70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar merhaba ben de aranıza katılabilir miyim?Uzun süredir kkye girmiyordum.Adım Aycan.75 kiloyum.ve 60 kiloya kadar düşmek istiyorum
hoşgeldin aycan ben de 60'a düşmek istiyorummm

ben hamilelikten önce de almıştım malesef ara verdim bi de doğum kilosu eklenince hiç iyi olmadı umarım tüm arkadaşların kiloları tam gaz gider
grupta pazartesileri kilo bildirimi yapıyoruz

tabi en cok kalici ve buyuk kilolar dogumdan sonra oldugu icin kural yok herturlu koli fazlasi grup icin gecerli yeterki vermek iste ayrica hosgeldin umarim diledigin kilolara inersin

arkadaşlar int dolaşırken bulduğum bir yazı ben beğendim belki sizlerin de ilgisini çeker

Dikkat! Kalçanızı eritebilirsiniz

Uygulayacağınız bu yöntemlerle basen ve kalça fazlalarınızdan kurtulacaksınız. Altı hafta içinde değişikliği kalça bölgenizdeki değişikliği fark edeceksiniz.

Sihirli yiyecekler

Hazırlayacağınız müslinin tadı oldukça leziz. İçeriğinde badem ve kurutulmuş meyvalar ve tahıllar kadar pek çok vücudunuza faydalı gıdalar bulunuyor. Ancak hepsi bir araya getirildiğinde kalça bölgenizdeki yağları hızla eritip, sizi forma sokuyor. Hazırlanışına gelince: 2 fincan yulaf tanesi, 2 fincan kırılmış fındık, 1 fincan buğday, 1 fincan çekirdeksiz kuru üzüm, 1 fincan ayçiçek tohumu, 1 fincan badem, 1 fincan ince kıyılmış kuru kayısı.

Hazırlanışı

Malzemeleri karıştırıp, blender'dan geçirin. Hazırladığınız karışımı tam 12 porsiyon olacak şekilde eşit parçalara ayırın. Her porsiyonda karışımı bir bardak diyet soğuk süt ilave ederek tüketeceksiniz. Tabii üzerine yarım dilim muz da ekleyebilirsiniz.

Her günkü program

Kahvaltı: Bir porsiyon hazırladığınız müsli, bir fincan süt ve dilimlenmiş yarım dilim muz
Saat 11.00: Bir elma
Öğle: Bir porsiyon müsli ve yarım muz
Öğleden sonra: Bir avuç kuru üzüm
Ana öğün: Meyveyle birlikte temel gıdalar
Yatmadan önce: Bir portakal
Meyveler: Elma, kayısı, iki kurutulmuş erik, bir mango

Ana öğünler

Pazartesi: Bir parça tavuk kanat ya da göğüs ızgara, yeşil salata ve bir meyve
Salı: İki yumurtalı omlet, domates ve rendelenmiş havuçla tüketilecek.
Çarşamba: Bir çay fincanı büyüklüğünde yer tutan spagetti. Bir meyve.
Perşembe: İnce dilimlenmiş bir tavuk göğsü. Haşlanmış havuçla servis yapılacak. Dilerseniz yanına haşlanmış brokoli de alabilirsiniz. Bir meyve.
Cuma: Ton balıklı yeşil salata. Bir adet katı pişmiş yumurta. Bir meyve.
Cumartesi: Bir parça hindi göğsü, mısırla karışık yeşil salata. Bir meyve.
Pazar: 3 dilim rosto edilmiş biftek, havuçlu brokoli salatası ve iki adet haşlanmış patates. Bir meyve.

Kilonuzu korumak için yapmanız gerekenler

- Sık ama az yiyin.

- Aynı saatlerde yemek yiyin.

- Kahvaltısız çıkmayın.

- Tok karnına uyumayın.

- Okurken veya izlerken atıştırmayın.

- Yemekten önce su için.

- Çay, kahve gibi içecekleri az şekerli veya şekersiz için.

- Günde en az 15 dakika spor yapın.

- Mümkün olduğunca yürüyün.

- Yemek yerken küçük tabaklar kullanın.

- Kızartmalardan uzak durun.

- Stresten uzak durun.

- Az alkol kullanın.

selam kızlar delikafadulden
ben bugün yürüyüş için dışarıya çıkamadım çok yağmur yağıyor...o yüzden evde nivea body cd sini çalıştım,süperdi resmen saç diplerime kadar terledim,eğer bunu kullanmadıysanız kesinlikle tavsiye ediyorum,40 dakika sürüyor,ben zamanın nasıl geçtiğini anlamadım ve bütün kaslarımın çalıştığını hissettim...hihoyyyt
daha önce nivea body yi hiç yapmamıştım,ne zamandır evde vardı bugüne kısmetmişkaydirigubbakcemile2...daha önce tuğba özayla fitness ı yapıyordum o da güzel,onu da tavsiye ederim :1hug:
bugün kendimi iyi hissediyorum,inşallah irademi kaybetmeyeceğim ve başaracağım :hooray:
şu sirkeli suyu yatmadan önce mi içiyorsunuz?ben de içmeyi düşünüyorum sonuçta sirke doğal bi madde,süte geçse de zararı olmaz heralde CADIARZU

çok şükü günü tamamladım sorunsuz.bol meyve suyu ve su ve de sadece 4 tek bisküvi aldım bugün.
dinç hissediyorum kendimi.yarın diyetin 2. günü yine aynı şekilde olacak.umarım o da kolay geçer...

hepinize iyi akşamlarrr

ya kızlar ben bugun degısık lezzet yapayım dedım ama tam berbat ettım ama zorbela yedım yemegı atmaya kıyamadım yıne cok az yaglı tavuk yapıyordum genelde uzum sırkesı kullanırdım bugun elmayıda uzumude karıstırdım nasıl bır tat cıktı anlatamam igrenc ama yedım elmas sırkesı hıçbir yemege yakısmıyor daha koyarmıyım üzüm sirkem bana yeter bende bugun harfıyen uydum dıyetım umarım hepınız uyuyorsunuzdur dıyetinize şimdi bizimkiler gelır bende buraya gıremem onun için hepinz öpüldünüz iyi aksamlar kızlar sakın fazla kacırmayın gözüm üstünüzde

akşam yemeğinde 4 kaşık patlıcan yemeğiyle 4 kaşık pilav bi kase de yoğurt yedim, tam doymadım ama inatçıyım su içicem doldurucam midemi:)))

sabah da yürüyüşümü yaptım elma sirkemi içtim kimse beni durduramaz, sizi de durduramasın hanımlar hadi hep beraber kurtulalım kilolardan dert mi yani 3-5 kilohihoyyyt

saat6 ve ben aksam yemegimi yedim bir kase yagsiz tuzsuz limonlu marul salatalik havuc kirmizi sogan maydonozlu salata yaninda konserve 1dilim somon baligi ayyyy balik igrencti light olsun diye suda konserve tercih ettim kizimin deri patikleri daha lezzetlidir sanirim ama yedim tabi mecbur bizim tavukcu erken kapatmis tavuk salatasi yarina artik iki gun ust uste balikli salata aksamda sadece sekersiz cay birkac light biskuvi yerim utumde var artik acligin vermis oldugu hirsla onlari yaparim 1aya yaklastim vidi vidi etsemde artik diyete alistim sanirim canim birseyler cekmiyor sirkeli suyuda sabah aksam bir bardak fork diye icip ardindan zipliyorum evin icinde boylece daha cabuk mideme iniyor

selam hanımlar.kayınvaldemler yaylaya gider gitmez ben de yürüyüş programı yapacağım kendime. sabah kızım okuldayken yürüyüş yapabilirim . zaten oğluşum kocaman çocuk artık 13 yaşında.alırım suyumu yanıma ohh kulağımda müzik,yürüyüşümü yaparım , parktaki spor aletlerinde de sabah sporumu tamamlarım. bugün gün arkadaşlarım farketti kilo verdiğimi, 65 varmısın diye sordular. tabi rejim öncesi kilomu söyledim. süper moral oldu yüzlerindeki şaşkınlık. durmak yok kızlar yaza kadar diyete devam

tabi en cok kalici ve buyuk kilolar dogumdan sonra oldugu icin kural yok herturlu koli fazlasi grup icin gecerli yeterki vermek iste ayrica hosgeldin umarim diledigin kilolara inersin

teşekkür ederim ben kilo vermeye çalıştıkça alıyorum sanki özellikle bu dönemde :1no2:

slm bende aranıza katılmak isterim çünkü vermem gereken baya bi kilo var 2haftadır sabah yürüyüşüne başladım 1kg şimdilik vermişim karar verdim yaza kadar kilolardan kurtulacagım yarın aksatmaksızın rejimede başlıycam bakalım nasıl olacak herkese iyi akşamlar

CANIM YA ÖZÜR DİLERİM AMA EKLEDİM SENİDE KUSURUMA BAKMA NOLURkaydirigubbakcemile5

cnm yazayım tam 75olmuşum ya
yazmaktan çekindim ve kendime kiziyorum neyse cnm ama pes etmek yok

FREZYA CANIM EKLEDİM SENİDE TEŞEKKÜR EDERİM:1hug:

MERYEMCİM HOŞGELDİN TATLIM EKLEDİM SENİDE AMA KİLONU BELİRTMEMİŞSİNa.s.

BENNUU CADIARZU GEÇEN HAFTA 69,5KG

MELONKOLİ699 CADIARZU GEÇEN HAFTA 71KG

DESTİNA 82 CADIARZU GEÇEN HAFTA 75 KG

DARPHNİS35 CADIARZU GEÇEN HAFTA 73 KG

KIZLAR BU ARKADAŞLARIMIZIN KİLO BİLDİRİMLERİNİ BULAMIYORUM YAPTILARDA GÖZÜMDEN Mİ KAÇTI BİLMİYORUM .YAPMADILARSA GÖZÜM ÜSTÜNÜZDE BEKLİYORUMMM.

Günaydın kızlar kimsecikler yok sanırım ben sabah kahvaltımı yaptım tabiii yine 2 dilim eksimet 1 fincay çay ile bu saate kadar da bol bol su içtim platesimi ve yürüyüşümü de yaptım.
şimdi çay içip nette geziyorum birazdan yaramaz oğluş kalkar...
ınşallah yaza kadar vereceğiz şu kiloları....hihoyyyt

aramıza hoşgeldin canım,hiç endişe etme kendine güven,kilolarımızı hepberaber vereceğiz.

günaydın kızlar hepinize iyi sabahlar bugün pek buraya girmeye vaktim olmucakistanbuldan müdür gelicek toplantı var bütüngün hakkımızda hayırlısı
sabah tosumu yedim şimdi çayımı içiyorum görüşürüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…