyum 58 kiloya düşmek istiyorum sabah sıkı bir kahvaltı yaptım kahvaltıda 1 inicir ,1 kayısı, 3-4 tane siyah kuru üzüm yiyorum mutlaka bal, dil peyniri ve domates salatalık yedim, öğlen yemeğinde sebze yemeği ve yanında pilav yedim ekmek kullanmadım akşamada balık yicem 2 haftada 1-3 kilo vermek istiyorum tabi sabah ve akşamları 40 dakikalık yürüyüşlerimde olacak bu sabah başladım

elsecım lavaboya gıttıgınde 1 dk oturup oturup kalkabılırsın masa basında ayaklarını devamlı hareket ettırevılırsın bacaklarını acıp acıpp kapatabılırsın ellerını devamlı hareket ettır canım sımdılık aklımda olanlar bunlar bazen bende pc basında böyle seyler yapıyorum ama mecbur nerde hareket orda bereket öptüm tatlım senın dıyetler nasıl buaralar

haftasonu memlekette annemdeydim tabi malum yedirdi,içirdi gönderdi
dün adet oldum 2 gündür tuttum kendimi dayanamadım biraz önce supangle yedim
70-79 grubundan atılcam yakında
ama eve gidince tartıldım 68 kiloyum kıyafetsiz
ben hep işte çizme ve kıyafetlerle tartılıyorum
yani 10 kilom kalmış
adetim geçsin daha da sıkçam kendimi
havada düzeldi artık yürüyüş yapmam lazımhihoyyyt

Kızlar merhaba ben de aranıza katılabilir miyim?Uzun süredir kkye girmiyordum.Adım Aycan.75 kiloyum.ve 60 kiloya kadar düşmek istiyorum

HOŞGELDİNİZ KIZLAR YAZDIM BİLE SİZİDE LİSTEYE,kaydirigubbakcemile5

hoşşum kaç kişi oldu listede
listeyi güncelleyerek bu haftanın listesi olarak buraya ekleyebilir misin tatlım?

CANLARIM ,LİSTEMİZ 10.03.2009 TARİHİ SAAT16:47 İTİBARİYLE EN GÜNCEL HALİDİR.
BENİM ÇIKMAM GEREKİYO ÖPTÜM SİZLERİİİİ:1hug:

Son düzenleme:
selam kızlar aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz sizde nasıl gidiyor haftanın 2.günü :)
ben sabah her zamanki gibi tost yedim tam tahıllı beyaz peynirli bir bardak çay esmer şekerli
sonra yeşil çay içtim öğlen mercimek çorbası ve bulgur pilavı ile yoğurt yedim yemekte bol yağlı patlıcan habak patates vardı yemedim valla :))) şimdi biraz galeta 1 ceviz 6 fındık 2 badem yedim eve gidince 45 dk da yürücem dün yürümedim

ben bugün sadece kahvaltı yaptım akşamda bir tabak çorba içmeyi düşünüyorum.sonrasında meyve.bir de ben yatarken bir bardak süt içiyorum yarım yağlı.hepsi bu.bol bol da su içmeye çalışıyorum özellikle bugün çok zorladım kendimi.Bu haftada kilo kaybı olmazsa pes edebilirim artık :çok üzgünüm:
çünkü geçen hafta hem spor (ki ben hayatımda spor yapmış birisi değilim.çok başka sonuçlar bekliyordum) hem diyet ne bileyim valla insan emek verip sonuç alamayınca ister istemez ümitsizliğe kapılıyor.üstümemi yapıştı bu kilolar ne!

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoşşum beni de eklermisin canım daha önce de yazdım ama sanırım gözden kaçtı 72.6 şu andaki kilom inşallah bir daha ki liste de beni unutmazsın tatlım....
Gelelim bugünkü yediklerime sabah 2 dilim etimek krem peynirli ve becelli bir fincan çay
öğlen KELLOGG'S CORN FLAKES ve yoğurt
biraz önce 2 diyet bisküvi 1 fincan nescafe
akşama da çorba mevsim salata ve fırında patates yiyeceğim inşallah...

Bu arada aramıza yeni katılanların sayısı hızla artmakta.bunda baharın gelmesininde etkisi var galiba.Hepiniz hoşgeldiniz kader arkadaşlarım a.s

afferim arkadasima o kekler borekler haince gozune gozune girsede yeme kutlarim seni ben eminim incecik olucaksin sakin yilma bende bilegime siyah bir ip bagladim elimi birseye uzatmadan o ipi gorunce geri cekiyorum bana diyetimi hatirlatiyor

pes etmek yok canım herkesin bünyesi farklı mesela benim ki çok güzel kilo alabilen ama vermeye gelince inatçı bir bünya bende pes etmedim takviyeler arıyorum sirkeli su limonu su derken koşu bandıda aldım şimdide termal şort yememide bu haftadan itibaren azalttım işte vakit geçiyor ama eve gidince gözlerim dönüyor bunuda yendimmi bu yılların kilosu gidicek yavaşda olsa :) yılmak yok bu yüzden
yasakkelimeyasakkelimeyasakkelime

canlarim gecen sene esimin aldigi topshoptan cok sik krem-beyaz 40-42 beden bir mantom vardi giymeye kiyamamistim cok az giydim zaten sonra hamileyken biraz giydim dogum sonrasinda icine girmek ne kelime onu 1metre acikti kavusmuyordu bu sabah denedim tum dugmeler kapandi gogsum emzirdigim icin biraz buyumustu ama olsun sukur o paltoya bayiliyordum artik giyebilecegim cok sevindim............................sabah 1dilim ekmek ,kizimdan artan yarim yumurta 4zeytin,peynir ve caydi menum oglen bir tabak yesil mercimek yemegi yedim emzirdigim icin sanirim basim dondu sekeri cok kestim birden bire gozlerim karardi 2tane karamelli biskuvi yedim aksama karar veremedim belki bol yesillikli bir tavuk salatasi yaparim gerci dunde yagsiz tuzsuz sadece sirkeli ton balikli yesil salata yemistim icimde buyukce bir orman olustu hava herzamanki gibi yagmurlu arada gunes aciyor kizla bir market yapip gelsek yuruyus olur hemde tavugum bitmis salata icin onu alirdik .................evet kizlar insallah herkez iyidir motivasyonu bozmayalim guruptan kopmayalim ince gunler bizi bekliyor

CANLARIM ,LİSTEMİZ 10.03.2009 TARİHİ SAAT16:47 İTİBARİYLE EN GÜNCEL HALİDİR.
BENİM ÇIKMAM GEREKİYO ÖPTÜM SİZLERİİİİ:1hug:

Hoşbuldum kızlar, hoşgeldinler için çoookkkk teşekkürler bu listeyi görünce heyecanlandım birden bişey sorucam kızlar genellikle doğum sonrası kilolarınızı mı vermeye çalışıyorsunuz ? benimki tamamen kendi kilolarımda birde grubun kuralları varmı

Hoşbuldum kızlar, hoşgeldinler için çoookkkk teşekkürler bu listeyi görünce heyecanlandım birden bişey sorucam kızlar genellikle doğum sonrası kilolarınızı mı vermeye çalışıyorsunuz ? benimki tamamen kendi kilolarımda birde grubun kuralları varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…