hoşgeldin aycan ben de 60'a düşmek istiyorummmKızlar merhaba ben de aranıza katılabilir miyim?Uzun süredir kkye girmiyordum.Adım Aycan.75 kiloyum.ve 60 kiloya kadar düşmek istiyorum
Hoşbuldum kızlar, hoşgeldinler için çoookkkk teşekkürler bu listeyi görünce heyecanlandım birden bişey sorucam kızlar genellikle doğum sonrası kilolarınızı mı vermeye çalışıyorsunuz ? benimki tamamen kendi kilolarımda birde grubun kuralları varmı?
Hoşbuldum kızlar, hoşgeldinler için çoookkkk teşekkürler bu listeyi görünce heyecanlandım birden bişey sorucam kızlar genellikle doğum sonrası kilolarınızı mı vermeye çalışıyorsunuz ? benimki tamamen kendi kilolarımda birde grubun kuralları varmı
tabi en cok kalici ve buyuk kilolar dogumdan sonra oldugu icin kural yok herturlu koli fazlasi grup icin gecerli yeterki vermek iste ayrica hosgeldin umarim diledigin kilolara inersin
CANIM YA ÖZÜR DİLERİM AMA EKLEDİM SENİDE KUSURUMA BAKMA NOLURkaydirigubbakcemile5Hoşşum beni de eklermisin canım daha önce de yazdım ama sanırım gözden kaçtı 72.6 şu andaki kilom inşallah bir daha ki liste de beni unutmazsın tatlım....
Gelelim bugünkü yediklerime sabah 2 dilim etimek krem peynirli ve becelli bir fincan çay
öğlen KELLOGG'S CORN FLAKES ve yoğurt
biraz önce 2 diyet bisküvi 1 fincan nescafe
akşama da çorba mevsim salata ve fırında patates yiyeceğim inşallah...
cnm yazayım tam 75olmuşum ya
yazmaktan çekindim ve kendime kiziyorum neyse cnm ama pes etmek yok
slm bende aranıza katılmak isterim çünkü vermem gereken baya bi kilo var 2haftadır sabah yürüyüşüne başladım 1kg şimdilik vermişim karar verdim yaza kadar kilolardan kurtulacagım yarın aksatmaksızın rejimede başlıycam bakalım nasıl olacak herkese iyi akşamlar
canlarım ,listemiz 10.03.2009 tarihi saat01:25itibariyle en güncel halidir.
Benim çıkmam gerekiyo öptüm sizleriiii:1hug:
selamlar
tedavim bitti çok şükür
bir tek içtiğim hapım var o da çok etkilemez diyetimi atık
ama dönebilir miym
yoksa gruptan ihraç edildim mi?
kızlar ben uzun zamandır katılamadım.bi rahatsızlık geçirdim vekullanmam gereken ilçlar vardı şimdide doktorumun söylediği kilo vermem gerektiği.şu anda 73 kiloyum.ayrıca yağ ölçümü yaptırdım
kilo 73
boy 158
yağ oranı 29.3
anlaşıldığı üzere yağdan vermem gerekiyor ve ben nasıl yapıcam bilmiyorum.ama eğer kabul ederseniz katılmak istiyorum .bari motive olmak için bir yol olur.katılırsam sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?