canım yanlış hatırlamıyorsam sen baya dikkat ediyorsun değil mi yani beslenmene ve sporuna.. ben seni takip ediyorum ama dikkat ettiğin kadar kilo veremiyorsun gibi geliyo bana. diyetisyene gitmeyi denedin mi h,iç??yanlış giden bişeyler vardır belki de
arkadaşlar moralim çok bozuk sinir oldum yaaaaaaaaaaaa bi arkadaşımın doğumuna 1-2 hafta kalmıştı bugün sabah son kontrole gittiğinde bebeğin kalbinin durduğunu öğrenmişler. hemen sezeryanla bebği almışlar. tabi bebek ölü doğdu. arkadaşım çok kötü o başka bir şehirde yanına gidemiyorum. çok kötü çokkkkkkkkkk 9 ay karnında taşı ölüsünü eline versinler offffffffffffffffffffffffffffffffffffff
eczanedeya evde b askül yok nerde tartılacam
canım bu bi imtıhan bizler için hepimiz benzer sıkıntılarla sınanıyoruz umarım arkadaşın hayırlısıyla kendını toplar...allah sabırlar versin...ama gidebilirsen git arkadaşının yanında ol...çok zor oluyo çünkü insan beklıyoo.. birilerini...hatta herkesi...bebeğini defnederken felan tut elını sıkıca...arkadaşlar moralim çok bozuk sinir oldum yaaaaaaaaaaaa bi arkadaşımın doğumuna 1-2 hafta kalmıştı bugün sabah son kontrole gittiğinde bebeğin kalbinin durduğunu öğrenmişler. hemen sezeryanla bebği almışlar. tabi bebek ölü doğdu. arkadaşım çok kötü o başka bir şehirde yanına gidemiyorum. çok kötü çokkkkkkkkkk 9 ay karnında taşı ölüsünü eline versinler offffffffffffffffffffffffffffffffffffff
evet canım dikkat ediyorum ama sporum yok arada bi yapıyorum
ben çok uzun zamandır bu şekilde besleniyorum o yüzden az gidiyo diye düşünüyorum
nerdeyse 1 senedir falan 6 öğün azar azar yiyorum
kısa zamandır burdayım sadece
etkisi olur mu bilmem de şekerim yüksek çıkıyo biraz
troid sorunum da var ilaç içiyorum sanırım bunların hepsi bi araya gelince gram gram gidiyo
arkadaşlar moralim çok bozuk sinir oldum yaaaaaaaaaaaa bi arkadaşımın doğumuna 1-2 hafta kalmıştı bugün sabah son kontrole gittiğinde bebeğin kalbinin durduğunu öğrenmişler. hemen sezeryanla bebği almışlar. tabi bebek ölü doğdu. arkadaşım çok kötü o başka bir şehirde yanına gidemiyorum. çok kötü çokkkkkkkkkk 9 ay karnında taşı ölüsünü eline versinler offffffffffffffffffffffffffffffffffffff
başlangıç 71.0
bende 68.700 olmuşum
yehuuwwwww
allahım sana ve görümcene sabırlar kolaylıklar versin inşallah..bebeği ölen arkdaş allah sabır versin..benimde görümcemin ilk bebeği öldü 8.ayda hastalık öğrenildi falan çokzordur yaaşimdiede 2.doğurdu sarılık geçmedi değerler iyiş çıkmadı daha yavrum 3aylı k plcak bugün ameliyat oldu sabah safar yolalrından önce karaciğerden şüpheelndiler biopsi iyi çıkmadı..o istanbulda uzakata bende gdiemedim rabbim melekelrine şifa versin,birazda buhafta oyüzden tam dikkat edemedim çok üzücü olaylar ...zordur ya ben tutamyan bebeklerime,kuzularıma üzldüm hayal kurdumki onları düşünemiyorummmm allah sabır versin....
bebeği ölen arkdaş allah sabır versin..benimde görümcemin ilk bebeği öldü 8.ayda hastalık öğrenildi falan çokzordur yaaşimdiede 2.doğurdu sarılık geçmedi değerler iyiş çıkmadı daha yavrum 3aylı k plcak bugün ameliyat oldu sabah safar yolalrından önce karaciğerden şüpheelndiler biopsi iyi çıkmadı..o istanbulda uzakata bende gdiemedim rabbim melekelrine şifa versin,birazda buhafta oyüzden tam dikkat edemedim çok üzücü olaylar ...zordur ya ben tutamyan bebeklerime,kuzularıma üzldüm hayal kurdumki onları düşünemiyorummmm allah sabır versin....
Tartıyı bulsam tartılacam da
tırsıyorum zaten
Kilo veren çıtırlarımı tebrik ederim
bende reglim...
verirsin canım kafana takma ...
tebrikler denizperim...
Günaydın kızlar..
geçmişi okuyamadım az sonra doya doya okurum..
Bildirimimi yapayım..
Başlangıç: 90 kg
Geçen hafta:62.9 kg
Bu hafta: 61.7 kg
Giden: 1.200 kg
Toplamda giden:28.300 kg
canım benim hiç dert etme ben de +1.5dayım bak hemencecik gitti. uzun süreli olmadığı için yapışmadı bak sana da yapışmaz haftaya verirsin canım benim ben de bu sabah regl oldum karnım ufff çok ağrıyor
ohh sefan olsun barkiniiiim
canim reglin etkisidir haftaya bomba gibi gelirsin....
tebrikler canim.....
supersim bebisim tebrikler...
yuru yavrum yetistin kiz bana supersin tebrikler..
tebrikler aynen devam
canım reglden öyledir senin ki yoksa verirdin kesin..
kızlar hepinizi tebrik ederim..çok az kilo alan var...ayşebahar abla özelikle seni .. maşallahın var.. leguim kaçırma burgeri ye bak..
bende 1 kg vermişim tam bu hafta 67.7 oldum
canım bencede cok erken yanı 3,5 aylık bebeğe neden bebe bisküvisi verdin ki tabi ki gazı olur kıvranır yavrucaklar.Ben ogluma 4.5 aylıkken tattırmaya başladım ama cok az benım sütümde yaramıyordu ek gdıadan sonra oglum masallah ıyı toparlandı ama yanı senınkı cok erken canım benım oglumda cok gazlıydı sıcak su torbası var termofor dıyorlar ben onla rahatlatıyordum.sürekli ağlıyordu karnına koyuyorduk battanıyede sallarken rahatlatıyodu bır de metsil de işe yaradı bzie sonra gectı cok şükür.inş senınkılerde gecer kısa sürede gazları canım
bende oyle allahtan benım esım yardım edıyoda gece de ben uykuyu bı nevı tamamlıyorum.
cok gecmıs olsun benım annem yüksek tansıyon hastası bılıyorum o durumları kac kere acile tasındık 24 tansıyonla Allah şifalarını versin inşallah
canım size 2 iş olmus ama boyle daha rahat edıceksın sanırım Allah kolaylık versın güle güle otur
canım arada banada olur oyle kendını bu duruma sokma yanı kendını ınandırırsan soyleyım boyleyım dıye hıc gecmıyo bu durum.o yuzden normal zaman gıbı devam et zaten bı harekete başlarsan gerisi gelir canım yatma kalk hadi
cok tatlısın yaaaee tabı bende bu kadar kılo versem aldıgım kıloya üzülmez senın gıbı dalga gecerdım sen halledersın zaten bunu bıldıgın ıcın bu kadar rahatsın canım
Kızlar bütün kılo veren arkadasları tebrık eıdyorum.bende verdım cok şükür artı 1000 lere cıkmısken eksıye gectım ama bıldırım yapmıycam yanı demekkı kastıgım için olmuyormus bi süre boyle taktık uyguluycam işe yaradı çünkü diğer türlü cok kasıyodum kendimi
heeeyyttt ben geldimmmmayyy szii okudukça seviniyor heyecanla okuyorum inşaallah eritir bu duygular beni..aradada kıskanmıyo değilim haniii .ya düşündümde ben kendime haksızlık yapıyroumm sabırsızım ya iştee....
metobolizma hızım çok ağır..dha 1ay önce 40gün hormon iğneleri vurundum yani...:44:.buraya 76 dedim oysa bikaç ayönce 78 çıkardım bile hatta 79 olduğu oldu..yani vererek geldim ama takıldım kaldım....
başlangıç:76
şuanki:76
hedefmi önce 70 sonrsı sonra...yani giden yok hatta 1kilo fazla çıkyorum reglim geldi gelcek 3güne
ve ben normalde daha çok çıkardım 2kilo farkederdi yani diyorumki regl bitimi 75 bilen görürümmü????
spora devam bakalım aburcubura veda etmiştim ama azcık şuanki ruhhalim bastırsda azyiycem eriycemmm yaaa güzel olucam zaten sıkı etliyim(tek şansım bu olduğumdan azgöstermek)önce gevşiycem sonra sıkılaşıcam...hopppp hoopp zıplaaaaatebriklerrrrr canlar...maaşallah
haydeee zayıflamaya devam eden kaderdaşlarım yorum bekliyuorum teselllinize ihtiyacım varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?