70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım dikkat ediyorum ama sporum yok arada bi yapıyorum
ben çok uzun zamandır bu şekilde besleniyorum o yüzden az gidiyo diye düşünüyorum
nerdeyse 1 senedir falan 6 öğün azar azar yiyorum
kısa zamandır burdayım sadece
etkisi olur mu bilmem de şekerim yüksek çıkıyo biraz
troid sorunum da var ilaç içiyorum sanırım bunların hepsi bi araya gelince gram gram gidiyo

alah sabir versin gercekten zor bir durum benimde arkadasim rahatsiz kendisinde tumur var ama hamile bende bu aksam ruyamda onun dogum yaptigini gordum normalde bebegi kizdir ama ruyamda sanki bir erkek cocugu olmustu acaba ne demek..

ya evde b askül yok nerde tartılacam
eczanede

canım bu bi imtıhan bizler için hepimiz benzer sıkıntılarla sınanıyoruz umarım arkadaşın hayırlısıyla kendını toplar...allah sabırlar versin...ama gidebilirsen git arkadaşının yanında ol...çok zor oluyo çünkü insan beklıyoo.. birilerini...hatta herkesi...bebeğini defnederken felan tut elını sıkıca...

anladım canım... şeker ve tiroid her zaman kilo aldırıcı etkiye sahip biliyorsun.. tüm bunlara rağmen az da olsa gitmesi güzel tabeeee

heeeyyttt ben geldimmmmayyy szii okudukça seviniyor heyecanla okuyorum inşaallah eritir bu duygular beni..aradada kıskanmıyo değilim haniii.ya düşündümde ben kendime haksızlık yapıyroumm sabırsızım ya iştee....
metobolizma hızım çok ağır..dha 1ay önce 40gün hormon iğneleri vurundum yani...:44:.buraya 76 dedim oysa bikaç ayönce 78 çıkardım bile hatta 79 olduğu oldu..yani vererek geldim ama takıldım kaldım....
başlangıç:76
şuanki:76
hedefmi önce 70 sonrsı sonra...yani giden yok hatta 1kilo fazla çıkyorum reglim geldi gelcek 3güne

ve ben normalde daha çok çıkardım 2kilo farkederdi yani diyorumki regl bitimi 75 bilen görürümmü????
spora devam bakalım aburcubura veda etmiştim ama azcık şuanki ruhhalim bastırsda azyiycem eriycemmm yaaa güzel olucam zaten sıkı etliyim(tek şansım bu olduğumdan azgöstermek)önce gevşiycem sonra sıkılaşıcam...hopppp hoopp zıplaaaaatebriklerrrrr canlar...maaşallah

kılo alanlardanım bu hafta

baş:77.6

geçen hafta:72.5

bu hafta:73.2

giden-gelen:700 gram aldım

hedef:68

toplam giden:4 kılo 400 gram...

kaplumbağadan daha beterim yaaaaaaaaa.aslı cadısı sevinebilir.....

allah rahmet eylesin cnm, cok üzüldüm ben

bebeği ölen arkdaş allah sabır versin..benimde görümcemin ilk bebeği öldü 8.ayda hastalık öğrenildi falan çokzordur yaaşimdiede 2.doğurdu sarılık geçmedi değerler iyiş çıkmadı daha yavrum 3aylı k plcak bugün ameliyat oldu sabah safar yolalrından önce karaciğerden şüpheelndiler biopsi iyi çıkmadı..o istanbulda uzakata bende gdiemedim rabbim melekelrine şifa versin,birazda buhafta oyüzden tam dikkat edemedim çok üzücü olaylar ...zordur ya ben tutamyan bebeklerime,kuzularıma üzldüm hayal kurdumki onları düşünemiyorummmmallah sabır versin....

allahım sana ve görümcene sabırlar kolaylıklar versin inşallah..

çok zor bişi biliyorum allah size de sabırlar versin. konuşamıyorum tıkandım çok kötüyüm

bu hafta topik gene regl anlaşılannnn sende güzel vermişssin tebriklerrrr

herkes regl bune dökülüyoruzzz evet gider cnm

ohh sefan olsun barkiniiiim

yedim yedimmm uykuda erimedi sefam olsunnnn cnm tbrk ederim sneide süper gidiyosunnnn

canim reglin etkisidir haftaya bomba gibi gelirsin....

tebrikler canim.....

supersim bebisim tebrikler...

yuru yavrum yetistin kiz bana supersin tebrikler..

tebrikler aynen devam

hem regl hemde bilerek yapılan kaçamaklar inşşş haftayaaa

saol cnmmmm senide tebrik ederim

evet üzülmedim bu seferrrrrr saol cnm

haydeee zayıflamaya devam eden kaderdaşlarım yorum bekliyuorum teselllinize ihtiyacım varrr

merhabalar
bu hafta bende reglim
kilo veren herkesi tebrik ederim
sanırım ben 5 mayısa kadar 69u göremicem bunada şükür
kilo bildirimi
başlangıç 79.3
geçen hafta 71.4
bu hafta 71.2
giden 200gr
toplamda 8.100gr

arkadaslar bıldırımlerınızı yaparken baslangıc tarıhını de yazsanız, biliyorum herkesın metabolızması aynı calısmıyo ama yine de biz yenı baslayanlar kendimiz icin kafamızda ortalama bişiler tahmın edebılırız, olmaz mı :92:
daha once bı kac kısı daha dıle getırmıs bu konuyu ama yine de daha sonra dıkkat edılmemıs, lütfeeen rica ediiiiciiimmmmmm baslangıc tarıhlerını gorursek buyuklerımızden feyzalıcazzz
şimdiden dıkkatınız için cok tesekkurlerrr

başlangıç tarihim benim karışık ama enson 23 nisan demiştik yani listede yazıcka öyle:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…