70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haftaya bomba gibi gelirsin anam reglin bitince..

teşekkür ederim

benim başlangıç tarihim 28 mart... miladımm
elbisei çok beğendim çok güzel çok zarif durmuş üzeride.ve gayet hoş görünüyosun çoktan çıtır formuna kavuşmuşsun tebrikler
sabah sabah bildirimler yapılmış iyi kötü tatlı acı biçok şeyden bahsedilmiş tek tek yorumlamak isterdim ama reglimin 2 günü ve acayip yorgun bi şekilde saat 12 civarı zar zor yataktan kalktım.sancılarım var yine keyifsiz zamanlarımdan biri.inşallah gün içinde açılıcam.

selam canım arkadaşlarımmmm herkese hayırlı cumalar diliyorum hepinizi çok özledim ama hergün girip okudum nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir

hoşgeldinnnnnnn kaptanımmmmmmmmmmmmmmmm :92::92:

ben geldim, azimli olcam ben de kilo vericem dedım ama sen gıdıverdın bırden, neysekı ayrılıgımız kısa surdu ve sen yokken arkadasların hepsı cok destek oldularrr sağolsunlarr

selam canım arkadaşlarımmmm herkese hayırlı cumalar diliyorum hepinizi çok özledim ama hergün girip okudum nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir
hoşgeldin tekrar.ii deyip ii olmayı diliyorum.midem bulanıyor karnım ağrıyor ve halsizim

Son düzenleme:
kızlar şuan itibariyle posta kutumu boşalttım bildirimlerinizi özele yapabilirsiniz yeni gelenler için söylüyorum özele bildirim yaptıqınız andan itibaren 2. hafta listeye ekleniyosunuz bu arada artıda olup bildirim yapmak istemeyen arkadaşlarım bildirim yaptıkları andan itibaren 2 hafta sonra listeye eklenecekler

geçmiş olsun tatlım bende reqliyim reqliler zincirine bende eklendim

hoşbulduk fıstıqım

Allah kerim canım bee...
aynen ya topiğin yarısı bu dönemde.aslında 2 gün sancım falan olmaz daha iyi hissederim.ama sanırım havalar ne sıcak ne soğuk üşütüyorum o yüzden rahatsızım.ben gidim siz çene çalın 2 den sonra kahvaltımı hazırlayınca geri dönerim belki açlıktandır aç green oynamaz

bugun neden kimse menüsünü yazmıyoo acaba :44: cuma gunlerı izinli filan mıyızzz yani ona göre bişiler ısmarlıyım ben de yemegee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…