he ya dimeee... emeği gecenler olarak 70-79 topigne teşekkürlerni unutma
deniyorum smdi cnm oluyo mu ki aceppp
oh ohhhh maşallahh serpim,,, düğün yaramış sana
tatlım ben zaten her gün ne yedim, ne kdr eksildim/fazlalaştım ne kacamagı yaptım günlük tutuyorum word dosyasında.. isteyen olursa maille ulaştırabilirim
ben de deftere yazıyorum ilerde bakarsın kitap neyim yazarım benim neyim eksik diyet kitabı yazanlardan "%100 tecrübe diyet" olacak kitabın adı heheheh
yaa bana gonderın tuttugunuz gunluklerıı, ben cok acemıyımm ne yapcagımı bılemıyorummm :44: ama maılımı ozelden de yazamam cunku hala ozel msj atamıyorum burdan yazsam olurmukine :26:
ben de ılk bıldırımımı yapayımmm :92:
başlangıc :79
gecen hafta :79
bu hafta :77.7 (ılk bıldırımın ugurlu rakamı "7"oldu valla)
giden :1.3
eski sayfaları okudugumda ılk haftalarda daha cok kılo verildiği dıkkatımı cekmıstı, benimki onların yanıdna ılk haftaya gore nasıl anlayamadım :44: gercı gecne cuma baslayıp haftasonunu da annemın yanında gecırmemın de etkısı olabılırrr
beni de listeye alırmısınız acabaaa :92::92::92:
kilo veren/veremeyen butun arkadaslarımı tebrık ederımmmayrıca hayatım boyunca hep kılo vermek isteyıp ılk defa sizin sayenızde bu yolda bısıler yapmaya basladım, bu yuzden de hepınıze cooooooooooo....oookk tesekkur edıyorum, iyi ki varsınızzz
cnm ben gönderirim ama mailini yazman lazım.. ama burdan yazamıosun diye biliyorum
300 gr da olsa kilo çizelgeöi değiştireyim dimiii
aaay bi müsliden bi de özel msjdan çekiroum burayı takıbe basladıgımdan beriii
ben de buyuyup ozel msj atcak kıvama geleyım, o zaman gonderırım sana, unutma ama beniii :92:
evet canim ins böyle devam ederiz
ay ne yalan söyliyeyim aldim zannetmistim ama bu hafta dikkat etmeye calistim öyle geri dengeledim galiba neyse önemli olan benim bugun 67 ii görmüs olmam degilmi
eeeeeeeeeeeeeeeeevvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttt
artıda kalmaktan, sabit kalmaktan coook iidir anacım
ah canım ya allah rahmet eylesin... 9 ay ne umutlarla bekledi kimbilir..ama şimdi cennette bir meleği var.. rabbim sabrını versinarkadaşlar moralim çok bozuk sinir oldum yaaaaaaaaaaaa bi arkadaşımın doğumuna 1-2 hafta kalmıştı bugün sabah son kontrole gittiğinde bebeğin kalbinin durduğunu öğrenmişler. hemen sezeryanla bebği almışlar. tabi bebek ölü doğdu. arkadaşım çok kötü o başka bir şehirde yanına gidemiyorum. çok kötü çokkkkkkkkkk 9 ay karnında taşı ölüsünü eline versinler offffffffffffffffffffffffffffffffffffff
canım yanlış hatırlamıyorsam sen baya dikkat ediyorsun değil mi yani beslenmene ve sporuna.. ben seni takip ediyorum ama dikkat ettiğin kadar kilo veremiyorsun gibi geliyo bana. diyetisyene gitmeyi denedin mi h,iç??yanlış giden bişeyler vardır belki deuzun zamandır bu tarz beslendiğim için vücut alıştı o yüzden grm gram gidiyo napıyım
dediğin gibi +ya geçmekten iyidiiiirrr
arkadaşlar moralim çok bozuk sinir oldum yaaaaaaaaaaaa bi arkadaşımın doğumuna 1-2 hafta kalmıştı bugün sabah son kontrole gittiğinde bebeğin kalbinin durduğunu öğrenmişler. hemen sezeryanla bebği almışlar. tabi bebek ölü doğdu. arkadaşım çok kötü o başka bir şehirde yanına gidemiyorum. çok kötü çokkkkkkkkkk 9 ay karnında taşı ölüsünü eline versinler offffffffffffffffffffffffffffffffffffff
arkadaşlar moralim çok bozuk sinir oldum yaaaaaaaaaaaa bi arkadaşımın doğumuna 1-2 hafta kalmıştı bugün sabah son kontrole gittiğinde bebeğin kalbinin durduğunu öğrenmişler. hemen sezeryanla bebği almışlar. tabi bebek ölü doğdu. arkadaşım çok kötü o başka bir şehirde yanına gidemiyorum. çok kötü çokkkkkkkkkk 9 ay karnında taşı ölüsünü eline versinler offffffffffffffffffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?